Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En İyi Anadolu Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Yıl dönümlerinde, doğum günlerinde, tanışma yıl dönümü gibi özel günlerde ya da sadece içinizden geldiği için eşinizle veya sevgilinizle Anadolu yakası romantik akşam yemeği mekanları arasında hoşunuza giden bir mekanda hoş bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.


Anadolu Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları Listesi

Anadolu yakası romantik akşam yemeği mekanları arasından hoşunuza giden bir mekan olursa menüsünü de araştırmanızı tavsiye ediyoruz. Tabi size yardımcı olması için Anadolu yakası romantik akşam yemeği mekanları listemize de göz atabilirsiniz.


Villa Bosphorus Çengelköy

Çengelköy zaten büyülü bir semt. Bu büyülü semtte eşiniz ya da sevgilinizle hoş bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Deniz kenarında yer alan bu güzel mekanda çok hoş dakikalar yaşayacaksınız. Eşsiz balık menüleriyle güzel bir balık ziyafeti çekerken deniz manzarasıyla da ruhunuzu besleyebilirsiniz.

Adres: Albay Hüsamettin Ertürk Sokak No:13 Çengelköy/İstanbul

Telefon: 0 (216) 422 80 80-81


Kız Kulesi Restaurant

Boğazın tam ortasında, muhteşem bir akşam yemeği yemek isterseniz kesinlikle Kız Kulesi'ni tercih etmelisiniz. 2500 senelik bir tarihe sahip olan bu romantik mekanda canlı müzik eşliğinde çok romantik bir yemek yiyebilirsiniz. Belli saatlerde Kız Kulesi'ne ring servisler de yapılıyor. Burada yemek yiyebilmek için mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Fiyatlarının da biraz pahalı olduğunu söylemekte fayda var. Ancak romantik bir yemek için çok uygun bir mekan olduğunu söylemeliyiz.

Adres: Salacak Mevkii Üsküdar 34668

Telefon: 0216 342 47 47


Lacivert

Lacivert, muhteşem deniz manzarasıyla gerçekten büyülü görünüyor. 1999 yılından beri hizmet veren ve romantik yemek denilince akla gelen mekanlardan biri olan Lacivert'te, boğazın büyüsüyle beraber muhteşem bir akşam geçirebilirsiniz. Zengin mutfağı ve güzel manzarası bir araya geldiğinde gerçekten gönülleri fetheden bu mekanda sunulan bütün ürünler de organik. Burada yemek yemek istiyorsanız rezervasyon yaptırmayı sakın unutmayın.

Adres: Anadolu Hisarı Mh., Körfez Cd No:57/A, 34810 Istanbul, Türkiye ‎

Telefon: 0 216 413 37 53


Leonardo Restaurant

Polonezköy'de bulunan mekan zengin menüsü ile dikkat çekiyor. Ayrıca samimi ortamı ve canlı müziği ile de romantik yemekler için oldukça uygun.

Adres: Cumhuriyet Caddesi (Polonezköy Cumhuriyet Yolu) No:1, 34829 Polonez Köyü/Beykoz/İstanbul

Telefon: 0216 432 30 82


Tapasuma Restaurant / Çengelköy

Hem lezzetli yemeklere hem de eşsiz İstanbul manzarasına doymak istiyorsanız, Anadolu yakası romantik akşam yemeği mekanları arasında yer alan Tapasuma Restaurant'a şans verebilirsiniz.

Adres: Tapasuma Restaurant, Kuleli Caddesi, No:43, 34660 İstanbul

Telefon: (0216) 401 13 33/34


Romantik Hediye Fikirleri

Anadolu yakası romantik akşam yemeği mekanları seçeneklerinde romantik akşam yemeğinizi romantik bir hediyeyle taçlandırmak istiyorsanız ancak romantik bir hediye bulma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız Romantik Hediye Fikirleri isimli yazımız size mutlaka ilham verecektir.


En İyi Evlilik Yıldönümü Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıldönümü Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En İyi Anadolu Yakası Romantik Akşam Yemeği Mekanları için en iyi profesyonel listesi
5.0 17 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?