Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Sünnet Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Bursa Sünnet Organizasyon

87
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Bursa Sünnet Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 212 oy
Adora Organizasyon
Adora Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Nilüfer, Bursa
Ashina Organizasyon & Events
Ashina Organizasyon & Events
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Tuncer Organizasyon
Tuncer Organizasyon
4.6
Çevrimiçi
17 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Kervan İlahi Grubu
Kervan İlahi Grubu
0.0
Çevrimiçi
2 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Sünnet Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Bursa Sünnet Organizasyon Fiyatları 2024

Bursa Sünnet Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 17.100 TL ile 20.900 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Bursa Sünnet Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Bursa Sünnet Organizasyon Müşteri Yorumları

C
Candan Demir
Çocuğumun sünnet düğününde seymenler ile bizlere eşlik ettiler çok güzeldi teşekkürler düğün dansı merkezi

B
Berna Ay
Sude hanımla iletişimimiz çok iyiydi her iki etkinliğimizdede istediklerimi yerine getirdi 🫶🏻 teşekkür ediyoruz kendisine

F
Fatma Galipoğlu
Bursada Hamitler Fethiye istasyonunun yanında butik formatta nişan isteme kına yapabileceğiz nezih rahat bir mekan bahceli 200 kişilik organizasyon cafe tavsiye ederim ilgi alakalı lar

F
Fatih Demir
İşine dikkat eden, özenli çalışan birisi.

G
Gamze B. Devecioğlu
Teşekkür ederiz. İyi ki varsınız 🥰🥰🥰


Bursa Sünnet Organizasyon Talepleri

M Müge T.
Merhaba , 6 temmuzda bursa / orhangazi ilcesinde yapilacak olan oglumun sunnetinde bahcemizde bir organizasyon yapmak istiyoruz. Pamuk seker , patlamis misir , yuz boyama , palyancolar gibi. Daha tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Bu sekilde teklif rica ediyorum.
D Dilek G.
Merhabalar,oğlumun sünnet düğünü icin ufak bir araştırma yapıyorum.Sizden de organizasyon detayı ve fiyat bilgisi alabilir miyim? Evimizin önünde, geleneksel bir organizasyon olacak... Haziranda planliyoruz ? ihtiyacım olan seyler; sünnet tahtı,mekan süsleme.
Ö Özlem Ö.
DÜĞÜN KAPALI BİR MEKANDA OLACAK.MASA SANDALYE GEREKLİ DEĞİL.SÜNNET ORAGNİZASYONUMUZ MEVLİDLİ SEMAZEN GÖSTERİMİ ARTI ÇOCUKLAR İÇİN PALYAÇO VE TAHT KİRALAMA ARTI BALON SÜSLEMESİ İSTİYORUM.VARSA ÇOCUKLAR İÇİN KAFTAN KİRALAMAK İSTİYORUM 2 ÇOCUK VAR.
Ö Özgür E.
Sünnet tahtı çocuk ve anneye kaftan birde küçük kızıma 2 yasında onada kaftan,taht arkası süsleme kapı girişi süsleme istiyorum dağıtmalık kına yakmalık yaş kına takı sandığı isteklerim bu kadar Fiyat uygun olursa mehter takımı
D Derya T. T.
Kestel de gümüş düğün salanunda olacak palyaço ve mikcy maus istiyoruz. Salonda bulunan taht etrafına balondan kemer , 6 direk var papatya , sihirbaz , pamuk şekeri, macun salon ortasindan patlayan balon filesi
B Bircan Ç.
sünnet çocuğunu odadan tahtla çıkarıp piste taşıyacak iki arkadaş, zeybek dansı gerçekleştirecek 3-4 kişi ve pamuk şekerci için fiyat teklifi almak istiyorum. düğünümüz bursa nilüferde kapalı mekanda olacaktır.
M Muhammed K.
Cemiyet Bursada olucak evin önünde yemek kendimiz tarafından karşılanacaktır ortam suslenecek sünnet yatağı yapılacak palyaço ve çocuklara yüz boyama etkinliği Artı mevlutten sonra da çalgı ile eğlence olucak
K Kadir Y.
Balon süslemesi. Taht üzerinde yeniçeri askerleri ile salona giriş. Palyaço. Popcorn arabası. Bursa Osmanlı macunu arabası. Sosis balon dağıtımı. Fiyata göre Mehter takımı da olabilir.
Ş Şükrü S.
kir düğünü istiyoruz yemekli olucak cocuklar icinde gerekli aktiviteler olucak eger mümkünse mekan yemek organizasyon hersey dahil fiyat verirseniz sevinirim 400 kişi olucak
F Firdevs Ç.
Bursa/ Yenişehir de olacak, süsleme olacak, iki erkek kardeşin sünneti olacak, kına için koltuk, çocukları taşırken yeniçeri askerleri, palyaço ve pamuk şekerci olabilir mi,

Bursa Sünnet Düğünü Organizasyon Önerileri

Sünnet düğünü, erkek çocuklarının hayatlarındaki önemli anlardan biridir. Sünnet düğününde çocuklar çok heyecanlanır ve bazen de korkarlar. Çocuğunuza güzel bir sünnet düğünü yapmak istiyorsanız Bursa sünnet düğünü organizasyon fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bursa'da sünnet düğünü yapacaksanız Bursa sünnet organizasyon hakkında bilgi almak işinize yarayacaktır. Bu sayede istediğiniz sünnet düğününün ne kadar mal olacağını bilmenizi ve ona göre planlama yapmanızı sağlayacaktır.

Sünnet Düğünü Mekanı

Sünnet düğününü yapacağınız mekana göre ödeyeceğiniz ücret değişecektir. Sünnet düğünü için açık bir alan tercih edebilirsiniz. Eğer isterseniz havuz başında da sünnet düğünü yapabilirsiniz. Seçeceğiniz mekanın özellikleri, ödeyeceğiniz parayı da arttırıp azaltabilir.

Mekan Süslemeleri

Sünnet düğünü için süsleme yapılırken genellikle balonlar kullanılır. Eğer balonlar kullanacaksanız çok fazla ücret ödemezsiniz. En uygun fiyat, balonlarla süsleme yapmak istediğinizde verilir. Fazla sayıda balon kullanacaksanız fiyat tabii ki artacaktır.

Palyaçolar ve Farklı Gösteriler

Sünnet düğününe çocuğunuzun arkadaşları da gelecektir. Hem çocuğunuzun gerginliğini atması için hem de arkadaşlarıyla doyasıya eğlenmesi için palyaço, sihirbaz, tahta bacak kiralayabilirsiniz. Bu sayede çocuklar güzel vakit geçirecektir. Çağıracağınız her bir kişi için ayrı ücret ödemeniz gerekecek. Bu yüzden iyi planlama yapmanız gerekir.

Davul-Zurna Ekibi

Düğünlerde davul-zurna çalınıyor. Sünnet düğünlerinde de çalınmasında bir sakınca yok. Sünnet düğünü mekanında davul-zurna çaldırarak misafirlerinizi de eğlendirebilirsiniz. Davul-zurna ekibi genellikle saat başı ücret alır. Önceden detaylı bir şekilde konuşarak ayarlama yapabilirsiniz.

Sünnet Tahtı

Sünnet törenine Osmanlı döneminde de çok önem verilmiş ve şehzadelerin sünnet törenlerinde tahta benzer oturaklar kullanılmıştır. Bu oturaklarla şehzadeler ağalar tarafından taşınarak sünnetin yapılacağı yere götürülmüş. Eğer siz de oğlunuzun o gün kendini özel hissetmesini istiyorsanız sünnet tahtı kiralayabilirsiniz. Sünnet tahtında çocuğunuzun istediği renkleri tercih edebilirsiniz.

Bursa Sünnet Düğünü Organizasyon Fiyatları

Bursa'da yapacağınız sünnet düğünü organizasyonunun fiyatları, organizasyonda istediğiniz şeylere göre değişecektir ancak genellikle 1500 TL'den başlamaktadır. Net fiyat için organizasyon şirketinizle görüşebilirsiniz.


Sünnet Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Sünnet Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Sünnet Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Sünnet Organizasyon İzmir Sünnet Organizasyon Ankara Sünnet Organizasyon Sinop Sünnet Organizasyon Kırklareli Sünnet Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?