Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Fotoğrafçısı

Alanya Doğum Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Alanya Doğum Fotoğrafçısı
20
Doğum Fotoğrafçısı sana hizmet vermek için hazır.

Alanya Doğum Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1061 oy
Alanya Fotoğraf Atölyesi
Alanya Fotoğraf Atölyesi
0.0
Çevrimiçi
5 yıldır gigbi'de
Alanya, Antalya
Foto07Memo
foto07memo
0.0
Çevrimiçi
4 yıldır gigbi'de
Alanya, Antalya
Remote Photo
Remote Photo
0.0
Çevrimiçi
4 yıldır gigbi'de
Alanya, Antalya
Alanya
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Alanya Doğum Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Alanya Doğum Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 3.710 TL ile 4.530 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Alanya Doğum Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Alanya Doğum Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

E
Ebru Aslim
Hem tatli dilli, hem profosyenel.. Aslinda profosyenellikten ziyade insan guler yuz ve senin ne istedigini hemen anlarya insan iste dedigimde o. Kesinlikle Burcu hanimi tavsiye ederim. Hem is konusunda hemde ne istedigini anlayan bir fotografci.. Sadece hamile cekimi istiyoruz derken tatli diline aldandik ve dogum fotografida istedik

S
Suzan Yaman Eruzun
Hem hastane hem de evde çekim yaptık çünkü sezeryan Doğum sonrası uyuşukluk geçince başlayan sancıları hesaba katan başakçığım konusunda uzman.

H
Hande Topcu
En son aklıma gelirdi bi fotoğrafçıdan, doğum heyecanım için destek alacağım ️ O kadar güzel kalbiniz smile diyerek neşe saçan gülüşünüz var ki ne desem az kalır

N
N.
Anina stüdyonun verdiği hizmet tek kelimeyle harikaydı.. çektiği fotoğrafları senelerce duvarımızı, baş ucumuzu süsleyecek. Kibar, çocuk ve bebekler konusundaki tecrübesi şaşırtıcı derecede etkileyiciydi. Bebeğimizi ve bizi yormadan, keyifli bir çekim geçirdik.. şimdi hedefte baby shower partimiz ve pasta patlatma partimizde de kendisiyle çalışmayı istiyoruz.. ve tabii kısmetse ilk doğum gününde de artık ailemizin bir parçası olarak yine kendilerini büyük bir keyifle davet edeceğiz.. :)

A
Aslıhan Erol
Rahime hanım size ne yazsam ne söylesem azdır.doğumuma 24 saat kala böyle güzel pozları çektiniz ve harikalar yarattınızrüya gibi birgün geçirdim sayenizdeellerinize yüreğinize sağlık


Doğum Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Alanya Doğum Fotoğrafçısı Talepleri

K Kiymet D.
1 yaşına basacak olan ikiz bebeklerime stüdyo çekimi için Alanya bölgesinde fotoğrafçı arıyorum.Farklı konsept fikirlerini değerlendirebiliriz.Fotoğrafları baskı halinde ve dijital ortamda almam yeterli olacaktır.Ayrıntılar için geri dönüşünüzü bekliyorum.
M Melike O.
8 aylık hamile çekimi istiyorum. Buna ek olarak, doğum ve doğumdan sonra ki ilk ay fotoğrafları için de aynı kişi ile çalışmak istiyorum. Bu yüzden, ayrıntılar vs gibi konularda net bir dönüş olabilirse sevinirim çünkü uzun bir süre yanyana olacağız.
Y Yasemin D.
Oğlum ve kızım için birlikte fotoğraf çekimi istiyorum. Oğlum erken doğum olduğu için küvezde kalınca fotoğraf çekimi yapılamadı şimdi 14 aylık ve kızım yeni doğacak abisiyle fotoğraf albümü olsun istiyorum
G Gozde C.
Alanya Anadolu hastanesinde olacak dogum kasim sonu arakik basi gibi. Normal yada sezeryan belli degil. Baba belki katilir doguma.
R Rahime Y. Z.
Doğum öncesi hamilelik ve yenidoğan fotolarını cekmek b3lki daha sonra bir albümde ya da dijital ortamda birleştirmek istiyorum
A Arzu S.
Bebeğim küçükken çekilmiş fotoğraflar istiyorum yani 10 günlükken falan pamuklarin içind e örgü kıyafetlerle falan
Y Yeşim Y.
Doğum öncesi ve doğum sonrası bebek, anne+baba+bebek, büyük aile+bebek gibi fotoğraflar olacak ve video çekimi
M Melike Ö. A.
Hastane odasi ve ameliyathane çekimi. Kiz bebek, cekime aile buyukleri ve cekirdek aile dahil

Alanya Doğum Fotoğrafçısı Seçim, Ücretleri ve Önerileri

Doğuma sayılı günler kala doğum hazırlıkları da iyice hızlandırılır. Eşyalar son bir kere kontrol edilir, eksikler varsa tedarik edilir ve doğum hazırlıkları tamamlanır. Doğum anını ve bebeğinizin ilk görüntülerini ölümsüzleştirmek için Alanya doğum fotoğrafçısı hakkında bilgi edinebilir ve size uygun fotoğrafçıyla çalışmaya başlayabilirsiniz.

Alanya doğum fotoğrafçısı fiyatları genellikle 450-1000 TL arasında değişiyor. Bu fiyat bazı durumlarda değişiklik gösterebiliyor. Yine de doğum fotoğrafçınızla fiyat konuşurak daha uygun bir fiyata indirmeniz mümkün.

Neden doğum fotoğrafları çektirmelisiniz?

Doğum, mucizevi bir olay. Bu mucizevi anları ölümsüzleştirmek istiyorsanız bir doğum fotoğrafçısıyla çalışabilirsiniz. Unutmayın, bu anları asla geriye alamayacaksınız ve bir benzeri daha hiç bir zaman yaşanmayacak.

Doğum fotoğraflarına hazırlık...

Hem doğumdan sonrası için hem de misafirleriniz için odanızı süsletebilirsiniz. Siz odanıza geldiğinizde Alanya doğum fotoğrafçısı bu anları da ölümsüzleştirecektir. Ayrıca bebeğinizi ilk yanınıza getirdiğinde ve onu ilk emzirdiğinizde de fotoğraflarınızı çektirebilirsiniz.

Doğum fotoğrafları her saatte çekilebilir mi?

Evet, Alanya doğum fotoğrafçısı ile doğum fotoğraflarını her saatte çektirebilirsiniz. Eğer doğumunuz planlanmış bir doğumsa doğum fotoğrafçısını ayarlamanız daha kolay olur ancak ani bir doğumsa ve gecenin geç saatleriyse doğum fotoğrafçı bulmanız çok da kolay olmaz. Ayrıca geç saatlerde yapılan ani çekimler için doğum fotoğrafçınız ekstra bir para isteyebilir.

Doğar doğmaz fotoğraflarını çekmenin bebeğe bir zararı olur mu?

Hayır, bebeğinizin fotoğraflarını çekmenin bebeğe bir zararı olmaz ancak yine de flash kullanmamakta fayda var. Flash bebeğin gözünü rahatsız edebilir. Bunun dışında da fotorğaf çekmenin bebeğe herhangi bir zararı bulunmuyor. Bol bol fotoğraf çekebilirsiniz.

Doğum fotoğrafları çekmek ne kadar sürer?

Bu sorunun net bir cevabı maalesef yok. Doğumun süresi belli olmuyor. Bazen doğum 5 dakika sürdüğü gibi bazı durumlarda çok daha uzun sürebiliyor. Bu sebeple net bir şey söylemek mümkün değil. Alanya doğum fotoğrafçısı ile doğumdan sonra fotoğraf çekimi ise ortalama 1 saat sürebiliyor.

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Doğum Fotoğrafçısı
İstanbul Doğum Fotoğrafçısı İzmir Doğum Fotoğrafçısı Ankara Doğum Fotoğrafçısı Sinop Doğum Fotoğrafçısı Kırklareli Doğum Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?