Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Dudak Dolgunlaştırıcı Doğal Yöntemler Nelerdir? Nasıl Yapılır?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Her kadının arzuladığı iri dudaklar için uygulayabileceğiniz basit yöntemlerle böyle dudaklara kavuşabilirsiniz. Dudak dolgunlaştırıcı doğal yöntemler ile ameliyatsız dertsiz dolgun dudaklara sahip olabileceksiniz.


Dudak Dolgunlaştırıcı Doğal Yöntemler

Dudaklarınızı dolgun bir şekle getirmenin değişik bir çok yöntemi var. Size bu yöntemlerden en kolay ve doğal olanları anlatmak istiyoruz. Dudak dolgunlaştırıcı doğal yöntemler nelermiş bir göz atalım.


Biber yağı ile dolgun dudaklar

1 er tatlı kaşığı badem ve ceviz yağı, 20 damla Hindistan cevizi yağı ve üzerine 1 -2 damla acı biber yağı ekleyerek karıştırın. Bu karışımı dudaklarınıza ovalayarak sürün. 1 hafta kadar her akşam deneyin. Biber yağını söylediğimiz ölçüden fazla kullanmayın.


Tarçın ile dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz

Tarçın kan dolaşımını hızlandırıcı bir baharattır. Bu yönüyle dudaklarınıza da aynı etkiyi yaparak dudaklarınızı dolgunlaştırır. Bunun için az bir miktar vazeline birkaç damla tarçın yağı damlatıp iyice karıştırarak dudaklarınıza sürün.


Dudak dolgunlaştırıcı doğal yöntemler

Bir miktar bal ve esmer şekeri karıştırarak yumuşak bir diş fırçası ile dudaklarınızı fırçalayın. Dudaklarınızı dolgunlaştırırken aynı zamanda parlak ve bakımlı görünmesine yardımcı olur.


Nane yağı da işe yarıyor

Birkaç damla nane yağını az miktarda vazelin ile karıştırın ve dudaklarınıza sürün. Nane yağı da çok çabuk etki ederek kan akışını hızlandırır ve dudaklarınızın irileşmesine yardımcı olur.


Dudaklarınız için farklı bir tarif

Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için doğal yöntemlerden bir tarif daha. Yarım tatlı kaşığı zeytinyağı ve yarım tatlı kaşığı balı bir kâsede karıştırarak yumuşak bir diş fırçası ile dudaklarınızı fırçalayın. 10 dakika sonra dudaklarınızı ılık su ile yıkayın.


Kabartma tozu ve bal

İki çay kaşığı balı yarım tatlı kaşığı bal ile hamursu bir kıvama gelinceye kadar karıştırın. Dudaklarınıza masaj yaparak yedirin ve 5 dakika sonra sıcak su ile yıkayın. Ardından yumuşak diş fırçası ile masaj yapın. Üç günde bir bu yöntemi uygulayabilirsiniz.


Dudak dolgunlaştırıcı hareketler

Derin nefes alıp dudaklarınızı büzerek yavaş yavaş üfleyin. Bir başka yöntem ağzınızı tam gerdirerek a,o, u ve e harflerini tekrar etmek. Farklı bir yöntem dudaklarınızı gererek açın ve ardından sıkıca kapatıp kapalıyken sekiz rakamı yapmaya çalışacak şekilde dudaklarınızı hareket ettirtin. Dudak dolgunlaştırıcı doğal yöntemler arasından size en uygun olanları deneyerek dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz, Gül Suyunun Faydaları Nelerdir? Yüze, Cilde İyi Gelir Mi? başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Dudak Dolgunlaştırıcı Doğal Yöntemler Nelerdir? Nasıl Yapılır? için en iyi profesyonel listesi
4.9 23 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?