Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Mutfak Boya Renkleri ve Mutfak Renkleri Nasıl Olmalı?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Gün içerisinde evde en çok vakit geçirilen bölümlerden biri de kuşkusuz mutfaktır. Mutfak ne kadar büyük olursa o denli yaşam alanı genişler. Küçük mutfaklarda ise yemek yeme olayı genellikle salonlara ya da yemek odalarına taşınır. Durum böyle olduğundan mutfakları daha aydınlık göstermek, hatta daha büyük gözükmesini sağlamak da duvar renklerine kalmaktadır. Mutfak boya renkleri ne kadar açık tonlarda olursa o kadar ferah bir ortam oluşacaktır.


En Güzel Mutfak Boya Renkleri

Beyaz tonlarından krem renklerine kadar pek çok renk seçeneği yelpazesi bulunmaktadır. Mutfaklar için her zaman açık tonlarda boyalar tercih edilmelidir. Özellikle dar alanlı mutfaklarda ekstra koyu renkler tercih etmek mutfağın tamamen karanlık ve küçük algılanmasına neden olmaktadır. Mutfak boya renkleri bu anlamda zemin özellikleri de dahil açık renkli olmalıdır.


Beyaz Tonlarında Bir Mutfak

Çoğu kişi, özellikle yeni evlenen kişiler mutfaklarının beyaz olmasını isterler. Beyaz renk algısal olarak mutfağın daha geniş gözükmesine ve daha aydınlık bir ortam yaratmasına yardımcı olur.


Kirli Beyaz Tonlarında Bir Mutfak

Beyaz rengin temizliğinden şikayetçi kişiler için ideal bir çözüm olabilecek renk kesinlikle kirli beyazdır. Bu ton mutfaktaki dolaplarla uyum yakaladığında ekstra canlılık kazanacaktır.


Bej ve Kahve Karışımı Tonlarında Bir Mutfak

Eğer ahşap dolaplara sahip bir mutfak için mutfak boya renkleri aranıyorsa, uyum sağlayacak en iyi renk bej tonlarında olacaktır. Özellikle büyük mutfaklarda göz yormayan şık ve sade bir görünüm verecektir.


Çimento Tonlarında Bir Mutfak

Mutfağın biraz daha orta boyutlu olduğu durumlarda ve mutfak dolaplarının renkleri de göz önüne alındığında çimento tonlarındaki mutfak boya renkleri mutfağın daha spor gözükmesine yardımcı olurken, artı bir aydınlık kazandığını da gösterecektir.


Koyu Gri Tonlarında Bir Mutfak

 

Yine mutfağın geniş olmasının önemli bir ayrıntı olduğu mutfak boya renkleri seçeneklerinden koyu gri, mutfakta beyaz rengi hoş bulmayanlar için güzel bir öneri olabilir.


Mutfak Renkleri Nasıl Olmalı?

Mavi renk genellikle insanlara huzur veren renk olarak bilinir. Mutfak ortamında doğru mavi tonunu bulabilmek de oldukça şık bir görünüm vermesi için yeterli olacaktır.


Mutfak Boya Renkleri Nasıl Olmamalı?

Özellikle siyah başta olmak üzere, lacivert ve kırmızı kesinlikle mutfak ortamına uyum sağlayamayan renklerdir. Bu renkler, bir zaman sonra mekânda algısal durumu etkileyip; mutfağın daha küçük ve dağınık olduğunu düşündürecektir. Bu nedenle de mutfak boya renkleri her zaman açık tonlarda seçilmelidir. Dilerseniz, Mutfak Dekorasyon Fikirleri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Mutfak Tadilat Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mutfak Tadilat profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Mutfak Boya Renkleri ve Mutfak Renkleri Nasıl Olmalı? için en iyi profesyonel listesi
5.0 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?