Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Töreni Yerleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 21/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet balosu, özellikle üniversitenin son yılına gelindiğinde daha da heyecanla beklenir. Daha balo mekanı bile belli olmadan elbiseler bakılır, ayakkabı seçilir ancak mezuniyet balosunun nerede yapıldığı da çok önemlidir. Ankara'da mezuniyet balosuna katılacaksanız Ankara mezuniyet balosu mekanları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Ankara Mezuniyet Balosu Mekanları

Ankara mezuniyet balosu mekanları genellikle okullar tarafından seçiliyor ancak okulunuz sizden de fikir isteyebilir. Sizin için listelediğimiz mekanları inceledikten sonra okulunuza fikir olarak sunabilirsiniz.


İncek Apple Garden

Eğer mezuniyet balonuzu açık alanda, bir kır mekanında yapmak istiyorsanız Ankara mezuniyet balosu mekanları arasında İncek Apple Garden aradığınız yer olabilir. Doğayla iç içe olan İncek Apple Garden'e ulaşım da oldukça kolay. Mekanın 1500 kişilik yemekli, 2500 kişilik ise kokteyl düzeni bulunuyor. Mezuniyet balonuzu isterseniz meyve ağaçlarının altında isterseniz de havuz başında yapabilirsiniz.

Adres: Turgut Özal Bulvarı Yonat Sokak No:5 İncek/Ankara

Telefon: 0312 460 20 90


Aqua Apple Garden

Aqua Apple Garden, isminden anlaşılacağı üzere yine açık alanda. Bu mekanın İncek Apple Garden'den farklı yanı ise büyük bir aqua parka sahip olması. Doğayla iç içe olan bu mekanda mezuniyet baloları da yapılıyor. Mekanın 1000 kişilik kapasitesi var. Hafta sonu dışında yapılan organizasyonlar için de özel indirimler uygulanıyor.

Adres: Dodurga Mahallesi Türkkonut 2 Yanı Çayyolu Ümitköy / ANKARA

Telefon: 0 (312) 239 24 43


Park Lamore

 

Ankara mezuniyet balosu mekanları arasında Park Lamore, Çayyolu Park Caddesinde bulunuyor. Mekanın 750 metrekarelik açık hava terası, 2100 metrekarelik bahçesi, 5350 metrekarelik de bahçesi bulunuyor. Mezuniyet balonuzu isterseniz yemyeşil bahçede, mis kokulu çiçekler arasında, isterseniz terasta açık havada, isterseniz de balo salonunda yapabilirsiniz.

Adres: Park Cad. No:34 Çayyolu / ANKARA

Telefon: 0 (312) 213-8213


Swiss Otel

Eğer mezuniyet balonuzu bir otelde yapmak istiyorsanız size Ankara mezuniyet balosu mekanları arasında Swiss Otel'i önerebiliriz. Swiss Otel'in içinde yer alan Anatolia Balo Salonu mezuniyet balosu için uygun bir mekan. 813 metrekare büyüklüğünde, kolonsuz, 6 metre tavan yüksekliğine sahip olan salon 1200 kişilik kapasiteye sahip.

Adres: Yıldızevler Mahallesi, Jose Marti Caddesi No: 2 ▪ Ankara

Telefon: 0 312 409 3000


Balo Elbiseleri, 2017 Mezuniyet Elbiseleri Modelleri

Mezuniyet balosuna gidecekseniz ve nasıl bir elbise giyeceğinize henüz karar veremediyseniz sizin için hazırladığımız Balo Elbiseleri, 2017 Mezuniyet Elbiseleri Modelleri isimli yazımıza göz atabilirsiniz.


En İyi Parti Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Parti Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Ankara Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Töreni Yerleri için en iyi profesyonel listesi
4.9 82 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?