Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüdü Anne Kıyafetleri Fikirleri ve Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 04/05/2021 tarihinde yazıldı.

Önemli günlerden biri olan bebek mevlüdü anne kıyafetleri seçimi açısından da önem taşır. İnsanların bebekleri için verdikleri bir mevlüt ile arkadaşlarını ve akrabalarını evinde ağırlaması anlamına gelen bebek mevlüdü, gelenekselleşmiş bir törendir.


En Güzel Bebek Mevlüdü Anne Kıyafetleri

Her ne kadar ebeveynler için önemli olsa da anneler için apayrı bir öneme sahiptir. Hem bebeklerini güzelce giydiren hem de kendi kıyafetleri için özenen anneler, konuklarını en iyi şekilde ağırlamak ister. İşte bebek mevlüdünde şık bir anne olmak için tercih edilebilecek harika kıyafet fikirleri.


Beyaz elbise modelleri

Bebek mevlüdü, baby shower, 6 ay kınası gibi bebekler için verilen özel davetlerde anneler ya da anne adayları sıklıkla beyaz giymeyi tercih eder. Masumiyetin simgesi olan beyazı siz de bebek mevlüdü için tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde bebeğinize de beyaz elbise giydirerek bir uyum yakalayabilirsiniz.


Kırmızı elbise modelleri

Beyazdan sonra en çok tercih edilen renklerden biri olan kırmızı da bebek mevlüdü anne kıyafetleri için en uygun seçimlerden biridir. Kırmızı rengi bereketi çağrıştırdığı için anneler için uygun bir renktir. Aynı şekilde bebeğinize de kırmızı sevimli bir elbise giydirebilirsiniz.


Brokar elbise modelleri

Bebek mevlüdünü, özel bir davet şeklinde vermeyi tercih ediyorsanız bir anne olarak şık görünmeniz gerekebilir. Bu tür davetler için en uygun elbise modeli ise brokar kumaştan yapılan şık elbiseler. Konuklarınızın karşısına şık çıkmak için bu tür elbiseler tercih edebilirsiniz.


Dantelli elbise modelleri bebek mevlüdü anne kıyafetleri

Hem sade hem de şık bir şekilde misafirlerinizi ağırlamak için dantel detayları elbiseler tercih edebilirsiniz. Üst kısmında ya da etek kısmında yer alan danteller elbiseye farklı bir hava katacaktır. Dizin hemen altında biten elbiseler tercih ederseniz hareket imkanınız daha çok olur.


Uzun elbise modelleri

Mevlütler daha ciddi merasimlerden biri olduğu için uzun elbise tercih etmek isteyebilirsiniz. Bunun için daha koyu renklerde elbiseler tercih edebilirsiniz.


Ceket ve etek takımı bebek mevlüdü anne kıyafetleri

Yine mevlütlerin ciddiyetine uyum sağlamak için eskiden birçok kadının tercih ettiği etek ve ceket takımlarını da tercih edebilirsiniz.


En İyi Baby Shower Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Baby Shower Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüdü Anne Kıyafetleri Fikirleri ve Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 46 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?