Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gelin Damat Pozları İçin Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/06/2021 tarihinde yazıldı.

Düğün için yapılan hazırlıklar, gelinlik, damatlık, saç, makyaj gibi tüm detaylar hem düğün gününde kusursuz görünmek için hem de düğün fotoğraflarında ölümsüzleşirken harika bir görüntü vermek için yapılıyor. Eğer düğün hazırlıklarını tamamladıysanız ve düğün gününde nasıl fotoğraflar çektireceğinize henüz karar vermediyseniz sizin için gelin damat pozları için harika fikirleri derledik.


Gelin Damat Pozları

Düğünüz birkaç saat içinde gerçekleşip sona ererken size kalan en önemli şey düğün fotoğraflarınız oluyor. Düğününüzde ne kadar mutlu olduğunuzu, ne kadar güzel göründüğünüzü bu fotoğraflar sayesinde yıllar içinde hatırlama imkanınıza kavuşuyorsunuz. Çocuklarınıza ve hatta torunlarınıza da harika birer anı bırakmış oluyorsunuz.


Vintage Gelin Damat Pozları

Romantik filmlerde mutlaka görmüşsünüzdür, insanlar dedelerinin, anneannelerinin ve belki de büyükannelerinin düğün fotoğraflarına bakar ve çok duygulanır. Bu çok eskilerden kalan belki de siyah-beyaz düğün fotoğrafları duygusal olarak etkileyici olmalarının yanı sıra muhteşem vintage görünümleriyle de büyüler. Eğer siz de bu eski fotoğrafların büyüsüne kapılanlardansanız düğün fotoğraflarınızın yıllar önce çekilmiş gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Vintage düğün fotoğrafları son zamanlarda oldukça popüler.


Kompozisyonlu Gelin Damat Pozları

Eğer düğün fotoğrafınızın sadece bie gelin-damat fotoğrafı olmasını istemiyorsanız içerisinde bir hikaye barındıran harika pozlar verebilirsiniz. Bunun için fotoğrafçınızla anlaşmalı ve bir kompozisyon oluşturmalısınız. Bir filmin sahnesinden kopmuş hissi veren bu hikayeli düğün fotoğraflarını düğünden sonra bir tablo gibi evinizin en güzel köşesine asabilirsiniz.


Eğlenceli Gelin Damat Pozları

Eğlenmeyi ve gülmeyi çok seven bir çiftseniz dümdüz durarak fotoğraf çekmek size biraz sıkıcı gelecektir. Elbette gelin damat pozları aşamasını eğlenceli hale getirmek mümkün. Komik ve mizahi bir hikaye belirleyerek harika pozlar verebilir ve düğün fotoğraflarınızı her gören kişinin gülümsemesini sağlayabilirsiniz. Bu tarz eğlenceli pozlar son zamanlarda pek çok çift tarafından da tercih ediliyor.


Farklı Pozlar

Her zaman yan yana durup, birbirinize bakarak ya da sarılarak poz vermek zorunda değilsiniz. Sevginizi ortaya koyacak bambaşka pozlarla düğün fotoğrafınız hem çok sanatsal hem de etkileyici görünebilir. Bu şekilde yerde yatarak tepeden çekilmiş bir fotoğraf son derece büyüleyici görünüyor. Elbette bu tür pozlar için profesyonel bir fotoğrafçı ile çalışmanızda fayda var.


Samimi Pozlar

Düğün fotoğraflarının birçoğunda fotoğrafın iyi çıkması için verilmiş kasıntı pozlar, zorlama hareketler göze çarpar. Belirlenen gelin damat pozları ile düğün fotoğrafı çektirmek zorunda değilsiniz. Eğer doğallığı daha çok önemseyen bir çiftseniz fotoğrafçınız ile anlaşarak en samimi ve doğal pozları verebilirsiniz. Bu fotoğraf çekimi aşamasında birbirinizle konuşup, gülüşmek, sarılmak, sevgi göstermek gibi hareketlerle kolaylıkla yakalanabilir. Unutmayın, samimi ve doğal pozlar duyguyu çok daha iyi aktarır


En İyi Düğün Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Düğün Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gelin Damat Pozları İçin Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 56 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?