Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Sünnet etkinlikleri, belli bir yaşa gelmiş erkek çocukları için düzenlenir. Siz de bir sünnet düğünü planlıyorsanız birkaç süsleme fikrine de ihtiyacınız var demektir. İşte en güzel sünnet süsleri.


Sünnet Süsleri İçin Modeller

Pek çok kutlamada olduğu gibi sünnet törenlerinde de farklı süslemeler kendini gösterir. Yalnızca erkek çocukları için yapılan bir kutlama olduğu için genellikle mavi rengin kullanıldığı bu süslemeler, törene farklı bir hava kazandırır.


Sünnet Süsleri Dekorasyonu

Sünnet düğününü yapacağınız mekan, dekorasyon açısından da sünnete uygun olmalıdır. Bunun için farklı sünnet süsleri kullanabilirsiniz. Mekanın girişinde yer alacak bir kapı süsü iyi bir fikir olabilir.


Sünnet Kapı Süsü Modelleri

Elbette ev ya da bahçe gibi mekanlarda da sünnet törenleri yapılabilir. Kapıya asacağınız süsü kendiniz yapabileceğiniz gibi hazır olarak da satın alabilirsiniz. Bu tarz süsler genellikle mavi ve beyaz renklerden oluşur.


Nazar Boncuğu Süslemesi

Ve sünnet düğünleri çoğunlukla nazar boncuğu süslemesi barındırır. Bu açıdan kapı süsünde de kocaman bir nazar boncuğu bulunabilirsiniz. Tüller, ponponlar ya da boncuklarla harika bir süs yapabilirsiniz.


Masa Düzeni ve Sandalye Süslemesi

Mekan süslemelerinde, masa düzeni ve sandalye süslemesi de bütünlük oluşturmalıdır. Aynı şekilde mavi ve beyaz renklerde tül ya da kurdeleler kullanılabilir. Sünnetime hoş geldiniz yazılı hoş bir sünnet süsleri de iyi bir fikir olabilir.


Fotoğraf Çerçeveleri

Birçok özel günde olduğu gibi sünnet düğünleri için de hazır olarak satılan çerçeve ve el maskeleri tercih edebilirsiniz. Bu tarz detaylar oldukça eğlenceli fotoğraflar ortaya çıkarması açısından faydalıdır.


Sünnet Süsleri Diğer Aksesuarları

Çerçeve ya da maske gibi farklı detayların yanı sıra hem davetlilere yapacağınız ikramlarda hem de vereceğiniz hediyelerde aynı süsleme tarzından faydalanabilirsiniz. Keçeden yapılmış çerçeveler, magnet ya da anahtarlıklar ideal olabilir. Bu ikram ya da hediyelikleri tüllerle süslenmiş, şık bir sepet içinde dağıtarak hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz. Sünnet süsleri dendiğinde akla ilk olarak mekan süslemesi gelse de bu tür detaylar da genel bir süsleme içinde yer alıyor. Mekan süslemesi olarak da duvara ya da kapı kenarlarına asabileceğiniz "maşaallah" yazılı süsler tercih edebilirsiniz. Elbette mavi ve beyaz rengin dışında da dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuğunuzun sevdiği çizgi film karakterleri de bu süslemeler içinde yer alabilir. Sünnet düğünü çocuğunuzun özel günü olduğu için sünnet süsleri de tam olarak onun istediği şekilde yapılabilir. Bu tarz süslemeyi tercih eden bir çok aile, araba, spiderman, batman gibi figürleri süslerde kullanmayı tercih ediyor


En İyi Sünnet Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Sünnet Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Sünnet Süsleri İçin En Güzel Örnekler için en iyi profesyonel listesi
4.7 21 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sünnet Annesi Saç Modelleri İçin Fikirler Sünnet Araba Süsleri Yapımı ve Modelleri Sünnet Buzdolabı Süsleri Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Birbirinden Güzel Sünnet Kapı Süsleme Modelleri, Örnekleri En Güzel Sünnet Davetiye Yazıları, Sözleri ve Fikirleri Düğün, Sünnet İçin Karikatürlü Davetiye Örnekleri, Modelleri, Fikirleri En Güzel Sünnet Davetiye Örnekleri, Modelleri ve Fiyatları Görkemli Bir Sünnet Düğünü İçin Sünnet Şapkası Örnekleri ve Modelleri Kapaklı, Resimli, İlginç ve Güzel Sünnet Davetiyesi Modelleri En Güzel Sünnet Fikirleri: Sünnet Balonları Örnekleri ve Modelleri Sünnet Anı Defteri Yazıları, Modelleri ve Yapılışları Sünnet Mevlüdü Malzemeleri Nelerdir? Neler Gereklidir? Sünnet Davetiyesi Modelleri Farklı Önerileri En Güzel Sünnet Hediyelikleri Önerileri, Modelleri ve Fiyatları En Güzel Sünnet Kurabiyeleri Modelleri ve Fiyatları Sünnet Takı Kurdelesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Mevlüt Hediyelikleri ve Fiyatları Sünnet Sepeti Nasıl Süslenir? Sünnet Sepeti Süsleme Örnekleri Sünnet Kınası Süsleri, Birbirinden Güzel Sünnet Süsleri Fikirleri Birbirinden Güzel Sünnet Evi Süsleme Örnekleri ve Fikirleri En Güzel Sünnet Yatağı Süsleme Örnekleri, Malzemeleri ve Fiyatları Sünnet Düğünü Müzikleri Şarkı Listesi Sünnet Odası Nasıl Süslenir? Sünnet Odası Fikirleri Sünnet Kınasında Söylenen Şarkılar Listesi Sünnet Çocuğuna Kına Nasıl Yakılır? Sünnet Kınasında Neler Yapılır? Sünnet Kınası Hazırlıkları Sünnet Davetiye Sözleri ve En Güzel Sünnet Yazıları
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?