Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Boya Badana Ustası

Boya Badana Ustası

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
1.834
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Boya Badana Ustası için en iyi profesyonel listesi
5.0 401 oy
Cafer Söylemez
Cafer Söylemez
5.0
Çevrimiçi
4 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Silivri, İstanbul
Ufuk Usta
Ufuk Usta
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Bornova, İzmir
Alya Home Design
Alya Home Design
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Beylikdüzü, İstanbul
Ziya Usta
Ziya Usta
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Konyaaltı, Antalya
Kemal Usta
Kemal Usta
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Ceyhan, Adana
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Boya Badana Ustası Fiyatları 2024

Boya Badana Ustası fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 5.420 TL ile 6.630 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Boya Badana Ustası fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Boya Badana Ustası Müşteri Yorumları

S
Serhat
Muzaffer bey ve ekibine teşekkür ediyorum evim boyatım çok memnun oldum her kese tavsiye ediyorum

A
Aslı Çelik
Gigbi.com tanışmış olduğunuz Enver usta evinizi boyadı kendisinden çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz

S
Samet Yalçın
Çok başarılı bir usta. Kapılarımızı çok iyi boyadı. Teşekkürler.

E
Emine Şahin
A dan z ye evimi yeniledim tadilat ve boyasını yaptırdım ve gerçekten çok kaliteli ve güzel oldu ve verdiği süre içinde işi bitirdi elinize sağlık çok teşekkür ederim ve tavsiye ederim.

A
Ayşen Deniz
Ramazan Abi senin tanımak çok güzeldi. Güzel işçiliğin için de çok teşekkür ederim. Evimizin boyacısı sensin artık :)


Boya Badana Ustası Talepleri

D Doğukan Y.
Mutfak: Duvar (şuan simli beyaz boya var. Polisan Elegans Yarı Mat Beyaz Kum olacak) + Tavan (Polisan Elegans Extra Tavan Beyaz) Oda 1: Duvar (1 kat Polisan Elegans Soft Mat Salda Mavisi vuruldu. Bir kat daha atılacak.) Oda 2: Duvar (Duvarda mavi boya var. 2 kat Polisan Transfer Astarı Beyaz vuruldu. Beyaz kum olacak.) Salon: Duvar (Duvarda şu an taflan 30 var. Polisan Elegans Soft Mat Kadife Gri olacak). Hol: Duvar (Şu anda yarısı simli beyaz yarısı siyah. Simli beyaz beyaz kuma dönecek. Siyah temizlik boyası atılacak.) Doğalgaz boruları yağlı siyah boya olacak. Toplamda 1 tavan, 5 yer duvar boyanacak. Evde eşya yok. Petekler söküldü. Hışırla kapatıldı yerler. Maske bantları çekildi.
F Fatih Ş.
2 çocuk odası, giriş holü ve salon boyanacak ve ev eşyalı. Büyük bir alçı işi yok ama yer yer boyalar döküldüğü ve çeşitli boyutlarda delikler tabi ki alçı istiyor. Bir odada klima borusu geçiyor boruyu gizlemek için alçıpan yapılması gerekiyor boya Ustası yapabilir veya kendi yapamıyorsa dışarıya yaptırabiliriz. Odaların hepsi çift renk boyanacak ve beyaz tavanı da duvar rengi ile aynı olacak. İyi bir usta için bir gün alçı ertesi gün boya diye düşünürsek 2 maksimum 3 günlük iş olmalı diye düşünüyorum.
B Belgin D.
Daireyi 80m2 olarak belirttim, ancak alan daha küçük (yukarı yuvarlayarak toplam 73,5m2). Salon tavanının bir köşesinde alçı sıva tadilatı var ( 50cm çapında sıva döküldü). Bunun haricinde her yere sadece bir kat boya yeterli olacaktır. Salon 43m2 tavan ve duvarlar boyanacak (bir cephe neredeyse komple cam, diğer taraf zaten açık mutfak. Salona açık mutfak 11m2 sadece tavan boyanacak. Yatak odası 12m2 sadece 2 duvar boyanacak (2 cephe neredeyse komple cam). Koridor 7,5 m2 sadece duvar boyanacak.
M Meral T.
21 m2 ofis. Dört duvar ve tavan boyanacak. Klima montajı sonrasında belli olacak ama sanırım tadilat gerekebilir. Pencere cephelerinde karışık bir boya yapılmış. Onlar zımpara yapılması gerekebilir. Üç duvar ve tavan beyaz olacak. Bir duvar farklı renk olacak. Odanın ebatları yaklaşık olarak yükseklik 260, boyu 800, eni 250 cm. İki cephede tavandan aşağı bel hizasına kadar komple pencere var. Yani iki cephede duvarlar yukarıdan aşağıya kadar. Diğer iki duvarın yarısı pencere yarısı duvar.
E Erdal K.
Evde eski boya alçı üstüne astar sürülmeden yapıldığı için boyalar kalkmış. eski boyalar kazınacak. Ev eşyasız. Tavan boyanacak, Duvarlar Boyanacak ufak tefek tadilatlar yapılacak, salondaki kartonpiyer (perdelik dahil) yaklaşık 30 metre sökülüp değiştirilecek. mutfakta 2 m2 yere alçı çekilecek, 5 adet ahşap kapı boyanacak (yağlı boya ile) 3 m2 gömme dolabın kapıları boyanacak (yağlı boya ile) salonda bulunan 70x70x260 cm bir kolon alçı çekilip boyanacak.
C Cihan B.
Çocuk odası, mutfak ve banyo dışında evim duvar kağıtlı. Yatak odası dışındaki duvar kağıtları sökülecek. Bu iş de yapılıyorsa boya badana+duvar kağıdı sökümü teklif de verebilirsiniz. Olmazsa sadece boya badana teklifi verebilirsiniz. Boya badana ayrıntıları; 2 oda(çocuk odası ve oturma odası), bir salon ve koridor boyanacak. Ayrıca mutfak ve yatak odasının( duvar kağıtlı) sadece tavanları boyanacak.
F Fatih D.
Yeni bina, açık gri tonda boyalı ev komple. ev 2+1 net 95 m2 hol ve odalar boyanacak. banyo komple taş. mutfağın yarısı dolap vs kaplı. evde az miktarda eşya mevcut. odalardan birnde koliler var sadece. yatk odası bir yatak bir tanede üç kapılı hafif bi dolap var. salonda sadece 2 adet koltuk mevcut. mutfaktada beyaz eşyalar mevcut sadece ama dolapların içine gömülü. eşya noktasında işçilği az.
M Murat A.
Giriş kat ( 2+1 ve mutfak ara koridor duvarları ve tavanları ile balkonun tavanı ) yaklaşık toplam 100 m2 1. kat ( 2+1 ve mutfak ara koridor duvarları ve tavanları ile balkonun tavanı ) yaklaşık toplam 100 m2 2. kat (2 oda ve mutfak ara koridor duvarları ve tavanları ile büyük balkonun tavanı ) 100 m2 1.ve2. kata çıkış Merdivenlerin duvar ve tavanı Malzeme hariç işçilik fiyatı lütfen
A Abdullah B.
Ev tamamen boş bir ev, eşya yok. Elektrik ve su açık. Boyaları hazır. Tüm odalar tek renk dyo gümüş boya, kapı girişi tek duvar haki yeşil ve tavanlar tavan boyası ile boyanacak. Mutfak sadece tavan boyası olacak. Banyo tavan hafif bir akma var, temizlenip boyanacak. Duvarlardaki dübel delikleri doldurulacak, başka kabarık ve çatlaklar kapatılacak. Boyacı kendi temizliğini yapıp çıkacak.
Ş Şeyda S.
Merhaba boyancak alan sadece holumdeki duvar ben geçen seni evimi boyattım ancak duvarimda temizlik esnasında silerken izler oluştu boyam kalmıştı kendim boyama kalktım buseferde güzel boyayamadim hepten rulo izleri oluştu fazla katta surmusum istemeden puturlukler oluştu dahada uğraşmak istemedim son çare boyacı duzeltsin dedim oyuzden boyacı ariyorum

Boya Badana Ustası Seçiminde Püf Noktaları

2024

Ev boyama birçok kişinin her zaman yapmak istediği ancak sürekli ertelediği ya da üşendiği bir konu. Evi boyatma konusunda en zor iş de eğer tanıdığın bir usta yoksa güvenilir ve iyi bir boya badana ustası bulmaktır. gigbi.com sayesinde artık herkes tertemiz duvarlara ve ev dekorlarına uygun tarz duvarlara sahip olabilecek çünkü senin için en iyi boya badana ustalarını gerçek müşteri değerlendirmeleri ile bir araya getirdik. Peki boya badana ustası seçerken nelere dikkat etmen gerekiyor? Birlikte inceleyelim!

Geçmiş Referanslar

Ev boyama ihtiyacın için online olarak bir boya badana ustası arayışına girdiysen teklif aldığın ve görüştüğün ustaların mutlaka geçmiş müşteri yorumlarını incelemen gerekiyor. Boya badana ustalarının gigbi.com profilinde, geçmişte yaptığı çalışmalara dair gerçek müşteri değerlendirmeleri bulunuyor. Ek olarak, gigbi.com üzerinden hizmet almaya karar verdiğinde sen de hizmet almak istediğin boya badana ustalarını seçerek, onu değerlendirebilir ve senden sonra boya badana ustası araştırması yapan kişilere fikir verebilirsin. Unutma, değerlendirileceğini bilen boya badana ustaları sana iyi hizmet vermek için ekstra efor harcar.

Boya Badana Ustası Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

gigbi.com'da ev boyama, apartman boyama, oda boyama, daire boyama, komple ev boyama ve benzeri tüm boya badana ustası ihtiyacın için birden fazla boya badana ustasını geçmiş müşteri değerlendirmeleri ve fiyat teklifleri ile seninle en hızlı şekilde buluşturuyoruz. Peki boya badana ustaları ile fiyat görüşmesi yaparken ne gibi ön bilgiler senin için faydalı olabilir. Şimdi birlikte inceleyelim!

Apartman için boyama fiyatları belirlenirken neler dikkate alınır?

Katlarda bulunan daire sayısının artış göstermesi, apartman içi boyama fiyatının da artmasına sebebiyet verebilir. Apartman yaşı da fiyatlandırmada önemli bir etkendir, eski apartmanlarda duvarların saten sıvasının olmaması ya da eksik kullanılması boyama işlemi yaparken sıkıntı çıkarmakta, bu nedenle de apartman boyama fiyatını da etkilemektedir.

Komple ev boyama fiyatları belirlenirken neler dikkate alınır?

Komple ev boyama fiyatları, en sık sorulan soruladan biri olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatlandırma yapılırken tüm evin büyüklüğü (m2), eşyalı ya da eşyasız oluşu, duvarların hasarlı olup olmaması, tavanların boyanıp boyanmayacağı, kullanılacak boyanın kalitesi gibi etkenler ev boyama fiyatı belirlenirken göz önünde bulundurulur. gigbi.com'da talebini oluştururken boya badana ustalarına bu konular hakkında bir ön bilgi verirsin ve fiyat tekliflerini ona göre sana iletirler.

Oda boyama fiyatları belirlenirken neler dikkate alınır?

Oda boyası fiyatı belirlenirken dikkat edilen en önemli nokta odanın büyüklük (m2) ölçüsüdür. Bunun yanısıra duvarların çok hasarlı olması, ya da istenen renk ile mevcut rengin çok zıt renkler olması da ev boyama fiyatını etkileyen unsurlardır.

Daire boyama fiyatları belirlenirken neler dikkate alınır?

Daire boyama fiyatları belirlerken, oda boyasında olduğu gibi en belirleyici etken metrekare ölçüsüdür. Daire boyama fiyatlarını etkileyen bir diğer unsur ise dairenin eşyalı ya da eşyasız olmasıdır. Eşyalı dairelerin boyanması biraz daha maliyetli olabilmektedir.

Boya Yaptırırken Akla Gelebilecek Diğer Sorular

Boya badana ustası araştırması yaparken ya da ev boyama süreçlerinde aklına gelebilecek tüm soruları senin için cevaplandırmaya çalıştık. Soruları cevaplandırırken gigbi.com'da kayıtlı boya badana ustalarının görüşlerine bolca başvurduk. Eğer evini, ofisini ya da odanı boyatmayı planlıyorsan, bu sorulara da göz atmanda fayda var!

Ev boyama ne kadara mal olur?

Ev boyama maliyeti, boyanacak alanın m2 ölçüsüne, kullanılacak olan boyanın kalitesine ve duvar boyası dışına boyanacak alanlara göre (tavanlar, kapılar, dolaplar vb.) ve evin eşyalı olup olmadığına göre değişkenlik gösterir.

Ev boyama fiyatları m2 olarak belirlenmektedir. Ortalama m2 fiyatı ise 15 TL olarak söylenebilir. Ortalama büyüklükte bir dairenin iç cephe duvar boyası maliyeti 1750 TL - 2400 TL arası bir ücrete mal olacaktır.

100 m2 eve ne kadar boya gider ve kaça boyanır?

100 m2 evler genel olarak 2+1 ev modellerine tekabül ediyor. 100 m2 eve ne kadar boya gider? sorusu için ise hesaplama oldukça kolay, 2 oda 1 salon örneğini ele alırsak, aşağıdaki adımları takip ederek kolaylıkla kaç litre boya ihtiyacın olduğunu bulabilirsin:

  1. Adım: 100 m2 x 3 = 300
  2. Adım: 300 / 5 = 60 litre iç cephe duvar boyası gerekmektedir.

100 m2 bir dairenin ortalama duvar boyası maliyeti 1.300TL - 2.400 TL arasındadır. Ev boyama fiyatları kullanılacak boyanın kalitesine ve diğer değişkenlere göre bu fiyatlar değişiklik gösterecektir.

1 oda kaç paraya boyanır?

1 oda boyama fiyatı, boyanacak odaların sayısına göre değişiklik gösterebilmektedir. Boyanacak oda sayısı fazla ise 1 oda boyama fiyatı daha düşük olacaktır. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak, boya ve işçilik fiyatı da dahil olduğunda 1 oda boyama fiyatı ortalama 250 ila 450 TL arasında bir fiyata mal olur.

Duvar boyama ne kadar?

Duvar boyama için öncelikle duvarın m2 olarak büyüklüğü ölçülmelidir. Bu hesaplama sonucunda harcanaca olan boya da hesaplanır ve bir fiyat çıkarılır. 2024 yılında ortalama m2 ücreti 15 TL civarındadır.

Ev Boyama Fiyatları 2024 yılında ne kadar?

Ev boyama fiyatları 2024 hesaplanırken m2 büyüklüğü dikkate alınır. 2024 yılında ortalama M2 fiyatı ise 15 TL olarak söylenebilir. Ortalama büyüklükte bir dairenin iç cephe duvar boyası maliyeti 1.250 TL - 2.400 TL arası bir ücrete mal olacaktır.

3 1 ev kaç paraya boyanır?

Ortalama büyüklükte 3+1 bir daire için ev boyama fiyatı 1.750 TL ile 2400 TL arasında değişmektedir. Bu fiyat boyanacak evin eşyalı ya da eşyasız olması, tavan, dolap, kapı vb ek boyanacak alanların olması ve boya kalitesine göre değişkenlik gösterebilir.

1 oda kaç saatte boyanır?

Oda boyama süresini etkileyen birçok faktör mevcuttur. Mevsim (oda sıcaklığı), duvarın mevcut renginin tonu, boyanın türü gibi değişkenler ve aynı anda çalışacak kişi sayısı boyama süresini etkilemektedir. 1 kişinin çalıştığı durumda 1 oda, alçı aşamasına ihtiyaç yoksa ve 2 kat üstüde boyama gerektirmiyorsa ortalama 8 ila 10 saatte boyanabilir. Diğer etkenler göz önünde bulundurulduğunda ise bu süre 12 ila 14 saat kadar uzayabilir.

150 metrekare eve ne kadar tavan boyası gider?

Tavan boyası hesabı yapılırken, zeminin m2 hesaplaması ile alanın hesaplanması yapılabilir. Tavanın m2'sinin 3 katı boyama alanı hesaba katılacaktır.

50 m2'lik bir alan x3 olarak hesaplanır ve 150 m2 boyanacak alan olduğu bulunur.

Bir odayı veya bir yeri boyamadan önce yerin metrekaresini hesaplamaktan bahsetmiştik. Burada alanın metrekaresini zemini hesaplayarak bulabilirsin. Zeminin metrekaresinin 3 katı boyama alanı olacaktır. Örnek vermek gerekirse 50 m2 bir alanın 3 katı alan yani 150 m2 boyanacak alan olur. 2,5 litre bir boyanın ise 15 m2 bir yeri boyadığını düşünürsek. 150 m2 alan için 2,5 litre çarpı 10 hesabı ile yaklaşık 25 litre boya gider.

Boya kaç gün sürer?

Ortalama büyüklükteki bir evin boyama süresi yaklaşık 3 gündür. Müşterinin aciliyet durumuna göre bu süre 3-4 kişilik bir ekip ile 1 güne de indirilebilir.

m2 büyüklüklerine göre boyama süreleri boya badana ustası tek başına çalışıyor ise aşağıdaki şekilde olabilir. Çalışan kişi sayısına göre gün aynı oranda kısalabilir.

(1+1) / 60- 90 m2 = 2 gün

(2+1) / 90- 140 m2 = 3 gün

(3+1 ) / 140 - 200 m2 = 4 gün

1 lt boya ile kaç metrekare boyanır?

1 LT boya ile yaklaşık 9,45 m2 ayar boyanabilir. Ancak bu duvarın mevcuttaki rengine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Duvarın mevcut rengi koyu bir renk ise bir ya da iki kat boya yeterli olmayacaktır. Hesaplama yapılırken bu unsur dikkate alınmalıdır.

1 m2 ye ne kadar boya gider?

1 m2 ye ne kadar boya gider? sorusuna net bi cevap vermek doğru olmayacaktır. Mevcut duvar rengi harcanacak boyada belirleyicidir. Koyu renkli bir duvar boyasının üstüne yeni bir boyama işlemi yapıldığında bir ya da iki kat boya kullanmak yeterli olmayacaktır. Buna bağlı olarak 1 m2 'ye kullanılan boya miktarıda değişecektir. Ortalama bir miktar vermek gerekirse, 1 m2 alan için 100-150 gram arasında boyaya ihtiyaç vardır.

150 m2 ev kaça boyanır?

150 m2 ile 300 m2 arasında bir dairenin ortalama duvar boyası maliyeti 1750 TL - 2400 TL arasında değişkenlik gösterebilir. Ev boyama fiyatlarını daha detaylı incelemek gerekirse. m2'si 15 TL'ye denk gelir. Bu fiyatlar iç cephe duvar boyasının kalitesi, boyanacak diğer alanların hizmete dahil olması (tavanlar, kapılar, dolaplar vb.), evin eşyalı ya da eşyasız olması gibi unsurlar ev boyama fiyatlarını değiştirebilmektedir.

Diğer m2 boyama ücretleri (eşyasız daireler için)

(1+1) / 60- 90 m2 = 650-1.050 TL

(2+1) / 90- 120 m2 = 1.050-1.350 TL

(3+1 ) / 120 - 150 m2 = 1.350-1.650 TL

Boya Badana İşleri Yaparken Neler Dikkat Edilmeli?

Millet olarak kendi evimizin tadiladı, boya badana işleri kendimizce yapmaya bayılırız. Bunların içerisinden boya badana işleri, dışarıdan bakıldığında kolay görünse de eğer işin iç yüzünü bilmiyorsak büyük sıkıntılar doğurabilmektedir.

Eğer ki kendi evimizin boya badana işleri yükünü kendimiz üstleneceksek; bununla ilgili kesinlikle önceden bilgi sahibi olmakta fayda vardır. Bu yazımızda size bu hususları olabildiği kadar vermeye çalışacağız. Her adımı dikkatli okuyup siz de bu işi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Boya badana işleri için malzemeler tam olmalı

Boya badana işlerinde gerekli olacak olan en temel malzemeler; boya,su, sırık, boya kabı, rulo, kestirme fırça, yere serilecek naylon örtü gibi malzemelerdir. Boya için eğer karışım yapacaksak ona göre farklı renkte birden fazla boyaya ihtiyaç duyarız.

Boyanızı mutlaka inceltin

Eğer boya badana işleri yapacaksanız aldığınız boya ile işleme başlamadan önce kesinlikle boyanıza su katarak ve iyice karıştırarak boyanızı inceltmeniz gerekmektedir. Fabrika çıkışında boya çok yoğun olduğundan dolayı bu işlem kesinlikle yapılmalıdır.

Yukarıdan aşağıya çalışın

Boyama işlemi sırasında fırçanızı sağa ve sola olacak şekilde değil yukarı ve aşağı olacak şekilde kullanmanız gerekir. Boyama işlemi sonrasındaki düzeltme aşamasında da rahat bir biçimde çalışabilmeniz için bu çok önemlidir.

Su bazlı boya tercih edin

Boya badana işleri öncesi inceltme işlemi sırasında meşakkatli olmaması için su bazlı boya tercih etmeniz gerekir. Bu sayede boyanızı kıvama getirmek için sadece su kullanmanız yeterli olacaktır.

Boya badana işleri yaparken kağıt bant kullanın

Boyama işlemleri sırasında kapı ve pencere kenarlarına boya bulaşmasını istemezsiniz. Bunun için bu bölgelere boyama öncesinde kağıt bant kaplarsanız eğer; boyama işlemi sırasında istenmeyen kazalardan kurtulmuş olursunuz.

Aşamalı boyama yapın

Boya badana işleri yaptığınız yer ile işiniz hemen bitmez. Yani aynı yere öncelikle ince bir katman daha sonrasında kalın bir katman atacak şekilde tekrar dönmeniz gerekir. Boyanın düzgün biçimde yapılabilmesi için kat atmanız gerektiğini unutmayın.

Dekoratif boyama şekilleri ile evinizde farklılık yaratabilirsiniz.

Sünger, mukavva ya da alçı yardımı ile dekoratif boya uygulamaları gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede evinizin farklı odalarını değişik görünüme kavuşturabilirsiniz.

Dış Cephe Boyasını Uzman Ellere Bırakmalısınız.

Dış cephe boyama, bildiğimiz boya badana işleri ve süreçlerinden oldukça farklıdır. Bu işi uzman ellere emanet etmeniz gerekmektedir. Sadece görünüm değil, yalıtım için de dış cephe boyaması önemlidir.

Dekoratif Boya Uygulamaları İçin Gerekli Malzemeler

Evin iç dekorasyonunda duvar boyaları önemli yer tutmaktadır. Kişiler kendi istedikleri gibi duvar boyalarına şekil verebilirler. Bazen bir sünger yardımı ile bazen de kalın mukavvalar yardımı ile dekoratif boya uygulamaları gerçekleştirilebilir. Bu sayede oturma odaları, salonlar ve çocuk odaları için oldukça güzel görünüme sahip tasarımlar ortaya çıkabilmektedir.

Evde veya iş yerlerinde duvarların boyanma işlemi devam ederken kişilerin uygulayabileceği dekoratif boya uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamalar için de bazı basit yöntemler bulunmaktadır. Basit yöntemler dışında kişilere daha profesyonel yardım gerektiren uygulamalarda bulunmaktadır.

Sünger Kullanarak Duvar Rengine Şekil Vermek

Hemen hemen herkesin kolaylıkla yapabileceği dekoratif boya uygulamaları arasında yer alan sünger, duvara geçişli görüntü verirken çok şık karışımlar oluşturulmasına da izin verir.

Rastgele Darbeler İle Duvarlara Desen Kazandırmak

Kesinlikle televizyon ünitesinin arka duvarına uygulanabilecek oldukça basit dekoratif boya uygulamaları yöntemi olan fırça darbeleri ile kesinlikle evlerde farklı bir hava yakalanması mümkündür.

Alçı Yardımı İle Duvarları Şekillendirmek

Alçının sürüldüğü spatulayı belirli bir doğrultuda indirerek verilen şekillerde ev içerisinde farklı bir görünümün yakalanmasını sağlayabilir. Daha çok usta kişilerin bu yöntemi denemesinde fayda vardır.

Simli Boya ile Duvarları Parlatmak

Normal olarak alınan su bazlı boyanın rengi fark etmeksizin içerisinde ince veya seyreltilmiş simler atıldığında ve duvara doğru şekilde uygulandığında; güneş ışığı odanın içerisine vurdukça duvarların parladığı görülecektir.

Duvar Kağıtları İle Duvarı Süslemek

Duvar kağıtlarından parçalar alarak ve büzüştürerek duvarlara boyama tekniği ile uygulandığında ortaya oldukça farklı şekiller çıkabilir. Bu şekiller tek bir duvara uygulandığında ortamdaki havanın değiştiği de görülecektir.

İtalyan Dekoratif Boyalarını Uygulamak

Diğerlerine göre çok daha geniş seçenekleri olan italyan dekoratif boyalar arasında en çok sevilen model siyah ufalanmış çakıl taşı görüntüsü veren boyalardır. Kişiler kendileri de uygulayabilir. Usta kişilerin uygulaması tavana boyanın sürtmemesi için daha sağlıklı olacaktır.

Dekoratif Boya Uygulamaları Maliyeti

Genellikle evde olan ufak tefek malzemeler aracılığı ile yapılabilen dekoratif boya uygulamaları; farklılık göstermekle beraber 50 TL ile 500 TL arasında maliyet olarak değişmektedir. Bu farklılık ev içerisinde uygulanacak duvar ya da oda sayısı ile doğrudan ortantılıdır. Kısacası, simli veya duvar kağıdı içerikli uygulamalarda ücret daha minimum olurken, İtalyan dekoratif boya uygulamaları ile ücret maksimuma çıkabilmektedir.


Boya Badana Ustası hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Boya Badana Ustası tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Boya Badana Ustası
İstanbul Boya Badana Ustası İzmir Boya Badana Ustası Ankara Boya Badana Ustası Sinop Boya Badana Ustası Kırklareli Boya Badana Ustası daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?