Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
Davet Et, Kazan! 🎁
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
🎁 Davet Et
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Düğün Organizasyon

Üsküdar Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
İlçe Seç
Üsküdar Düğün Organizasyon
7
Düğün Organizasyon sana hizmet vermek için hazır.

Üsküdar Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 528 oy
Deryalı Organizasyon
Deryalı Organizasyon
4.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Üsküdar, İstanbul
Şana Organizasyon
Şana Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
5 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Likapa Event
Likapa Event
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Üsküdar
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Neden gigbi.com profesyonellerini tercih etmelisin?

Tamamen ücretsiz
gigbi.com’u kullanmak tamamen ücretsiz. Maliyet tahmini alın, profesyonellerle iletişim kurun ve rezervasyon yapın - hepsi ücretsiz.
Fiyatları karşılaştır
Bir profesyonel ile rezervasyon yapmadan önce farklı fiyat teklifleri alın. Karşılaştırın ve en iyisini seçin.
Güvenle kirala
10.000’den fazla müşteri değerlendirmesi ve profesyonellerin geçmiş çalışmaları gibi işini bir profesyonele emanet etmeden önce ihtiyacın olan tüm bilgilere sahip olacaksın.
Hemen Teklif Al

Üsküdar Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

Üsküdar Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 25.410 TL ile 31.060 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Üsküdar Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Üsküdar Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

E
Ezgi Ataol
Büşra Hanım ve ekibi son derece profesyonelliğiyle birlikte çok sıcak kanlı ve çok içtenler. Bir o kadar ailem gibi çok destek oldular. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Benim nişan organizasyonunu yaptılar. Kına ve düğünümde de kendileriyle çalışmak istiyorum. Bu aile ile tanıştığım için çok mutluyum ve bütün çevreme kendilerinin reklamını yapıyorum. Tekrardan çok çok teşekkür ederim

A
Ayşe Köseoğlu Kantar
Herşey için teşekkür ederiz çok güzel bir düğün oldu sayenizde biz çok memnun kaldık düğününde huzur ve rahatlık isteyen herkese tavsiye ederim tüm ekibe özellikle pınar hanıma teşekkür ederim ellerinize sağlık

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

M
Mehtap Çetin
Cana yakın samimi konuşması.

H
Hakan A
Hızlı, pratik ve zamanlı


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol

Üsküdar Düğün Organizasyon Talepleri

F Fadime K.
Üsküdar taraflarında masa sandalye gibi ekipmanların süslemesi gelin yolu şamdanların olduğu sade dekorasyon kokteyl yada yemekli fotoğraf çekimi aynı zamanda dışardan gelen kafkas yada halk oyunu ekibi olması unutulmaz bi düğün gelenlerin de memnun kalacağı bi düğün olsun istiyorum
E Esra A.
Beykozda bir airbnb evinin bahçesinde planlıyoruz. Parti konsepti olacağı için sade bir süsleme olacak bistro konseptide olabilir fiyata göre karar verebilirim. catering için finger food tarzı bir şey düşünüyoruz. ilk bir saat veya iki saat için yeterli olacaktır.
Z Zehra Ç.
24 Haziran cumartesi akşamı Çavuşbaşı'nda bir kır kır bahçesinde gerçekleşecektir. Yaklaşık 200-230 kişilik bir düğün olacaktır. 20 adet masa süslemesi + sandalyelerin süslenmesi, nikah merasiminin gerçekleşeceği alanın süslenmesini talep etmekteyim.
E Eyüp Ö.
Merhabalar çengelkoyde 26.10.2019 tarihli 19.00-23.00 saatleri arasinda yapilacak olan dügünumuzde ortalama 600 ile 800 arasi davetli olacak ikramlarimizda pasta ve icecek olacaktir.Bu organizasyonla ilgili detayli bilgi almak istiyorum iyi çalismalar..
M Mehmet D.
Masalarımız var masa süslemelerimizde mevcut salon içerisine süsleme gelin masası arkası ve gelinyolu sahne tabanına isimlerin yazılması ve sizlerden daha yaratıcı süslemeler bekliyorum bize resimli görsel sunarsanız memnun oluruz tşkler
E Ergin T.
Kir düğünü konseptinde 200 kişilik düğün yapmak istiyoruz. Üsküdarda uygun mekan bulamadık. Komple paket istiyorum. Yanı mekan, süsleme, müzik, yemek vb. Konusunda teklif bekliyorum. Üsküdar ya da bakirkoy olabilir
A Adil T.
Üsküdar çengelköy de bir villanın bahçesinde yapılacak. 100 kişi davetli. Masa sandalye, gelin masası, ışık, bardak tabak vb. Gelin masası, çiçek ve süsleme vb. Garson lazım. Yemek ve içecekleri biz ayarlıycaz.
G Gözde A.
Bohem,rustik minimal kuru çiçek ve mumlardan oluşan farklı sade şık bir organizasyon hayalimiz bulunmakta. Ortalama bütçemiz 20-25 bin arasındadır. Masa ve sandalyeleri kendimizde temin edebiliriz.

Üsküdar Düğün Organizasyon: En İyi Çamlıca Düğün Mekanları

Üsküdar düğün organizasyon için Çamlıca düğün mekanları arayışınıza yönelik olarak her konsepte uygun olmasına özen gösterecek şekilde en iyi mekanları sizler için derledik. Yazımızda Çamlıca’daki en iyi mekanları bulabilir, iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Düğün, nişan, sünnet, kına gecesi gibi özel günlerde yapılacak organizasyonlarda isteklerinizi karşılayacak ve konuklarınızı memnun edecek kadar güzel bir düğün mekanı bulmak biraz araştırma gerektiren bir konudur. Yazımızda sizler için araştırdığımız en iyi Çamlıca düğün mekanları fikirlerini bulabilir, konseptinize ve organizasyonunuza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Dilek Restaurant

Üsküdar düğün organizasyonunda yemekli düğünlerde her şeyin düşünüldüğü organizatör bir firma bulmak rahat etmeniz ve eğlenceli bir düğün geçirmeniz için daha iyi olmaktadır. İstanbul Çamlıca’da yemekli düğün konseptinde kaliteli hizmetin adresi Dilek Restoran, misafirlerine et yemekleri, dünya mutfağı gibi seçenekler sunmaktadır. Deneyimli ekibi bir düğünde olması gereken her şeyi profesyonelce planlamaktadır.

Çamlıca Restaurant

Üsküdar düğün organizasyon planlamasında yemekli konseptte Çamlıca düğün mekanları arasında en iyilerden bir diğeri de Çamlıca Restaurant’tır. Kapalı düğün salonu ve teras katında olmak üzere açık salon olarak iki şekilde hizmet vermektedir. Özellikle muhteşem Çamlıca manzarası burayı düğün için en çok tercih edilen salonlar arasına sokmuştur.

Adres: Küçük Çamlıca Cad. Serhat Emre Sok. No:5 Üsküdar/ İstanbul

Bambi Garden

Türk filmlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan manzara ve muhteşem yarımada manzarasını aynı anda deneyimlemek isteyenler için kesinlikle Bambi Garden’da düğün yapmak bir ayrıcalık olacak. Eğer düğün konseptiniz nostalji ve manzaraysa Çamlıca düğün mekanları arasında en iyisi Bambi’dir rahatlıkla diyebiliriz. Üsküdar düğün organizasyonunda mekanda deneyimli ekiple profesyonel hizmet verilmesinin yanında yemekli düğünler için hem dünya mutfağı hem de yerel lezzetlerin örnekleri bir arada sunuluyor.

Adres: Bulgurlu Mah. Üçpınarlar Cad. No:25 Küçükçamlıca, Üsküdar/İstanbul

Çamlıca Hacegan

Hacegan’ı en iyiler arasına sokan profesyonel hizmet, altyapı imkanlarının üst düzeyde olması ve hem kapalı hem de açık olarak Çamlıca ve boğaz manzarasını sizlere sunmasıdır. Üstelik Üsküdar düğün organizasyon için çok nezih olan bu mekan kaliteli hizmeti çok uygun fiyatlara değerli müşterilerine sunmaktadır.

Adres: Küçük Çamlıca Cd. Şehit Serhat Emre Sk. No.15, Küçük Çamlıca, Üsküdar / İstanbul

Aşşrom Çamlıca

Bahçe manzarası sayesinde kır düğünleri için Çamlıca’da en uygun mekanlar arasında yer alan Aşşrom Çamlıca yemekli organizasyonlar düzenlemektedir. Ayrıca düğün, nişan, kına gibi organizasyonlarda davetlilere organik ürünlerle hazırlanmış lezzetler sunarak kır düğünü konseptini güçlendirmektedir.

Adres: Küçük Çamlıca, Dr. Fahrettin Kerim Gökay cad. Gülhan Spor Tesisleri No: 64, Üsküdar / İstanbul

Çamlıca Nihavent Düğün Salonu

Düğününüz için geleneksellikten vazgeçmeyerek salon düğünü yapmayı planlıyorsanız Çamlıca Nihavent tam size göre nezih bir mekan. Ayrıca aklınızda bulunan organizasyon konseptini kendilerine ileterek salonu bu konsepte göre hazırlamalarını da sağlayabiliyorsunuz. Düğün salonunun yemekli ve yemeksiz organizasyonları bulunuyor.

Adres: Ferah Mh. Ferah Cd. No: 82 (Merkez Camii Yanı), Büyük Çamlıca, Üsküdar/İstanbul

Üsküdar Düğün Organizasyon: Salon Önerileri

Rüya gibi bir Üsküdar düğün organizasyon için ihtiyacınız olan doğru mekanı seçmek. En iyi Üsküdar düğün salonları için sunduğumuz öneriler bu yolda yardımcınız olacak.

Düğününüze en iyi şekilde ev sahipliği yapacak Üsküdar düğün salonları arasından size  en uygun olanı seçin ve kusursuz bir güne hazır olun!

Dilek Restaurant

Üç adet salonu bulunan Dilek Restaurant’ta toplamda 1000 kişi kapasitesine sahip. Sadece Üsküdar düğün organizasyon değil; nişan, sünnet ve kına gibi özel günlerde de hizmet veren mekan yemekli düğün imkanı da sunuyor.

Adres: Küçük Çamlıca Mahallesi, Küçük Çamlıca Caddesi,Şehit Serhat Emre Sokak, No:7 34660 Üsküdar / İstanbul

Neşe Düğün ve Davet Sarayı

Öze orkestrası, masa ve sandalye süslemeleri, zengin menüsü ile önde gelen Üsküdar düğün salonları arasında yer alan Neşe Düğün Salonu, müşteri memnuniyeti olmazsa olmazlarından kabul eden bir anlayış ile Üsküdar düğün organizasyon hizmet vermektedir.

Adres: Altunizade İcadiye Mah. Bağlarbaşı Meydanı Gümüşyolu Cd. No:2 Üsküdar

Oben Düğün Salonu

1988 yılında kurulan salon 700 kişi kapasitesine sahip. Klimalı ve jeneratörlü olması sayesinde düğününüzde aksaklıklara meydan vermeyecek mekan, profesyonel ve deneyimli hizmet kadrosu ile hizmet vermektedir ve hayatınızın en özel gecesini yaşatmayı hedeflemektedir.

Adres: Ahmediye Meydanı Gündoğumu Cad. No:8 D:35, Üsküdar

Aktürk Düğün Sarayı

Dikkat çekici mimarisi ve yılların deneyimli kadrosu ile dikkat çeken mekan, bünyesinde fotoğraf stüdyosu da barındırmaktadır.

Adres: Halk Caddesi No:17/A Doğancılar Yokuşu (Kızılay Yanı) Üsküdar

Oya Düğün Salonu

Bir çok çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapmış olan Oya Düğün Salonu, Üsküdar düğün salonları arasında tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile ön plana çıkmaktadır.

Adres: İcadiye Mah. Çifte Çınar Sok. No: 46 Fıstıkağacı - Üsküdar / İSTANBUL

Çamlıca Restaurant

Üç farklı salonunun yanı sıra terasında da eğlenceli Üsküdar düğün organizasyonlara sahne olan Çamlıca Restaurant, 1200 kişi kapasitesine sahip. Profesyonel ses düzeni, ışık sistemleri hizmetleri sunan mekan,  sizlerin ve misafirlerinizi memnun kalacağı eğlence imkanı sağlamaktadır.

Adres: Küçük Çamlıca Cad. Serhat Emre Sok. No:5 Üsküdar/ İstanbul

gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Düğün Organizasyon
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?