Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Bebek Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İzmir Bebek Fotoğrafçısı

838
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İzmir Bebek Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1467 oy
Merve Mete
Merve Mete
4.8
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
5Nokta6 Baby Story
5Nokta6 Baby Story
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
Mert Gül
Mert Gül
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
Kuzgun Ajans
Kuzgun Ajans
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Bayraklı, İzmir
Zehra  Polat
Zehra Polat
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Film Gibi
Film Gibi
5.0
Çevrimiçi
3 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Provisual Turkey
Provisual Turkey
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Ayşegül Dinç Tütüncü
Ayşegül Dinç Tütüncü
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Bebek Fotoğrafçısı
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İzmir Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

İzmir Bebek Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 1.620 TL ile 1.980 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Bebek Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İzmir Bebek Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

B
Büşra Dede
Hem profesyonel hem de bebeklere karşı çok ilgili ve anlayışlı bir fotoğrafçı. Şiddetle tavsiye ediyorum:) 2. Doğum günümüzde de kesinlikle kendisine gideceğiz :)

G
Gizem Çoşkun
Sade konseptler seven biri olarak abartı börtü böcekler ve abartı photoshop'tan uzak oldukları için tercih ettim ve çok da memnun kaldım. Bizim bebeğimiz zor uyuyodu ve çekim 5 saat sürdü. Sabırla ve özenli bir şekilde çalışmalarına ayrıca saygı duydum.

H
Hatice Şahin
Profosyonel yaklaşımı potizifliği sohbet severliği ve en önemlisi hamilenin halinden anlaması kesinlikle çok memnun kaldım yeni doğanda da kızıma şevkatle yaklaşacağına eminim ben çok güzel elektrik aldım herşey için teşekkür ederim

B
Büşra Ölmez
Çok güzel bir bebek çekimi yaptık. Hem eğlenceli hem özenli bir çalışma oldu

K
Kartal Dünder
Gayet güler yüzlü ve samimi bir zaman geçirdik, konseptleri de gayet yeterliydi. Teşekkür ediyoruz.


İzmir Bebek Fotoğrafçısı Talepleri

E Ebru S.
15 ağustos’ta doğacak bebeğim için,10 gün sonrasında yeni doğan çekimi yaptırmak istiyorum.Kısa,öz,güzel pozların elimizde hatıra kalacağı bir çekim olsun.Albümlü fiyat istemiyorum lütfen sadece talep ettiğim hizmet için fiyat veriniz.Beğendiğimiz pozlar üzerinde çalışılarak dijitallerinin verilmesi bizim için yeterli.Bir kaç pozda anne-babanın bebeği tuttuğu pozlar istiyoruz.Toplamda 20 fotoğraf bizim için yeterli.teşekkürler.
M Merve M.
İkiz bebeklerimiz için 1 yaş çekimi yapma düşüncemiz var. (Pandemi elverirse:( ) Yaşları mart 2021 de dolacak, bir sorun olmazsa bu tarihe yakın bir dönemde planlanabilir. Fiyat ve mekan paket/bilgilerinizi öğrenebilir miyim? Havanın durumuna göre açık hava veya stüdyo imkanımız bulunuyor mu? İlginize şimdiden teşekkürler.. Ayrıca sterilizasyon aşamalarınızı da öğrenebilir miyim?
J Jale B.
Merhabalar ben aslında sadece doğum için teklif almak istemiyorum. Doğum fotoğrafçılığı dışında eşimle dış mekanda hamilelik fotoğraflarım olsun istiyorum. Ayrıca doğumdan sonra bebeğimizle de dış mekanda ilk dış mekan çekimi devamı gibi bir fotoğraf çekimi daha istiyorum. Son olarak sadece bebekler için yapılan stüdyo çekimi de yaptırmak istiyorum. Yardımcı olmanızı rica ederim
P Pınar
Bana tek bir poz lazım albüm değil. Bu pozdan 4 adet baskı ve digital olarak mail atılması gerekiyor. Oğlumun 2 yaş doğum günü süslemelerinde kullanılacak bu fotoğraf. Konsept Speedy Gonzales. Elinde kostüm olan varsa çekimde onu kullanabiliriz veya ben kendim getirebilirim. Arka plana uygun bir fon ile stüdyoda çekim yapılacak. Teşekkürler.
Z Zeynep B.
Tahmini ekim ayının sonunda gerçekleşeceğini düşünüyorum. Hastane için balon süsleme, doğum fotoğrafçısı, bebek fotoğrafçısı. Yani, Yenidoğan çekiminiz için fiyat ve aynı zamanda öncesindebir hamile çekimi için fiyat istiyorum. Bu fiyatlar ayrı ayrı olmalı, teşekkürler.
B Büşra A.
6 günlük yenidoğan bebeğim var. Yeni doğan fotoğrafı çektirmek istiyoruz. Bir kaç farklı konsept olacak ama konseptler fotoğrafçıya ait olsun istiyoruz. Foto çekimi kendi evimizde de olabilir stüdyoda da olabilir. Kanvas tablo , albüm ve dijital foto ları istiyoruz. Bir an önce dönüş yapılırsa seviniriz
B Bilge Ş.
30 aralık cumartesi günü saat 15.00 - 17.00 aralığında kızımın bir yaş doğumgünü, evde ailemiz ve yakın arkadaşlarımızla yapacağımız sade bir kutlama olacak, bu süre içinde (yaklaşık iki saat) fotoğraflarımızı çekecek ve makul bir ücret isteyen bir fotoğrafçı arıyorum. Bütçemiz 600 TL.
G Gökçe
Merhabalar , Kızımız 14 aylık maksimum 3 konsept , aile çekimi ve albüm dahil fiyat istiyoruz . Hijyen olmazsa olmazımız. Makul teklifler iletmenizi rica ederim Gün konusunda perşembe dışında da boşluk durumunuzu iletebilirsiniz ayarlama yapabiliriz Şimdiden teşekkürler
G Gamze
doğum öncesi dış çekim inciraltı kent ormanında olabilir doğum eğe yaşam hastanesinde olucak bebek doğduktan sonra stüdyo yakın civarda olursa çekimler için stüdyoya gelebiliriz.fotoğrafları baskı ve dijital olarak alabilirim.fiyat bilgisiyle ilgili dönüşünüzü beklerim teşekkürler
A Ayse C.
Hamilelik ve dogum icin ve sonrasinda aile albumu yapmak istiyorum acikcasi benim dugun fotolarim hic yok o yuzden esimle cocgumla album olsun istiyotuz ve tesetturluyum mahremiyete dikkat ettigimiz icin de bayan olmasi bizim icin avantaj birde fiyat anlassak inseAllah iyi olur.

İzmir Bebek Fotoğrafçısı Seçimi, Önerileri ve Ücretleri

Birbirinden sevimli bebeklerin fotoğraflarını çekmek zevkli bir uğraş olsa gerek. Doğum anı ve sonrası fotoğrafları çocuğumuz büyüdükçe bakıp gülümseyeceğimiz güzel fotoğraflar arasında yer alır. Profesyonel çekimler bu fotoğraflardan alacağımız hazzı arttıracak ve bizi mutlu edecek sonuçlar sunar. Böyle çekimler yaptırmak için ödeyeceğiniz yaklaşık miktarları öğrenmek için İzmir bebek fotoğrafçısı hakkında araştırma yaptık.

Bebek fotoğrafçılığı zevkli ancak bir o kadarda zahmetli işlerden. Zahmetli oluşu çekim yapacağınız bebeğin duruş ve pozisyonları ile karşılaşacağınız durumlardan ibaret. İzmir bebek fotoğrafçısı için fiyat konusundaki araştırmamıza göre bebek fotoğrafçılığı için profesyonel çekimler söz konusu olduğunda minimum 500 TL gibi bir rakam ödemeniz gerekiyor. Bu rakamın daha yüksek olmasını etkileyen faktörler fotoğraf sayısı, albüm tipi, dış çekimlerin yapılıp yapılmadığı ve nerede yapıldığı seçenekleri.

Profesyonel çekimlerin üst sınırı

İzmir bebek fotoğrafçısı için profesyonel fotoğraf çekimleri konusunda kesin bir üst sınır vermek pek doğru olmamakla birlikte görebildiğimiz en yüksek İzmir bebek fotoğrafçısı fiyatları 2500 TL civarında oldu. Doğum ve doğum sonrası çekimleri, yaklaşık 200 fotoğraf ve 3 lüks albüm ayrıca dış çekimleri kapsayan bir paket bu fiyatları buluyor. Seçeneklere karar vermek ekonominize ve zevkinize kalmış bir şey.

İzmir'de bebek fotoğrafları nasıl çekilmeli

Albümlerimizin en renkli ve sevimli köşesi olan bebek fotoğrafları bakmaya doyamadığımız karelerden. Peki, bu fotoğraflar nasıl çekilmeli? İzmir'de bebek fotoğrafları çekimi, fotoğrafçıları biraz uğraştırabiliyor. Minik bebekler her zaman kıpır kıpır olabiliyorlar. Fotoğraf çekiminde ilk yapılması gereken bir mizansen belirlemek. Ardından aile ile anlaşılan şekilde çekimlere başlanılıyor.

Doğal fotoğraflar gerçeği yansıtıyor

Bebek fotoğraflarında ailenin ve bebeğin ruh hali önemli bir durumdur. Bebekte veya ailede oluşan bozuk ruh hali doğal fotoğrafların çekilmesini zorlaştırıyor. Ayrıca bebeğin anlık sağlık problemleri de fotoğraf çekiminde zor anlar yaşanmasına sebep olabiliyor. Bu nedenle çekim tarihleri belirlenmiş olsa bile bazen meydana gelen bu gibi durumlarda ya çekimler ertelenmeli veya sorunun giderilme ihtimali varsa beklenmelidir.

İzmir Yenidoğan Fotoğrafçısı Fiyatları

Yenidoğan fotoğrafçılığı son yılların en çok talep gören mesleklerinden birisi. Bu mesleğin talep görmesinin sebebi elbette bebeğinin ilk günlerini ölümsüzleştirmek isteyen anne ve babalar. Fotoğrafçı sayısı çok olduğu için fiyatlar da değişiklik gösteriyor ve fotoğrafçı kiralamak isteyenlerin kafası karışıyor. İzmir yenidoğan fotoğrafçısı fiyatları hakkında bilgi edinerek ortalama ne kadar ücret ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz.

İzmir yenidoğan fotoğrafçısı fiyatları fotoğrafçıdan fotoğrafçıya değiştiği için net bir fiyat belirtmek ne yazık ki mümkün değil ancak fotoğrafçı kiralayacaksanız ortalama bir fiyat bilgisi edinmenize yardımcı olabiliriz. Yenidoğan bebek fotoğrafçısı fiyatları ortalama 750-1000 TL civarındadır.

Yenidoğan Fotoğraf Çekimi

Yenidoğan bebeğinizin fotoğrafları çekilirken heyecanlanmanız normal. Bebeğinizin birbirinden güzel fotoğrafları çekilirken heyecana kapılabilirsiniz ancak fotoğrafçının işine engel olacak şeyler yapmaktan kaçının. Konusunda deneyimli bir fotoğrafçı ile çalışırsanız o bebeğinize nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. Sizin bebeğinize zarar gelecek korkusuyla müdahale etmeniz sadece çekimin kötü gitmesine neden olacaktır.

Fotoğrafçı Seçimi Nasıl Yapılır?

Yenidoğan bebek fotoğrafları çekmek çok hassas bir iştir ve dikkat gerekir. Bebek fotoğrafçılığı yaptığından emin olduğunuz biriyle çalışmaya özen gösterin. Bebek fotoğrafçılığı yapmadıysa bu konuda pek deneyimi olmadığı için ortaya istediğiniz gibi sonuçlar çıkmayabilir.

İyi Bir Fotoğrafçıyı Nasıl Bulabilirim?

Sosyal medya sayesinde iyi bir fotoğrafçı bulmak o kadar da zor değil. Fotoğrafçıların gigbi.com hesaplarına göz atmak iyi bir fikir olabilir. Bebek fotoğrafçılığı yapan fotoğrafçıların gigbi.com hesaplarındaki fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Böylece ne tarz fotoğraflar çektiklerini, nasıl çalıştıklarını görebilirsiniz. Profildeki yorumlara da mutlaka göz atın. Fotoğraf çekimi yaptıran anne-babalar mutlaka bir şeyler yazarlar.

Fotoğraf Çekimindeki Kostümler

Fotoğrafçınız çekime gelirken kullanacağı kostümleri de yanında getirecektir ancak eğer sizin istediğiniz farklı kıyafetler, kullanılmasını istediğiniz aksesuarlar varsa bunları da fotoğrafçınıza verebilirsiniz. Sizin istekleriniz doğrultusunda da fotoğraflar çekilecektir. Fotoğrafçınız evinizdeki bazı eşyaları kullanarak yeni fotoğraf fikirleri oluşturabilir. Onun yaratıcılık sınırlarını daraltmak yerine çalışma özgürlüğü sağlamaya çalışın.


Bebek Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Bebek Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Bebek Fotoğrafçısı Seçenekleri
İstanbul Bebek Fotoğrafçısı İzmir Bebek Fotoğrafçısı Ankara Bebek Fotoğrafçısı Sinop Bebek Fotoğrafçısı Kırklareli Bebek Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?