Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Bebek Görmeye Gelenlere Ne İkram Edilir? En Güzel Doğum İkramları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğum yapıldıktan sonra ailenin yakınları hastaneye ziyarete gelirler. Ziyarete gelen insanlara bazı ufak ikramlar hazırlamak hoş bir ayrıntı olabilir. Doğumunuz planlı bir doğumsa bir organizasyon şirketiyle çalışarak ya da evde kendiniz bir şeyler hazırlayarak lezzetli doğum ikramları sunabilirsiniz.


Doğum İkramları için Harika Öneriler

Doğum ikramları, doğumdan sonra hastaneye ya da eve bebeği, aileyi ziyaret etmeye gelen misafirler için hazırlanır. Doğumunuz planlıysa doğum ikramlarınızı önceden hazırlayabilirsiniz ama doğum planlı değilse son anda ikram hazırlamak zor olacaktır. Böyle bir durumda doğumdan sonra eve ikramlar göndermeleri için bir organizasyon şirketi ile anlaşabilirsiniz.


Doğumda Hastanede İkram Edilecekler

Hastane bebek odası ikramları için pek çok seçeneğiniz var. Hastaneye gelecek misafirlerinize dağıtmak üzere bütçenize uygun ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. İsterseniz çikolata, lohusa şerbeti, zemzem suyu, kurabiye gibi ikramlar hazırlatabilirsiniz, isterseniz de biraz daha maliyetli olabilecek küçük sandviçler, kanepeler yaptırabilirsiniz.


Bebek Görmeye Gelenlere Ne İkram Edilir?

Hastane ortamında bebek görmeye gelenlere çok fazla ikram hazırlamanıza gerek yok. Ağızlarını tatlandırmak ve gelenlere bir şeyi ikram etmeden göndermemiş olmak için küçük çikolatalar hazırlatabilirsiniz, isterseniz şeker hamuru ile süslenmiş lezzetli kurabiyeler de ikram edebilirsiniz. Evde bebek görmeye gelenlere ise isterseniz kendi hazırladığınız ikramlık yiyeceklerden verebilir isterseniz de bir organizasyon şirketiyle anlaşarak onlara ikramlıklar hazırlatabilirsiniz. Yeni doğan bebek hastane ikramları arasında en popüler olanlar çikolata ve lohusa şerbetidir.


Doğumdan Sonra Eve Gelenlere Ne İkram Edilir?

Lohusa olduğunuz için doğumdan sonra eve gidip ikram hazırlayamazsınız ama aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınız misafirleriniz için ikramlık bir şeyler hazırlayabilir. Kek, kurabiye, börek, minisandviç gibi yiyecekler hazırlanabilir. Daha önce doğum yapmış arkadaşlarınızdan doğum ikramları tavsiye ve önerilerini de alabilirsiniz.


Doğumda Hastanede Verilen Hediyeler

Hastanede ikramlıkların yanı sıra bebek görmeye gelenlere hediye de verilebilir. Bu hediyeler genellikle magnetler, çerçeveler, küçük süsler, biblolar olur. Zevkinize ve bütçenize göre hediyeler dağıtabilirsiniz.




En İyi Catering Firması Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Catering Firması profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Bebek Görmeye Gelenlere Ne İkram Edilir? En Güzel Doğum İkramları için en iyi profesyonel listesi
5.0 79 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?