Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Anadolu Yakası Fotoğrafçılık Kursu Listesi ve Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 06/05/2021 tarihinde yazıldı.

Dünyanın en iyi fotoğraf makinesine sahip olsanız bile doğru açı, doğru ışık olmadan ve elinizdeki fotoğraf makinesini kullanmayı bilmeden iyi fotoğraflar çekemezsiniz. Fotoğrafçılık hem güzel bir hobi hem de son yılların en çok para kazandıran mesleklerinden biridir. Eğer fotoğrafçı olmak istiyorsanız Anadolu yakası fotoğrafçılık kursu listesinden dilediğiniz kursla görüşmeye gidebilirsiniz.


Anadolu Yakası Fotoğrafçılık Kursu Önerileri

İstanbul'da Anadolu yakasında yaşıyorsanız Anadolu yakası fotoğrafçılık kursu listemize göz atarak kurslar hakkında bilgi edinebilir ve görüşmeye gidebilirsiniz.


Fotoğraf Atölyesi

Fotoğraf Atölyesi, Kadıköy- Şaşkınbakkal'da eğitim veriyor. 2007 yılında kurulmuş. Burada 4 eğitmen eğitim veriyor. Temel Fotoğrafçılık'tan başlayarak fotoğrafçılık ile ilgili birçok dalda eğitim alabilirsiniz. Kurumun ayrıca Mecidiyeköy'de de bir şubeleri var.

Adres: Bağdat Cad. Noter Sk. Kuroğlu Palas Apt. 32 B Şaşkınbakkal Kadıköy / İSTANBUL

Telefon: 0216 357 44 63 / 73


Fotografine

Anadolu yakası fotoğrafçılık kursu listesinde yer alan Fotografine, tecrübeli eğitim kadrosuyla butik eğitim anlayışına sahip bir fotoğrafçılık kursu. Kursta küçük gruplara ya da birebir uygulama ağırlıklı fotoğrafçılık kursları veriliyor. Bireysel ya da kurumsal dersler de var. Fotoğrafçılığın birçok dalı için eğitim almanız mümkün.

Adres: Hacı Muhtar sk. Çamlık Apt. 12/12 Kozyatağı – Kadıköy / İSTANBUL

Telefon: 0 (533) 344 28 02


PhotoFocus

PhotoFocus'ta eğitim sınıfı ve fotoğraf stüdyosu ekipmanları yer alıyor. Burada eğitim alırken bir yandan da stüdyo ekipmanlarını nasıl kullanacağınızı uygulamalı olarak öğrenme imkanınız var. Temel düzeyden başlayarak ileri düzeye kadar fotoğrafçılık eğitimi veriliyor. Atölyede öğrendiğiniz bilgileri fotoğraf etkinlikleri sayesinde dışarıda fotoğraf çekerek pekiştirebiliyorsunuz.

Adres: Kayışdağı Cad. No 3 Flora Ofis No 505 ATAŞEHİR

Telefon: 0216 469 24 88


Mehmet Aslan Photo Art

Mehmet Aslan Photo Art, anadolu yakası fotoğrafçılık kursu listesinde mutlaka yer alması gereken, fotoğrafçılık hakkında bilgi ve birikim sahibi olmak isteyenler için oldukça ideal bir kurs. Burada temel fotoğrafçılık, dijital fotoğrafçılık, doğum fotoğrafçılığı, düğün fotoğrafçılığı gibi alanlarda ders alabilirsiniz. Her bir sınıfta en az 3, en fazla 5 kişi aynı anda ders alabiliyor. Bu da verimli bir eğitim almanızı sağlıyor. Bütün dersler Mehmet Aslan tarafından veriliyor. Ayrıca online eğitim alma fırsatınız da var.

Adres: Etemefendi Caddesi General Necmi Öktem Sokak Çınar Apt. No : 22 Erenköy/İSTANBUL

Telefon: 0 535 068 55 57


Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi- Düğün Fotoğrafçısı Nasıl Olunur?

Anadolu yakası fotoğrafçılık kursu listesi ile ilgili bilgi aldıysanız düğün fotoğrafçılığı konusunda da fikre ihtiyacınız olabilir. Düğün fotoğrafçılığı son yılların en gözde mesleklerinden biri. Eğer düğün fotoğrafçısı olmak istiyorsanız ve bu meslek hakkında bilgiye ihtiyacınız varsa Düğün Fotoğrafçılığı Eğitimi – Düğün Fotoğrafçısı Nasıl Olunur? isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Fotoğrafçı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Fotoğrafçı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Anadolu Yakası Fotoğrafçılık Kursu Listesi ve Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 57 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?