Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İlginç Evlilik Teklifleri İçin Etkileyici Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evlenmeye karar verdikten sonra en önemli aşama olan teklif aşaması, en özenli hazırlanması gereken kısımdır. Onu iyi tanıyorsanız onun beğeneceği şekilde teklif etmenizde fayda var. İşte size bu aşamada fikir verebilecek ilginç evlilik teklifleri.


En İlginç Evlilik Teklifleri


Evlilik teklifleri son zamanlarda yaratıcılıktan nasibini alıyor. Teknolojinin gelişmesi, insanların paylaşma alışkanlığının artmasıyla birlikte güzel fikirleri ortaya çıkıyor.


Herkesin Görebileceği İlginç Evlilik Teklifleri


Halka açık yerlerde yapılan ilginç evlilik teklifleri en ilginç teklifler arasında yer alır. Eğer herkesin görmesi sizi için sorun teşkil etmiyorsa harika fikirler mevcut. Sevgilinizin sürekli takip ettiği bir gazete ya da dergi varsa oraya evlilik teklifi ilanı verebilirsiniz. Böylece dergiyi okurken teklifinizle karşılaşacak ve çok şaşıracaktır.


İlginç Evlilik Teklifi İçin Birkaç Öneri Daha...


Teklifinizin daha ilgi çekici olmasını istiyorsanız büyük akvaryumlara bir benimle evlenir misin pankartı koydurup onu oraya götürerek teklifinizi yapabilirsiniz. Ya da dalış yaparak ona su altında evlilik teklifi yapabilirsiniz.


Havada İlginç Evlilik Teklifleri


Eğer uçakla yolculuk edecekseniz uçuş görevlileri ile anlaşarak anons yoluyla evlilik teklifi edebilirsiniz. Bu hem şaşırtıcı hem de romantik olacaktır. Ayrıca havaya uçakla yazı yazdırabileceğiniz bir firmayla da anlaşabilirsiniz. Tüm şehir evlilik teklifinizden haberdar olacaktır. Bu, en ilginç evlilik teklifleri arasındadır.


Evde Yapılabilecek İlginç Evlilik Teklifleri


Eğer sevgilinizin sürekli taktığı bir yüzük varsa ve uyumadan önce yüzüğünü çıkarıyorsa, her zaman taktığı yüzüğünü teklif edeceğiniz yüzükle değiştirebilirsiniz. Sabah yüzüğünü takmak için uzandığında çok şaşıracaktır. Siz de tam bu şaşkın anında teklifinizi yapabilirsiniz.


İlginç Evlilik Teklifleri Konusunda Yaratıcılığın Sınırı Yok


Sevgiliniz gece uyurken teklif edeceğiniz yüzüğü parmağına takabilirsiniz. Sabah uyandığında parmağındaki yüzüğü fark ettiği anda teklif ederek onu çok mutlu edebilirsiniz. Sonra bunu romantik bir yemekle kutlayabilirsiniz.


Teknik Şekilde Yapılan İlginç Evlilik Teklifleri


İlginç evlilik tekliflerine bir yenisi daha eklendi! Sevgiliniz sürekli bilgisayar kullanıyorsa ana sayfasına “benimle evlenir misin” yazısı yazıp koyabilirsiniz. Böylece bilgisayarını açar açmaz teklifinizle karşılaşabilir. Evlilik teklifinizi bir video haline getirin ve youtube’a yükleyin. Daha sonra ona çok güzel bir video izleteceğinizi söyleyin ve videoyu açın. Bu onu çok duygulandıracaktır.


Sürpriz!


Evlilik teklifinizi kendinize ait bir website oluşturarak edebilirsiniz. Bu sevdiğiniz kişiyi oldukça şaşırtacaktır. Web siteyi gördükten sonra yüzüğü çıkarın ve evlenme teklifi edin!


Sevginizi Filme Dönüştürün


İlginç evlilik teklifleri arasında en sevilenlerden birini sunuyoruz sizlere. Evlilik teklif ederken kendinizi videoya alın ve en sevdiği filmin sonuna videonuzu ekleyin. Romantik bir ortam yaratarak en sevdiğiniz filmi izlemeye başlayın. Filmin sonunda sizi ve evlilik teklifinizi görünce çok şaşıracaktır.


Oyun İçeren İlginç Evlilik Teklifleri


İlginç evlilik teklifleri bazen bir oyuna dönüşebilir. Odanın tavanına karanlıkta parlayan çıkartmalarla “benimle evlenir misin” yazın. Yattığı anda ışıkları kapayın ve teklifi görmesini sağlayın. Tüm nikah işlemlerini halledin ve hazırlıkları tamamlayın. Daha sonra onu nikah dairesinin önüne götürerek evlenme teklif edin. Kabul eder etmez, evlenin.


Kutunun İçine Saklanın


Bir buzdolabı kutusu gibi kocaman bir kutunun tabanını kesin. Dışını da hediye paketi şeklinde ambalajlayın. Çalıştığı yere ya da evinin önüne bu kutuyu götürün. Ve kutunun içine girin. Sevgiliniz kutuyu açmak için çabaladığında birden karşısında yüzük ile size görünce çok şaşıracak ve sevinecektir.


Açık Alanda Evlilik Teklifi


Sevgilinizle sokakta yürüdüğünüz anda aniden diz çöküp ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Hem şaşırtıcı hem de tüm insanların alkışlarıyla bu özel anı kutlayacağınız bir evlilik teklifi fikri olacaktır.


Yolculuk Sonrası Evlilik Teklifi


Eğer sevgiliniz şehir veya yurt dışında ise, ayrı kaldığınız bu süreyi ona harika bir evlilik teklif etmeye hazırlanarak geçirebilirsiniz. Onu havaalanında karşıladığınız sırada elinizde "benimle evlenir misin?" yazılı pankartları tutabilirsiniz. Bunu gördüğünde fazlasıyla şaşıracaktır.


Sahilde Yürüyüş Yaparken...


Sevgiliniz için kumsala “benimle evlenir misinz?” yazdıktan sonra onu bu yazının olduğu yere doğru kısa bir yürüyüşe çıkarabilirsiniz. Ancak kumsalda dalgaların gelemeyeceği bir yere yazmanızı tavsiye ederiz. Çünkü dalgaların gelip bu yazıyı silmesini istemezsiniz, öyle değil mi?


İlginç Evlilik Teklifleri İçin Diğer Detaylar


İlginç evlilik teklifleri saymakla bitmez! Evlilik teklifi anınız belki de hayatınız boyu unutmayacağınız ve potansiyel hayat arkadaşınız ile ilerde çocuklarınıza gülümseyerek anlatacağını anlardır. İşte bu anların en unutulmaz şekilde planlanmasında fayda var. Romantik ve ilginç evlilik teklifleri için bir kemancı tutabilir ve tüm bu teklif anının fotoğraflanması için de bir fotoğrafçı ile anlaşabilirsiniz. İlginç evlilik teklifleri için en harika yüzük fikirlerimiz Evlilik Teklifi Ederken Verilecek En Güzel 10 Yüzük Modeli yazımızda!


En İyi Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Teklifi Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İlginç Evlilik Teklifleri İçin Etkileyici Öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 59 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?