Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Duygusal Mezuniyet Yazıları, Yıllık Yazısı Örnekleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 30/04/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet, her öğrencinin heyecanla beklediği andır. Mezuniyet töreni eğlenceli anlara sahne olduğu gibi duygusal anlara da sahne olur. Mezuniyet töreninizde konuşma yapacaksanız duygusal mezuniyet yazıları hazırlayabilirsiniz.


Duygusal Mezuniyet Yazıları İçin Harika Öneriler

Duygusal mezuniyet yazıları, mezuniyet töreninde okunabilir ya da yıllığa yazılabilir. Bu yazıları kendinize göre değiştirebilirsiniz. Önemli anılarınızı da mezuniyet yazınıza dahil edebilirsiniz.


Gitme Vakti - Duygusal Mezuniyet Yazıları

Gitme vakti geldi. 4 yıldır yürüdüğümüz sokakları, oturduğumuz sınıfları, gezdiğimiz koridorları, sevdiğimiz öğretmenleri, arkadaşlarımızı bırakıp kendi yolumuza gidiyoruz. Bu yolculuğa hazırlanırken de çok yollardan geçtik. Büyüdük, olgunlaştık. Kendimizi yetiştirdik. Sadece derse girmedik, hayat dersleri de aldık. Şimdi, geçtiğimiz bütün derslerin karşılığını almaya gidiyoruz. Bu güzel yıllarda derslerimize giren, bizi yetiştiren, bizde emeği geçen bütün öğretmenlerime ve bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım hayatınızın bundan sonrasında, verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız..


Vedalar Zor

Vedaları sevmez kimse. Bırakıp gitmek zordur. Hayatımızda yeni sayfalar açacak olmamız güzel ama önemli olan eski sayfaları tozlandırmamak, geri dönüp o günlere güzel bakmak. Beraber yaşadığımız şeyleri, geçirdiğimiz güzel günleri unutmak ne mümkün? Asla unutulmayacak. Her zaman hasretle hatırlanacak. Burası benim için sadece bir okul olmadı. Aynı zamanda ev oldu, yaşam alanı oldu. Ders aldım, öğrendim hatta yeri geldi öğrettim. Büyüdüm artık. Kendi sayfalarımı açıp yeni şeyler yazma vakti ama geçmişi unutmadan. Mezun olduğumuz bu güzel günde bana engin bilgilerini veren öğretmenlerime ve yanlarında olmaktan, bir şeyler paylaşmaktan her zaman zevk aldığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siz olmasaydınız bu güzel anılar olmazdı. Açtığınız yeni sayfalarınızda, yürüdüğünüz yeni yollarda başarılar...


Bugün Bir Devir Kapanıyor.. - Duygusal Mezuniyet Yazıları

Tarih içinde bir devri kapatan olaylar vardır hep. Kavimler Göçü gibi, İstanbul'un fethi gibi.. Benim de bir devrim burada kapanıp yine burada açılıyor. Bugün mezun oluyorum. Artık öğrendiğim her şeyin, aldığım bütün derslerin karşılığını alma vakti geldi. Verdiğimiz emeklerin, döktüğümüz terlerin artık karşılığını alacağız. Bu yolda beraber yürüdüğümüz, sıralarda beraber dirsek çürüttüğümüz bütün arkadaşlarıma ve üzerimizde sonsuz emekleri olan sevgili öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar sizinle olsun..


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Duygusal Mezuniyet Yazıları, Yıllık Yazısı Örnekleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?