Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Doğum Albümü Fiyatları - Bebek Albüm Çekimleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hayatınızın en özel, en zorlu, en heyecan verici ve en sabırsızlık dolu 9 ayı bitti... Bebeğinize kavuşma zamanınız geldi ve bu özel anları ölümsüzleştirmek mi istiyorsunuz? O halde bebeğiniz için en güzel fotoğraf kareleriyle doldurulmuş bir doğum albümü yapmaya hazır olun.


Doğum Albümü Fiyatları Nasıl Değişiyor?

Doğum albümü, bebeğinizin dünyaya gözünü açtığı ilk anların ölümsüzleştirildiği fotoğraflardan oluşan albümdür. Bu albümün fiyatı ise pek çok unsura göre değişiklik göstermektedir. İşte o unsurlar...


Doğum albümü için ortalama fiyatlar

Bebek fotoğraf çekiminin fiyatları çoğunlukla 200-1,600 TL arasında değişiklik göstermektedir. Çoğunlukla fotoğraf çekimi için fotoğrafçılar farklı fiyat paketlerine sahiptirler. Bu paketlerde yer alan farklı hizmetlere göre fiyatlar değişmektedir.


Doğum albümü fiyatları için farklı paket seçenekleri mümkün

Doğum öncesi hazırlık çekimi, doğuma gidiş, doğum anı, bebekle ilk karşılaşma anı, bebeğin ilk muayenesi, aşı yapılışı, banyosu, yakınların sabırsızlıkla bekleyiş anları, bebeğin odaya getirilişi ve kavuşma anı, aileyle birlikte çekim... Bu unsurlara göre doğum albümü fotoğraf çekim paket fiyatları değişiyor.


Fotoğrafların teslim edilme şekilleri de fiyatların değişmesine sebep olabilir

Bazı paketlerde fotoğraflar sadece DVD şeklinde teslim edilirken bazı paketlerde cep albümleri, panoramik albümler, posterler ve aile albümleri de yer almaktadır. Tabii ki fiyat konusu bu unsurlara göre de değişmektedir.


Gece doğumu fotoğrafçının ekstra fiyat istemesine neden olabilir

Gece doğumu da doğum albümü çekimi için fiyatın değişmesine sebep olabilir. Bazı fotoğrafçılar bu durumda ekstra fiyat isteyebilirler.


Ertesi gün çekimi de düşünüyor musunuz?

Bazı aileler hastanede ertesi gün çekimi de yaptırmak isterler. Eğer ertesi gün çekiminin de dahil olduğu paketleri tercih ederseniz bu durum bütçenize yardımcı olacaktır.


Yeni doğan bebek fotoğrafları için harika öneriler!

Doğum albümüne bebeğinizin hayattaki ilk günlerini de eklemek isterseniz yeni doğan bebek fotoğraf çekimi yaptırabilirsiniz. Bu konudaki temaları incelemek için Yeni doğan Bebek Fotoğraf Çekimi Fikirleri yazımızı inceleyebilirsiniz.


Bebek Fotoğraf Çekimleri

Hızla büyüyen bebeğinizin bu hızlı ve özel anlarını anılara dönüştürün. Profesyonel fotoğraf çekimi hizmetlerinden faydalanarak bebeğinizin en güzel yaşlarına albümde yer açın. 1 Yaş Fotoğraf Çekimi Konseptleri ve Fikirleri ve İstanbul Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları yazılarımızı inceleyebilirsiniz.


En İyi Bebek Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Bebek Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Doğum Albümü Fiyatları - Bebek Albüm Çekimleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 61 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?