Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı

996
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1476 oy
Berat Dokel
Berat Dokel
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Keçiören, Ankara
Ece  Koçak
Ece Koçak
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Stüdyo Sami
Stüdyo Sami
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Mamak, Ankara
Zeynep  İnci
Zeynep İnci
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Yenimahalle, Ankara
Damat Gelin Wedding
Damat Gelin Wedding
5.0
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Provisual Turkey
Provisual Turkey
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Cüneyt Özyurt
Cüneyt Özyurt
5.0
Çevrimiçi
3 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Abdullah Sefa Öztürk
Abdullah Sefa Öztürk
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Esin Bektaş
Esin Bektaş
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Kuzgun Ajans
Kuzgun Ajans
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Mezuniyet Fotoğrafçısı
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 1.720 TL ile 2.100 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

M
Miray Cengiz
En eglenceli en rahat düğün çekimi icin vir numara İlker abidir. Ankara hukuk semalarında mezuniyet çekimimizi de yine kendisi yapmıştı. Kendisiyle çalışmak bizi cok mutlu etti. Özel günlerinizde tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim..

M
Melek & Oytun
Hayatta bazı anlar vardır tekrarı olmayan doğum evlilik mezuniyet askerlik vs vs liste uzar gider. İnsan en çok o anlarda mutlu olur o anları hep ölümsüz olsun ister ancak an geçince geçer gider. Ama bir yol vardır o anını o günkü gibi hatırlatan fotoğraf ve video. Biz sizinle en özel animizda yollarımiz kesisti düğün hikayemiz ve fotoğraflarimiz sizin elinizden özenle emekle aktı. Bir ömür bize bu anıyı bıraktığıniz icin ne kadar teşekkür etsem az. İyikilerim arasında oldunuz ve bizi daha çok mutlu ettiniz iyiki varsınız daha nice güzel anilarda beraber olmak dileğiyle.

B
Bilgem P.
Geçen sene kızımın mezuniyeti için görüşmüştük. Bizimle tam 1 gün geçirdi nerdeyse ve hiç enerjisi düşmedi. Fotoğraflar çok güzeldi zaten. Albümü çok kaliteli ve sık. Ben memnun kaldım . Şimdi yakınlarıma da tavsiye ediyorum. Herşey için teşekkür ederim.

N
Nur Zümer Çelik
Fotoğraflarımı çok beğendim. Teşekkür ederim. Tekrar çalışmayı düşünebileceğim bir fotoğrafçı.

S
Sefa Yavuz
İlği alakanız ve profosyonelliğiniz için teşekkür ederiz!


Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Talepleri

T Tanay K. K.
23 ünde başkent üniversitesinde dış çekim yapılacak arkadaşlarımla beraber çekilecek + aynı gün stüdyoda da çekim yapabilirz o sadece benim olacağım bi çekim olacak uygunluğa göre başka günde olabilir ama pazar günü kesin dış çekşm gerekiyor. 27 si mezuniyet günü dış çekim diploma töreni var video ve fotoğraf olursa benim için iyi olur videoda herhangibi bir kurgu istemiyorum ham hali benim için yeterli fotoğraflarda öyle içlerinden seçtiklerim dışında ham alabilirim bunu zaten daha detaylı konuşuruz, teşekkür ederim.
Y Yasin A.
Mezun oldum fakat mezunıyet fotografım yok cübbe ile dış çekim yaptırmak istiyorum çok bir bütçem yok o yüzdrn albüm istemiyorum. Çekilen resimleri fotograf kağıdı ile istiyorum ve dijital ortamda paylaşmak için mail adresime dijitallerini istiyorum. Şimdi 5 6 resim derim yalan olur o yüzden resim sayısı vermiyorum. Çekimler tekli olacak olursa bir tane ailem ile bir kaçtanede kardeşlerinle olmasını istiyorum. Mekan fsrk etmez fotografçı nerede isterse ona uyarım. Kendi aracım var ulaşımı ben sağlarım.
M Merve Y.
Yalnızca bir kişiyim fakat annem ve kardeşlerim de olacak onlarla yalnızca birkaç poz çektirmem yeterli olur onun dışında 45 dakika içerisinde gazı üniversitesi merkez kampüste çekim yapılması benim için yeterli olur. Albüm vs herhangibir şey istemiyorum yalnızca mail yoluyla gönderilebilir
N Nurefşan K.
ODTÜ Maden Mühendisliği öğrencileri olarak 24 Haziran günü; -Bölüm önünde toplu ve arkadaş grupları ile, -Bilim ağacında toplu ve arkadaş grupları ile, -Devrimde toplu ve arkadaş grupları ile, Fotoğraf çekimi, Video klip ve Drone çekimi talep ediyorum. (Yaklaşık 35-40 kişi)
S Sevde K. D.
3 arkadaşız, mezuniyet fotoğrafları için yalnızca Anıtkabir ve Gazi merkez kampüste dış çekim istiyoruz. Bütün fotoğrafların basılmasını istemiyoruz birkaç beğendiğimiz fotoğrafları bastırmak istiyoruz, photoshop ve filtre olabilir. Kep ve cübbeyi biz ayarlayacağız.
R Ramadan C. O.
Anitkabirde ve ankara tandogan kampusunde(kampus belki olmaz sadece Anitkabir) keplerimizle beraber (kendimize ait) 1 saatlik bir cekim yapmak istiyoruz. Iki kisiyiz. Cumartesi gunu (24.10) saat 15.00-16.00 saatleri bizim icin cok iyi olur. Tesekkurler.
S Sezin Ş.
Merhaba, Hacettepe üniversitesi iç mimarlık bölümünün mezuniyet çekimi olacak. Kampüste ve anıtkabirde fotoğraf çekimi, klip, albüm olacak. Bize bir fiyat verirseniz çok mutlu oluruz :) Tarihi de bu arada kesin değil haziran ayı içerisinde olacak.
U Uğur O.
Ankara hukuk mezunu 5 kişiyiz. Okulda ve anıtkabirde fotoğraf çekimi yapmak istiyoruz. Kişi başı ne kadar olur. Bu fiyata kaç fotoğraf dahil? Bilgilendirirseniz sevinirim. Muhtemelen ağustos ayı sonu veya eylül ayı içerisinde yapmayı düşünüyoruz
S Sema Ç.
Merhaba, Hacettepe Universitesinden mezun olacagim. Beytepe kampusunde ve studyoda cekim yaptirmak istiyorum. Tek kisilik bir cekim olacak. Hem fiyati ogrenmek istiyorum hem de mezuniyet icin guzel bir studyo var mi merak ediyorum. Tesekkurler.
B Betül A.
Mekan beypazarinda olsun göl gibi kumsali olan bir yer olsun istiyoruz mayisin 2 de olsun saat 11-16 arasi olsun istiyoruz.20 kişiyiz 40 kişide olabilir tüm sınıf olarakta isteyebiliriz. Albüm ve video istiyoruz. bütçemiz kişi başı 150 max

Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Seçimi ve Önerileri

Öğrencilik günlerimizi en iyi şekilde hatırlamak için mezuniyet anımızı ölümsüz kılmak isteriz. Bu özel gün için profesyonel biri ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Eğer öğrencilik günlerinizi Ankara'da sonlandıracaksanız, Ankara mezuniyet fotoğrafçısı seçenekleri hakkında yaptığımız araştırmadan faydalanabilirsiniz.

Mezuniyet fotoğraflarında hem tekli hem de çoklu çekimler söz konusudur. Öğrencilik günlerini bir arada yaşayan insanlar, bu özel günde de beraber olmak isterler. Mezuniyet çekimlerinde başlangıç fiyatı yaklaşık 250 TL civarlarında olsa da, Ankara mezuniyet fotoğrafçısı için ücretlendirmede üst sınır 1000 TL yi bulabilir.

Mezuniyet Fotoğrafları Çekiminin Önemi

En güzel mezuniyet çekimleri samimi olanlar ve heyecanınızı en iyi temsil eden fotoğrafları ortaya koymalıdır. Yapmacık pozlardan uzak durmak için dış mekanlarda yapılan, doğal halinizi yansıtan çekimleri tercih etmelisiniz. Üzerinden yıllar geçse bile mezuniyet en güzel duygular ile anımsayacağınız bu günü kusursuz kılmak için öğrencilik günlerinizde en çok vakit geçirdiğiniz alanları seçmenizde fayda var.

Dış Mekan Çekimi İçin Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları

Dış mekan çekimleri genelde 2-3 saat sürer ve mekan seçimi önceden yapılır. Farklı ışık teknikleri ve  kompozisyonlar ile çekim gerçekleştirilir. Çekim esnasında eğlenceli ve renkli aksesuarlar kullanılarak poz verilebilir.Daha sonra 25- 30 fotoğraftan oluşan bir albüm halinde teslim edilir. Bu albümün fiyatı 250 TL'den başlamaktadır. Bu albümde hem toplu hem de tekil fotoğraflara yer verebilir ve hatta biraz daha ücret ödeyerek yıllık haline de dönüştürebilirsiniz.

Konsept Çekim İçin Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları

Toplu fotoğraf çekimlerinde bir konsept belirlemek daha eğlenceli fotoğraflar ortaya koyabilir. Sınıfça belirlenen bir hikaye çerçevesinde toplu ve ayrı ayrı konsept çekimler gerçekleştirilir. Konsept çekimlerde farklı ve dikkat çekici fotoğraflar ortaya çıkacaktır.


Mezuniyet Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Mezuniyet Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Mezuniyet Fotoğrafçısı Seçenekleri
İstanbul Mezuniyet Fotoğrafçısı İzmir Mezuniyet Fotoğrafçısı Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Sinop Mezuniyet Fotoğrafçısı Kırklareli Mezuniyet Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?