Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hayatınızın en önemli gününü sevdiğiniz insanla şık bir mekanda geçirmek ister misiniz? Bursa romantik akşam yemeği mekanları ile evlilik yıldönümü, doğum günü kutlaması, evlilik teklifi gibi özel günlerde baş başa romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.


Keyifli bir akşam için

Bursa’da ikamet ediyorsanız ve özel bir akşam yemeği planı yapıyorsanız karar vermeden önce sizin için derlediğimiz bursa romantik akşam yemeği mekanları listesine göz atmalısınız.


Bağcı Et

Geniş menüsüyle damak tadınıza hitap etmesinin yanı sıra güler yüzlü ve tecrübeli personeli ile keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Bu özel akşam yemeğini huzurlu ve keyifli bir şekilde geçirmek ve aynı zamanda son derece lezzetli yemekler yemek istiyorsanız bu restoran sizin için ideal.

Adres: Ertuğrul, Necip Hablemitoğlu Cd. 16120 Bursa Türkiye


Sushico Bursa – Korupark

Bu özel akşamı daha modern bir mekanda geçirmek ve farklı tatlar eşliğinde romantik anlar yaşamak istiyorsanız ünlü bir suşi restoranı olan ve Bursa’da da şubesi bulunan Sushico’yu tercih edebilirsiniz.

Adres: Mudanya Yolu 9. Km. No:2, Korupar Avm, Emek Bursa Türkiye


Ege Balık Bursa Romantik Akşam Yemeği Mekanları

Lezzetli meze ve deniz ürünleri eşliğinde şık bir akşam geçirmek istiyorsanız bu nezih balık restoranını tercih edebilirsiniz. Lezzetli menüsünün yanı sıra samimi personeli ile keyifli bir akşam geçirebileceğiniz en iyi mekanlardan biri.

Adres: Eski Mudanya Cd., 351 16960 Bursa Türkiye


The Winston Brasserie – Bursa

Damak tadınıza hitap eden her türlü yemeği bulabileceğiniz bu şık mekan, rahat ve huzurlu dekorasyonuyla romantik anlarınızı konforlu bir şekilde geçirmeniz için tasarlanmış. Kendinizi rahat hissetmek ve huzurlu bir akşam geçirmek için bu mekanı tercih edebilirsiniz.

Adres: Kükürtlü Mahallesi, Dr. Rüştü Burlu Cd No:11 16080 Bursa Türkiye


Fuzuli Balık Restaurant

Bursa’daki en şık balık restoranlarından biri olan Fuzuli Balık, kutlamalar için son derece ideal. Alkol servisi ve vale hizmeti vermesi ise en büyük artılarından.


Trilyali Otel Bursa Romantik Akşam Yemeği Mekanları

Yunan mimarisi ile döşenmiş bu şık otel aynı zamanda birbirinden lezzetli yemekler de sunuyor. Hem güneşin batışını izleyebileceğiniz hem deniz kıyısının harika havasını alabileceğiniz bu mekan tam da romantik anlar için ideal.

Adres: Iskele Cad. Yali Sok. No:20 Zeytinbagi Mudanya / BURSA


En güzel bursa romantik akşam yemeği mekanları

En özel günlerinizin yanı sıra Bursa’daki mekanlar hakkında daha farklı fikirler almak için daha önce derlediğimiz En İyi Bursa Bekarlığa Veda Mekanları adlı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Evlilik Yıldönümü Mekanı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Evlilik Yıldönümü Mekanı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bursa Romantik Akşam Yemeği Mekanları Önerileri için en iyi profesyonel listesi
5.0 30 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?