Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış
Doğum Günü Organizasyon

Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
1.261
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 6674 oy
Hacer Gezgin
Hacer Gezgin
4.9
Çevrimiçi
53 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Marvelous Day
Marvelous Day
5.0
Çevrimiçi
180 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Ürgüp, Nevşehir
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
185 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
38 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Trabzon Yat Organizasyon
Trabzon Yat Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
21 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Yomra, Trabzon
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hızlı Teklif Al

Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 6.070 TL ile 7.420 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

M
Merve Topbaş
Her zaman en güzelini en kalitelisini yapıyor herkes için 😍

A
Abdullah
Aldığımız hizmet ve enerjisi bize güven verdi mutlu günümüz de ilk yanımız da olan kişiler sizlersiniz cook teşekkür ederiz güzel insanlar 🎉😊

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

N
Nedim Sezgin
Çalışma kalitesi aksaklığın yaşanmaması gerçekten çok iyi bir sunum

E
Eda Gül
Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim 🙏🏻


Doğum Günü Organizasyon Talepleri

K Kiraz K.
Erkek arkadasima dogum gunu surprizi hazirlamak istiyorum, Dogum gunu 6 Mart, ama ayin 11 inde kutlayacagiz. Cocuklugunu yasayamadigini biliyorum o yuzden 19. yas dogum gununde ona hediyem cocuklugu olsun istiyorum. Kucukken yaptigimiz/yapmaktan hoslandigimiz seyleri denesin ve o zevki yasasin. Lunapark, pamukseker, atolye faaliyetleri, buz pateni vs. Aksaminda ise sadece bize ozel bir sinema salonunda en sevdigi filmi birlikte izleyip oradan benimle birlikte en cok yapmak istedigi sey oldugu icin raki-balik yapmak istiyorum. Yemek sonrasi tuttugum otel odasinda ustunde "ne guzel seysin sen hep yasin 19" yazan bir pasta, balon suslemeleri ve sohbet ederken bugunu kutlamak icin kucuk bir sise sampanya bize eslik etsin istiyorum.
N Narod K.
doğum günü evimizin bahçesinde yapılacak. ıstanbuş Yeşilköydeyiz. 3 yaş doğum gunu olacaktır.20-30 kişilik bir organızasyon olup kişi sayısı henuz net değildir. Kişi sayısında göre sandalye ve 2 adet beyaz ortulu masa olacak. Sandalyeler pılastık beyaz olabilir sandalyelere ucan balonlar asılacak her sandalye asılması şart değil. Süsleme olarak konsept dusunmuyorum 3 harf helyum balon olsun. Palyaco, pinyata yüz boyama sihirbaz showlar gibi etkinlikler dusunuyorum cok fazla cocuk olmayacak toplam 4-7 arası. Makul teklifleri beklıyorum catering hizmeti içinde bilgilendırme ıstyorum.
E Erkan B.
9 yaşındaki oğlumuz için 10 Şubat yada 17 Şubat tarihlerinden birinde doğum günü planlıyoruz. 15 çocuk, 15 yetişkin olmak üzere toplamda 25-30 civarı katılım bekliyoruz. Futbol konseptinde olması tercihimizdir. Organizasyon ve mekan bir arada teklif almak istiyoruz. Organizasyon için pasta, icecek ve bunların yanında en az 2 çeşit daha ikramlık kurabiye, börek vs. olsun istiyoruz. Çocukların eğlenebileceği animasyon, palyaço, yarışma gibi etkinlikler olsun, önemli olan çocuklar eğlensin. Yer olarak önceliğimiz nilüfer yada osmangazi ilçeleridir. İlginize teşekkür ederiz
Y Yeliz T.
Özel bir lokasyon tercihim yok ama arkadaşlarımla rahat edebileceğimiz etraftaki insanlarla çok yakın olmayacağımız bir ortam olursa daha güzel olur. Çünkü müzik eşliğinde kutlamak isterim. İlçe seçerken Kadıköy seçtim ama anadolu yakasındaki herhangi bir yerde de olabilir. Pastayı ben kendim özel yaptıracağım o organizasyona dahil olmasın. Kokteyl tarzı da bir davet istiyorum. Yemek değil de çerezler, cipsler, börek vb şeyler. Hatta yiyecekleri de ben halledebilirim. Yani benim bu organizasyondan beklentim mekan, abartısız süsleme ve müzik için bir ortam. Teşekkürler
H Hande B.
Merhabalar, Oğlumun 7.yaş doğum gününü Karşıyaka civarında (Mavişehir-Atakent’te olabilir) kutlamak istiyoruz. Konsept olarak net bir şeyimiz yok ama mekana göre karar verebiliriz, max 40 kişi oluruz - Pastası karakterli olur yeter. Önemli olan çocuklara oyun alanı sağlayabilen, çocuklar için palyaço / özellikle 7.yaş için oyun oynatabilecek ekip ilk tercihimiz(genellikle daha küçük yaş oyunları oynatanlar oluyor, onları istemiyoruz.) Hatta ikramlıkları benim götürebileceğim bir mekan var ise tercihimdir. Onlardan içecek servisi alabiliriz.
H Hüseyin S.
Merhabalar Doğumgünü kutlamasını 7 yaşındaki oğlum için istiyorum.İnciraltı bölgesi terchimdir.Tahmini 50 kişi civarı bir organizayon istiyorum.İçinde Animatör palyaço popcorn çocuklar için şişme balon olabilir.Yetişkinlere Menü olarak verilecek yiyecekleri ben yaptırabilirim ama sizden de teklif almak isterim.Yaprak sarma,Mercimek köfte vb. Çocuklara da hamburger patates kızartması cola ikram edilebilir diye düşündüm.Yetişkinler için sınırsız çay kahve ikram edilir.Başka fikirlere de açığım.En kısa sürede teklifinizi bekliyorum.Teşekkürler :)
E Elif S. U.
Merhaba iyi günler kiz arkadasim icin bir dogum günü hazirlamak istiyorum o 20 yasina girecek. Fakat özenli birşeyler olsun istiyorum havaifişekler olabilir bir tekne de yatta veya karavanda yada bungalo evde hazirlanabilir. Fakat sorun şu ki onunla 2 gece kalmak istiyorum. 18.i 19 a baglayan gece ve 19 u 20 ye baglayan gece. Dogum günü 18 inin gecesi saat 11 gibi hazir olsun istiyorum pasta içecekler meyve atiştirmalik ve süsler de olmali. Mümkün müdür? Teşekkürler. Yalniz olmak istiyorum ve fotoğraf çekilmesini de istemiyorum açikcasi.
T Turgut T.
Mekan denize sıfır olan kendi villamız ve bahçesinde olacak. Çok özel bir pasta istiyorum farklı birşey olsun bu sizin imaginasyonunuza kalmış istişare edelim. Çok mükemmel bir havaifişek gösterisi. Çok profesyonel bir sanatçı ekibi istiyorum. Solist olarak önerebileceğiniz kim varsa istişare edebiliriz. Büyük bir Barkovizyon istiyorum orada güzel bir müzik eşliğinde slayt akışı ve seslendirilen tebriklerin akışını istiyorum. Sizin ek olarak tavsiye edeceğiniz eklenirse iyi olur dediğiniz ne varsa duymak isterim. Teşekkürler.
K Korhan T.
Tekne Eşim için istiyorum Menü için özellikle elime köfte içi pişmiş olmalı yemek istrrrken her yerde söyler bu organizasyonda bile sipariş etme durumu olursa kesin söyler söyler ise ‘“Biliyoruz “ diye cevap verilmesi hoşuma gidebilir. benim için farketmez Tekne ile ufak bir tur ve ardından sesiz sakin bir yerde kalabalığı uzaktan seyredebileceğimiz bir yerde akşam yemeği ve bir kaç ufak Slow müzik yeterli sade ve şık süsleme olabilir cafcaf a gerek yok doğal bir gece ve başabaşa biraz olsun sakin vakit geçirmek hedefim
M Mehmet A. Ö.
70 yaş doğum günü organizasyonu için villada bir doğum günü organizasyonu planlaması istemekteyiz. Paketleriniz ve dekorasyon içeriklerinizi gönderirseniz ona göre en kısa sürede size geri dönüş yapabiliriz. Dekorasyon içerisinde alkol yiyecek gibi ürünler istememekteyiz . 8/10 kişilik bir organizasyon olacaktır ve pasta dahil/hariç fiyat vermenizi talep ediyoruz. Kutlama masasına büyükçe bir çiçek istemekteyiz fakat çiçek bir buket ya da çelenk olarak değil tamamen şık bir şekilde olursa seviniriz. İyi çalışmalar diliyoruz.


Unutulmaz Bir Doğum Günü Organizasyonu için Yapman Gerekenler

Doğum Günü Organizasyonlarının önemi hayatımızda oldukça büyük. Senede yalnızca bir kez kutladığımız bu özel günün, en iyi şekilde geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapmak isteriz.

Doğum günü organizasyonları ile sevdiklerimizi mutlu etmek oldukça kolay aslında. Unutulmaz bir sürpriz doğum günü organizasyonu için yapman gerekenlerden bahsedeceğimiz bu yazıda "Kusursuz bir doğum günü organizasyonu için olmazsa olmaz 3 madde"den bahsedeceğiz.

Kusursuz bir Doğum Günü Organizasyonu için Olmazsa Olmaz 3 Madde

Sürprizi Asla Bozma, Gizliliği Her Zaman Koru

İyi bir doğum günü organizasyonunun bir numaralı ve en önemli kuralı "Sürprizi Asla Bozma" doğum günü organizasyonu için gereken tüm hazırlıkları yaparken bir taraftan sürpriz yapacağın kişiyi bu işlerden oldukça uzat tutmalısın, doğum gününün kutlanmayacağına onu inandır. Örneğin; bu özel günle iligli hiç konuyu açma, o gün bir işin olduğunu söyle ve gün boyunca olabildiğince az iletişim kurmaya özen göster. Aklına hiç gelmeyecek bir yerde ve anda sürprizini gerçekleştir.

Kişisel Zevkleri Göz Önünde Bulundur

Doğum günü organizasyonunu planlarken, sürpriz yapacağın kişinin nelerden hoşlandığını bir düşün. Nasıl bir organizasyo yapabilirsin, en çok nasıl mutlu olur, onu şarşırtacak şey ne olabilir vb. Profesyoneller doğum günü organizasyonlarını oldukça farklı şekillerde gerçekleştiriliyor. 1 yaş doğum günü organizasyonu, erkek arkadaşa doğum günü organizasyonu, sevgiliye doğum günü organizasyonu, 18 yaş doğum günü organizasyonu gibi birçok farklı organizasyon türleri bulunuyor. Bu bağlamda doğum günü sahibine en uygun ve seveceği bir organizasyon gerçekleştiriliyor.

Mekan Seçimi Oldukça Önemli

Unutulmaz bir doğum günü organizasyonu için en önemli şeylerin başında makan seçimi geliyor. Mekan seçimini yaparken, sürprizi yapacağın kişinin isteklerini, zevklerini ve organizasyon için ayırdığın bütçeyi, uygun saat aralığını kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Senin için doğum günü organizasyonu yapabileceğin birkaç mekan önerisinde bulunacağız.

Sahilde doğum günü organizasyonu

Şehir kargaşasından uzak, mis gibi açık havada, masmavi bir denize karşı, sahilde yapacağın bir organizasyon oldukça etkili olacaktır. Kim denizi sevmez ki?

Yatta doğum günü organizasyonu

Denizin ortasında , lüks bir yatta ya da mütevazı bir teknede doğum günü organizasyonu tercih edebilirsin. Enfes bir akşam yemeği, cıvıl cıvıl bir süsleme... Sürpriz yapacağın kişinin etkileneceğine garanti verebiliriz.

Şık bir kafede ya da restoranda doğum günü organizasyonu

Eşsiz bir manzaraya sahip Kafe & Restoranda yapacağın kusursuz bir süsleme ile güzel bir doğum günü organizasyonu yapman mümkün. Özellikle kalabalık bir akadaş grubu ya da aile grupları için doğum günü kutlama organizasyonlarınızı Kafe&Restoran olarak seçmeniz konforlu bir tercih olacaktır.

Doğum Günü Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Doğum günü, bir insanın hayatındaki en önemli anlardan biridir. Ve bu özel günün en iyi şekilde kutlanması gerekir. Son zamanlarda doğum günü organizasyonu çok daha eğlenceli ve sürprizli hale geldi.

Doğum Günü Organizasyonu Nasıl Olmalı?

Eğer siz de arkadaşınıza, eşinize ya da sevgilinize ve hatta kendinize hiç unutamayacağı bir doğum günü yaşatmak istiyorsanız doğum günü organizasyonu hakkında birkaç fikre ihtiyacınız var demektir. Peki doğum günü organizasyonu nasıl yapılır?

Yapılacaklar listesi hazırlayın

Doğum günü organizasyonu için hazırlık yapmaya başlamadan önce bir liste hazırlamak işinizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Partide kullanılacak malzemeleri, parti boyunca gerçekleşecek her türlü detayı listeleyerek çok daha kusursuz bir hazırlık aşaması geçirebilirsiniz.

Davetli listesi...

Bu listelerin en önemli kısımlarından biri de hiç kuşkusuz davetli listesidir. Doğum gününü kutlayacağınız kişinin en yakınları ve en sevdiği arkadaşlarını eksiksiz bir şekilde kutlamaya çağırmak için bir davetli listesi hazırlamanız şart. Davetli listesini hazırladıktan sonra bu organizasyonu daha iyi yapmak adına davetiyede bastırabilirsiniz.

Parti mekanını ayarlayın

Eğer doğum günü organizasyonu partisini evde gerçekleştirmek istemiyorsanız, kolları sıvayıp mekan araştırmaya başlamalısınız. Partinizin en iyi şekilde gerçekleşmesi için mekanın uygun olması son derece önemli. Tüm arkadaşlarınızın kolay gelebileceği, herkes için ortak bir nokta olan parti mekanlarını araştırmanız işinizi daha da kolaylaştırır. Elbette alkollü mü, canlı müzik mi gibi detayları da bu araştırmanın içine katmalısınız.

Süslemelere karar verin.

Bir doğum günü organizasyonu için en önemli kısımlardan biri mekan süslemesidir. İster evde ister bir mekanda kutlayın, mutlaka eğlenceli süslemeleri planlamalısınız. Rengarenk balonlar ve de doğum günü süslemeleri bu tür organizasyonların olmazsa olmazıdır.

Etkinlik afişi iyi bir fikir olabilir

Eğer mekanda kutlayacaksınız mekanın dışında bir etkinlik afişi tasarlayıp asabilir ve organizasyonu çok daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Yemek ve içki detayına özen gösterin

Doğum günü organizasyonu partisinin en önemli kısımlarından biri de yemek ve içki detayıdır. Herkesin damak tadına hitap edebilecek ve herkesi memnun edebilecek ikramlar hazırlatmayı ihmal etmeyin. Bu tür partilerde en ideal ikram türü, açık büfedir. Herkesin dilediği zaman dilediği şeyi yiyebilmesi için açık büfe yaptırabilir ve harika ikramlar sunabilirsiniz.

Müzik olmazsa olmaz

Bir partinin kusursuz olabilmesi için müziklerin çok iyi seçilmiş olması gerekir. Herkesin harika vakit geçirmesi için eğlenceli müzikler seçmeli ve doğum günü organizasyonu partinizin tadını çıkarmalısınız.

Müzik konusunu ciddiye alın

Başkasına bırakmadan doğum günü partisinin hazırlığını yaparken müzik listesi için de zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Kötü sürprizlerle karşılaşmamak için listeyi kendi ellerinizle hazırlamanız çok daha iyi olacaktır.

Yeni yaşınıza özel anılar edinin.

Son günlerin trendi çerçeveler ile doğum gününüze katılanlarla çektirdiğiniz fotoğraflar ile yeni anılar edinebilirsiniz.

Evde yapılacak kutlamalarda süslemelerden vazgeçmeyin.

Doğum günü organizasyonunu evde yapsanız bile evinizi konsepte uygun dekore etmekten çekinmeyin. Süslemeler için vakit ayırıp, kendinize özel tasarımlar da yapabilirsiniz.

Doğum Günü Partisi Hazırlık Listesi

Çocuğu için doğum günü partisi hazırlamak isteyen ebeveynler, bu işin uzun ve zorlu olduğunu düşünebilir. Her ayrıntıyı düşünüp eksiksiz ve çocuğunuzun hayal ettiği partiyi hazırlamak istemeniz gayet normal bir durum ve de gerçekten telaşlı olsa gerek. Ancak iyi bir planlama ile üzerinden gelmemeniz için bir sebep yok. Doğum günü hazırlıkları listesi ile daha planlı ve rahat bir şekilde bu muhteşem eğlenceye hazırlanabilirsiniz.

Öncelikle ne kadar zaman önce hazırlıklara başlayacağınız çok önemli. Bizim önerimiz en azından 6 hafta önce doğum günü hazırlıkları listesi için çalışmalara başlamanız ve bu 6 hafta içerisinde süreci yakından takip etmeniz.

Doğum günü partisi için son 6 Hafta

Öncelikle, partinize en uygun tarihi seçmekle işe başlayın. Daha sonra, davetli listesi oluşturup, kişi sayısına karar verin. Davetli listesi oluştururken, çocuğunuzun sınıf arkadaşları yanında en yakın arkadaşları da içinde dahil olmasına özen gösterin. Yaşgünü organizasyonu için mekanı düşünün. Ev dışında bir mekanda parti düşünüyorsanız, mekan sahibiyle görüşüp, rezervasyon yaptırmayı gözden kaçırmayın.

Doğum günü partisi için son 4 Hafta

Kendi hediyenizi hazırlayın. Çocuğunuzun, çok beğeneceği veya hep istediği bir hediye mutlaka vardır. Çocuğunuzun en özel günü için bu hediye onu çok mutlu edecektir. Parti için ikram edilecek yemeklere karar verin. Yanında, içecekleri ve tatlı türünü seçmeyi unutmayın. Partinizin çocuklar için eğlenceli bir ortam olmasına özen gösterin. Örneğin; oynanacak oyunları ayarlayabilirsiniz. Eğer isterseniz, davetlilere davetiye hazırlayabilirsiniz.

Doğum günü partisi için son 3 Hafta

Tek başınıza parti hazırlığı zor olacağı için yakınlarınızdan veya organizasyon şirketlerinden yardım alabilirsiniz. Hazırladığınız davetiyeleri gönderin. Sosyal medya aracılığıyla da davet edebilirsiniz. Parti malzemeleri ve süslemeler alın. Örneğin, çocuğunuzun resimleri olan süslemeler hazırlatabilirsiniz.

Son 1-2 Hafta

Misafirlerinizi arayıp, tekrardan kişi listesini kesinleştirin. Muhteşem bir doğum günü pastası sipariş edin. Seçimini çocuğunuza bırakın. Çocuğunuzun yapmak istediği şeyler de olabilir. Ona danışıp, fikirlerini öğrenin.

Son 3 gün

Parti için yiyecek-içecek alışverişi yapın. Fotoğraf makinesi ayarlamayı unutmayın ya da daha da güzeli bir doğum günü fotoğrafçısı ayarlayın. Eksiklerinizi kontrol edin.

Son 1 gün

Partinizin yapılacağı ev veya mekanı süsleyin. Mekanı parti günü de süsleyebilirsiniz. Birilerinden yardım almayı unutmayın.

Parti sonrası

Son olarak, misafirlerinize teşekkür notu yollayıp, fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz.

Bahçede Doğum Günü Partisi Organizasyon Fikirleri ve Önerileri

İnsanoğlu doğası gereği açık alanda vakit geçirmeyi daha fazla sever. Açık alanda yapılan organizasyonlar her zaman diğerlerine göre bir adım önde olmuştur. Bahçede doğum günü partisi düzenlemek de aynı şekilde bu organizasyonu açık alanda olması sebebiyle diğerlerinin önüne taşıyacaktır.

Bahçede Doğum Günü Partisi Nasıl Yapılır?

Bahçede doğum günü partisi günü yapmak için öncelikle yeşillikler dolu düz bir bahçeye ihtiyacımız var. Doğum günü organizasyonu yapılacak alanın ortasında ağaçların seyrek kenarlarında sık olması organizasyonda herkesin birbirini görmesi açısından avantaj sağlayacaktır. Bu sevimli ve güzel organizasyonlar özellikle yaz mevsiminde daha çok yapılmaktadır.

Çocuk Doğum Günü Organizasyonları

Özellikle küçük yaştaki çocuklar için bahçede doğum günü partisi arkadaşları ile sosyalleşmesi açısından çok yararlı olacaktır. Bahçede bulunacak palyaço çocukları oldukça eğlendirecektir. Çocuklar için bahçede doğum günü partisi düzenlerken bahçedeki süslemeler çocuklara yönelik olmalıdır.

Yüz Boyama ve Çeşitli Aktiviteler

Çocukların seveceği eğlenceli vakit geçireceği bir bahçe tasarlamak onları mutlu edecektir. Örneğin çocukların yüzlerini boyatabileceği bir yüz boyama veye sallanabilecekleri bir salıncak , oynayabilecekleri bir kaç oyuncak hem büyüklerin kendi aralarında daha rahat muhabbet edebilmelerine olanak sağlayacaktır hem de çocukların çok eğlenceli bir gün yaşamalarına yardımcı olacaktır.

Bahçede doğum günü partisi için şehrinizdeki palyaço ve yüz boyamacılardan ücretsiz fiyat teklifi alabilir, teklifleri değerlendirdikten sonra dilediğiniz palyaço ile çalışabilirsiniz.

Yetişkinler Doğum Günü Partileri

Yetişkinler için bahçede doğum günü partisi yapılacak ise organizasyonun yapılacağı bahçe mevsime uygun olarak süslenmelidir. Yaz ayında ise daha cıvıl cıvıl sonbahar ise dökülen ağaç yapraklarından doğal bir dekor oluşturulmalıdır.

Çocuklara Özel Oyun Alanları

Eğer misafirler çocukları ile gelecekse onların çocuklarının da sıkılmaması için yaş günü ****düzenlenecek mekanın bir bölümü çocuklara ayrılarak onları orada vakit geçirmeleri sağlanmalıdır.

Sonbaharda da Güzel

Bahçede doğum günü partisi sonbahar aylarında da az da olsa düzenlenmektedir. Dökülen ağaç yapraklarının oluşturduğu doğal kahverengi ve yeşil çimenlerin dekoru oldukça doğal bir görünüm oluşturmaktadır. Özellikle hava şartlarının kötü olduğu yağmurlu günlerde veya soğuk olan kış mevsiminde düzenlenmemektedir.

Bahçede Doğum Günü Düzenleme Avantajları

Bahçede doğum günü partisi düzenlemek için evinizin bahçesi olmasına gerek yok bunun için mekan temin eden organizasyon firmaları mevcut durumda. Bahçede doğum günü organizasyonu ile arkadaşlarınıza yada sürpriz olarak yapacaksanız düzenleyeceğiniz doğum günü çocuğuna çok güzel bir anı olacaktır.

Doğum Günü Konsepti Hazırlama Fikirleri

Doğum günü, kaç yaşına gelinirse gelinsin kutlanmalıdır. Doğum günleri çocukların bir yaş daha büyüdüğü, yetişkinlerin ise biraz daha olgunlaştığı anlamına gelir. Doğum günü konseptleri genellikle bebek ve çocuk doğum günleri için yapılıyor. Doğum günü konsepti hazırlama eğer aklınızda bir fikir varsa oldukça kolay. Bu fikirleri gerçekleştirmek ve biraz daha ilham almak için yazımızın devamını mutlaka okumalısınız.

Doğum Günü Konsepti Hazırlama Listesi

Doğum günü konsepti hazırlama biraz yaratıcılık istiyor. Biraz yaratıcı zekanızı kullanırsanız konsept hazırlamakta çok fazla zorlamazsınız. Doğru malzemeleri bulursanız ve konseptinizi istediğiniz gibi hayata geçirirseniz çok daha güzel bir parti yapabilirsiniz.

Evde Doğum Günü Partisi Hazırlıkları

Evde doğum günü partisi hazırlıkları yapmanın ilk adımı bir doğum günü konsepti hazırlama programı oluşturmaktır. Kendinize uygun bir plan oluşturduktan sonra hazırlıklara başlayabilirsiniz. Bir çocuk için doğum günü hazırlıyorsanız onun sevdiği bir hayvan, gitmeyi sevdiği bir yer, favori çizgi film, film ya da masal kahramanı konsept oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Evde Doğum Günü Partisi Fikirleri

Evde doğum günü partisi fikirleri için daha önce gittiğiniz doğum günlerini de düşünebilirsiniz ancak bu, sizin hazırladığınız bir parti ve özgün olmalı. Kendi düşündüğünüz tarzda bir parti yapmaya özen göstermelisiniz. Konsepte uygun yüz boyamaları yapabilecek bir palyaço davet edebilir, misafirlerinize konsepte uygun maskeler dağıtabilir ve doğum günü çocuğunu da konsepte uygun giydirebilirsiniz.

Evde Doğum Günü Menüsü

Evde kutlayacağınız doğum günü için yemek hazırlamanıza gerek yok. Doğum günlerinde yemek ikram edilmez. Bunun yerine kurabiyeler, kekler, börekler, lezzetli kanepeler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca çocuklar soğuk sandviçleri de çok seviyor. Minik sandviçler de pastadan önce doyurucu olabilir.

Evde Doğum Günü Süsleri Yapımı

Evde doğum günü süsleri yapımı için kartonlar, renkli ispirtolu kalemler, el işi kağıtları, keçeler kullanabilirsiniz. Biraz yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli. Süslerinizin mükemmel görünmesine gerek yok. İsterseniz konsepte uygun resimleri kuşe kağıtlara bastırıp kartonların üstüne yapıştırabilir ve bunları tavandan sarkıtabilirsiniz. Kendinize bir doğum günü süsleri hazırlama programı oluşturarak hangi tarzda süsler kullanacağınızı belirlemeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Doğum Günü Oda Süsleme Örnekleri

Sadece doğum gününün yapılacağı yeri değil çocuğun odasını da süsleyebilirsiniz. Böylece çocuğunuz kendini daha özel ve mutlu hissedecektir. Bütün bu süslemeleri çocuğunuzla beraber hazırlayabilirsiniz. Süslemeler hazır olduğunda kendi emek verdiği şeyleri görmek ona büyük bir başarı hazzı verecektir.

Kağıttan Doğum Günü Süsleri Yapımı

Doğum günü konsepti hazırlama için kağıttan doğum günü süsleri yapımı sanıldığı kadar zor değil. Uçak temalı bir doğum günü varsa kağıttan uçaklar yapıp boyaya bilir ve tavana asıp sarkmalarını sağlayabilirsiniz. Deniz temalı bir doğum günü için kağıttan gemiler yapabilirsiniz. Bu süslemeler farklı boyutlarda olursa çok daha şık dururlar.

Doğum Gününde Yapılacak Etkinlikler

Doğum günleri insanın hayatındaki en özel günlerdendir. Her sene bir yaş daha büyürken ve yaşlanırken hem kazandığımız tecrübeleri hem de yeni yaşımızı kutlarız. Yeni yaş, yeni fırsatlar ve heyecanlar anlamına gelir ki bu da mutlaka kutlanması gerekir. İster çocuk, ister yetişkin herkes doğum gününü eğlenceli bir hale getirebilir. Doğum gününde yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgi almak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Doğum gününde yapılacak etkinlikler çocuklara ve yetişkinlere göre elbette farklılık gösteriyor. Doğum gününde yapacağınız etkinliğe siz karar vermelisiniz. Nasıl bir doğum günü hayal ediyorsanız etkinliğinizi de ona göre organize edebilirsiniz.

Doğum Günü Partisi Organizasyonu

Doğum gününüzü nerede kutlamak istediğinize karar verin, evde mi yoksa dışarıda bir mekanda mı kutlamak istiyorsunuz? Yetişkinler genelde bir mekanda doğum günü kutlamayı tercih ediyorlar. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle güzel müzikler çalan bir mekanda güzel bir doğum günü partisi yapabilirsiniz.

Doğum Gününde Yapılacak Eğlenceli Şeyler

Herkes doğum gününü eğlenceli geçirmek ve o günü güzel hatırlamak ister. Doğum gününüzü eğlenceli geçirmek sizin elinizde. İster bir mekanda kutlayıp dans ve müziğin tadını çıkartın, isterseniz de doğum gününüzü farklı bir hale getirin. Doğum gününüzde hem eğlenip hem de stres atmak istiyorsanız çok eğlenceli bir oyun olan laser tag oyununu oynayabilirsiniz. Bu oyun arkadaşlarla beraber oynanıyor ve gerçekten çok eğlenceli anlar yaşanıyor. Laser tag dışında paint ball da arkadaşlarla oynanabilecek en güzel oyunlardan. Doğum gününüzde bir mekanda müzik dinlemek istemiyorsanız bu tarz yerlerde oyun oynamayı tercih edebilirsiniz.

Doğum Gününde Oynanacak Oyunlar

Çocukların doğum günlerini eğlenceli hale getirmek biraz anne ve babasının elinde. Eğer çocuğunuza ve çocuğunuzun arkadaşlarına eğlenceli bir doğum günü hazırlamak istiyorsanız evde ya da doğum günü mekanında oynanabilecek oyunlar hazırlayabilirsiniz. "Sıcak-Soğuk" oyunu zevkli bir oyundur. Bir yere bir nesneyi saklayarak çocukların onu bulmalarını isteyebilirsiniz. Nesneye yaklaştıkça "Sıcak", uzaklaştıkça "Soğuk" diyerek onları yönlendirebilirsiniz. Oyunu kazanana bir ödül verirseniz rekabet biraz kızışacaktır. Sıcak-Soğuk oyunu dışında dedektiflik oyunu, hızlı giyinme yarışması, müzikli sandalye kapmaca gibi eğlenceli oyunlar da oynayabilirsiniz.

Doğum Günü Organizasyon Fikirleri Doğum Gününüzde Farkındalık Yaratacak

İnsan hayata bir defa geliyor felsefesine sahipseniz ve doğum gününüz yaklaşıyorsa unutamayacağınız doğum günü organizasyon fikirleri sizleri bekliyor. Araştırdığınız her fikir birbirinden çekici olduğu için hangisini tercih edeceğinize karar veremeyebilirsiniz.

Çevrenizden duyduğunuz veya internet üzerinde araştırdığınız farklı doğum günü fikirleri, doğum günü partinize çağırdığınız misafirlerinde dikkatini çekecek. Hergün yenilenen moda dünyasında şüphesiz ki artık insanlar farkındalık yaratacak farklı fikirlere ihtiyaç duyuyor.

Yaratıcı Doğum Günü Sürprizleri

Kendi doğum gününüz için sevdiklerinizin size bir parti düzenlemesini istiyor olabilirsiniz. Siz de bir yakınınıza doğum günü sürprizi hazırlamak isteyebilirsiniz. Bunun için oldukça yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyacaksınız. Öncelikle sevdiğiniz kişiyle birlikte çekildiğiniz fotoğrafları bastırarak ölümsüzleştirerek işe başlamalısınız. Süsleme işi zaten sizin zevkleriniz doğrultusunda hızla gelişecektir.

Orijinal Doğum Günü Fikirleri

Türkiye’nin doğa harikası alanlarında güzel bir doğum günü sürprizi hem size hem de doğum gününü kutlayacağınız kişiye farklı ve güzel gelecektir. Peri bacalarında ya da Ürgüp’te bir balonda minik bir pastayla sürpriz yapabilirsiniz. Otantik alanlar, doğum günü sürprizi için oldukça ideal.

Arkadaşa Sürpriz Doğum Günü Fikirleri

Arkadaşınıza sürpriz doğum günü partisi hazırlamak için oldukça çılgın fikirlere ihtiyacınız olacak. Doğum günü sürprizi için ilk işiniz onun hoşuna gidecek bir mekân bakmak olacak. Daha sonra müzik zevkine göre parçalar seçmeli, pasta, içecek ve diğer kombinasyonları onun hoşuna gidecek şekilde dizayn etmelisiniz.

Arkadaşa İlginç Doğum Günü Sürprizleri

Arkadaşınıza ilginç doğum günü sürprizleri hazırlamak istiyorsanız, maddi açıdan da imkânınız varsa onun en sevdiği mekânı en sevdiği sanatçıyla birlikte kapatabilir ve seçtiğiniz kişilerle bütün gece çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz.

Erkeğe Sürpriz Doğum Günü Fikirleri

Erkekler hayatın genelinde olmak üzere, doğum günleri yaklaştıkça onları heyecanlandıran olayların olmasına bayılır. Eğer bir erkeğe doğum günü sürprizi yapmaya niyetiniz varsa onun en çok heyecanlandığı anları yakalayıp tasarlayabilirsiniz.

Doğum Gününde Yapılacak Eğlenceli Şeyler

Doğum gününde eğlencenin dibine vurmak sizin de hakkınız. Bunun için sizi en çok eğlendiren şeyleri listelemesiniz. Köpük partisi mi, pijama partisi mi, sabaha kadar çılgınlar gibi yiyip içip dans etmek mi? Yoksa çeşitli oyunlar oynamak mı? Tercih sizin.

İlginç Doğum Günü Kutlamaları

İlginç doğum günü kutlamaları denildiği zaman hayalleri fazlasıyla zorlamak gerekiyor. Öyle ki değer verdiğiniz kişinin aklına dahi gelmeyecek fikirler üretmek sizin elinizde. Hiç aklında yokken karşısına çıkıp herkesin içinde kutlayacağınız doğum günü de karşı tarafın utanarak beğeneceği bir sürpriz olabilir.

Eşe Doğum Günü Sürprizleri

Eğer eşinizin doğum gününü kutlayacaksanız ve erkek tarafıysanız mutlaka kadınlar en çok nelerden hoşlanır araştırması yapmalısınız. Baş başa kutlamak isteyebileceği gibi sevdiklerinizle de kutlayabilirsiniz. Lakin eğer kadın tarafıysanız bir erkeğin doğum gününü maç izlerken dahi kutlayabilirsiniz. Onlar için önemli olan bu sevgiyi hissetmek.

Değişik Doğum Günü Fikirleri İçin İlk Adım

Değişik doğum günü fikirleri için ilk adımı atmak istiyorsanız öncelikle alışılmışın dışına çıkmanız gerekiyor. Her sene kutladığınız doğum günü partilerinin dışına çıkarsanız ve Dünya’da en değişik doğum günü partileri nasıl kutlanıyor araştırması yaparsanız ortaya çok farklı ve marjinal fikirler çıkacaktır.

Doğum Günü Sürprizi Fikirleri

Doğum günleri pek çok insan için hediye ve sürpriz demektir. Bir insan kaç yaşına gelirse gelsin hediyelerden ve sürprizlerden hoşlanmaya devam edebilir. Sevdiğiniz birinin doğum günü yaklaşıyorsa, doğum günü sürprizi fikirleri edinerek ona güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

En Güzel Doğum Günü Sürprizi Fikirleri

Farklı doğum günü sürprizi fikirleri hazırlayarak sevdiklerinizi doğum günlerinde mutlu edebilir ve şaşırtabilirsiniz. Doğum günü sürprizi hazırlamak için çok paraya ihtiyacınız yok. Fazla bütçeniz yoksa bile güzel bir doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz. Biraz yaratıcılığınızı kullanmanız yeterli.

İlginç Doğum Günü Kutlama Fikirleri

Sıradan doğum günü sürprizleri yerine farklı sürprizler arıyorsanız aslında çok da araştırma yapmanıza gerek yok. Basit birkaç objeyle de güzel bir doğum günü hazırlayabilirsiniz. Evde kutlama yapacaksanız doğum günü olan kişinin bulabileceği ama çok da görünmeyecek yerlere balonlar koyup balonların ucuna notlar yazabilirsiniz. Biraz daha farklı olsun isterseniz de balonların içine not yazıp o şekilde şişirebilirsiniz. Bir başka sürpriz de anıları hatırlatmak olabilir. Yine doğum günü olan kişinin bulabileceği yere beraber poz verdiğiniz fotoğrafları koyup arkasına güzel sözler yazabilirsiniz.

Arkadaşa Doğum Günü Sürprizleri

Arkadaşınıza etkileyici doğum günü sürprizleri hazırlamak istiyorsanız onu bu güzel günde biraz neşelendirecek şeyler yapabilirsiniz. Hiç ummadığı bir anda ortak arkadaşlarınızı mekana getirerek ortamı bir parti mekanı haline getirebilirsiniz. Beraber izleyeceğiniz filmin ortasına onun için güzel sözler söylediğiniz eğlenceli bir video ekleyerek onu şaşırtabilirsiniz. Onun kolayca bulabileceği yerlere küçük hediyeler ve notlar bırakabilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Doğum Günü Sürprizleri

Erkeğe doğum günü sürprizi hazırlamak hem zor hem de kolaydır. Erkeklere genellikle forma, çakmak, kupa, saat, kalem gibi klasik hediyeler verilir. Klasik hediyeler vermekten sıkıldıysanız biraz daha eğlenceli hediyeler verebilirsiniz. Kendiniz hazırladığınız bir hediye de çok hoş olacaktır. Beraber poz verdiğiniz fotoğraflardan güzel ve eğlenceli bir doğum günü albümü hazırlayabilirsiniz. Sevgiliye sürpriz fikirleri arıyorsanız bir başka fikir de ona güzel bir akşam yemeği hazırlamak olabilir. Eğer sesiniz güzelse birkaç şarkı kaydederek doğum günü yemeğinde fonda sizin söylediğiniz şarkılarla dolu CD'yi çalabilir ve onu şaşırtabilirsiniz. Sesiniz güzel değilse de üzülmeyin. Teknoloji bu konuda size yardımcı olabilir.

Erkeğe Sürpriz Doğum Günü Fikirleri

Doğum günü olan erkek sevgiliniz ya da hoşlandığınız kişi değilse ona romantik bir hediye hazırlamanız pek doğru olmaz. Doğum günü olan kişinin hobilerini, zevklerini göz önünde bulundurarak ona güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Almayı hayal ettiği ancak alamadığı bir hediye varsa onu alabilirsiniz. Ona masaj, tatil, sinema ya da sevdiği bir sanatçının konser biletlerini hediye etmeniz de onu çok sevindirecektir.

Eşe Doğum Günü Sürprizleri

Doğum günü sürprizi fikirleri için eşinizin doğum günü geldiyse ona evde romantik bir doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz. Başka hiç bir mekanda evinizde olduğu kadar rahat edemezsiniz ve evinizde her şeyi siz yöneteceğiniz için sizin emeğinizle dolu bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Yemek yapmayı çok iyi bilmiyorsanız da üzülmeyin böyle anlarda ortamın güzelliği yemeğin tadından çok daha önemli oluyor. Ayrıca internetten bakarak pek çok yemeği yapabilirsiniz. Doğum günü sürprizi fikirleri için hiç birini yapamıyorsanız dışarıdan da yemek söyleyebilirsiniz. Kokulu mumlar, etrafta romantik sözlerin yazılı olduğu notlar, fonda güzel bir müzik ve ona vereceğiniz küçük bir armağan.. Hediyenin ne olduğu önemli değil. Kendi yaptığınız şık bir hediye de olabilir.

Kişiye Özel Doğum Günü Süsleri ve Organizasyon Fikirleri

Doğum günü kutlamaları son yıllarda oldukça büyük bir sektör haline gelmiş bulunmakta. Hal böyle olunca çeşitli organizasyon firmaları aracılığıyla, harika tema ve kişiye özel doğum günü süsleri ile oldukça görkemli partiler düzenleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Doğum Günü Süsleri Fikirleri

Çocuğunuz ya da sevdiğinizin doğum günü için kişiye özel doğum günü süsleri hazırlayarak ya da alarak harika sürprizler yapabilir ve muhteşem partilere imza atabilirsiniz. Birbirinden güzel kişiye özel doğum günü süslerini sizler için bu yazımızda bir araya getirdik.

Strafordan Özel İsimler

Strafordan yapılmış boyalı harflerle çocuklarınızın ya da arkadaşlarının isimlerini yazarak hazırlayacağınız parti alanı ile gönülleri fethetmek oldukça kolay.

Hatıra Çerçevesi

Doğum günlerinin son modası hatıra çerçeveleri kişiye özel tasarımları ile sevdiklerimize hazırlayacağımız parti süsleri arasında başköşeyi kapmaya aday. Yaş detaylı olan hatıra çerçeveleri ile çekilmiş fotoğraflar ileride hoş bir anı olarak kalacaktır.

Prenseslere Yakışır Süsleme

Prenses temalı bir organizasyon fikri içerisindeyseniz eğer, prensesinize uygun swarovski taş süslemeli strafor taçlardan mutlaka kullanmalısınız.

Kişiye Özel Sade Süslemeler

Sadelikten yana olanlar için kişiye özel en sevdiği çiçeklerden oluşan bir masa süslemesi ve yanında yine özel olan küçük armağanlarla süslemeler yapabilirsiniz.

İkram Kürdanları ve Etiketler

Çocuğunuzun doğum günü için en sevdiği oyuncağın olduğu, ismi ve yaş detayıyla ona özel ikramlık kürdanlar, küçük süs pankartları hatta peçete ve bardak etiketleri bastırabilirsiniz. Bu çocuğunuzu çok mutlu edebilir.

Işıklı İsimler

Işıklı harflerle en sevdiğiniz arkadaşınızın ya da çocuğunuzun ismini yazdırabilir ve ona büyük bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu tamamen kendisine özel yapılmış doğum günü süslemesini görüp de mutlu olmayacak kimse yoktur herhalde.

Kişiye Özel Pankartlar

Çocuğunuz, eşiniz ya da arkadaşınız. Her yaş için kullanılabilecek olan kişiye özel doğum günü süsleri pankartlarını sadece açık alanlarda değil, evde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fotoğraf, isim ve yaş detayları ile istediğiniz gibi şekillendirmenin mümkün olduğu kişiye özel pankartları bastırmak için matbaalardan yardım alabilirsiniz.

Kişiye Özel Duvar Süsleri

İyi ki doğdun, mutlu yıllar… Doğum günlerinde her daim kullandığımız bu cümlelere isim ekleyerek kişiye özel bir duvar süsü haline getirebilirsiniz.

Strafordan Yaş Süsleri

Girilecek yaş detayının bulunduğu süsler, kişiye özel doğum günü süsleri arasında en güzel ve espriye konu olan süslerdendir. Strafordan kesilerek şekillendirilmiş ve istediğiniz renge boyayarak kullanabileceğiniz süslerle sevdiklerinizin doğum günü süslemelerini özelleştirebilirsiniz.

En İyi Sevgiliye Doğum Günü Organizasyonları

Sevgiliye doğum günü organizasyonları çok romantik ve özel bir düşüncedir. Bu konuda yapacağınız mükemmel bir organizasyon, sevginizin daha da artmasına katkı sağlayacaktır. Bunu bir fırsat olarak görenler olduğunu da unutmayın.

Sevgiliye doğum günü organizasyonları için, birbirinden kaliteli mekânlar var. Burada sevgilinize sürpriz şekilde hazırlayacağınız mekân tercihi, kutlamanın kalitesini de üst düzeye çıkaracaktır. Belki de baş başa bir tercih daha hoş durabilir.

Sevgiliye Doğum Günü Organizasyon Fiyatları

Eğer maliyetler sizi korkutuyorsa, uygun şartlarda organizasyon imkânları da var. Sevgiliniz için iyi bir kutlama adına biraz masrafı göze alabilirsiniz. İnanın bu konuda pişmanlık yaşamazsınız.

Doğum Günü Organizasyonu Yetişkin

Yetişkinler için doğum günü organizasyonları biraz farklıdır. Özellikle bayanların doğum gününde, duygusal anlar ön plana çıkabilir. Buradaki başarı organizasyonun kusursuzluğunda gizli olabilir.

Romantik Doğum Günü Organizasyonu

Birbirini seven insanların romantik bir ortam oluşturması, doğum günü organizasyonu için gerçekten önemlidir. Yaratıcı ve sürprizlerle desteklenmiş seçenekler, elbette ki daha göz kamaştırıcı olabilir.

Sevgiliyle Baş Başa Doğum Günü

Pek çok insan doğum gününü sevgilisi ile baş başa geçirmek ister. Bunun için bir yemek rezervasyonu, özel ayrılmış bir masa veya farklı bir sürpriz ilgi çekecektir. Sizin seçiminiz çok büyük önem taşıyor.

Sürpriz Doğum Günü Mekânları

Genellikle eğlence mekânları doğum günü için iyi bir sürpriz oluşturabilir. Sevdiğinize ya da değer verdiğiniz bu insana yapacağınız sürprizler de gerçekten büyük önem taşımaktadır. İyi bir mekân seçerek bu konuda avantajlı konuma gelebilirsiniz.

Sevgiliye Sürpriz Yapılacak Mekânlar

Burada sevdiğinizin düşüncelere elbette ki önemlidir. Müzikli bir mekânda sürpriz yapmak sevgilinizi daha fazla mutlu edebilir. Yine de onun istediği şekilde bir organizasyon yapmak daha mantıklıdır.

Baş Başa Doğum Günü Kutlama Mekânları

Sevgiliye doğum günü organizasyonları büyük gayret istiyor. Baş başa doğum günü kutlamak için, organizasyonun da kusursuz olması ortamı daha hoş hale getirecektir. Öylesine bir fırsat varken kaçırmayın ve sevgiliniz için en iyisini yapmaya çalışın. Mutluluğu yakalamak için sizin performansınız çok önemlidir.

Doğum Günü Organizasyon Malzemeleri

Doğum günü partisinde hem parti mekanını süslemek hem de eğlenceli zaman geçirmek için bazı malzemelere ihtiyaç duyarsınız. Yapacağınız partide eksik olmasını istemiyorsanız ve son dakika sürprizleri yaşamaktan korkuyorsanız kendinize bir doğum günü organizasyon malzemeleri yapabilirsiniz.

Doğum günü partisi hazırlayacaksanız ve kendinize bir doğum günü parti malzemeleri listesi yapmak istiyorsanız en önemli malzemeleri öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Tabak-Çatal-Bardak Seti

Doğum günü yapacağınız kişinin yaşına ve zevkine uygun tabak seti satın alabilirsiniz. Kalabalık bir parti olacaksa evinizdeki tabak ve bardaklar yetmeyebilir. Bunun yerine plastik tabak ve bardaklar kullanabilirsiniz. Eğer doğum günü partisini evde yapacaksanız bu doğum günü organizasyon malzemeleri kullanarak bulaşık probleminden de kurtulabilirsiniz.

Süsleme Malzemeleri

Doğum günü partisini yapacağınız mekanı istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Eğer bir çocuk için doğum günü partisi düzenliyorsanız çizgi film karakterleri, süper kahramanlarla ilgili süsleme malzemeleri bulabilirsiniz. Doğum gününü bir mekanda yapacaksanız mekan, bu konuda size destek verebilir.

Konuşma Balonları

Henüz sesli fotoğraflar çekilebilen fotoğraf makineleri icat edilmedi ancak bu, duygularınızı ifade etmenize engel değil. Doğum gününe uygun birbirinden güzel konuşma balonları satın alabilirsiniz. Bu konuşma balonlarının fiyatları da oldukça uygundur. Bol bol konuşma balonu satın alarak fotoğraf çekiminde kullanabilirsiniz.

Parti Şapkaları

Doğum gününe katılan misafirlere dağıtmak üzere birbirinden renkli parti şapkaları satın alabilirsiniz. Bu şapkaların farklı modelleri de satılıyor ve fiyatları da uygun. Dilediğiniz kadar parti şapkası satın alarak bu şapkaları gelen herkese dağıtabilirsiniz.

Renkli Maskeler

Doğum gününe gelen misafirlere dağıtmak üzere rengarenk maskeler satın alabilirsiniz. Bu maskeler sayesinde doğum gününe katılan herkes çok renkli fotoğraflar çektirebilir. Doğum gününe uygun maskeler satın alabilirsiniz. doğum günü organizasyon malzemeleri için bu maskelerin de fiyatları uygundur.

Doğum Günü Parti Malzemeleri Nereden Satın Alınır?

Doğum günü parti malzemeleri, parti malzemeleri satan her yerde bulabilirsiniz. Bu malzemeler çoğu zaman "Ucuzluk Pazarı" adı verilen mağazalardan da bulunabilir. Eminönü pazarında da aradığınız süsleri en ucuz fiyata bulunabilirsiniz.


Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye Doğum Günü Organizasyon
İstanbul Doğum Günü Organizasyon İzmir Doğum Günü Organizasyon Ankara Doğum Günü Organizasyon Sinop Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?