Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Kurumsal Etkinlikler ve Canlı Müzik Seçimi

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

İş hayatının önemli bir parçası olan kurumsal etkinlikler dönem dönem farklılıklar göstererek çıtasını yükseltiyor. Bu yazımızda gerek işveren ve çalışan, gerek şirket ve bayi/müşteri arasındaki bağı güçlendirmek için yapılan kurumsal etkinliklere canlı müziğin etkisini anlatacağız.


Kurumsal etkinlikler nedir?

Kurumsal etkinlikler; bir kurumun çalışanlarına, tedarikçilerine ya da bayiliklerine; hobilerine göre sağladığı özel davetler, yemekler, geziler, piknikler, konserler gibi sosyal ve eğlenceli organizasyonlardır. Bu etkinlikler sayesinde kurum ve çalışanları arasında daha güçlü ve motivasyona dönen bir bağ oluşur.


Kurumsal etkinlikler için hangi tarz müzikler seçilmeli?

Kurumsal etkinlikler için tercih edebileceğiniz 5 farklı ideal müzik türü bulunuyor.


Klasik müzik

Daha çok salon müziği olarak da bilinen, kökleri kraliyet davetlerine dayanan klasik müzik kurumsal etkinliklerin en çok tercih edilen müzik türü olarak ilk sırada.


Klasik müzik konuklarınızı mutlu edecektir

Özellikle bayi toplantıları, yemekli geceler, sanatsal etkinlikler ve başarı/ödül törenlerinde tercih edilen klasik müzik, gerek oda orkestrası gerekse daha kapsamlı bir sunumla canlı olarak icra ediliyor.


Caz

Jazz ya da bizdeki adıyla caz müzik "entelektüel müziği" olarak da bilinir. Afrika kökenli blues ile akraba olan caz müziği daha çok sohbetli yemekler, alkol alternatifli gece toplantılarında tercih ediliyor.


Caz müzik türü kurumsal etkinlikler için ideal müzik türlerindendir

Etkinlik sonlarında gerçekleşen after party'lerde de caz müziğin ağırlığı diğer müzik türlerine göre daha çoktur.


Rock'n Roll

Genç çalışanlar ile ilgili yapılan kurumsal etkinliklerin kurtarıcı müziği olan rock'n roll, rock ve örneğini az da görsek metal müzik listemizin 3. sırasında. Gün içinde gerçekleştirilen şirket ve çalışanları kadar çalışanlarında kendi içinde kaynaşmasına yarayan piknik, açık hava oyunları gibi etkinliklerde öne çıkan rock'n roll enerjik içeriği ile dikkat çekiyor.


Rock müzik konuklara enerji veriyor

Gece gerçekleşen partilerin ise gözdesi olan rock müzik özellikle etkinliğe çağrılan bir gruptan ziyade bir grubun konserine şirket çalışanlarının toplu katılımı ile gerçekleşiyor. Bazen festival tadında etkinlikler ile çalışanlarına unutulmaz günler yaşatan şirketlerin o yılki başarı grafiği hakkında konuşmaya gerek bile yok.


DJ performansı

Ülkemizde DJ müziğinin yükselişe geçmesi ile birlikle kurumsal etkinlikler için de tercih edilmeye başladı. Çok değil bir sene sonra bir liste daha yapsak sanırız DJ performansı listeye ilk sıradan bile girebilir. Özellikle büyük yemeklerin sonunda gerçekleşen partilerin müziği olan DJ performansı, müzik ve dansın bir araya geldiği kurumsal etkinlikler için vazgeçilmez oldu.


Etnik

Kurumsal etkinlikler için en gözde müziklerden biri olan etnik müzik özellikle büyük şirketlerin yurt dışı bağlantılı organizasyonlarının vazgeçilmezi olarak listemizin 5. sırasında. Genellikle organizasyonun yapıldığı ülkenin müziğinden örnekler ile gelen misafirlere ülkenin tanıtılması için tercih edilir. Etnik müzik davetin genelini de belirleyici özelliktedir. Ülkenin etnik yemekleri, etnik geçmişi ve etnik müziği ile konseptlenen organizasyonlar, daha güçlü bağlar kurulması için ülkeler arasındaki ilk tercihlerdendir.


Müzik...

Müzik, etkinliklerin olmazsa olmazıdır. Kimi zaman kokteyllerde, kimi zaman kurumsal etkinlikler kimi zaman ise düğün ve nişan törenlerinde... Düğün törenleri için uygun müzik listesine Düğün Müzikleri İçin En İyi Öneriler linkinden ulaşabilirsiniz.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Kurumsal Etkinlikler ve Canlı Müzik Seçimi için en iyi profesyonel listesi
4.8 27 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?