Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hamile elbisesi modelleri için öneriler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 28/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hamilelik hem oldukça zor hem de güzel bir süreç. Dünyaya bir bebek getirecek olmanın heyecanı ve anne olmanın sevinci birleşince daha da büyülü bir hal alıyor. Ancak elbette hamileliğin getirdiği pek çok sorun da var. Bunlardan kadınların en çok şikayet ettiği sorun ise tarzlarına uygun hamile elbisesi modelleri bulamamak. Hamileliğin ilk birkaç ayı hala var olan kıyafetlerinizi giyebiliyor olsanız da dördüncü aydan sonra artık kıyafetleriniz size olmamaya başlar. Özellikle hamilelik sürecinde özel davetlere ya da nişan-düğün gibi etkinliklere davet ediliyorsanız durum daha da zorlaşır.


En güzel hamile elbisesi modelleri

Giyecek bir şey bulamamanın sıkıntısı, hamilelik duygusallığı ile birleşince ortaya kötü bir ruh hali çıkar. Ancak gelişen moda dünyası elbette hamile kadınları da es geçmiyor. Birbirinden güzel hamile kıyafetleri ile artık hamileliğinizin kaçıncı ayında olursanız olun güzel giyinebiliyorsunuz. İşte özel günlerde şık olmanızı sağlayacak en güzel hamile elbisesi modelleri..


A kesim hamile elbiseleri

Hamilelikte her zaman dümdüz ve geniş şeyler giymek zorunda değilsiniz. Bu algınızı tamamen kıracak harika elbise modelleri mevcut. Bu süreçte ne kadar kilo almış olursanız olun kendi bedeninize uygun harika hamile elbiseleri bulma şansına sahipsiniz. Yalnızca karın bölgesi geniş olan ve üst bölgesi dilediğiniz detayı barındıran birçok farklı elbise bulabilirsiniz. Hamile elbiseleri genellikle bel bölgesinden oturup aşağı doğru genişler. Hem sizin rahat hareket etmeniz açısından hem de şık görünmesi açısından bu elbise modelleri idealdir. Böylece elbisenin üst kısmını dilediğiniz gibi dar modellerden seçebilirsiniz.


Düz kesim hamile elbise modelleri

Eğer hamileliğin ilk yarısındaysanız elbette düz kesimli elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Esnek kumaştan yapılan ve hareketinizi kısıtlamayacak elbiselerle şık görünebilirsiniz. Bel ve göbek kısmında peplum gibi detaylar bulunan elbiseler sizi çok daha şık gösterecektir.


Midi hamile elbiseleri

Midi elbiseler hamileler için en uygun elbise modelleri arasında yer alıyor. Üst kısmı tamamen kapalı ve yarım kollu midi bir elbise ile etkinlik boyunca rahat edebilirsiniz. Bu süreçte her ne kadar göbek kısmı bol olsa da göğüs kısmı çok fazla sıkı olan modelleri tercih etmemenizde fayda var. Elbise seçerken önce kendi rahatınızı düşünmeli sonra şıklığa önem vermelisiniz.


Uzun hamile elbise modelleri


Şık görünmek için uzun abiye elbiseler giymek istiyorsanız elbette hamileler için de böyle bir seçenek var. Helen tarzı elbiseler hamileler için oldukça ideal elbise modelleri arasında yer alıyor. Diğer modellerde olduğu gibi uzun elbiseler de göğüs bölgesinden itibaren bollaşarak düz bir şekilde inen modellerden oluşuyor. Uzun elbise alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kısım elbisenin boyunun çok fazla uzun olmaması. Takılıp düşme tehlikelerine karşı adımlarınızı kısıtlamayacak elbise modelleri tercih etmelisiniz. Çok fazla dar ya da düz kesimli elbiseler de yine adım atmanızı zorlaştırabilir. Bunun için şifon, uçuş uçuş ve geniş elbiseler seçerek hem şık hem de rahat olabilirsiniz.

   


Hamile Beslenme Düzeni Nasıl Olmalı?

Hamileyken şık görünmek çok kendinizi iyi hissetmeniz için oldukça önemli. Ama yedikleriniz de sizin daha iyi hissetmenizi sağlamada en büyük etkenlerden biri. Hamilelik boyunca nasıl bir beslenme düzenini takip etmeniz gerektiğini merak ediyorsanız sitemizde hamilelik ile ilgili yazılara göz atmayı unutmayın.


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hamile elbisesi modelleri için öneriler için en iyi profesyonel listesi
5.0 35 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?