Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bursa Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Bursa Düğün Organizasyon

100
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Bursa Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 180 oy
Burcu Yıldız
Burcu Yıldız
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Ashina Organizasyon & Events
Ashina Organizasyon & Events
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Osmangazi, Bursa
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Tuncer Organizasyon
Tuncer Organizasyon
4.6
Çevrimiçi
17 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Düğün Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Bursa Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Bursa Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 30.820 TL ile 37.670 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Bursa Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Bursa Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

H
Hüsna Kara
Sema hanım sizi tanıdığımıza çok memnun olduk yine bir başka düğünümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarız (en kısa zaman da 😉)

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

S
Samet Özen
Kendisiyle çalıştık gerçekten profesyonel bir hizmet aldık. Ayrıca profesyonel olmasının yanı sıra uygun fiyatlı. Sonraki işlerimizde de kendisiyle çalışacağız. Destekleriniz için teşekkür ederim.

R
Recep Yilmaz
Tek kelime ile mükemmel hizmet veriyorlar

A
Anıl Sucu
Harikaydı her şey tam istediğim gibi çok kısa mükemmel di teşekkürler


Bursa Düğün Organizasyon Talepleri

C Ceyhan K.
Sünnet ve doğum günü organizasyonu bir arada olacak.Kendi bahçemizde yaklaşık 100-150 metrekare kadar yeşil bir alanımız var.20 yetişkin için 4 yuvarlak masa ve ona göre sandalye süslemesi ve 10 tane 4-8 yaş için masa süslemesi, çocuklar için eğlence olabilir,fotoğraf çekimi ve onun için süslenmiş özel alan vb.bahçe süslemesi talebimiz var.
G Gülsüm
Dugunum kir düğünü olacak sadece gelin masası ve giriş için biraz süsleme ve kırmızı hali gbi ufak bir organizasyon düşünüyorum fiyatlara göre karar verip bian önce tutup hazır olmasını istiyorum fazla bir bütçem yok makul fiyatlarla ufak bir organizasyon için yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Ç Çetin E.
300 kişilik bir organizasyon düşünüyorum. Masa sandalye bunlar giydirmeli ve masalarda ranır istiyorum gelin yolu kırmızı halı nikah masası arkası fonlu olacak havayi fişek meşale konfeti. 300 kişilik pasta meyva suyu bir teklif istiyorum. Yerimiz hazır
A Aydın G.
Düğün için kır bahçesi istiyoruzyeşillikler için ikinci ihtimal açık hava teklif verecek firma bize yer. Ve organizasyon için verirse seviniriz kokty için kendi firmamız ve orkestrada aynı şekilde yaş pstada fotoğrafı ekliye bilir
M Mehmet K. I.
Dugun 20. temmuz da. ve eglence icin teklif istiyorum. Dugun Montania Special Class Otelde olacak, Bursa Mudanyada. Yani sarkici, orkestra, keman show ve bir tane semazen gøsterisi. bøyle paketleriniz varmi
B Buğra S.
Bursa içinde kır yada kumsalda olmasını istiyoruz. Koktely tarzında sade ama şık bir konsept olsun. Canlı müzik olursa ayrica guzel olur. Fotograf ve video çekimi içinde fiyat almak isterim.
A Akif K.
Merhaba bir butik otelden ulaşıyoruz size. Yerimiz masa sandalye mız mevcut organizasyon için bir organizasyon şirketi ile anlaşmak istiyoruz. Bilgi alabilir miyiz. Bu hizmetiniz mevcut mu.
S Samet D.
kız arkadaşım kalabalık ortamdan hoşlanmıyor çok fazla. hafif utangaç olduğu için kalabalık istemiyorum birde asla yemekte yüzük çıkar teklif et olmaması lazim başka bir detay yok sanırım
O Oya A.
Kendi evizimizin bahçesin de özenli ama küçük çaplı bir süsleme istiyorum. Pasta hariç tabak çatal bardak masa örtüsü süslemeler vs. Vs size ait olacak. Fiyat ne olur
G Gülşah G.
Merhaba, konsept olarak kasaba garden örnek alınabilir. Abartılı ve gold detayı olmayan mümkünse yeni nesil bir organizasyon olsun istiyorum. Açık alan tercihimiz

Bursa Düğün Organizasyon: Şirketleri, Firmaları ve Fiyatları

Bursa düğün organizasyon için düğün gününüz yaklaşmak üzereyse ve düğün mekanına karar verdiyseniz sıra düğününüzü organize etmeye geldi demektir. Düğün salonları genellikle organizasyona da yardımcı olurlar ama hepsinin standart bir organizasyon planı vardır. Bursa'da düğün yapacaksanız Bursa düğün organizasyon fiyatları hakkında bilgi almalısınız.

Bursa düğün organizasyon fiyatları hakkında bilgi almadan önce istediğiniz organizasyonu kafanızda kurgulamanız gerekiyor. Tabii ki ilk önce bütçenizi belirlemelisiniz. Bütçenizi belirledikten sonra organizasyon şirketleriyle görüşmeye başlayabilirsiniz.

Teknede Düğün Organizasyonu

Bursa düğün organizasyon planlamasında Düğününüzü teknede yapmayı planlıyorsanız organizasyonunuzu da düzgün yapmalısınız. Tekne kiralarken, teknenin sahipleri organizasyon hakkında size destek vereceklerdir ancak eğer biraz daha özel bir şeyler yapmak istiyorsanız bir organizasyon şirketiyle anlaşabilirsiniz.

Yemekli Düğün Organizasyonu

Bursa düğün organizasyon misafirlerinize yemek ikram etmeyi planlıyorsanız, yemek organizasyonunu çok düzgün yapmalısınız. Sadece yemeklerin tadı değil, sunumu, ikramı ve garsonların ilgi ve alakası da çok önemli. Yemeği organize etmeleri için organizasyon şirketiyle ya da bir catering firmasıyla görüşebilirsiniz.

Dini Düğün Organizasyon Fiyatları

Hayalinizde dini bir düğün yapmak varsa bu düğünün organizasyonunu iyi yapmalısınız. Tasavvuf ekibi, semazen ekibi, dini düğünle ilgili diğer ayrıntılarla tek tek uğraşmak sizin için yorucu olabilir. Bu organizasyon için dini düğün organize eden firmalarla görüşebilirsiniz. Bu tarz bir Bursa düğün organizasyon fiyatları 6000-9000 TL arasındadır. Sizin isteklerinize göre fiyat artabilir.

Düğün Orkestrası Önemli

Bursa düğün orkestrası, düğününüzdeki en önemli ayrıntılardan biridir. Kötü bir orkestra misafirlerinizi ve sizi mutsuz edecektir. Orkestra seçimini organizasyon şirketinize bırakacaksanız mutlaka hangi grubu çağıracaklarını öğrenin ve araştırma yapın. Bursa düğün organizasyon şirketinin davet edeceği grubu beğenmezseniz kendiniz de bir grup bulabilirsiniz.

Mekan Süslemeleri

Misafirleriniz mekana girdiğinde ilk dikkatlerini çeken şey mekanın süslemesi olacaktır. Mekanın güzelce süslenmiş olması hem sizin hem de onların hoşuna gider. Bursa düğün salonlarında farklı alternatifler olabilir ancak eğer beğenmezseniz organizasyon şirketinizden salonu yeniden süslemelerini isteyebilirsiniz.

Bursa Yemekli Düğün Fiyatları Bilgisi

Yemekli düğün organize ederken davetlilerinize sunduğunuz lezzetler kadar mal olacağı ücret de önemlidir. Bursa yemekli düğün fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz, bu yazı tam size göre.

Bursa'nın en güzel yemekli düğün mekanlarını sizin için araştırdık. Her bütçeye ve zevke uygun düğün mekanı seçenekleri hakkında bilgi almak için listemizi inceleyebilirsiniz.

Atalay Club

Leziz menüsü ile dikkat çeken Atalay Club, davetlilerinizin eğlenceli anlar yaşamasını sağlayan bir düğüne ev sahipliği yapmak için sizleri bekliyor.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 200-300 TL

Plaza 16 Kristal Banquet

Bursa'nın en şık ve gözde mekanlarından biri olan Plaza 16, eşsiz bi deneyim yaşamak isteyen çiftlere unutulmaz anlar yaşatmayı vaad ediyor.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 80-100 TL

Hanedan Palas

İkramları ve güler yüzlü personeli ile ön plana çıkan Hanedan Palas, hayallerinizdeki düğünü gerçekleştirmek için her ayrıntıyla ilgileniyor ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir düğün sunuyor.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 50-80 TL

Taçmahal Balo ve Toplantı Sarayı

Taçmahal balo ve toplantı sarayı, Bursa'nın en geniş kapasiteye sahip olan düğün mekanlarından biri.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 100-130 TL

Altın Gala Düğün Davet Organizasyon

Bursa'nın en bilinen düğün salonlarından biri olan Altın Gala, kapalı mekanlarda düğün yapmak isteyen çiftlerin tercihi olacaktır.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 60-90 TL

Konak Sea Garden

Gemlik'te yer alan Konak Sea Garden, eşsiz manzarası ve şık dekorasyonu ile hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmeye olanak sağlıyor.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 60-90 TL

Hilton Bursa Convention Center

Bursa'nın en büyük ve meşhur otellerinden olan Hilton, deneyimli ekibi ile görkemli düğünlere ev sahipliği yapıyor. Davetlilerinizi lezzetli yemekler ve kaliteli hizmet ile mutlu etmek isterseniz Hilton'a bir şans verebilirsiniz.

Yemekli Düğün İçin Kişi Başı Fiyat: 160-200 TL

En İyi Bursa Organizasyon Şirketleri

Organizasyonunuzun daha kaliteli ve profesyonel olması için Bursa organizasyon şirketleri tarafından sağlanan hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Düğün, nişan, doğum günü gibi özel günleriniz ve fuar, kongre gibi kurumsal etkinlikleriniz için kaliteli ve yaratıcı çözüm sunan Bursa organizasyon şirketleri için önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Elif Organizasyon

Doğum günü, düğün, nişan gibi etkinliklerinizi planlayan Elif Organizasyon, ayrıca düğün ve bebek fotoğraf çekimi hizmetleri de sunuyor. Üstelik fuarlarda firmanızın tanıtımı için hostes ve servis elemanı sağlarken, açılış gibi etkinliklerde de süsleme, ikram gibi detaylarla ilgileniyor.

Adres: Esentepe Mh. İstiklal Cd. No: 20/A, 16120 Nilüfer/Bursa

Viva Organizasyon

2000 yılından beri Bursalılara hizmet veren Viva Organizasyon, müşterilerin isteklerine hızlı çözümler üreterek kurumsal ve bireysel organizasyonlarınızda profesyonel ekibiyle yanınızda yer alıyor. Doğum gününden düğüne, kongreden fuara her türlü etkinliklerinizde hizmet etmek için sizleri bekliyor. Ayrıca deneyimli palyaço ve animatör kadrosu ile eğlenceyi ayağınıza getiriyor.

Adres: Cumhuriyet Mah. As Merve Sitesi B-Blok Nilüfer / Bursa

Henna Organizasyon

Uzman kadrosu ile özel günlerinizi en ince detayları ile planlayarak hazırlayan Henna Organizasyon, çözüm odaklı ve yaratıcı çözümler sunuyor. Düğün,kına gecesi, nişan, gelin hamamı, bekarlığa veda gecesi, baby shower ve doğumgünü partileri gibi her türlü özel günlerinizde profesyonel ekibi ile hizmet etmek için sizleri bekliyor.

Adres: FSM Bulvarı Bulvar İş Merkezi K:3 D:17, Nilüfer / BURSA

Küçük Mucizeler Atölyesi

Küçük Mucizeler Atölyesi, baby shower partileri, doğum odası süslemesi, diş buğdayı ve doğum günü partileri gibi özel günleriniz için renkli ve eğlenceli çözümler üretiyor.

Adres:  Barbaros Cad. Kristal Park No:17 İhsaniye Nilüfer/ Bursa

Bursa Organizasyon

Güler yüzlü ve profesyonel ekibi ile kaliteyi ilke edinmiş Bursa Organizasyon, merkezi Bursa olsa da Türkiye'nin dört bir yanına hizmet eden bir firmadır. Hem kurumsal organizasyonlarınız hem de özel günleriniz için isteklerinize uygun çözümler sunmaktadır.

Adres: Yenikaraman Mh. Kartalmış Sk. No: 73/2 Bursa

En İyi Bursa Düğün Salonları

Düğün hazırlıklarının önemli bir aşaması da düğün salonu bulmaktır. Düğün salonu bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Mekan, konum ve size sunduğu ayrıcalıkların, size ve misafirlerinize uygun olması gerekir. Bursa düğün salonları arasından sizler için biraz araştırma yaptık.

Bursa düğün salonları arasından dilediğiniz bir salon varsa sadece fotoğraflara bakarak değil, salona giderek de görmenizi tavsiye ediyoruz. Hem konumunu öğrenmeniz açısından hem de düğün salonunu kiralayacağınız insanlarla düzgün bir iletişim kurmanız için bizzat gitmeniz daha iyi olacaktır.

Zas Bursa Düğün Salonları

Zas Düğün Salonları Luna adlı 1000 kişilik kapalı salon ve Mia adlı 700 kişilik açık, 300 kişilik kapalı alanı bulunan bir teras salondan oluşuyor. Her iki salonda da 4 mevsim düğün yapmak mümkün. Otopark, düğün salonları için hep bir sorun olmuştur. Zas Düğün Salonları'nın 500 araçlık otoparkı sayesinde böyle bir sorununuz olmayacak. Bursa düğün salonları içinde bu salonda istediğiniz birçok özelliği bulabilirsiniz.

Zas Düğün Salonları Adres:Alaaddin Mahellesi, Ayfatma Caddesi 624. Sokak, 16120 Nilüfer/Bursa

Wedding Garden Bademli

Wedding Garden Bademli, Bursa'da kır düğünü yapmak isteyen çiftlerin çok seveceği bir yer. Burası gerçekten tam kır düğünü için yapılmış. 800 kişilik kır bahçesi ve 500 kişilik kapalı salonu var. Kış ayları için de düşünebileceğiniz bir mekan. Bursa düğün salonları seçenekleri arasında kişiye özel menü seçeneği sunmaları da hoş bir ayrıntı. Ayrıca 200 araçlık ücretsiz otoparkları da mevcut. 500 kişilik bir düğün için ortalama fiyatı 25000 TL.

Wedding Garden Bademli Adres: Eski Mudanya Yolu Çağrışan Mah.No:35/2 ( Bademli CarrefourSA Arkası )

Çırağan Düğün Sarayı

Çırağan Düğün Sarayı, Bursa düğün salonları arasında tarih kokan mimarisiyle size unutulmaz bir gün yaşatmayı vaadediyor. Sarayı andıran görüntüsüyle özellikle tarihi yapıları ve sarayları seven çiftlerin çok beğeneceği bu düğün salonu, imkanlarıyla da beğeni topluyor. Mekanın 800 kişilik kapasitesi var. Arabasıyla gelen misafirler için hazırlanmış 300 araçlık ücretsiz otoparkı da bulunuyor.

Çırağan Düğün Sarayı Adres: Demirci Mah. Demirci Yolu Cad. No:46 Nilüfer/ Bursa


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Düğün Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?