Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Davul Zurna Ekibi

Davul Zurna Ekibi

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
306
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Davul Zurna Ekibi için en iyi profesyonel listesi
4.9 446 oy
Bando Dümraka
Bando Dümraka
5.0
Çevrimiçi
23 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
Isparta Bando Roses
Isparta Bando Roses
5.0
Çevrimiçi
10 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Merkez, Isparta
Tarkan Doğan
Tarkan Doğan
5.0
Çevrimiçi
83 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Bahçelievler, İstanbul
Ankara Balkan Bandosu
Ankara Balkan Bandosu
5.0
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Bandoerol
Bandoerol
5.0
Çevrimiçi
13 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Muratpaşa, Antalya
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Davul Zurna Ekibi Fiyatları 2024

Davul Zurna Ekibi fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 2.420 TL ile 2.960 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Davul Zurna Ekibi fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Davul Zurna Ekibi Müşteri Yorumları

N
Nurullah Erdoğan
Tarkan beyden gelin çıkarma için davul zurna ekibi kiraladık çok memnun kaldık. Zamanında geldiler ve iletişim halinde oldular sürekli. Tarkan bey ve ekibine teşekkür ediyoruz.

G
Göde Can
Gerçekten süper davul zurna ekibi herkese tavsiye ederim düğünümüze çağırdığımız için çok memnunuz elleriniz dert görmesin eşekkür ederiz iyi günler hayırlı çalışmalar

Ş
Şeyda Ekşi Özer
Davul zurna isteyen aileme karşı gelip iyiki bando takımıyla anlaştım 🤗 Bandoritmo ekibine çok çok teşekkürler…

B
Büşra Yılmaz
Merhabalar gelin alma bandosu ,Trio grubu ve davul Show için Volkan beye ulaştık.Organizasyonumuz o kadar güzel geçti ki bu kadarını beklemiyorduk.Gerçekten işlerini çok iyi yapıyorlar.Tekrar Volkan bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum çok memnun kaldık.🙏🏼

M
Murat Yılmaz
Ankara'da böyle gerçekden işini hakkıyla yapan nadir davulcularımızdan biri biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz


Davul Zurna Ekibi Talepleri

Ö Özgür T.
24 ekim c.tesi sabah saat 10 da Denizli Buldan yenicekent mahallesinden oğlan evinden davul zurna ekibi eşliğinde İzmir e hareket edilecektir. Hareket edilmeden yarim saat kadar oğlan evinde ekip çalacaktır sonra yola çıkılacaktır. İzmir e kız evine vardığımızda ekip orada da yarım saat çalacaktır, sonra kızı alıp denizli buldan yenicekent mahallesine oğlan evine gelinecektir. Burada da gelin indirilip ekip yarım saat kadar çaldıktan sonra organizasyon tamamlanmış olacaktır. Ekip 1 günlük fiyatını ve içeriğinde neler dahil (yol aracı, kaç adet davul, zurna, başka enstrüman var mı gibi) öğrenmek istiyorum.
K Kübra Ö. K.
Merhaba, Erişim Müşteri Hizmetleri olarak İstanbul, Eskişehir ve Ankara'da 1500'e yakın çalışanımızla bankacılık, bireysel emeklilik, sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veren bir çağrı merkeziyiz. Zaman zaman şirket içinde ve dışında motivasyon etkinlikleri düzenliyoruz. Çalışanlarımızın yaş ortalaması 24 ve yaklaşık %70'i kadın. Benzer bir etkinliği İstanbul dışındaki lokasyonlarımızda da gerçekleştirmek istiyoruz. Ortalama bir fiyat iletmenizi rica ederim, teşekkürler.
G Gözde M. D.
Merhaba. Emre Altuğ klibi çekimimizde bize çalıyor görünebilecek, enstrümanı tutabilen, nota basabilen arkadaşlar gerekmekte. Salı günü sabah 5:30 6 gibi servislerimiz kalkacaktır Çatalca'ya, akşam da20:30 civarıgüneşin batmasıyla setimiz bitmekte. İstanbul'un heryerinden olabilir, ulaşımıbiz sağlayacağız, taksileri karşılayacağız. Baterist, elektro gitarcı ve bir kadın trompetçiye ihtiyacımız vardır. 200 TL bir ücretimiz olacak. Kahvaltı, yemek tabii ki sağlıyoruz.
M Murat Ç.
İzmir’den gelecek erkek evi konvoyuyla Turgutlu’da bir noktada buluşup, Turgutlu içerisinde bulunan kız evine gidilerek, gelin çıkarma süresi boyunca 1 davul ve 1 zurna ile eğlencemize eşlik edecek, tahmini 1,5-2 saat kadar sürecek bir organizasyon için fiyat teklifi talep etmekteyiz. Bu sürenin sonunda, Turgutlu’da ilk buluştuğumuz noktada davulcu ve zurnacı arkadaşlar bizden ayrılacaktır, bu kadarlık bir organizasyon talebimiz mevcuttur. Teşekkürler.
H Hacer K.
Ben ve 4 arkadaşım üsküdar üniversitesinde okuyoruz bir etkinlik düzenlemek istedik. Hep beraber bir huzur evine gidip birkaç saatliğine uygun fiyatlı bir grupla orada yaşayan büyüklerimizin yüzünü güldürmek onlar eğlendirmek istiyoruz. Bizlere yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. 28 mayıs cuma günü düzenlemeyi düşünüyoruz. Saat konusunda henüz bir kadar verilmedi sizlere göre ayarlamayı planlıyoruz.
S Sengur
Ramazan Bayramının ikinci günü (25 Mayıs) müstakil evin bahçesinde 70-80 kişiye başarı kutlaması & doğumügünü daveti verilecektir. Davetimiz alkollü olup mangal ve açık büfe ile davetlilere akşam yiyecek, içecek ikramı olacaktır. Ev bahçesinde kutlama yapılacağından ses düzeni vb. yoktur. Davetlilerin hepsi akraba olup temel amaç hep birlikte yiyip içip şarkı söyleyip dans edip eğlenmektir.
C Ceren B.
10 eylülde İzmirde olacak. 16 sında İstanbulda(Her iki ilden de fiyat önerisi istiyorum bu yüzden). Dış çekim olacak. Albümlü ve albümsüz fiyat önerilerinizi bekliyorum. Müzik konusunda: Klasik düğün şarkılarından ziyade daha modern bir şeyler istiyoruz. Keman ya da gitar olabilir. Ya da önerdiğiniz başka bir şeyler varsa onlara da uyum sağlayabiliriz. Geri dönüş için teşekkürler.
Y Yasemin S.
Seçenekler şöyle olabilir: 1) Gitar çalan ve İngilizce pop şarkılar söyleyebilen bir erkek. 2) darbuka veya def çalan ekibi ve yanlarında extra 10 adet darbuka ve def getirsinler ki misafirler le beraber çalabilsinler. 3) genç yabancı arab, Afgan, İran lı ekip te olabilir Şükran günü için evimde bir davetim olacak.
C Caner M.
Erzurum Uzundere ilçesinde apartmanın önündeki bahçede gelin alma merasimi için öğleden önce 10 gibi başlayıp 12 gibi bitecek bir davul zurna ekibi arıyorum. Tahmin edilen süreden yarım saat az veya fazla sürebilir. Şuan için fiyat araştırması yapıyorum. Akşam 5 gibi kesin olarak saati ve yerin belirleyip dönüş yapabilirim
Y Yusuf A.
12 Temmuz Çarşamba günü saat 12 civarı gelin çıkarması için yaklaşık 1 saat süre boyunca bir davulcu bir zurnacıya ihtiyacımız var. Erzurum ve İç Anadolu yöresi halay ve oyun havalarının çalınmasını istiyoruz. Profesyonel bir ekip beklentimiz vardır. 500-600 liradan fazla fiyat teklif edecekler rahatsız etmesin lütfen.

Davul Zurna Ekibi Nasıl Seçilir?

Davul zurna ekibi düğün, kız alma, sünnet, nişan, kına gecesi ve çeyiz çıkarma törenlerinde oyun havaları çalarak davetlileri eğlendiren ve hizmet veren kişilerdir.

Ekibin özelliklerini, referanslarını ve bütçenize uygunluğunu araştırdıktan sonra size en uygun olanını seçmelisiniz. Hangi ekibi düğününüz için kiralayacağınızı belirledikten sonra aşağıdaki adımları uygulayarak davul zurna ekibi kiralama işlemini tamamlamanızı öneririz.

Davul zurna ekibi kaç kişiden oluşmalı?

Ekip genellikle 1 davulcu ve 1 zurnacıdan oluşsa da organizasyonunun büyüklüğüne ve düğün sahiplerinin isteklerine göre ekip 2 veya 3 katına da çıkarılabilmektedir. Genellikle düğün sahipleri müziğin ritmini arttırmak ve müziğin oynayanları daha da coşturması için ekipteki kişi sayısını arttırma yoluna gitmektedir.

Mutlaka önceden rezervasyon yaptırın

Düğün, sünnet gibi organizasyonların fazla yapıldığı mevsim ve dönemlerde önceden rezervasyon yaptırmak bir hayli önem taşımaktadır. Ancak, bazı davul zurna ekibi olarak hizmet veren kişiler rezervasyon olmasa dahi birkaç saat içinde hizmet verebilmektedir. Yine de bu konunun araştırılması ve mümkünse önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Ekibin düğün yerinde zamanında olması için kesin anlaşma yapın

Düğün organizasyonları gecikme kabul etmeyecek kadar zamanın akışının dinamik olduğu törenlerdir. Bu nedenle davul zurna ekibi kiralamadan önce hangi tarih ve saatte nerede olunacağı konuşulmalı, kesin karara varılmalıdır.

Ekibin düğün günü gitmesi gereken mekâna ulaşımını konuşun

Bazı davul zurna çalan ekipler gitmesi gereken mekâna ulaşım ücretini de talep etmektedir. Bazı kişiler ise kiralama ücretine ulaşım ücretini de dâhil etmektedir. Bu konunun önceden konuşulması ve anlaşmaya varılması düğün günü ekstra masraf çıkmasını engelleyecektir.

Davul zurna ekibi üyelerinin kıyafetlerine karar verin

Düğün adetleri genellikle yöresel olduğu için davul zurna hizmeti verenlerin kıyafetlerinin de folklorik kıyafetlerden oluşması istenen bir özelliktir. Ancak, düğün konseptine göre farklı kıyafet tercihiniz bulunuyorsa kiralama yaparken bu konuları da mutlaka konuşun.

Kiralama ücretine nelerin dâhil olduğu önemli

Ekibin seçimini yapıp anlaşma aşamasına gelindiğinde belirlenen ücrete nelerin dahil olduğunu mutlaka konuşun. Bunun dışında ekibe bahşiş verilmesinin geleneklerden kaynaklandığını ve ekibin bahşiş vermeyi zorunlu tutmasının kötü bir durum olduğunu unutmayın.

Ekip hangi parçaları çalacak karar verin

Anlaştığınız ekibin çalmak için bir repertuarı olsa da sizin istekleriniz de önemlidir. Çalınmasını istediğiniz oyun havalarını mutlaka belirterek anlaşma sırasında listeyi kendiniz oluşturun.

Davul Zurnalı Oyun Havaları Listesi

Düğün, nişan, kına, sünnet gibi organizasyonları aslına uygun geleneksel bir şekilde yapmak isteyenlerin vazgeçilmezlerinden biri de davul zurnalı oyun havaları ve müzikleridir. Bu nedenle düğün müzik listesinde mutlaka oyun havaları da bulundurulmalıdır.

Davul Zurnalı Oyun Havaları Seçimi

Davul zurnalı oyun havaları çalan eğlenceli bir düğün yapmak istiyorsanız ilk olarak türküleri belirleyerek bir liste oluşturmanız gerekmektedir. Her ne kadar anlaştığınız davul zurna ekibinin bir repertuvar olsa da istediğiniz müzikleri seçmeniz düğün organizasyonunun size ve davetlilerinize hitap etmesi için önemlidir.

Davul zurnalı Rumeli oyun havaları listesi

Davul zurnalı düğün denildiğinde ilk akla gelen oyun havaları Rumeli havalarıdır. Dokuz sekizlik ritimlerin eğlenceli dansını yaşatan bu havalar ülkemizde daha çok Ege, Marmara ve Trakya bölgelerinde düğünlerde tercih edilmektedir.

İşte, o şarkılar...

  1. Çakır Eminem
  2. Bursanın Ufak Tefek Taşları
  3. Çal Çoban Kavalı
  4. Yüksek Minarede Kandiller Yanar
  5. Cigoş
  6. Kabadayı
  7. Gelin Havası
  8. Düz Kasap Havası
  9. Kaşları Kara
  10. Al Fistanlım

Roman havalarıyla coşmak isteyenler için liste

Özellikle Ege bölgesinde ve yine Trakya’da davul zurnalı oyun havaları denildiğinde ilk akıllara Roman havaları gelmektedir. Eğlencesiyle ün yapmış Romanların en güzel havalarını düğününüzde çalarak coşabilir, unutulmaz bir düğün yapabilirsiniz.

İşte, o liste...

  1. Roman Kızı
  2. İkitelli
  3. Annem Beni Bakkala Yolladı
  4. Taktım Seni Kafaya
  5. İnce Giyerim İnce
  6. Hoş geldin Dünür
  7. Üfleye Üfleye
  8. Tepsi Tepsi Fındıklar

Sivas yöresi davul zurnalı oyun havaları listesi

Yöresel düğünlerin en çok yapıldığı şehirlerden birisi de Sivas’tır. Sivas düğün müzikleri genellikle davul zurnalı oyun havaları listesinden oluşmaktadır. Aşağıda verdiğimiz liste Sivas düğünlerinde mutlaka repertuarda bulundurulmalıdır.

İşte, o liste...

  1. Madımak
  2. Sivas Halayı
  3. Köy Ağırlaması
  4. Temir Ağa
  5. Siirto
  6. Abdurrahman Halayı
  7. Hançer Ağa

Davul zurnalı zeybek oyun havaları

Davul zurna denildiğinde zeybek olmadan olmaz diyorsanız davul zurnalı oyun havaları listenizde mutlaka birkaç tane zeybek de eklemeyi ihmal etmeyin.

İşte, o liste...

  1. Ormancı
  2. Zahidem
  3. Yörük Hasan
  4. Kerimoğlu Zeybeği
  5. Yörük Kızı
  6. Koca Arap Zeybeği
  7. Ege Çiftetellisi
  8. Pek Yakışmış
  9. Enstrumental Zeybek
  10. Harmandalı

İç Anadolu yöresi davul zurnalı oyun havaları listesi

İç Anadolu yöresinde düğünlerde davul zurna eşliğinde çalınan oyun havaları genelde sevilen oynak türkülerden oluşmaktadır.

İşte, o liste...

  1. Hey Onbeşli
  2. Kastamonu Koşması
  3. Genç Osman
  4. Köroğlu
  5. Mavi Yelek
  6. Köçek Oyun Havası
  7. Çiftetelli
  8. Sepetçioğlu
  9. Yandım Şeker Oğlan
  10. Yeşil Ördek Gibi

Davul Zurna Ekibi hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Davul Zurna Ekibi tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Davul Zurna Ekibi
İstanbul Davul Zurna Ekibi İzmir Davul Zurna Ekibi Ankara Davul Zurna Ekibi Sinop Davul Zurna Ekibi Kırklareli Davul Zurna Ekibi daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?