Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Birbirinden Güzel Öğretmenler Günü Çiçek Yapımı Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Öğretmenler gününde, öğretmeninize hediye vermek istiyorsanız ancak yaratıcı bir şey bulamadıysanız el yapımı çiçek hediye etmenizi önerebiliriz. El yapımı çiçekler ile hem doğaya zarar vermemiş olursunuz hem de öğretmeninize kendi ellerinizle yaptığınız bir hediyeyi vermiş olursunuz. Öğretmenler günü çiçek yapımı ile ilgili bilgi edinmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.


En Güzel Öğretmenler Günü Çiçek Yapımı Fikirleri

Öğretmenler günü çiçek yapımı için sadece birkaç malzemeye ihtiyacınız var. Kolayca bulunan ve uygun fiyata satılan bu malzemelerle gerçek çiçekleri aratmayacak güzel bir buket yapabilirsiniz.


Kolay Çiçek Buketi

Öğretmenler günü için birkaç kağıttan yapılmış çiçeği bir araya getirerek güzel bir buket hazırlayabilirsiniz. Bu çiçek için grafon kağıdı, el işi kağıdı, karton, çöp şiş ve kurdele yeterli olacaktır. Elbette bir de çiçekleri yapıştırmak için yapıştırıcıya ihtiyacınız var. Gerçek çiçek sapları gibi görünmesini istiyorsanız çöp şişleri yeşil renge boyayabilirsiniz.


Kartonlardan Yapılmış Büyük Çiçekler

Öğretmeninize daha büyük ve gösterişli çiçeklerden oluşan bir buket de verebilirsiniz. Bunun için bolca kartona ihtiyacınız var. Kartonları düzgünce kesip görseldeki gibi bir araya getirebilirsiniz. Ardından yine bir çöp şişe sabitleyebilir ya da yeşil bir kartonun üzerine yapıştırabilirsiniz. Yeşil karton çimen gibi duracak ve çiçekleriniz de çimenlerin üzerinde açmış gibi güzel görünecektir.


Eva Kullanarak Çiçek Yapmak

Eva, son yıllarda popüler oldu. Hobi malzemeleri satılan yerlerden ve kırtasiyelerden alabilirsiniz. Kolay kullanılan, esnek bir malzeme olduğu için istediğiniz şekli vermekte zorlanmayacaksınız. Evaların renkleri çok canlı olduğu için çiçek yapımına çok uygunlar. Öğretmeninize çiçeklerden yapılma bir kapı süsü hediye etmek istiyorsanız eva kullanabilirsiniz. Rengarenk evalardan yapılmış bir kapı süsünü öğretmeniniz çok beğenecektir.


Kağıttan Gül Yapımı

Öğretmenler günü için kırmızı ve yeşil kağıtlar kullanarak birbirinden gösterişli güller yapabilirsiniz. Kırmızı dışında beyaz, sarı ve pembe renkler de kullanabilirsiniz. Farklı renklerdeki gülleri bir araya getirerek kağıttan yapılmış güzel bir gül buketi de oluşturabilirsiniz.


Öğretmenler Günü Ne Zaman Kutlanmaya Başlandı?

Öğretmenler günü uzun yıllardır ülkemizde kutlanıyor. Hatta Dünya Öğretmenler Günü'nden bile önce kutlanmaya başlandı. Öğretmenler gününün nasıl kutlanmaya başlandığını merak ediyorsanız sizin için hazırladığımız Öğretmenler Günü Ne Zaman Kutlanmaya Başlandı? isimli yazımızı mutlaka okumalısınız.


En İyi Profesyonel Fotoğrafçı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Fotoğrafçı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Birbirinden Güzel Öğretmenler Günü Çiçek Yapımı Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?