Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı

891
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı için en iyi profesyonel listesi
4.9 1454 oy
Foto Sinan
Foto Sinan
5.0
Çevrimiçi
12 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Angarya Art Works
Angarya Art Works
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Derya  Öztürk
Derya Öztürk
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Gürsu, Bursa
Burcu Ertunç
Burcu Ertunç
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Hava Fotoğrafçılık
Hava Fotoğrafçılık
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Provisual Turkey
Provisual Turkey
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Burak Bayrak
Burak Bayrak
4.3
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Stüdyo Sami
Stüdyo Sami
5.0
Çevrimiçi
7 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Tugrul Sarıkaya
Tugrul Sarıkaya
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Abdullah Sefa Öztürk
Abdullah Sefa Öztürk
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Mezuniyet Fotoğrafçısı
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları 2024

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.250 TL ile 2.750 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı Müşteri Yorumları

M
Miray Cengiz
En eglenceli en rahat düğün çekimi icin vir numara İlker abidir. Ankara hukuk semalarında mezuniyet çekimimizi de yine kendisi yapmıştı. Kendisiyle çalışmak bizi cok mutlu etti. Özel günlerinizde tereddüt etmeden gitmenizi tavsiye ederim..

H
Hasan Kılıç
Geçen sene mezuniyetimiz dolayısıyla fotoğraf çekimi için tanışmıştık.Hem uygun fiyatlara fotoğraf çekimlerimizi yaptılar,hemde sonrasın da çok ilgilendiler.Neredeyse bir tam gün çekim yaptık ve ekstra hiçbir ücret talep etmediler. Gerçekten çok memnun kaldık ve diğer arkadaşlarımıza da tavsiye ettik.

A
Arzu Karabulut
İki arkadaşımla birlikte mezuniyet çekimimizi yaptırdık. Çekim olsun albümün kalitesi olsun çok memnun kaldık. Düşünen herkese tavsiye ederim. Başarılar..

E
Emel D.
Çok güzel çekim geçirmişdik mezuniyetimde yanımda siz olduğunuz için çok teşekkür ederim inşallah başka hizmetlerde görüşürüz

F
Fatma G.
Ben mezuniyet için çekim yaptırdım ve aşırı memnun kaldım güler yüzlü ve gercekten ilgilenen çalışanlara sahipler :)


Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı Talepleri

E Ebru K.
İstanbul Üsküdarda açık havada gerçekleşecek mezuniyetim için fotoğrafçı arıyorum. Çekimi, tören alanında benim ve ailemin her anının hikayeli bir şekilde çekilmesi ve birkaç dış çekim şeklinde düşünüyorum. Bursadan arıyorum çünkü İstanbulda araştırmak için imkanım yok. İstanbula gidiş geliş bizim tarafımızdan karşılanacaktır.
A Ayşe S.
Oğlum tıp fakültesinden mezun oluyor. Bu sene maalesef mezuniyetler online olacak, dolayısıyla tören esnasında fotoğrafı olmayacak; onun için cüppesiyle ve kepiyle güzel bir dış çekim gerçekleştirmek istiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum
M Melike A.
Dış çekim ya da stüdyoda iistediğim yaklaşık bir saat istediğim gibi poz vermek istiyorum. Çektirdiğim tüm fotoları flash belleğime almak beğendiklerimden bir kaçını albüm yaptırmak, birini büyütmek. Birkaç tane de vesikalık poz istiyorum.
G Gökdeniz Ç.
Merhabalar okulumuzda mezuniyet etkinlikleri yapılmıyor bizde sınıfça fotoğraf çekinmek istiyoruz bir hatıra olarak akşamında ise kendi aramızda yemek düzenleyeceğiz yemekten önce olacak çekimler fiyat istiyorum yardım için teşekkürler
S Sıla K.
Okulda bahçesinde, müzikli bir ortamda öğrencilerin eğleneceği bir mekanda çekim olacak. Yani eğlenceli videolar, fotoğraflar çektirmeyi düşünüyoruz. Herkes öğrenci olduğundan bütçemiz biraz kısıtlı ona göre ayarlamayı düşünüyoruz.
E Eren Ç.
Bizim sinif için bir fotografci ariyoruz album seklinde mezuniyet albumu yapacak bizim fotograflarimizi en guzel şekilde hatirlatacak bir fotoğraf albumu her kisi için ayri olacak sekilde dis cekim istiyoruz fiyati ogrenebilirmiyim
E Esma E.
Mezuniyet fotoğrafı çektirmek istiyoruz.Bir fotoğrafçıyla pazartesi günü için anlaşmıştık.Bizi yarı yolda bıraktı.Çarşamba günü hepimiz memleketlerimize döneceğiz.Pazartesi günü için fotoğraf çekimi için yardımcı olabilir misiniz?
G Göksu U.
4 kişilik bir Arkadaş grubuyla beraber olucaz. Ayrı ayrı 2-10 poz. Beraber 5-15 poz ve bir kaç tane de eğlenceli video olucak şekilde albüm ve sosyal medyada paylaşabiliceğimiz şekilde istiyoruz
F Fatma K.
üç kişi fotoğraf çekimi yapmak istiyoruz. belirli bir süre içerisinde önce okulda daha sonrasında bir dış mekan çekimi istiyoruz. albüm ve çekilen fotoğrafların iletilmesi gibi taleplerimiz var
A Asya Y.
haftaya hafta içi düşünüyorum perşembe günü mesela. cübbem yok. okulun ambleminin olduğu cübbe olursa çok güzel olur. tek kişilik çekim olacak ve fiyat da önemli bilgi alabilir miyim?

Bursa Mezuniyet Fotoğrafçısı ile Unutulmaz Bir Anı

Mezuniyet hem mezun olan öğrenci hem de ailesi açısından heyecanlı ve gurur verici bir olay. Diyelim Bursa’da yaşıyor ya da okuyorsunuz ve mezuniyetinizi sonsuza dek yaşayacak bir anı haline getirmek için bir mezuniyet fotoğrafçısı, dolayısıyla da Bursa mezuniyet fotoğrafçısı araştırıyorsunuz. Bu durumda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini ve dikkat etmeniz gereken her şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bursa mezuniyet fotoğrafçısı arıyor iseniz fiyatı etkileyen pek çok faktörden sizlere bahsetmek isteriz. Örneğin iç mekan fotoğrafı çektirecek iseniz fiyat farklı, stüdyoda çekim yaptıracak iseniz fiyat farklı olacaktır. Bursa mezuniyet fotoğrafçısı fiyatları stüdyo çekimi dışında, fotoğrafçıdan kaç saatlik hizmet beklediğiniz, kaç kişilik çekim yaptıracağınız, sonrasında fotoğraflarda rötuş isteyip istemediğiniz gibi faktörlere göre değişkenlik gösterir.

Ön araştırma yağın

Her şeyden önce mezuniyetinize hatırı sayılır bir zaman kala fotoğrafçı araştırmaya başlamalısınız. Fotoğrafçılar özellikle mezuniyet zamanlarında (aynı dönem düğünler de çok yoğun olduğu için) çok yoğun olduklarından takvimleri aylar öncesinden dolabilir. Bu durumu da göz önünde bulundurarak aylar öncesinden araştırmanıza başlamanızda fayda var.

Daha önce bu hizmeti bu fotoğrafçıdan alanlar memnun kalmış mı?

gigbi.com'da araştırarak seçtiğiniz Bursa mezuniyet fotoğrafçısından hizmet almış kişileri bulmaya çalışın. Önemli olan sadece fotoğraf kalitesi değildir. Çekimi yapan fotoğrafçının üslubu, tavırları ve kişiye o gün nasıl hissettirdiği gibi bilgilere ancak bu şekilde erişebilirsiniz.

Mümkünse yüz yüze değilse bile en azından telefonda çekim öncesi mutlaka görüşün

Bursa mezuniyet fotoğrafçısı ile öncesinde görüşmek faydalı olacaktır. Neden derseniz sizin için önemli olan konuları önden iletme şansınız olacağı gibi frekansınızın tutup tutmayacağını da önden bilme şansınız olur.

Bugün sizin gününüz!

Mezuniyet günü sizin en özel günlerinizden biri. Bu nedenle o günün prensi ya da prensesi sizsiniz ve sizi bu şekilde hissettirecek bir Bursa mezuniyet fotoğrafçısı ile çalışmak hakkınız.


Mezuniyet Fotoğrafçısı hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Mezuniyet Fotoğrafçısı tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Mezuniyet Fotoğrafçısı Seçenekleri
İstanbul Mezuniyet Fotoğrafçısı İzmir Mezuniyet Fotoğrafçısı Ankara Mezuniyet Fotoğrafçısı Sinop Mezuniyet Fotoğrafçısı Kırklareli Mezuniyet Fotoğrafçısı daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?