Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Günü Organizasyon

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon
113
Doğum Günü Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 1912 oy
Zümra Organizasyon
Zümra Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
31 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Ataşehir, İstanbul
Evlilik Teklifi Riva
Evlilik Teklifi Riva
5.0
Çevrimiçi
29 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Hilal Organizasyon
Hilal Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
16 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Tuzla, İstanbul
Ahenk Organizasyon
Ahenk Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Karnaval Parti
Karnaval Parti
5.0
Çevrimiçi
9 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Anadolu Yakası
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 7.980 TL ile 9.760 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

M
Merve Topbaş
Her zaman en güzelini en kalitelisini yapıyor herkes için 😍

E
Esra Karagöz
Eline emeğine sağlık her şey harikaydı ❤️❤️

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

E
Eda Gül
Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim 🙏🏻

P
Pelin Dalmaz
Kesinlikle bundan sonra başkası ile çalışamam. Ceren hanım harikalar yaratıyor 🌸


Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Talepleri

N Nuran P.
Merhaba ben“doğum günü”seçeneği ile devam ettim fakat palyaço yerine, tercihim daha çok bir oyun ablası . 4. Sınıf öğrencilerimiz için sahilde açık alanda düzenleyeceğimiz veda yemeğine çocuklara motivasyon olması için bir sürpriz yapmak istedim. Resmi bir mezuniyet balomuz olmayacağından kendi aramızda veli ve öğrenciler toplanacağız. Bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Yaklaşık 25 cocuk olacak. elektrik olmadan kullanabileceğiniz bir sisteminiz var mı ? Teşekkürler.
A Ali Ü.
Merhaba, ikiz erkek çoçuklarımın 4 yaş doğum gününü 23 Nisan gibi çoçuklar için çok özel bir günde yaklaşık 30-35 yetişkin 15-20 çoçuğun( 8-10 yaşından küçük) katılacağı istanbul anadolu yakasında bir organizasyon gerçekleştirmek istiyorum. Mekanının da dahil olacağI teklifler önceliğin olmasına karşın şart değildir. Tekliflerinizi ve detaylarını uygulama üzerinden veya mail ilr paylaşmanızı rica ederim. Ali Ün
O Ozan A.
acik hava sinemasi konseptli bir organizasyon. 2 kisi olacagiz özel olacak. Kendimizin sectigi 2 saatlik bir film var onu izleyecegiz. Tabi bu aksamdan oncemi olur sonrami surpriz olacagi icin. Surprizin yapilacagi kisiyede sormam gerek hangi vakit musait olur. Ona gore ya öğle yemeginden sonra yada aksam yemeginden sonra film izlenecek. Ona gorede kapali yada acik hava sinema mi belli olacak
Ö Özlem K.
Doğum günü 3 yaşına girecek olan kızım için yapılacak. Evde yapılacak. Yiyecek içecek temini tarafımızca karşılanacak. Teklife yalnızca evin süslenmesi dahil olsun istiyoruz. Ek bir talebimiz yok. Süsleme olarak balon zinciri, püskül zinciri, kişiye özel folyo balon, arka fon püskül perdesi, "iyi ki doğdun" banner gibi süslemeler düşünüyoruz.
H Hilal Y.
merhaba, istanbul maltepe vya kartal bolgesınde mekan ve organızasyon fıyatı ıstıyorum. ama evde de yapabılırım mekan uygun olmaz ıze ayrıca organızasyon da fıyatı ıletır mısınız varsa ınstgram hesaplarınız gorsellere bakmak ıstıyırum ortalama 50-60 kısı olacagız ıkramlıklar bıze aıt pastada bana aıt sadece organızasyon ve mekan stıyoum
E Elif B.
Oğlum için 1. Yaş günü partisi düzenlemek istiyorum. 6 Haziran 2023 tarihinde planım. Mekan ve masa süslemesi, müzik, hediyelik, foto çekimi beklentilerim. İkramları kendim dahil edeceğim. Ortalama 40-50 kişilik bir organizasyon olacak. Kurnaköy taraflarında çiftlikte planlıyoruz. Fiyst araştırması aşamasındayım. Teklifleri bekliyorum
B Berkay A.
Yani tekne ya da sahil olsa iyi olur. Ama ekimde nasıl olur bilmem. Donmasın millet. Full artı full alkollü olacak. Bol miktarda tekila shot ve bira önemli. Ara sıcak bir iki şey yeter. Pasta da önemli değil çok. Dansöz ya da canlı müzik olabilir belki. Bir iki etkinlik olsun insanların oynayacağı, katılacağı. 14 kişi için.
Z Zehra K.
Mekan bir bahçemizde olucak, erkek arkadaşım için planlama yapıyoru, farklı bir konsept istiyorum çimenlerde yastık oturmaya yer ayarlanıp tüllerden çadır şeklinde bir konseptımız olsun hoş sohbet ortamı doğsun istiyorum sizlere fotograf atarım nasıl istediğim konusunda cok buyuk bırsey degıl dedıgım gıbı.

Anadolu Yakası Doğum Günü Mekanları ile Unutulmaz Bir Parti Verin

Çocuklar, doğum günlerini büyüklere nazaran daha hevesle beklerler. Çünkü doğum günü onlar için bir yaş daha yaşlanmak değil, arkadaşlarıyla dolu dolu geçireceği bir parti ve bir sürü de doğum günü hediyesi anlamına gelir. Anadolu yakasında oturan aileler için Anadolu yakası doğum günü mekanları arasından dilediğini seçerek çocuklarının güzel bir doğum günü yaşamasını sağlayabilirler.

Doğum günleri çocuklar için eğlence ve hediyeler anlamına gelse de büyükler için dağınıklık, çocukların peşinden koşulan saatler anlamına gelir. Çünkü çocuklar eğlenirken ortalığın dağılmış olmasını pek de önemsemezler. Hem eviniz çok büyük değilse büyük bir doğum günü partisi veremezsiniz. Bunun için en doğru seçenek Anadolu yakası doğum günü mekanları olacaktır.

Bonbon Parti Evi

Bonbon parti evi, Ataşehir'de kurulan ilk parti evi olma özelliğini taşıyor ve 20 seneden beri hizmet veriyor. 2,5-3 saat süren doğum günü partilerinde çocuklar oyun alanında eğleniyor, temalı şeker masalarının birbirinden lezzetli şekerlerini tadıyorlar ve doyasıya eğleniyorlar. Size de sadece onların neşesine ve çocuğunuzun bir yaş daha büyümüş olmasına tanıklık etmek kalıyor.

Kidzania İstanbul Doğum Günü Kutlama Mekanları

Kidzania, çocuğunuzun doğum gününe uygun farklı alternatifler sunuyor. Games room, party house, disco lounge gibi farklı paketlerinden birini seçerek çocuğunuza unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.

Nar Party Evi

Resim yapmadan kurabiye süslemeye, boyamadan dansa farklı etkinlikler sunan mekan ile dilediğiniz doğum günü ortamını hazırlayabilirsiniz.

Happy Kinder Parti Evi

İstanbul'da Kadıköy semtinde yer alan Happy Kinder Parti Evi, her yaş grubuna uygun aktiviteler sunuyor. Çocuklarınız parti alanında eğlenirken siz diğer ebeveynlerle sohbet edebilir ve vakit geçirebilirsiniz.. Mekanda yapılan baloncuk gösterisi ise çocukların hayranlıkla izleyeceği bir şölen sunuyor.

BiParti Parti Evi

BiParti Parti Evi de Kadıköy'de bulunan parti evlerinden biri. Bu mekanda çocuklarınız animatörler eşliğinde oyun alanlarının tadını çıkartarak eğleniyorlar. Görevliler hem çocukların yiyecek içecek servisini yapıyorlar hem de parti bitene kadar çocuklarınıza göz kulak oluyorlar. Size de arkadaşlarınızla çayınızı keyifle yudumlamak kalıyor.

Kid Movie Curcuna Parti Evi

Ataşehir'de bulunan Kid Movie Curcuna Parti Evi, çocuğunuzun hayalindeki partiye ev sahipliği yapmak için sizleri bekliyor.

Marshmallow Parti Evi

Parti malzemeleri, süsleme, servis ekipmanları, müzik, ikramlar, hediye çantaları ve animasyonun dahil olduğu paketlerden sunan Marshmallow, çocuklarınıza harika bir parti sunmak için sizi bekliyor.

Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Şirketleri

Doğum günü, insanın hayatındaki en özel günlerdendir. Her sene pek çok insan doğum günü için hazırlıkları günler öncesinden yapmaya başlarlar. Çocuklar da doğum günlerini heyecanla beklerler. Eğer sevdikleriniz için bir doğum günü organizasyonu yapmak istiyorsanız Anadolu yakası doğum günü organizasyon şirketleri hakkında bilgi almalısınız.

Anadolu yakası doğum günü organizasyon şirketleri ile çocuğunuzun doğum günü için güzel bir organizasyon yapabilirsiniz. Evinizde, evinizin bahçesinde ya da sizin seçtiğiniz bir mekanda doğum günü için süslemeler ve hazırlıklar yaparak bu güzel günü, güzel bir şekilde geçirebilirsiniz.

Yakamoz Organizasyon

Yakamoz Organizasyon, doğum günü organizasyonu için uygun fiyatlar sağlıyor. 100 tl gibi uygun fiyatlarla doğum günü mekanınızı süslüyorlar. Eğer daha fazla ayrıcalık ve özellik istiyorsanız biraz daha fazla ücret ödeyerek istediğiniz organizasyonu yaptırabilirsiniz.

Adres: Eğitim Mah. Hakkı Manço Sok. No:12/1 Kadıköy/ İstanbul

Dahi Organizasyon

Doğum günü organizasyonu sadece çocuklar için yapılmıyor. Yetişkinler için de doğum günü organizasyonları düzenleniyor. Eğer yetişkin doğum günü organizasyonu yaptırmak istiyorsanız Dahi Organizasyon'dan destek alabilirsiniz.

Adres: Yukarı Mah. Belediye Cad.(Cumhuriyet Cad.) Ekşioğlu Apt. No:26/B Posta kodu: 34860 Kartal/İstanbul

Hayatımın Sürprizi Organizasyon

Hayatımın Sürprizi Organizasyon, özellikle sürpriz organizasyonlar konusunda çok deneyimli bir ekibe sahip. Genelde evlenme teklifi üzerine hizmet verse de özel günlerle ilgili paketleri de var. Sürpriz bir doğum günü için neye ihtiyaç duyuyorsanız ve ne hayal ediyorsanız onu gerçekleştiriyorlar. Güzel bir organizasyon için Anadolu yakası doğum günü organizasyon şirketleri bu ekiple görüşebilirsiniz.

Oluşum Organizasyon

Oluşum Organizasyon, büyük küçük herkes için doğum günü organizasyonu düzenliyor. İster kendi seçtiğiniz bir mekanda, isterseniz de Oluşum Organizasyon'un kendi parti mekanında doğum günü organizasyonu düzenleyebilirsiniz. Çocuk doğum günü için de pek çok aktivite sunuyorlar. Eğer çocuğunuz için özel bir organizasyon yaptırmak istiyorsanız Anadolu yakası doğum günü organizasyon şirketleri seçeneklerinden Oluşum Organizasyon ile çalışabilirsiniz.

Adres: Caferağa Mah.Kadife Sok. Yonca Aprt.No:13/4 Moda / Kadıköy İSTANBUL

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

İstanbul Doğum Günü Organizasyon Şirketleri
Anadolu Yakası Doğum Günü Organizasyon Avrupa Yakası Doğum Günü Organizasyon Kadıköy Doğum Günü Organizasyon Şişli Doğum Günü Organizasyon Beşiktaş Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Türkiye Doğum Günü Organizasyon
İstanbul Doğum Günü Organizasyon İzmir Doğum Günü Organizasyon Ankara Doğum Günü Organizasyon Sinop Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?