Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 09/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evinizin neşesi minik bebeğiniz evinize geldiği andan itibaren herkesi bir neşe kaplar. Gülüşüyle dahi evi dolduran miniğiniz için her şeyi dört dörtlük bir şekilde yapmak istersiniz. Türk geleneklerine göre ilk olarak eve bebeğin gelişinin uğurunu ve bereketini daim etmek, bebeğinizin nazarlardan ve her türlü kötülükten korunması için mevlüt okutulur. Ancak, bu mevlüt merasimi de birçok hazırlığı beraberinde getirir. Örneğin mevlüte davet ettiğiniz kişileri az da olsa mutlu etmek ve sizden bir hatıra kalmasını sağlamak için bebek mevlüt şekeri ikram edilmektedir. Bu nedenle anneler için hoş, akılda kalıcı ve bebeğinizin gelişini daha da kutlu kılan bir model seçmek önemlidir. Seçiminizi kolaylaştırmak için yazımızda sizlere bebek mevlüt şekeri modellerinden bazılarını derledik.


Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri ve Önerileri

Bebek mevlüt şekeri düğün, dernek için malzeme satan yerlerde satılmakla birlikte bu dükkanlarda satılan modeller bazen kısıtlı gelebilmektedir. Bu durumda sizlere kendi tasarımlarınızı oluşturmanız için mevlüt şekeri malzemelerinin de inci boncuk satan yerlerde satıldığının müjdesini vereceğim. Hamileliğiniz boyunca sıkılarak oturmaktansa hem eğlenebileceğiniz hem de bebeğinizi keyifle bekleyeceğiniz bir aktivite olacaktır bebek mevlüt şekeri modelinizi kendiniz oluşturmanız.


Biberonlu ve emzikli modeller

Bebek denildiğinde ilk akla gelen objeler emzik ve biberondur. Bu nedenle de bebek mevlüt şekeri tasarımlarında biberon figürü sıklıkla kullanılır. Plastik biberon eklenen tüllü şeker modelleri ya da metal plakaya biberon deseni yapılarak oluşturulan modellerden birini tercih edebilirsiniz.


Bebek ve puset figürlü modeller

Bebek figürleri genellikle bebeğin cinsiyetine göre mavi ya da pembe tüllerle kombin edilmektedir. Bu modellerde kurdeleler de sıklıkla tasarımda kullanılmaktadır.


Ayak figürlü modeller

Ayak figürü olan bebek mevlüt şekeri modelleri daha çok baby shower organizasyonlarında kullanılsa da bebek mevlütü için de uygundur. Bebek ayağı figüründen hoşlanıyorsanız bu tasarımları tercih edebilirsiniz.


Çubuklu bebek mevlüt şekeri modelleri

Çubuklu olarak dizayn edilen mevlüt şekerleri özellikle bir vazoya dizilip konuklarınıza ikram edildiğinde çok şık duruyor. Aynı şekilde bebek şekerini alan kişi de evinde kalemlik ya da vazo gibi yerlerde sergileyebiliyor. Çubuklu modellerin pusetlisi, bebeklisi, emzik ve biberonlusu gibi birçok farklı modeli mevcut…


Kafesli ve badem şekerli modeller

Şık minyatür kuş kafesi içinde badem şekerli modeller sanki kuş yumurtası görünümü oluşturduğu için bebek mevlüt şekeri olarak çok hoş olmaktadır. Bazı modellerde kuluçka ve kuş figürleri de bu şeker modelinde kullanılmakta veya badem şekeri yerine lavanta ve kalp şekilli objeler de tasarımda kullanılabilmektedir.


Aynalı modeller

Daha çok nikâh şekerlerinde sıklıkla kullanılan aynalar son zamanlarda bebek şekerlerinde de kullanılmaya başlandı. Kız bebekler için harika bir model.


Kutu veya külah şeklinde bebek mevlüt şekeri modelleri

Geleneksel mevlüt şekerleri külah içinde veriliyor. Klasikten hoşlanıyorsanız bebeğin cinsiyetine göre hazırlanan karton külah ve kutulara istediklerinizi yerleştirerek kendi şekerinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz.


Bebek Şekeri Modellerinden İlham Alın

Bebek mevlüt şekeri seçerken zorlanıyor ya da farklı fikirler arıyorsanız tüm bebek şekeri modellerine göz gezdirmenizde fayda var. İçinden mutlaka beğendiğiniz olacaktır. Bebek şekeri modellerinden fikir almak için ‘Bebek Şekeri Modelleri’ başlıklı yazımıza mutlaka göz atın.


En İyi Nikah Şekeri Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Nikah Şekeri profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Mevlüt Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler için en iyi profesyonel listesi
5.0 22 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Bisiklet Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri En Güzel Nazar Boncuklu Nikah Şekeri Modelleri, Örnekleri Kristal Nikah Şekeri Modelleri ve Önerileri Nar Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Magnet Nikah Şekeri Modelleri Biberon Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri Kutu Nikah Şekeri Yapımı, Malzemeleri ve Modelleri Anahtarlık Nikah Şekeri Yapımı ve Malzemeleri Deniz Kabuğu Nikah Şekeri Modelleri, Yapımı ve Malzemeleri Kavanoz Nikah Şekeri Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Keçeden Bebek Şekeri Modelleri - Bebek Fikirleri Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Nikah Şekeri Kutusu Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Sabun Nikah Şekeri Modelleri İçin Harika Fikirler Keçeden Nikah Şekeri Modelleri Mıknatıslı Bebek Şekeri Modelleri - En Güzel Bebek Fikirleri Birbirinden Güzel Lavanta Nikah Şekeri Modelleri ve Yapılışları Puset Bebek Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Bebek Şekeri Kutusu Yapımı ve Modelleri Kavanoz Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Kelebek Nikah Şekeri Malzemeleri, Modelleri ve Fiyatları Çerçeve Bebek Şekeri Modelleri İçin Harika Öneriler Kutulu Bebek Şekeri Yapımı ve Modelleri En Güzel Leylekli Bebek Şekeri Modelleri ve Örnekleri En Güzel Nikah Şekeri Etiketleri - Fiyatları, Fikirleri ve Modelleri Mum Nikah Şekeri Modelleri Nikah Şekeri Fikirleri İçin Farklı Öneriler Evde Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? El Yapımı Nikah Şekeri Modelleri Nikâh Şekeri Sepeti Süsleme Örnekler ve Modelleri Magnet Çerçeve Nasıl Yapılır? Çerçeveli Nikah Şekeri Modelleri Deniz Yıldızı Nikah Şekeri Modelleri, Malzemeleri ve Yapılışları Nişan Şekeri Modelleri Ve Süslemeleri Nişan Magnetleri Birbirinden Sevimli 1 Yaş Bebek Şekeri Modelleri, Örnekleri, Fikirleri Kız Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Örnekleri ve Modelleri Erkek Bebek 1 Yaş Doğum Günü Magnetleri Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Mevlüt Magnetleri Yapımı ve Modelleri En Güzel Bebek Şekeri Yazıları, Örnekleri ve Sözleri Nikah Şekeri Malzemeleri Nelerdir? Nikah Şekeri Nasıl Yapılır? Kına şekeri Malzemeleri, Yapımı ve Birbirinden Güzel Modelleri Yastık Nikah Şekeri Modelleri, Yapılışları ve Malzemeleri El Yapımı Bebek Şekeri Malzemeleri, Fikirleri ve Örnekleri Bebek Şekeri Malzemeleri Listesi ve En İyi Bebek Şekeri Yapım Önerileri Birbirinden Güzel Sünnet Kartları Modelleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Dolap Süsleri Fikirleri ve Örnekleri Sünnet Şekeri Malzemeleri Nelerdir? En Güzel Sünnet Düğünü Fikirleri
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?