Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Söz Çikolatası Modelleri Seçiminde Birbirinden Güzel Öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 08/05/2021 tarihinde yazıldı.

Kız isteme, söz ve nişan davetlerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesi de söz çikolatasıdır. Söz çikolatası modelleri arasından seçim yapmak çiftleri biraz yorsa da aslında çok heyecan verici bir iştir.


Söz Çikolatası Modelleri İçin Öneriler

Sizlere bu yazımızda en çok tercih edilen çikolata modellerini ve yeni trendleri anlatacak, en güzel çikolata örnekleri sunacağız. Sizin için en uygun çikolatayı bulmanız için fikir vereceğini umuyor, bu özel gününüze öneriler sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Gümüş tepsi içinde sunulan klasik modeller

Söz çikolatası modelleri içinde en çok tercih edileni ve klasik olanı gümüş tepsi içinde sunulan çikolata tasarımlarıdır.


Altın sarısı tepsiler

Gümüş tepsiye tüy, tül ya da gül yaprağı serpilerek üzerine söz çikolatalarının yerleştirildiği modeller kadar son zamanlarda şık vintage tarzda kumaş kaplı çikolataların gümüş/altın rengi tepsi modellerinin de kullanıldığı görülmektedir.


Çiftin fotoğrafları ya da isimleriyle kaplı çikolata modelleri

Sevgililerin son zamanda kendi fotoğraflarını kullanma merakının son örneği söz çikolatası modelleri arasında da görülmektedir. Çikolatalar gümüş ya da altın kağıtlarla kaplanmak yerine çiftin fotoğraflarının ya da isimlerinin basılı olduğu kağıtlarla kaplanarak şık tasarımlar oluşturulmaktadır.


Gondollu söz çikolatası modelleri

Bazı modellerde gümüş tepsi yerine gümüş ya da altın rengi gondol da tercih edilmektedir. Gondollu söz çikolataları sade şekilde sunulabileceği gibi tüllerle süslü tasarımları da söz için kullanılmaktadır. Söz tepsisinin gümüş renklerde seçildiği durumlarda en uygun çikolata modeli gondollu olmaktadır.


Farklı kaplar içerisinde tasarlanan modeller

Söz çikolatası modelleri genelde özel kutu, tepsi ve gondolların içinde tasarlansa da bazıların da farklı kaplar da kullanılmaktadır. Buna örnek deniz kabuğu tasarımı gösterilebilir. Çikolataların inci olarak giydirilmesiyle deniz kabuğu içinde hoş tasarımlar yaratılabilmektedir.


Vintage tasarımlı modeller

Vintage akımını sevenler söz tepsisi ve bohçasını da o şekilde tasarlayanlar için söz çikolatası modelleri de vintage objelerle tasarlanmış olması hoş bir görüntü yaratacaktır.


Altın tepside kırmızı kalp söz çikolatası modelleri

Söz töreninizin temasına da aşkınız ve romantizm hakim olsun istiyorsanız altın rengi bir tepside kırmızı kalp çikolataların güzelce yerleştirilmesiyle tasarlanan modeller tam size göre olacak.


Farklı Söz Çikolatası Modelleri

Kız isteme ve ardından söz merasiminde beylerin seçtiği söz çikolatası aynı zamanda çiftlerin ve ailelerin arasındaki ağız tadının bozulmamasını simgelediği için oldukça önem taşımaktadır. Bu nedenle damat ve ailesinin seçim yaparken dikkatli olması önerilir.


Eğlenceli Söz Çikolatası Modelleri

Söz çikolatası modelleri arasından seçim yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında söz çiçeği, söz çikolatası ve söz bohçasıyla uygun konseptte bir çikolata tasarımının seçilmesidir. Çünkü ilgisiz alakasız bir paket ortamın büyüsünü bozabilir. Tasarım dışında çikolata tipinin seçilmesi için de kızın ve ailesinin beğenileri sorgulanarak sütlü mü, bitter mi olacağına karar verilmelidir.


Söz Çikolatası Modelleri Tasarım Önerileri

Her ne kadar söz çikolatasını damat tarafı seçip alıyor olsa da alınan söz çiçeği ve hazırlanan söz bohçasıyla uyumlu olması şıklık açısından gelin adaylarının çok hoşuna gidiyor. Bu nedenle de kızın fikrinin alınması daha hoş ve şık durumların ortaya çıkması için önemli. Söz çikolatasının çiçek ve bohçayla uyumlu olmasını sağlamak için aynı zamanda ‘Söz Çiçeği Modelleri’ başlıklı yazıya da göz atmanız çok yararlı olacaktır.


En İyi Söz Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Söz Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Söz Çikolatası Modelleri Seçiminde Birbirinden Güzel Öneriler için en iyi profesyonel listesi
4.9 30 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?