Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Organizasyon

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Anadolu Yakası Düğün Organizasyon
66
Düğün Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.7 593 oy
Salça Organizasyon
Salça Organizasyon
4.4
Çevrimiçi
28 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Kartal, İstanbul
Serçe Davet Organizasyon
Serçe Davet Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
9 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Elif  Alan
Elif Alan
4.8
Çevrimiçi
10 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Sultangazi, İstanbul
Yonca Event & Organizasyon
Yonca Event & Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Tuzla, İstanbul
Zümrüt Organizasyon
Zümrüt Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
10 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Çekmeköy, İstanbul
Anadolu Yakası
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 24.910 TL ile 30.450 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Anadolu Yakası Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

E
Ezgi Ataol
Büşra Hanım ve ekibi son derece profesyonelliğiyle birlikte çok sıcak kanlı ve çok içtenler. Bir o kadar ailem gibi çok destek oldular. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Benim nişan organizasyonunu yaptılar. Kına ve düğünümde de kendileriyle çalışmak istiyorum. Bu aile ile tanıştığım için çok mutluyum ve bütün çevreme kendilerinin reklamını yapıyorum. Tekrardan çok çok teşekkür ederim

A
Ayşe Köseoğlu Kantar
Herşey için teşekkür ederiz çok güzel bir düğün oldu sayenizde biz çok memnun kaldık düğününde huzur ve rahatlık isteyen herkese tavsiye ederim tüm ekibe özellikle pınar hanıma teşekkür ederim ellerinize sağlık

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

M
Mehtap Çetin
Cana yakın samimi konuşması.

H
Hakan A
Hızlı, pratik ve zamanlı


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon Talepleri

B Burcu E.
Merhaba ben Burcu, 21.08.2021 de akşam 18:00 gibi başlamasını düşündüğümüz bir düğünümüz var :) Düğün Tuzla Aydınlı da olacak. Hacetdere mesire alanında. 500 kişi olur sanıyorum sayı konusunda tekrar netleşiriz. az olmaz fazla olur sanırım. 60 adet piknik masası jeneratörü bir kaç aydınlatma dışında bir şey yok mekanda. Mekan foto ve videosu var elimde. Kır düğünü tarzında bir konsept olmasını istiyorum. Ağaçlar arasında ışıklandırma, piknik masalarının süslenmesi ekstra masa, sandalye , Gelin -Damat tagı masası, Pasta meşrubat. servis elamanları. ve tabi onların başında duracak düğünü organize edecek biri :) Fotoğraf ve video çekimi . Canlı müzik yapmayı planlıyoruz ama ailelerimizin tarzına uygun olur mu sizin önerecekleriniz bilmiyorum. onu telefonla konuşmamızda netleştiriz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
F Furkan Ö.
Ödemelerimizi şimdiden tapıp rezervasyonumuzu tamamlayacağız.Kemerburgaz kültür merkezi bahçesinde 15 eylülde 400 kişi kapasiteli düğün yapmayı planlıyoruz. Yeterli garsonlarımız var. yemeğimiz içeceklerimiz ve ikramlıklarımız hazır. İhtiyaç listemiz ; 400 kişilik yuvarlak düğün masa sandalye ve bu masaların örtüleri suplaları ve masalara görsel amaçlı çiçek süsleme vs 400 kişilik tabak çatal kaşık ve bardak Alacağımız hizmet; Masalar kurulup süslenecek İkram için tabak bardak çatal kaşık getirilecek Tekliflerinizi bekliyoruz
M Merve G.
Pendik, Tuzla, Maltepe, Kartal gibi bir ilcede 2 katli ev kiralayip dugun organizasyonu ile guzel bir gece gecirmek istiyoru.sahne kurulumu ve zemin harf dosemesi diktortgen uzun arkadas masasi (kalan masalar fiyata gore yuvarlak/diktortgen olabilir) ile 400 kisilik isiklarla dosenmis masa susu bulunmayan tahta konseptli, kendi yaptigimiz makrome dreamcatcherlarla da susleyebilecegimiz yemekli bir organizasyon icin fiyat rica ediyoruz. Dj tercihimiz bulunmuyor, tanidik dj mevcut kendimiz cagirmak isteriz
E Ece Ü.
Kına gecesini yaklaşık 100kişi ile Pendik veteriner enstitü lojmanları lokalinde düşünüyorum ,6ekimde nikahım olacak bir önceki gece kına eğlencesi istiyorum .masa ve sandalyeler mevcut . Masa ve sandalye örtüsü ,Süsleme , müzik ,kuru pasta konusunda yardım almak istiyorum. Canlı müzik istemiyorum. ilgili biri olursa listeden çalabilir ,takip edebilir . Kadınlar arası olacağından 1-2bayan personel aramızda olursa , organizasyonu, insanları yönlendirmek açısından iyi olacak .
M Mehmet K.
Tahmini 150-200 kişilik yemekli bir düğün organizasyonu için fiyat almak ıstiyorum. Konum istanbul Anadolu yakası, tercihen ümraniye, kartal, maltepe, çengelköy, üsküdar tarafları olabilir bunlar öncelikli semtler başka semtler de olabilir. İçki istemiyoruz. Tarih olarak 20-27.07.2024 tarihleri olabilir. Kapalı salon düğünü değil kır düğünü konseptli yer bakıyoruz (Bahçeli , masaları dışarda bir mekan istiyoruz)
M Merve D.
Dugun Maltepe'de bir kir restoranda olacak fakat acik alanda. Bu acik alan cimlerde masa sandalye gerekli yaklasik 50 kisilik yeterli olur. İsiklandirma ve susleme de guzel olur. Konsept yok ama mor beyaz renkler,canli cicekler veya dus kapani gibi salaş makrome tarzi ucus uçuş susler olabilir. Yemek dusunmuyoruz fakat olursa cocktail tarzi atistirmalik ve soft icecek olabilir.
B Berfin G.
Şimdi şöyleki. Mekan yeri bize ait 800 Metre karelik bir alan. Otoparkımızda yapacağız. Ses sistemi sanatçılar bize ait olacak. 750-800 kişilik Masa süsleme Gelin damat masası Alan süsleme Servis elemanı Fotoğraf ve Video çekimi Işıklandırma Düğün pastası Gelin yolu bu hizmetler alınacak
F Fadime K.
Üsküdar taraflarında masa sandalye gibi ekipmanların süslemesi gelin yolu şamdanların olduğu sade dekorasyon kokteyl yada yemekli fotoğraf çekimi aynı zamanda dışardan gelen kafkas yada halk oyunu ekibi olması unutulmaz bi düğün gelenlerin de memnun kalacağı bi düğün olsun istiyorum

Anadolu Yakası Düğün Organizasyon: Mekan Önerileri

Anadolu Yakası düğün organizasyon için düğün mekanı olarak seçebileceğiniz çok fazla seçenek bulunuyor. Oteller, balo salonları, açık hava, tekne ve daha pek çok seçeneğin yanı sıra en çok tercih edilen düğün mekanları arasında Anadolu yakası düğün salonları yer alıyor.

Eğer siz de düğün mekanı olarak düğün salonu tercih edecekseniz ve Anadolu yakasında dünya evine girmek istiyorsanız sizin için derlediğimiz Anadolu yakası düğün salonları listesini incelemelisiniz.

Salon Talia

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Beykoz ilçesi, en şık düğün salonlarından birine ev sahipliği yapıyor. Salon Talia, hem teras hem de salon seçenekleri ile müşterilerine iki farklı konseptte hizmet veriyor. Terası 350 kişilik, salon kısmı 750 kişilik kapasiteli olan bu düğün mekanı sizin de Anadolu Yakası düğün organizasyon için seçiminiz olabilir.

Adres: Kavacık, Fatih Sultan Mehmet Cad. Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sok Talia Plaza D:14, 34810 Kavacık Beykoz/Beykoz/İstanbul

Beyzade Düğün Davet Salonu

Anadolu yakası düğün salonları arasında yer alan Beyzade düğün salonu, Kartal'da bulunuyor. En sevilen düğün salonlarından biri olan bu mekan rüya gibi bir düğüne girmek isteyenler için ideal!

Adres: Cumhuriyet Mah. Kartepe Sk. No:1 Kartal/İstanbul

Selay Düğün Salonu

Anadolu Yakası düğün organizasyon planlamasında Düğün günü, hayatınızın en özel ve anlamlı günlerinin başında gelir. Bu sebeple hem siz unutulmaz bir düğün yaşamak hem de konuklarınıza eğlenceli, konforlu bir düğün yaşatmak istemekte haklısınız. Bu isteklerinizi yerine getirebilecek Anadolu yakası düğün salonları arasında yer alan Selay düğün salonunu tercih edebilirsiniz.

Adres: Alanaldı Cad. Erengazi Sk. No.8 İçerenköy/ISTANBUL

Salon Bağdat

Maltepe'de yer alan Salon Bağdat da, en sevilen Anadolu yakası düğün salonları arasında bulunuyor. Hayallerinizdeki Anadolu Yakası düğün organizasyon gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız bu mekanı tercih edebilirsiniz. Size de unutulmaz düğününüzün keyfini çıkarmak kalıyor!

Adres: Bağlarbaşı Mah. Bağdat Cad. No : 441 / 1 (Garanti Bankası Yanı) MALTEPE / İSTANBUL

Anadolu Yakası Açık Hava Düğün Mekanları Önerileri

Özellikle yazın kır düğünleri, sahil düğünleri oldukça fazla tercih edilmeye başladı. Sizin için bu yazımızda Anadolu yakası açık hava düğün mekanları listesi hazırladık.

Hayatınızın 'evet'inden sonra büyük bir heyecanla düğün mekanı arayışı içerisine girdiyseniz bu yazımız tam size göre! Açık havada keyifli bir düğün ile dünya evine girmek istiyorsanız önerilerimiz kesinlikle hoşunuza gidecektir...

Hidiv Kasrı

Anadolu yakası açık hava düğün mekanları arasında en sevilen yerlerden olan Hidiv Kasrı, dünya evine girdiğiniz bu özel günde her konuda yanınızda olmaya hazır! Harika yapıya sahip bu binanın geniş, yemyeşil bahçesi size hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirme şansı verecek.

Bahçesi, düğün organizasyonları için ideal!

Yemyeşil bahçesine kurulu masalar, doğayla iç içe bir ortamın yanı sıra tarihi yapısıyla da konuklarınızı oldukça etkileyecek.

Adres: Çubuklu, Hidiv Kasrı, 34805 Beykoz/İstanbul

Gül Sultan Yalısı

Anadolu Yakası düğün organizasyon için En az Hidiv Kasrı kadar Gül Sultan Yalısı da Anadolu yakası açık hava düğün mekanları arasında ön plana çıkan yerlerden. Masmavi denize kıyısı olan bu yalının bahçesi sevdiğiniz kişiyle birleştirdiğiniz yeni hayatın başlangıcının şahidi olacak.

Gül Sultan Yalısı'nın adresi

Anadolu Yakası düğün organizasyon hazırlıklarında mutlaka incelemeniz gereken Gül Sultan Yalısı, Üsküdar'da bulunmaktadır. İşte adresi;

Adres: Beylerbeyi, No:, Yalıboyu Cd. No:36, 34676 Üsküdar/İstanbul

Kır düğünü için; Hayal Ormanı Acarkent

Polonezköy'ün huzur dolu sessizliği ve baştan çıkarıcı yeşilliği düğün mekanınız için alternatif olabilir. Bu yüzden size Polonezköy'ün en sevilen düğün mekanlarından Hayal Ormanı'nı öneriyoruz.

Adres: Acarkent - Polonezköy Yolu üzeri 4. Km. Yeniçiftlik, Beykoz , İstanbul

Kelebek Çiftliği

Anadolu yakası açık hava düğün mekanları arasında kır düğünü yapmak isteyenler için bir başka seçenek daha sunuyoruz; Kelebek Çiftliği. Hem siz, hem de konuklarınız burayı çok sevecek! Harika fotoğraf karelerine sahip olabileceğiniz, geniş ve yemyeşil alanında sınırsız eğlencenin keyfini çıkarabileceğiniz bir düğün için...

Adres: Zerzavatçı mahallesi, Fatih Sultan Cd. No: 13, 34829 Beykoz/İstanbul

İstanbul Yelken Kulübü

Kır düğünün yanı sıra sahil kenarında, denizin masmavi güzelliğine karşı 'evet' demek isteyebilirsiniz. Bu yüzden size Anadolu yakası açık hava düğün mekanları arasındaki en 'mavi' dolu mekanı öneriyoruz; İstanbul Yelken Kulübü...

Adres : Tur Yolu Sok. Fenerbahçe Burnu

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Organizasyon
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?