Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Çocuk Doğum Günü Organizasyon

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon
164
Çocuk Doğum Günü Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 1452 oy
Nino Organizasyon
Nino Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
421 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Beylikdüzü, İstanbul
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Pasta Organizasyon
Pasta Organizasyon
4.5
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Küçükçekmece, İstanbul
Baran Küçük
Baran Küçük
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
6 aydır gigbi'de
Başakşehir, İstanbul
Lavi Etkinlik
Lavi Etkinlik
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Avrupa Yakası
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 6.360 TL ile 7.770 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

A
Aylin Ercan
Tekrardan çok teşekkür ederim.İkizlerim çok mutlu oldular .Sadece onlar mı katılan tüm çocuklar .sadece bir doğum günü değildi onlara okullar kapanmadan eğlencili bir parti geçirerek tüm senenin yorgunluğunu attılar. Bizde ailelerle keyifli sohbetimizi ettik.sayenizde

Ö
Öykü
Çok profesyonel bir ekip eğitimliler ve çocuklarla çok ilgililer. Aldığım hizmetten cok memnun kaldım kesinlikle bütün çevreme tavsiye ediyorum.

F
Filiz Özel
Her şey için çok teşekkür ederiz çok memnun kaldık çocuklarımız çok eğlen di inanılmaz pozitif güler yüzlü çocuklarımız da onu çok sevdi çok teşekkür ediyoruz her şey için❤️🙏

S
Sezgin Kabakhasanoğlu
Basta gosterdıgız ilgi alaka cok guzel çocuklarla ilginiz bizi cok memnun etti ınsallah Baska Bı gun tekrar bırlıkte olmak isteriz hersey ıcın cok tesekur ederim hersey cok harikaydı

D
Dilek K.
Düğünümüz için rica ettik, geldiler sağolsun. 4-5 saat kadar çocukları muhteşem oyaladılar, Sosis balonlar, yüz boyamalar, her türlü oyun. Çocuklar çok eğlendiler. Gamze hanım zaten kişilik olarak son derece pozitif, çocukları yürekten seven biri. Kızım gece boyunca yanımıza bile gelmek istemedi :) Düğünümüz bu kadar huzurlu geçtiyse sebebi kendileridir. Bundan sonraki organizasyonlarda da başkasıyla çalışmayı düşünmüyoruz. 🌸


Çocuk Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon Talepleri

C Ceylin K.
Kızımın 1 yaş doğumgününü evde aile arasında 8-10 kişi kutlamayı planlıyoruz ancak ilk yası oldugu icin fotograf anlamında özel olsun istiyoruz. Kızımın adı okyanus ada ve deniz/ denız kızı temalı bi süsleme düşündük. Pasta ve ikramlıklar dahil olursa daha iyi cünkü aynı zamanda ikinci kızıma da hamileyim cok yogun kosusturmacalara giremiyorum:)) ikramların neler olacagı konusunu da acarsanız sevinirim. Bu arada evimiz büyükçekmece mimaroba da. Bir de ailemizin bi kısmı 14 degil 13 ünde müsait olucak o yuzden süslemeler 2 gün kalabilir mi? Kalması durumundaki fiyatı da ögrenebilir miyim?
G Gönül T.
Pasta standı + balon süslemesi 1 yaş erkek doğum günü renk olarak sarı beyaz ve metal grisi balonların olabilir 30 kişi başakşehir gagalina cafe de yapılacak.süsleme sadece pastanın bulunacağı bir bölümde olacak arka planda tül arkası led ışıklı üzeri tam tur olmasada yarim balon zinciri olabilir.isimlerini bilmiyorum ama şeffaf fanuslar içinde balonlar konuluyor.bu fanuslar dan 3 tane istiyorum.birtanesine pasta koyacağız iki yandakilerede aşağıya hafifce sarkan yapay çiçekler konulabilir.içlerinde balon olmalı danslarında. Bunun gibi gibi
M Merve Ç.
1 yaşına girecek kızım. Marvel ya da avangers gibi bir konsept olabilir çünkü wonder woman kıyafeti giydirmek istiyorum ama eğer mümkün değilse böyle galaksiler vs konsepti de olabilir. Unicorn elisa gibi şeyler istemiyorum. Göstermelik bir pasta olabilir ama cupcake kesin olsun istiyorum. Yeşilköy sahilde Rönepark diye bir mekan var sahilde bahçeli. Bahçesinde yapacağız. Yeşillik var masalar falan var bize stand lazım. Çok fazla çocuk olmayacak. Aile içi arkadaşlarımızın da olduğu bir mekan daveti.
M Merve M.
Merhaba Etkinlik kendi evinde veya belirli bir belli olan mekanda olacak olup, 1 yaş doğum günü için olacaktır. Bebek ve aile Güney Koreli ve kendi ülkelerinde ve Uzak Doğu ülkelerinde yapılan gibi masa donatılarak bebeğin ilgisini çekecek meyve, yiyecek, tatlı, oyuncak tarzı süslemeler , oyunlar ve mekan süslemesi talep ediliyor. Fotoğraf çekimi de dahil olursa bize uygun bir fiyat teklifi yapılmasını rica ederiz. Beğenilirse sonraki yaş doğum günleri de düşünülecektir. Teşekkürler
D Dilruba Ö. H.
Merhaba 3 yaşına girecek kızım için öğlen 1 saatlerinde ikramı yada 11 gibi kahvaltılı bir doğum günü istemekteyim 40 kişi yada 50 kişi ortalama davetli var net sayı belli değil. Süslemeli katılanlara minik günün anlamını taşıyan hediyeli çocukların eğlenebileceği bir etkinlik istiyorum bu bablle şhow kukla oyunu gibi olabilir. Yada animatör gösterisi gibi. Palyaço istemiyorum onun yerine bir çizği film kahramanı olabilir kızım palyaçodan korkuyorda.
S Senay Y.
6 Cocuk 15 yetiskin grubuna tercihen oyun alani olan bir ortamda eglenceli bir dogumgunu organizasyonu hazirlamak istiyorum. Sabah kahvaltili bir organizasyon da olabilir, ogleden sonra kahvesi gibi bir alternatif de dusunulebilir. Cocuklarin keyifli vakit gecirecekleri bir organizasyon planlamak istiyorum. Evde de planlayabiliriz sayet cocuklar icin eglenceli bir ortam yaratabileceksek. Onerilere acigim. Kizim 3 yasina girecek. Tesekkurler.
A Ayça A.
6 yaşında kız çocuğum var . Kafamızda olusmuş belli bir konsept yok. 30 kişilik düşünelim. İkramlıklar dahil olsun. Cocukları eglendirecek palyaço vs gibi oyun ablaları olabilir. Misafirlerimize ikramlıklar içeriği nedir? Dısarıdan getırme sansımız var mı ? Fatih bölgesinde ikamet etmekteyim mekanda yakın olması gerekıyor . Kısa zamanda dönerseniz sevinirim . Tarih olarak 13 ya da 14 ocak olarak düşünüyoruz .
A Alev O.
Merhabalar 3 yaşındaki oğlum için yaklaşık 50 kişilik bir parti organize etmek istiyoruz. Mekan olarak sitenin sosyal tesisinin bahçesini kullanacağız.. ikramlar süsleme ve pasta dahil fiyat rica ediyorum.. konsepte karar veremedik.. yeşil bahçe üzerinde natürel renklerde sade bir görüntü hayal ediyoruz..ayrıca oyun ablasi/ abisi gibi bir hizmetiniz de varsa onu da teklife ekleyebilirsiniz. Teşekkürler

Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Mekanları

Çocuklarına unutulmayacak bir doğum günü yaşatmak her anne ve babanın hayalidir. Siz de çocuğunuza renkli ve eğlenceli bir doğum günü partisi düzenlemek istiyorsanız, Avrupa yakası çocuk doğum günü mekanları önerilerimize göz atmalısınız.

Listemizde yer alan Avrupa yakası çocuk doğum günü mekanları önerilerimizi inceleyerek, çocuğunuzun neşeli doğum günü partisine ev sahipliği yapacak mekanı bulabilirsiniz.

Muzipo Kids Bakırköy

18 ay ile 12 yaş aralığındaki tüm çocuklar için eğlenceli ve yaratıcı aktiviteler sunan Muzipo Kids'in güvenli ve hijyenik ortamı ebeveynlerin içini rahatlatacak. Renkli çocuk doğum günleri de düzenleyen mekanda çocuklar grup halinde etkinliklere katılabilir, oyun konsolları ile oynayabilir.

Adres: Osmaniye Mah. Ümraniye Sk. Referans Bakırköy Sitesi B-Blok Dükkan 8

Green Light Cafe

Hem çocukların hem de partinize çocuklarını getiren ebeveynlerin de iyi vakit geçirmesini istiyorsanız, Green Light Cafe tam size göre. Özellikle çocuklarının sağlıklı beslenmesini isteyen anne ve babalar, menüde yer alan yöresel lezzetlerin yanı sıra organik ve şekersiz tatların da bulunduğunu hatırlatmakta fayda var.

Adres: Perihan Sk. No:73, 34381 Şişli/İstanbul

Kidzania Go-Akmerkez

Çocuğunuz 4- 14 yaş aralığında ise, Akmerkez'de yer alan Kidzania Go, çocuklara eğlencenin yanı sıra güvenli ve gerçekçi bir çocuk dünyası sunuyor. Doğum günü için farklı konseptler sağlayan mekan, partilerde çocukların unutamayacakları, eğlenceli bir gün geçirmesini garanti ediyor.

Adres: Kültür, Ahmet Adnan Saygun Cd. 1-1, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Turkey

Atölye Bis

Adı atölye olsa da daha fazlasınınu sunan Atölye Bis aslında hem kafe, hem el emeği ürünlerin satıldığı bir mağaza, hem de eğlenceli partilerinin düzenlendiği bir mekan. Doğum günü, baby shower gibi özel günler için yaratıcı konseptler arıyorsanız, Atölye Bis'in sunduğu her yaşa uygun workshoplara da şans verebilirsiniz.

Adres: Göktürk Merkez, Çamlık Cd. No:33, 34077 Eyüp/İstanbul

Gymboree Acarkent

Gymboree Acarkent sunduğu farklı doğum günü paketleri ve çocukların eğlenmesini sağlayan oyun alanları ile neşeli bir doğum günü organizasyonuna ev sahipliği yapmak için sizleri bekliyor.

Adres: Acarlar, 5. Sokak No: 2-3, 34800 Beykoz

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Çocuk Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

İstanbul Çocuk Doğum Günü Organizasyon Şirketleri
Anadolu Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon Avrupa Yakası Çocuk Doğum Günü Organizasyon Kadıköy Çocuk Doğum Günü Organizasyon Şişli Çocuk Doğum Günü Organizasyon Beşiktaş Çocuk Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Türkiye Çocuk Doğum Günü Organizasyon
İstanbul Çocuk Doğum Günü Organizasyon İzmir Çocuk Doğum Günü Organizasyon Ankara Çocuk Doğum Günü Organizasyon Sinop Çocuk Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Çocuk Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?