Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Kına Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Ankara Kına Organizasyon

117
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Ankara Kına Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 454 oy
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Gülen Yüz Organizasyon
Gülen Yüz Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Ütopya Organizasyon
Ütopya Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
27 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Yenimahalle, Ankara
Valentes Event
Valentes Event
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
5 aydır gigbi'de
Çankaya, Ankara
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Kına Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Ankara Kına Organizasyon Fiyatları 2024

Ankara Kına Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 11.650 TL ile 14.240 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Ankara Kına Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Ankara Kına Organizasyon Müşteri Yorumları

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

K
Kübra Eke
daha profesyonel olabilirler ama pozitif oluşları bu açığı kapattı. Sonradan öğrendim ki ödediğimiz ücret dışında para talepleri olmuş. Damat anne babalara yemek götürüp adettendir biraz para atın ya da kına donmuş yanmıyor gibi.. organizasyon esnasındaki talepler pek hoş değil.

F
Fatma Erbay
Eski müşterisi olarak mekan süsleme kına gecesi hizmet ve güler yüzlü hizmet i ve profesyonel kadrosuyla teşekkürler

F
Füsun Sunal
Kızımın kınası için çağırdık. Çoook iyi bir dansçı hanım geldi, çok enerjikti tüm kisafirleri coşturdu. Memnun kaldık.

İ
İlknur Baloğlu
️️akillarda kalacak bir gece yasatiiginiz icin hayranim sizee


Ankara Kına Organizasyon Talepleri

H Heval A.
Merhaba, 24 Mayısta bir restaurantta gerçekleşecek 100 kişilik Kına gecem için organizasyon arayışım bulunmaktadır. Konsept beklentim; - Kına alanı (kurulacak platform üzeri taht veya koltuk, arkası çok sade bir süsleme olabilir) - Kına organizasyonu (4 tane dansçı eşliğinde) - DJ & Müzik sistemi (Cinsiyet fark etmiyor) - Masa süslemesi ihtiyacım bulunmuyor. Yüz yüze görüşmeler çok zamanımı aldı.Bu nedenle teklifi direkt görmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
B Burcu Y.
Dans ekibi iyi olsun ve iyi yönetsin istiyorum erkekler ve kadınlar biraz ayrı duracak şekilde altlı üstlü bir mekan olursa daha iyi olur fakat sonrasında erkekler organizasyonla beraber gelinin yanına girsinler istiyorum erkeklere fes ve gelinin nedimeleri için taç ve üzerine giydikleri kıyafetlerden de olursa iyi olur organizasyonda. Ve örneğin renkli Kemer rengarenk şarkısı çaldığında gelinin nedimeleri tutacak . Kısacası dolu bir organizasyon olmasını istiyorum
T Tuğba K.
Kolay gelsin. Günü net belli değil. Kasım 15 nden itibaren olabilir. Dans ekibi istemiyorum. Zaten ev gibi küçük bir salonda olacak arka plan güzel gözüksün yeter fotoğraf çekimi için. Sadece kadınlar özel bir kına zaten. En ucuz maliyetle en güzel sade ama hoş gözüken bir organizasyon önerirseniz gerçekten canı gönülden teşekkür ederim. Maddi durumum iyi olmadığı için salonda yapmıyorum. En azından hoş gözüksün. İlgilerinizi bekliyorum.
G Gülsüm A.
600den fazla davetli olacak o gün düğün için ayrıldı sadece arada bir saat kına merasimi olacak kaftana ihtiyacim var birkac tane nedimeye ihtiyacım var kına malzemelerine ihtiyacım var ama kına tahtı istemiyorum onun yerine gelin ve damat için bir masa ayarlanirsa arka planla birlikte daha mutlu oluruz masalarimiz mevcut sadece üzerine örtü istiyoruz 6 adette garson istiyoruz
N Nurşen G.
Yaklaşık 100 150 davetli olacak mekan olarak müstakil evimizin bahçesinde bir organizasyon düşünüyorum istediğim hizmetler ise şu şekilde kına Tahtı kına tahta arkası süsleme akşam saatinde düşündüğüm için ufak da olsa bir ışıklandırma DJ ses sistemi video ve fotoğraf çekimi istiyorum ve gelecek olan davetliler için masa sandalye hizmeti istiyorum
S Sema Y.
Yanimda durmalari icin kına kızı olabilir 2 yada 3 kisi. Halay ve Testi kırma oyunu istemiyorum. Bayanlar arasinda olacak bir kına. Uygun fiyat istiyorum. Yanında yaş kına ve kuru kına. Gelinin arkadaslari icin olan seylerde olursa baska biseye gerek kalmiyor. Kızlar davul calmak isterse calabilir ama ben istemiyorum.
B Bersen B.
Yaklaşık 150 davetli olacak, tesettürlü olduğum için buna göre değerlendirme yapılmasını istiyorum, organizasyonun çok teferruatlı olmasına gerek yok kına tahtı ve 2 tane kına kızı benim için yeterli. daha fazla ne gibi bir hizmet sunuluyor onu bilmiyorum eğer bir liste varsa içinden seçip çıkarabilirim.
S Seher Ç.
Ben öncelikle nedime istemiyorum bir kültür merkezinde olacagı için masa sandalye harici hiçbir şey bulunmuyor. Bu yüzden pravanı kadın garsonu erkek garsonu kadın djeyi kaftanı , tahtı ,organizasyon u içinde olsun istiyorum uygun fiyat olması benım için eleyici bir unsurdur şimdiden teşekkürler.
S Sevil M.
Yaklaşık 60 kişilik kadınlar arası kına ya da bekarlığa veda partisi karşımı birşey düşünüyorum içinde kına malzemeleri ama hint kınası, mekan süsleme, gelin tahtı yerine gelin oturabileceği konsept alan, dj, dansöz, damadın girişi için davul olabilir ayrıca kına kızı istemiyorum
N Nilgün N.
Anlastigimiz dugun salonunda ( kecioren gokcek parki,havuzlu bahce dugun salonu) canli muzik var.sadece 2 yada 3 saatliğine 2 adet nedime ihtiyacımız var.karsilama yapacak.ortami eğlendirecek.baska hicbir malzeme falan ihtiyacımız yok.sadece nedime. Bu arada sünnet düğünü..

Ankara Kına Organizasyon Paketleri

Ankara'da kına gecesi yapmayı planlıyorsanız ve kına gecenizi bir organizasyon şirketinizin organize etmesini istiyorsanız Ankara kına organizasyon paketleri hakkında bilgi edinmelisiniz.

Ankara kına organizasyon paketleri sizin organizasyondan beklentilerinize ve organizasyon şirketinin size sunacağı ayrıcalıklara göre değişecektir. Nasıl bir organizasyon istediğinizi belirledikten sonra organizasyon şirketinizle görüşerek net bir fiyat öğrenebilirsiniz.

Kına Mekanı Süslemeleri

Ankara kına organizasyonunuzu bir düğün salonunda yapacaksanız, düğün salonunun kınalarda kullandığı kendine has malzemeleri olabilir. Bir organizasyon şirketiyle çalışmıyorsanız bu malzemeleri beğenmeseniz bile kullanmak zorunda kalırsınız ancak kına organizasyon şirketlerinin depolarında kına geceleriyle ilgili birçok süsleme malzemesi olduğu için aralarından istediğinizi seçerek kına mekanınızda fark yaratabilirsiniz.

Kına Tahtı ve Kına Tepsisi

Kına tahtı ve kına tepsisi, Ankara'da kına gecesi organizasyonlarının olmazsa olmazıdır. Genellikle bu malzemelerde kırmızı renkler çoğunlukta olur. Kına organizasyon şirketinizin deposunda bulunan kına tahtları ve kına tepsileri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz malzemelerin görüntüsüne ve özelliklerine göre ödeyeceğiniz para artacaktır. Eğer beğendiğiniz ama onların elinde olmayan malzemeleri seçerseniz de ekstra ücret ödemeniz gerekecektir.

Kına Gecesi İçin Dj ve Sanatçı Kiralama

Kına gecesinde bol bol eğlenmek şart. Eğlence için de birbirinden hareketli şarkılar gerekiyor. Kına geceniz için organizasyon şirketinizden sanatçı talep edebilirsiniz ya da eğer isterseniz bu geceye özel bir dj de kiralamak isteyebilirsiniz. Dj'iniz ya da sanatçınız kadın olursa hem siz hem de arkadaşlarınız kendini daha rahat hissecektir.

Gelin ve Nedime Kaftanları

Ankara kına organizasyon şirketleri sizin için ve nedimeleriniz için kaftan temin ederler. Genellikle standart bir sayıları vardır. Siz standart sayıdan fazla kaftan talep ederseniz organizasyon şirketiniz sizden ekstra bir ücret isteyebilir.

Misafir İkramlıkları

Kına gecenize gelen insanlara hem teşekkür etmek için hem de bu güzel günü hep hatırlamaları için organizasyon şirketinizden ikramlıklar ve hediyeler hazırlamalarını isteyebilirsiniz. Kına çerezleri genellikle paketin içinde yer alır ancak hediyeler için ayrı bir Ankara kına organizasyon fiyatları ödemeniz gerekebilir.

Ankara Kına Mekanları Önerileri

Kına gecesi kültürümüzün bir parçasıdır. Düğünlerden önce hem gelin ailesi ve arkadaşlarıyla eğlensin diye hem de ailesiyle vedalaşsın diye yapılır.  Ankara kına gecesi organizasyonu yapacaksanız Ankara kına mekanları hakkında bilgi almalısınız.

Kına yapmak için özel yapılmış yerler maalesef yok. Kınalar genelde düğün salonunda yapılıyor. Ankara kına mekanları arasından düşük kapasiteye sahip olanları eğer kına gecenize fazla kişi gelmeyecekse tercih edebilirsiniz.

Amelda Wedding & Meeting Ankara Kına Gecesi Mekanları

Amelda Wedding & Meeting'de 4 ayrı salon var. Bu 4 salondan biri sizin kına geceniz için uygun olabilir. Pırlanta Salon 600, Zümrüt Salon 700, Lal Salon iç oturum 300, teras 250 kişi, Safir Salon ise iç oturum 300, teras 600 kişi kapasiteli. Salon kuaför ve makyaj hizmeti de veriyor. Ayrıca projeksiyon, sis, lazer, köpük, robot gibi sistemler de Ankara kına organizasyonu için mevcut.

Bi'Daha Ankara Kına Mekanları

Bi'Daha Kına Salonu, Bi'Çatı Düğün Salonları bünyesinde yer alan bir mekan. Salonun kapasitesi 300 kişilik. Kalabalık olmayan kına geceleri için ideal bir yer. Salonun kına tahtı, kına gecesine uygun kostüm, bayan organizasyon ekibi, otantik sahne ve konsepte uygun müzisyen ekibi gibi hizmetleri de var.

Opal Ankara Kına Mekanları

Opal Kına Salonu, Tek Taş Düğün Salonları'nın bünyesinde bulunan bir kına mekanı. Aydınlık ve sade bir tasarımı var. Salonun 400 kişilik kapasiteli. Işık, ses, barkovizyon hizmetleri veriliyor. Eğer yemekli bir kına gecesi yapmak isterseniz bu konuda da destek veriyorlar.

Akvaryum Düğün Salonları

Akvaryum Düğün Salonları bünyesinde 600 kişilik Palmiye Salon ve 600 kişilik Aynalı SAlon isimli 2 ayrı salon var. Ankara kına mekanları için bu iki salondan birini tercih edebilirsiniz. Eğer isterseniz yemekli kına gecesi organizasyonu da yaptırabilirsiniz.

En İyi Ankara Kına Organizasyon Şirketleri

Gelinin baba evinde geçirdiği son gün olan kına gecesi geçmişten bugüne kadar önemini korumuş, Ankara kına organizasyon şirketleri ile pek çok düğün öncesinde eğlence ve hüzün dolu bir gece olarak gerçekleştirilmiştir.

Geleneksel kına gecesi ile siz de düğüne bir adım kala hem eğlenmek hem de hüzünlenmek ister misiniz? O halde eksiksiz bir kına gecesi için organizasyon şirketlerinden faydalanabilirsiniz. Sizin için bu yazımızda Ankara kına organizasyon şirketleri listesine yer verdik.

Anadolu kına geceleri ve organizasyonları

Kına gecesi organizasyonları konusunda Ankara'nın en sevilen, en profesyonel şirketlerinden biridir Anadolu Kına... Siz de kına geceniz için istediğiniz mekanda, istediğiniz hizmetlerle bu organizasyon şirketinden faydalanabilirsiniz.

Ankara Kına Geceleri ve Kına Organizasyonları

Ankara Kına, kına gecesine dair pek çok konuda hizmet veriyor. Taht, kırmızı halı, gül suyu ve lokum ile karşılama, dj, kaftanlar, el mumları, nedime taçları, el gülleri, kına tepsisi, anı defteri, hatıra perdesi, bindallı, damat kostümü, hint kınası, davul şov, konuşma balonları, süsleme, kına hediyelikleri, fotoğraf çekim hizmeti ve daha pek çok şey...

Hanedan Ankra kına organizasyon şirketleri

Ankara kına organizasyon şirketleri listemizde yer alan bir diğer kına organizasyon şirketi de Hanedan Kına'dır. Siz de kına geceniz için kusursuz hizmet alabileceğiniz bir şirket arıyorsanız seçenekleriniz arasına Hanedan Kına'yı da ekleyebilirsiniz.

Lena Ankara Kına Organizasyon Şirketleri

Çankaya'da yer alan Lena Organizasyon da Ankara kına organizasyon şirketleri listemizde yer alıyor. Bu organizasyon şirketi kına gecesinin yanı sıra düğün ve sünnet düğünü gibi organizasyonlar için de hizmet veriyor.

Diğer Ankara Kına Organizasyon Şirketleri

Ankara'da kına organizasyon hizmeti veren birçok kına organizasyon şirketi bulunuyor. İşte bunlarından bazıları:

  • hanedan kına organizasyon ankara
  • ankara kına gecesi bk organizasyon
  • altın hızma dans sanatları
  • jade organizasyon ankara
  • newesta organizasyon
  • canan zengin tasarım
  • seven events organizasyon
  • nuran üstün organizasyon
  • organizasyon eysu
  • lilya organizasyon ankara

Kına Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Kına Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Kına Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Kına Organizasyon İzmir Kına Organizasyon Ankara Kına Organizasyon Sinop Kına Organizasyon Kırklareli Kına Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?