Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 10/05/2021 tarihinde yazıldı.

En mutlu gününüzde yanınızda olan ve düğün gününüzde mutluluğunuzu paylaşan insanlara hoş bir anı bırakmak amacıyla verilen nikah şekerleri artık sonsuz çeşide sahip. Şeker ile başlayan bu serüven magnetlerden küçük hediyelere kadar sayısız nikah şekeri fikirleri geliştir. Üzerinde sizinle ve düğün gününüzle ilgili bilgiler barındıran bu küçük hediyeler konuklarınız için sizden bir anı olarak kalabilir. Düğün hazırlıkları içerisinde özenilmesi gereken konulardan biri olan nikah şekerini kendi zevkinizi ve konuklarınızı nasıl mutlu etmek istediğinizi düşünerek seçmelisiniz.


İşte size bu konuda güzel fikirler verebilecek farklı nikah şekeri fikirleri

Nikah şekeri fikirleri yıllar içinde tasarımların özgünleşmesinden nasibini aldı ve çok farklı fikirler ortaya çıktı. Günden güne bu konuda farklılaşmalar da devam ediyor.


Kurabiyeler

Düğün trendlerini takip etmek isteyenler için harika bir fikir olan nikah kurabiyeleri, nikah şekerlerinin yerini aldı. Üzerinizde baş harflerinizin ya da düğün tarihinizin bulunacağı süslü ve sevimli kurabiyeleri, konuklarınıza ikram edebilirsiniz.


Sevimli Şekerler

Nikah 'şekeri' geleneğini yerine getirirken biraz da sevimlilik katalım diyen çiftler için uygun olan bu fikir, minik bir kavanozda jelibon şekerlerinden oluşuyor. Bu kavanoza yine sizin adınızı ve düğün tarihinizi belirten eklemeler de yapabilirsiniz.


Magnet Nikah Şekeri Modelleri

"Şekerler, kurabiyeler yenilir ve biter, konuklarım için bir anı kalsın" diyorsanız sizin için en ideal seçenek hiç kuşkusuz bu buzdolabı magnetleri. Farklı şekillerde yaptırabileceğiniz üzerinde sizinle ilgili bilgiler barındıran bu şık magnetleri konuklarınıza dağıtabilir ve evlerinde her baktıklarında düğün gününüzü hatırlayacakları anı bırakabilirsiniz.


Minik Kokulu Sabunlar

Konuklara dağıtılan farklı hediyelerden biri de minik bir kutu içinde şık kokulu sabunlar. Düğününüze gelenleri çok mutlu edebilecek bu şirin sevimli küçük sabunlar son dönemin düğün trendleri arasında yer alıyor.


Tuzluk şeklinde nikah şekeri modelleri

Farklılık isteyenlerin aklına çok yatacak bir nikah şekeri/hediyesi fikri de tuzluklar. Gelin damat şeklinde tasarlanmış bu harika tuzlukları konuklarınıza hediye edebilir ve onların her yemek yediklerinde sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz.


Macaron Kutusu

Nikah kurabiyelerine alternatif olabilecek bu sevimli bir kutu içerisinde renkli macaronlar şık düğünler için son derece uygun. Hem göze hem de damat tadına hitap eden bu sevimli macaron kurabiyelerle konuklarınızın yüzünü güldürebilirsiniz.


Kolonya Şişesi

İçerisinde hoş kokulu bir kolonya bulunan ve üzerinde düğün gününüzle ilgili ayrıntılar içeren şık bir şişe de konuklara verilecek harika hediyelerden biri.


Nikah Şekeri Kovaları

Nikah şekeri geleneğinin vazgeçilmezi badem şekerlerini minik kovalarla ikram edebilirsiniz.


Süs Eşyası

Ufak bir süs eşyası şeklinde tasarlanan bu nikah şekeri de konuklarınızın evlerinin bir köşesine koyabilecekleri hoş bir anı. Tellerden basit bir şekilde yapılan hoş bir bisiklet tasarımı ve içerisine koyabileceğiniz badem şekeri ya da bir koku ile harika bir nikah şekeri elde edebilirsiniz.


Lavanta Kesesi

İçerisine hoş kokuya sahip lavantalar koyuabileceğiniz bu şirin keseler de son dönemin farklı nikah şekeri fikirleri arasında yer alıyor. Lavantanın yanı sıra kendi tercihinize bağlı olarak farklı kokular da koyabilirsiniz.

[button color="" size="" type="" target="" link="https://www.gigbi.com/blog/dugun-hazirliklari-ihtiyac-listesi/"]Düğün Hazırlıkları İhtiyaç Listesi ve Zaman Planı[/button]


Farklı Nikah Şekeri Modelleri Galerisi

Daha fazla farklı nikah şekerine göz atmak isterseniz, aşağıdaki galerimize göz atabilirsiniz!


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?