Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Mezuniyet Partisi Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Mezun olmak, bir insanın hayatındaki en özel anlardan biridir. Hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz okulu kazandıktan sonra binbir emekle okuduğunuz, sabahlara kadar ders çalıştığınız ve başarıyla bitirdiğiniz için çok iyi bir kutlamayı da hak ediyorsunuz. Okulun mezuniyet töreninden sonra yapılacak bir mezuniyet partisinde eğlenmek ve sonunda okulu bitirmenin sevincini arkadaşlarınızla yaşamak için mezuniyet partisi verebilirsiniz. Mezuniyet partileri, teknede, balo salonlarında, clublerde, evde ya da şık bir restoranda yapılabilir. Farklı konseptlere göre mekan tercihi yapabileceğiniz gibi partiye gelecek mezun sayısına göre de bir mekan belirleyebilirsiniz. Mezuniyet partisi fikirleri genellikle yaz döneminde olduğu için tekne partileri, şık restoran terasları, havuz başı ya da bahçeler uygun bir seçim olabilir.


İşte mezuniyetten önce göz atabileceğiniz en güzel mezuniyet partisi fikirleri..

Süslemelerde renkler önemli

Mezuniyet partisi konseptinde kullanacağınız renkleri okulunuzun ana renklerinden seçerek harika bir parti planlayabilirsiniz. Partinin yapılacağı mekanın süslemelerinde kullanılacak bu renkler harika bir bütünlük sağlayacaktır. Mekanın girişinde yer alacak esprili bir yön tabelası, duvar süslemeleri, masa düzeni, sandalye süslemeleri ve daha birçok detay ile partinizi görsel açıdan destekleyebilirsiniz.


Mezuniyet yılı/dönemi mutlaka yansımalı

Mezun olduğunuz yıl oldukça önemli. Bunu parti konseptine yansıtmaya ne dersiniz? Cupcakelerden oluşmuş bu tarih hem akılda kalıcı hem de son derece lezzetli görünüyor. Pasta yerine bu tarz bir cupcake ile davetlilere çok daha rahat ikramda bulunabilirsiniz. Cupcake yerine mezuniyet tarihinizi büyük balonlarla da yapabilirsiniz. Hazır olarak satılan sayı figürlü büyük balonlar bu konuda ideal olabilir.


Atıştırmalıklarda da mezuniyet ruhu hissedilmeli

Atıştırmalıkları ve ikramları mezuniyet temasına göre hazırlayarak oldukça eğlenceli görüntüler oluşturabilirsiniz. Son zamanlarda mezuniyet partilerinde sıklıkla kullanılan bu kep figürlü mini kekler oldukça trend. Cupcake kalıbı ve çikolata ile yapabileceğiniz bu çok kolay atıştırmalık mezuniyet partileri için harika görünüyor.


Mini diplomalar

Yine popüler parti atıştırmalıkları arasında bu mini diplomalar yükselişte. Rulo gofretleri ile kolayca hazırlayabileceğiniz bu harika diploma figürlü atıştırmalıklarla hem arkadaşlarınızı hem de davetlileri çok güldürebilirsiniz. Elbette mezuniyet partisinin ana teması diploma üzerine kurulu olmalı.


Pasta teması

Gelelim pasta fikirlerine. Eğer mezuniyet partisi için bir klasiği yerine getirip pasta sunumu yapacaksanız kesinlikle mezuniyet temasına sahip bir pasta tasarımına yer vermelisiniz. Mezun olduğunuz bölümün kitaplarının olduğu ve mini bir kep bulunan bu tarz bir pasta ile harika bir mezuniyet partisi pastası elde edebilirsiniz.


Hediyelikler

İyi bir partide en önemli şeylerden biri de hediyeliklerdir. Son dönem mezuniyet partisi fikirleri arasında popüler olan davetlilere hediye verme geleneği elbette mezuniyet partisi için de geçerli. Şık bir yerde yapacağınız mezuniyet partisi organizasyonu sonrası gelen arkadaşlarınıza "başarının anahtarı" temalı bu şık sembolik anahtarları hediye edebilirsiniz. Hem anlamlı hem de eğlenceli olabilecek bu tarz hediyelikler sizin çok iyi bir parti organizasyonuna imza attığınızın göstergesi olacaktır.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Mezuniyet Partisi Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 20 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?