Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Baby Shower Organizasyon

Baby Shower Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
885
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Baby Shower Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 4155 oy
Hacer Gezgin
Hacer Gezgin
4.9
Çevrimiçi
53 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Mels Parti Organizasyon
Mels Parti Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
31 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Konyaaltı, Antalya
Antalya Evlilik Teklifi Md
Antalya Evlilik Teklifi MD
4.9
Çevrimiçi
45 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
Ritmin Organizasyon
Ritmin Organizasyon
4.8
Çevrimiçi
24 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Seyhan, Adana
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Baby Shower Organizasyon Fiyatları 2024

Baby Shower Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 6.610 TL ile 8.080 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Baby Shower Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Baby Shower Organizasyon Müşteri Yorumları

M
Merve Topbaş
Her zaman en güzelini en kalitelisini yapıyor herkes için 😍

A
Aleyna
Hediyeliklerimizi yosunart ile anlaşarak yaptırdık. Kafamız çok karışıktı çok fazla çeşitleri vardı ve seçmek çok zordu her biri birbirinden güzel olan ürünleri ile bize çok yardımcı oldular hersey için teşekkür ederiz

A
Abdullah
Aldığımız hizmet ve enerjisi bize güven verdi mutlu günümüz de ilk yanımız da olan kişiler sizlersiniz cook teşekkür ederiz güzel insanlar 🎉😊

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

E
Eda Gül
Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim 🙏🏻


Baby Shower Organizasyon Talepleri

K Kadriye M. A.
Merhabalar. Cinsiyet partisi yapmak istiyoruz. Yaklaşık 20-25 kişi olacağız. Ücretin içine mekan,süslemeler,pasta,ikramliklar da dahil bir şekilde bilgilendirme istiyoruz. Mekan açık hava olursa bizim için daha iyi olur ayrıca mekanı komple kapatmaya gerek yok bir kısmını bize ayirsalar o da olabilir. Yer olarak Kepez,Muratpaşa,Konyaaltinda ki mekanlar olabilir. Cinsiyet açıklama için degisik önerileriniz varsa bunlara da açığız. Şimdiden teşekkür ederim.
C Ceren A. M.
11.00-14.00 saatleri gibi brunch seklinde duzenlenebilecek bir organizasyon dusunuyorum. Cocuklarla birlikte ortalama 20-25 kisi civari ( arti eksi olabilir ama fazla oynamaz) olacagiz. Cocuklarin da rahat hareket edebilecegi bir yer tercihim. Pasta kurabiye siparislerimi verdim. Hatta bir miktar susleme malzemesi de almistim. Dusundugum mekan sonradan uygun olmadigini belirttigi icin yeni bir yer arayisindayim.
M Merve Ö.
Baby Shower için araaştırma yaptım ve 11 adımda işlemlerime baktım. Masa hazırlıkları , Hediyeler , Pasta ve Konspet belirlemeye ihtiyacım var. Renk konusunda Tohum erkek olduğundan doğru Mavi Altın Sarıyı Beyaz veye Mavi Gri Beyaz ama farklı bir şey olsun istiyorum mesela ortam yeşil ama balon ve süslemeler beyaz veya yeşil gri bir arada beyaz hafif süslemeler veya simli balonlar tarzında
M Merve T.
Cinsiyetimiz kız, lüks olmalı, looney tones karakterlerine yer verilmeli zemin tonu pembe olmalı (nude bir pembe), havanın soğuk olması nedeniyle kapalı bir yer olmalı ama yeşillik manzarası olabilir, küçük hediyelikler olmalı (seçeneklerinizi duymak isterim şu an spesifik bir talebim yok) her daim ulaşılabilir bir hizmet ekibi olmalı, son dakika aksiliklerine yer verilmemeli,
E Ebru Ö.
Merhaba, Cinsiyet partisi organizasyonu yapmak istiyorum sadece bulunduğumuz yerde masa ve stand süslemeleri istiyorum. Kostüm vb kendimiz yapıyoruz. Teklifinizi sadece süsleme yönünde verebilirseniz sevinirim. Yer avcılar organizasyonu ise, 26 yada 27 gibi düşünüyoruz. İyi çalışmalar.
T Tolga B.
Organizasyonu evde düşünüyoruz yaklaşık 20 kişi olacak saat 13.00-18.00 arasında bir organizasyon planlıyoruz bebeğimiz martın üçüncü haftası doğacak inşallah bu yüzden durum biraz acil☺️ Yönlendirmenizden evde de organizasyon yapabileceğinizi anladım bilgi alabilirsem sevinirim
N Nihal O.
ilk olarak cinsiyet partisi için teklif almak istiyorm. 1 ay içersinde yapılacak. maksimum kişi sayısı 50 den az olur. 4 ay sonra için de baby shower içi fiyat teklif istiyorum. kişi sayısı 100 olur. Adalet mahallesi tarafında oturuyorum. o taraflarda bir yer olursa iyi olur.
F Fatma S. K.
Merhaba... Kuzenimin kız bebeği olacak aile arasında sade abartısız bir organizasyon olacak şekilde toplamda 20 kişi için, içeriğinde neler olacağı açıklanan minik bir kutlama düşünüyorum. Yer yüksek olasılıkla Lydia Park olacak ama henüz netlesmedi. Şimdiden teşekkürler
H Habibe Ç.
hoşgeldin ela baby yazlı 2 katlı pasta pembe ve beyaz renklerden oluşan çiçek desenleriyle süslenmiş.hediyelik (Aslı baby sower )yazılı pankart.plastik çatal bıçak,karton bardak tabak konsept uyumlu. rengarenk balonlar masa dizaynı aperatif yiyeck ve içecekler vb.
M Mehmet I.
cinsiyet belli değil. mekanda olsa ne olur fiyat evde olsa ne olur ikisi için de fiyat verseniz iyi olur . mümkün olduğu kadar keçiören yenimahalle yakınlarına olması iyi olur . etlik yükseltepe şentepe macunköy serhat mahallesi yakınları iyi bizim için

Baby Shower Malzemeleri Listesi Nelerdir?

Anne adaylarının en yakın arkadaşları ya da bizzat kendileri tarafından doğum gerçekleşmeden belli bir zaman önce düzenlenen etkinliğe baby shower denir. Bu etkinlikte çeşitli ikramlar verilir, oyunlar oynanır, hediyeler dağıtılır ve bebek için bir anı defteri düzenlenir. Anne adayına hediyeler getirilir, anne adayı da çeşitli hediyeler hazırlar. Baby shower malzemeleri bu anlamda farklılık gösterir ve düşünülenden çok detay içerir.

Baby shower malzemeleri ile etkinliği düzenlenirken öncelikle etkinliğin düzenlenmesi planlanan mekanlar araştırılır. Uygun mekanlar içinde en beğenileni seçilir ve hazırlıklara başlanır. Baby shower malzemeleri arasında süsler, pankartlar, el pankartları, şapkalar, ikramlık yiyecekler, çeşitli oyun malzemeleri gibi pek çok ihtiyaç bulunmaktadır.

Mekan Süsleri

Doğacak bebeğin kız ya da erkek olmasına bağlı olarak farklılık gösteren mekan süslerinin renkleri ve tarzları baby shower düzenlemesinin en basit baby shower malzemeleri detayları arasındadır. Bebek figürleri, simler, çeşitli süsler bu aşamada tedarik edilmelidir.

Pankartlar

Etkinliğin en eğlenceli bölümleri arasında yer alan pankartlar genellikle fotoğraf çekimlerinde kullanılır. Pankartların üzerinde anne adayının ismi ve baby shower partisi bulunur. Doğacak bebeğin ismi belliyse yine pankartların üzerinde bebeğin ismi yazdırılabilir.

İkramlık Yiyecekler

Eğer etkinlik sınırlı sayıda kişi çerçevesinde yapılacaksa yemek ikramında bulunmak normaldir. Fakat kalabalık bir etkinlik için yemek dağıtımı yapmak, etkinlikte boşa geçirilmiş zamanlar olarak görülebilir. Daha çok alternatif ve çok çeşitli ikramlar sunmak baby shower için daha mantıklı olacaktır.

Oyun İçin Baby Shower Malzemeleri

Etkinliğin belli bir bölümünde çeşitli oyunlar düzenlenebilir. Bu oyunlar etkinliğe katılım gösteren herkesçe oynanabilir. Daha çok çekiliş amaçlı düzenlenen oyunlar, etkinlikte eğlenceli vakitler geçirmek için ideal bir düşünce olacaktır.

Hediyelik Eşyalar

Etkinliğin olmazsa olmazı konsepte uygun dağıtılacak hediyelerdir. Küçük ama anlamlı olan bu hediyeler bazen şeker bazen oyuncak tarzında ürünler olabilir. Her konsepte ve her baby shower düzenleyicisine göre hediyelerde çeşitlilik gösterebilir.

Balonlar

Baby shower etkinliğinin en klasik malzemesi kuşkusuz balonlardır. Uçan balonlar daha çok kapalı alanlarda kullanılır ve ortalıkta balonların durması bu sayede engellenir. Açık alanlarda ise balonlar etrafta kullanılır.

Baby Shower Partisi Nedir?

Son zamanların trend partilerinden biri olan Baby Shower partisi, en basit anlatımıyla bebeğin doğumundan önce verilen parti anlamına geliyor. Bu trendin yaygınlaşmasıyla farklı baby shower konseptleri de kendini gösterdi. İşte anne adayının stiline, tarzına ya da tercihine göre düzenlenebilecek farklı baby shower partisi konseptleri..

Doğumdan sonra oluşacak yorgunluktan dolayı doğumdan önce bebeğin müjdesinin kutlandığı partilerdir. Ülkemizde son zamanlarında oldukça popüler hale gelen baby shower partisi, oldukça eğlenceli hale gelmektedir.

Brunch Baby Shower Partisi

Parti şeklinde değil de daha sakin bir baby shower partisi istiyorsanız kesinlikle brunch organizasyonu tercih etmelisiniz. Lezzetli atıştırmalıklar, eğlenceli kurabiyeler, meyve tabağı, bebek temalı şekerler, farklı tasarımlı cupcakeler ve pastalarla süslenecek bir masa eşliğinde çayınızı ya da meyve suyunuzu içerek hoş sohbet edebilirsiniz.

Baby Shower Konsepti İçin Malzeme Seçimi

Bu temada tabak ve bardak takımlarını baby shower partisi için set halinde satılan bebek temalı plastik ya da karton ürünlerden seçerseniz çok daha sevimli ve eğlenceli bir tema elde edebilirsiniz. Hem de brunch sonrası etrafı toplamak çok daha kolay olur.

Kurabiye Baby Shower Konsepti

Kurabiye temalı bir parti düzenleyebilirsiniz. Elbette içeriğinde sağlıklı malzemeler bulunan kurabiyeler tatlı sever anne adayı için ideal olabilir. Anne ve baba adayının isimlerinin olduğu, kız ya da erkek bebek temalı, bebek figürleri bulunan süslü kurabiyelerle dolu bir parti harika olabilir.

Cinsiyet Öğrenme Baby Shower Konsepti

Son dönemde tüm dünyada moda olan cinsiyet partileri yani İngilizce adı ile Reveal Party, bebeğin cinsiyetini öğrenme sürecini daha heyecanlı hale getiren bir parti şekli. Bu tür bir partide cinsiyetin belli olduğu doktor raporu ya da ultrason görüntüsü, zarfı hiç açılmadan pasta yaptırılacak pastaneye iletilir.

Bebeğin Cinsiyetine Göre Konsept Belirleme

Cinsiyetten anne ve baba adayının hiç haberi yokken pasta yapacak kişi bebeğin cinsiyetine göre bir pasta tasarlar. Bebek erkekse mavi detaylar, kızsa pembe detaylar kullanılır. Pasta mekana getirilir ve anne-baba adayı heyecanlı bir şekilde pastanın kutusunu açarak bebeğinin cinsiyetini öğrenir. Ve bu anları hem bütün sevdiklerinizin yanında yaşayabilirsiniz hem de daha eğlenceli ve heyecanlı bir hale getirebilirsiniz.

Beş Çayı

Çay partileri pek çok kadının gün içinde sık sık yaptığı partilerden biri. Neden baby shower partisi temanız da çay partisi şeklinde olmasın? İngiltere çay partisi temalı masa örtüsü, fincan takımı, şekerlik gibi ayrıntılarla hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu tür bir partide kurabiyeler, küçük sandviçler, mini pizzalar gibi pratik atıştırmalıklar yer alabilir.

Şık Bir Yemek

Tüm bu parti havasından, balonlardan, kurabiyelerden ve kalabalıktan hoşlanmayan anne adayları için parti yerine şık bir yemek de organize edilebilir. Birkaç yakın arkadaşınızı davet ederek şık bir restoranda hafif yemekler ve sade atıştırmalıklarla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Bebek Shower Süsleri için Harika Fikirler

Bebeğin doğmasına kısa bir süre kala anne adayları, hem gelen hediyeleri kabul etmek hem de sevdikleriyle hoş bir parti yapmak için bebek shower partileri düzenlerler. Bu partiyi yapacağınız mekanı bebek shower süsleri ile süsleyebilirsiniz.

Bebek shower süsleri ile parti mekanınızı süsleyebilirsiniz. Bu süsleri, bebeğinizin cinsiyetine ya da parti mekanınıza göre seçebilirsiniz. Bebek shower süslerinizi mekan seçimi yaptıktan sonra satın almanız daha mantıklı olacaktır.

Çiçeklerle Süsleme Yapmak

Baby shower partinizi ilkbahar aylarında yapacaksanız mekanı çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Canlı çiçekler hoş bir koku yaydıkları için çok daha güzel bir ortam sağlarlar ancak çiçeklere zarar vermek istemiyorsanız yapma çiçekler de kullanabilirsiniz. Pembe, turuncu, beyaz, sarı gibi renkler güzel bir görüntü oluştururlar.

Balonlarla Masa Süsleme

Baby shower partinizde bol bol balon kullanabilirsiniz. Balonları sadece masanızı süslemek için değil sandalyelerinizi süslemek için de kullanabilirsiniz. İsterseniz tek renk kullanabilirsiniz ama ortamı daha da canlandırmak için sandalyelerinize rengarenk balonlar bağlayabilirsiniz.

It's A Boy / It's A Girl Yazısı

Masanızın hemen arkasına It's A Boy / It's A Girl gibi bir yazı asabilirsiniz. Bu yazılar, baby shower partilerinin olmazsa olmazlarındandır. Ortamın genel dekoruna uygun renklerdeki yazıları uygun bir yere asabilirsiniz. İsterseniz bebeğinize aldığınız birkaç kıyafeti de buralara asarak daha sevimli bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Baby Shower İçin Arka Fon

Baby shower parti masanızın arkası için güzel bir fon alabilirsiniz. Bu fonları parti malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz. Eğer üstüne özel bir şey yazdıracaksanız kişiye özel parti malzemeleri satan yerlerle görüşebilirsiniz. Tasarım programları kullanmayı biliyorsanız kendi bebek shower partinizin arka fonunu kendiniz tasarlayabilirsiniz.

El Yapımı Süsler

Baby shower partinizde sadece bir yerden satın aldığınız malzemeleri kullanmayın. Kendi ellerinizle yaptığınız süsler de olsun. El yapımı süs hazırlamak çok zor değil. Biraz yaratıcılığınızı kullanarak çok güzel süsler yapabilirsiniz.

Baby Shower Süslemeleri Nasıl Olmalıdır?

Anne adayının bebeğine kavuşmak için günler saydığı, onu kucağına alacağı günü heyecanla beklediği günlerde düzenlenen etkinlik, baby shower partisidir. Ülkemizde son yıllarda gittikçe popüler hale gelen baby shower partisi çoğunlukla bebeğin cinsiyetine göre farklı baby shower süslemeleri temaları ile düzenlenmektedir.

Baby shower süsleri için baby shower partilerinde herkesçe kabul görmüş kurallar yoktur. Her şey yaratıcılığınıza bağlı, yani sınırsız! Verdiğimiz baby shower süslemeleri hakkındaki fikirlerden ilham alarak siz de  bebeğinize kavuşacağınız günleri keyifli bir parti ile kutlayabilirsiniz.

Mavi-pembe baby shower süsleri

Özellikle bebeğinin cinsiyetini öğrenmeyen ya da öğrenmek istemeyen anne adaylarının tercihidir mavi ve pembeyi bir arada kullanmak. Yiyecek standınızı bu renklerle oldukça ilgi çekici gösterebilirsiniz.

Erkek bebekler için baby shower süsleri

Erkek bebek bekleyen anne adayları çoğunlukla mavi tercih ederler. Bıyık teması da baby shower süslemeleri arasındadır. Duvarlara kravat ve bıyık şeklindeki süslemeler de asabilirsiniz.

Çorap saksılar çok ilgi çekici

Farklı ve yaratıcı bir dekor... Bebek çoraplarıyla çiçek saksısı yapabilir, eşsiz bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

Duvarlara hayvan figürleri asabilirsiniz

Hem ucuz hem de çok basit! Birkaç parça renkli kartonla kendiniz dahi yapabilirsiniz. Kartonlara çizdiğiniz hayvan figürlerini kesin ve iple birlikte duvara asın.

Kız bebekler için baby shower süslemeleri

Kız bebekler için çoğunlukla pembe baby shower süslemeleri kullanılıyor. Kağıtla baby shower süslemeleri yaparak hem uygun fiyata sevimli bir partiye hem de kendi tasarımınız olan dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Masanın alt kısımlarına bebek kıyafetleri asabilirsiniz

Bebeğiniz için aldığınız giysilerden bazılarını yemek standının önüne asabilirsiniz. Hem çok farklı hem de ilgi çekici bir fikir olabilir.

Kız bebekler için pembe çoraplı saksılar da yapabilirsiniz

Erkek bebekler için çorap saksısı olur da kızların olmaz mı hiç! Pembe, beyaz ve kahverengi çoraplarla kız bebek bekleyen anne adayları için de çiçek saksısı yapabilirsiniz.

Balonlu stand

Yiyeceklerin olduğu standı balonlarla daha hareketli ve renkli bir görünüme kavuşturmanız da mümkün.

Denizci teması gibi özel temalar kullanabilirsiniz

Baby shower süslemeleri, belirli bir tema etrafında da şekillenebilir. Denizci teması gibi farklı konseptler sizin için ilham kaynağı olabilir.

Baby Shower Organizasyon Fiyatları

Bebeğin doğumundan önce bir parti verebilirsiniz. Partinizi isteğinize göre kendiniz organize edebilir ya da bir organizasyon şirketiyle parti düzenleyebilirsiniz. Siz sadece eğlenmek  ve partinin ayrıntılarını profesyonel ellere bırakmak istiyorsanız baby shower organizasyon fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Baby shower organizasyon fiyatları sizin organizasyondan beklentinize ve organizasyonun büyüklüğüne göre değişebilir. Net bir fiyat alabilmeniz için öncelikle kafanızda kaba taslak bir organizasyon planı yapmalısınız.

Brunch ve Parti Bir Arada

Partinizi öğle saatlerinde yapacaksanız, insanların evinize ya da mekana gelmek için kahvaltıdan bile feragat ettiğini de hesaba katarak bir brunch hazırlatabilirsiniz. Bir şeyler yerken sohbet etmek ve çay, kahve yudumlamak herkese iyi gelecek, birbiriyle tanışmayan insanlar da tanışmış olacaktır. Organizasyon şirketinizden böyle bir hizmet vermesini isteyebilirsiniz.

Mekan Seçimi ve Ücretleri

Eğer mekanı kendiniz seçecekseniz zaten bu mekan için ayrı bir fiyat ödemeniz gerekir ama evinizin bir bahçesi varsa ya da geniş bir eviniz varsa baby shower partinizi evde yapmamanız için hiç bir neden yoktur. Bu sayede mekan parası ödemekten de kurtulursunuz. Bazı organizasyon şirketlerinin kendi mekanları ya da anlaşmalı mekanları oluyor. Bu mekanın parasını da baby shower organizasyon ücretine dahil edebilirler.

Baby Shower İçin Davetiyeler

Organizasyon şirketiniz davetiyenizi de hazırlayabilir. Genellikle organizasyon şirketlerinin kendi matbaaları olmuyor ancak anlaşmalı bir matbaayla çalışabilirler. Eğer isterseniz davetiyenizi de onlar hazırlayabilir. Davetiye ücretleri çoğunlukla adet ücreti olarak değil 100-200 adet davetiye olarak verilir.

Baby Shower Malzemeleri

Baby shower partilerinizde, partinize özel tabaklar, çatal, kaşıklar kullanabilirsiniz. Eğer isterseniz bebeğinizin ismini de bu malzemelerin üzerine bastırabilirsiniz ancak bu her zaman ekstra maliyete ve normalden çok daha fazla baby shower organizasyon fiyatları ödemenize neden olacaktır.

Baby Shower Süslemeleri

Bir partinin olmazsa olmazı süslemelerdir. Baby shower partinizin süslemeleri organizasyon şirketiniz yapacaktır. Eğer istediğiniz bir konsept veya renk varsa bunu önceden belirtebilirsiniz. Süslemelerin özelliklerine göre ödeyeceğiniz fiyat da artabilir.


Baby Shower Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Baby Shower Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Baby Shower Organizasyon
İstanbul Baby Shower Organizasyon İzmir Baby Shower Organizasyon Ankara Baby Shower Organizasyon Sinop Baby Shower Organizasyon Kırklareli Baby Shower Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?