Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Tekne Partisi için Kıyafet Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 27/05/2021 tarihinde yazıldı.

Tekne partileri son dönemde trend olan parti konseptleri arasında yer alıyor. Yılbaşı, doğum günü, mezuniyet gibi parti organizasyonları teknelerde yapılarak çok daha eğlenceli bir hale getiriliyor. Eğer bir tekne partisi planlıyorsanız ya da tekne partisine davetliyseniz kıyafet konusunda sizin için harika önerilerimiz var!


Harika Bir Tekne Partisi İçin Kıyafet Önerileri

Yaz mevsiminin kendisini hissettirmesiyle birlikte tekne partileri de arttı. Peki tekne partilerine giderken ne giyilmeli? Uzun elbise modelleri mi yoksa daha rahat elbiseler mi tercih edilmeli?


Uzun kuyruklu, balık formlu elbiselerden uzak durulmalı

Tekne partilerinde uzun kuyruklu, balık formlu elbiseler tercih edilmemeli. Hem teknenin sallamasından dolayı hem de rahat etmek adına kısa elbise modelleri tekne partisi için uygundur. Eğer eğlenceli ve bol müzikli bir tekne partisi ise kısa ve iddialı elbiseler tercih edebilirsiniz. Tül detaylı, straplez, mini, veya pul süslemeli parti elbiseler tercih edebilirsiniz.


Siyah çan etek oldukça hoş bir seçim olabilir

Daha çok bir nikah sonrası kutlaması ya da nezih bir parti ise yine kısa ama daha sade modeller tercih edebilirsiniz. Siyah, çizgili ya da çan etekli elbiseler harika bir seçim olabilir.


İnce topuktan uzak durun

Ayrıca tekne partilerinde ince ve yüksek topuklu ayakkabılar giymemelisiniz. Kalın topuk, yumurta topuk ya da babet tercih edebilirsiniz.


Şık bir pantolon tekne partisi için ideal olabilir

Parti boyunca rahat hareket etmek için elbise yerine pantolon da tercih edebilirsiniz. Yüksek belli pantlonlar ve crop top denilen kısa üstler harika bir kombin olabilir. Hem parti boyunca gönül rahatlığıyla eğlenebilirsiniz hem de tekne partisi için uygun bir görünüm yaratabilirsiniz.


Krem rengin duruluğundan faydalanın

Siyah, krem ya da beyaz tekne partileri için uygundur. Renk katma amaçlı kırmızı, pembe gibi yaz renkleri de tercih edebilirsiniz. Platformlu ayakkabılar yerine ince bantlı zarif ayakkabılar tercih edin. Akşam ya da gece olan parti organizasyonları için yanınıza kombininize uyumlu bir ceket almayı unutmayın.

Pantolonun yanı sıra tulumlar da oldukça trend. Rahat hareket etmek ve eğlenmek için kısa tulum modelleri tercih edebilirsiniz. Eğer daha nezih bir parti yapılacaksa uzun tulum modelleri ile oldukça zarif görünebilirsiniz.


Tekne partisi için kıyafet seçimini günlük stilden yana da kullanabilirsiniz

Tekne partileri birçok insanın günlük stilde de katıldığı partilerdir. Balo salonuna gider gibi abartılı abiyeler giymenize hiç gerek yok. Tekne partileri genellikle ilkbahar ve yaz aylarında olduğu için kombin konusunda sınırsız seçeneğe sahipsiniz. Şık midi etekler de bunlardan biri. Akşam yapılan kokteyl tarzında bir tekne partisi organizasyonu için midi etekler harika bir seçim olacaktır.


Kalem etekler!

Şirket partisi tarzında bir kutlama ise kalem etekler harika bir seçim olabilir. Şık stiletto ayakkabılar ve şifon gömleklerle tamamlayabileceğiniz etek kombininizle harika görünebilirsiniz. Gideceğiniz tekne partisi doğum günü partisi ise kabarık midi etekler de tercih edebilirsiniz. Yüksek belli midi etekler hep vücudunuzu iyi gösterir hem de rahatça dans etmenize olanak verir.


Tekne partisinde ev sahibiyseniz...

Kendi doğum günü partinizi teknede yapmayı planlıyorsanız da tütülü kabarık eteklerle harika görünebilirsiniz.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Tekne Partisi için Kıyafet Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?