Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Ankara Sünnet Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

Ankara Sünnet Organizasyon

107
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

Ankara Sünnet Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 532 oy
Tatlı Telaşe Organizasyon
Tatlı Telaşe Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
184 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Renkli Düşler Evi
Renkli Düşler Evi
5.0
Çevrimiçi
22 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Gülen Yüz Organizasyon
Gülen Yüz Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Ütopya Organizasyon
Ütopya Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
27 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Yenimahalle, Ankara
Valentes Event
Valentes Event
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Çankaya, Ankara
Kervan İlahi Grubu
Kervan İlahi Grubu
0.0
Çevrimiçi
2 yıldır gigbi'de
Altındağ, Ankara
Pena Organizasyon
Pena Organizasyon
4.8
Çevrimiçi
18 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Sünnet Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

Ankara Sünnet Organizasyon Fiyatları 2024

Ankara Sünnet Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 21.190 TL ile 25.910 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, Ankara Sünnet Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

Ankara Sünnet Organizasyon Müşteri Yorumları

G
Gülsüm Bek
Düğünümüze kattığınız güzellikler için içten teşekkürler 🥰👍gerçekten siz olmasaydınız böyle güzel olmazdı sünnetimiz 😍 bize de geri dönüşleri çok güzeldi❤️Kızlarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunarız Tatlı Telaşe 👍

C
Candan Demir
Çocuğumun sünnet düğününde seymenler ile bizlere eşlik ettiler çok güzeldi teşekkürler düğün dansı merkezi

A
Ayça Er
Nişan organizasyonumuz için Valentes Event ile çalıştık. Diğer organizasyon firmalarının aksine çok detaycı, çok ilgili ve memnuniyet odaklıydılar. İstediğimiz her saat sorularımıza cevap alabilmemiz bizi çok memnun etti. Kişiye özel peçetelerden tutunda, anı defterimize kadar çok zevkli seçimleriyle bize yardımcı oldular. Düğünümüzü de Valentes ekibiyle planlayacağız. Burdan da tekrar çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten birlikte tasarladık, emeğinize sağlık ☺️

E
Ecem Ergücen
Buğra bey, her konuyla detaylı bir şekilde ilgilendi, özel isteklerimiz için elinden geleni yaptı. Teşekkür ederim, tavsiye ederim.

R
Rana Arıeken
Doğum günü organizasyonu yaptırmıştım ve gerçekten hayran kaldım. Çok çocuksu mu olur diye korktum ama gerçekten mükemmel oldu. Zaten çalışmaları konusunda kötü bir şey bulamıyorum. Hızlı, temiz, profesyonel ve kaliteliydi. Çalışanların samimiyeti ise beni çok etkiledi. Sanki sizin yakınınız gibi canla başla ve tabiki de güler yüzle çalışıyorlar. Eğer bir daha organizasyon işim olursa ilk arayacağım isim sizsiniz.


Ankara Sünnet Organizasyon Talepleri

E Eyvaz S.
Ankara mamakta düğün salonunda olacak, düğün bitimine dek 250 kişiye dağıtım yapacak 250 kişilik mısır porcporn arabası ve yöresel kıyafetli dağıtıcısı, 250 kişilik pamuk şeker ve yöresel kıyafetli dağıtıcısı, 4 kişilik seğmenler ekibi, 4 kişilik yeniçeri ekibi, misafir çocukları en az yarım saat eğlendirecek animatör veya animasyon ekibi (etkinlik, yarışma, köpük show, sihir, kukla vb showlar yapacak) gibi organizasyonlar ve az miktarda da giriş kapı ve taht süsü istiyoruz.
I Irem A.
Ankara Kalecikte kır bahçesinde sünnet yemeği vermek istiyoruz. Düğün gibi olmadan eğlenceli bir organizasyon istiyoruz. Sünnet kıyafeti, palyaço, balon-ışık gibi ortam süsleme, sandalye giydirme, masa süsleri, video çekimi, yemek hizmeti istemekteyiz. sünnet tahtı veya koltuğu gibi ekstralar sonradan konuşulabilir emin değiliz.
L Levent
YAKLAŞIK 200 KİŞİLİK SÜNNET ORGANİZASYONU İSTİYORUM. DAHA ÇOK ÇOCUKLARA YÖNELİK OLSUN. PALYAÇO, SİHİRBAZ GÖSTERİSİ GİBİ. İKRAMLAR YEMEKLİ VEYA YEMEKSİZ (İÇECEK, KURUYEMİŞ, MEYVE GİBİ) OLARAK, ZAMANIDA 2019 HAZİRAN SONU DÜŞÜNÜYORUM. FİYATLANDIRMAYI YEMEKLİ VE YEMEKSİZ OLARAK VERİRSENİZ SEVİRİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
G Gültekin G.
Düğün köyde açık alanda olcak,misafirlerin giriş yeri olarak belirli bir kapı var ortasında misafirler karşılanacak,oğlanın duracağı yer ve tahtı olcak balonlarla süslenecek,organizatör olup,oğlanın kınası yakılacak,sonra takı merasimi,havai fişek gösterisi sonrada müzik eğlenceye devam şeklinde istiyorum.
Ö Özgür Y.
Oğlum 2 yaşında sünnet oldu birazda tıbbı gerekçeler ile şu an 9 yaşında anı olarak kalacak küçük çaplı bir plan yapılması tercihim olur. Aile olarak beklentimiz çocuğumuza güzel bir anı bırakmamak şatafattan aşırı israftan uzak küçük çaplı aile arasında olabilecek bir plan teşekkür ederiz
Ç Çiğdem Ç.
Ankara Kurtuluş vedat dalokay düğün salonunda 29 mayıs pazar günü saat 12-16:00 arasında olaca 8 yaşında olan oğlum için sünnet organizasyonu fiyatı almak istedim. Benim için öncelikle taht kurulumu önemli en uygun paketinizi öğrenmek istioyrum. balon süsleme istemiyorum.
E Ersin K.
Dini sünnet organizasyonu istiyorum yer belediye salonu ses sistemi olarak anfi ve hoparlör sistemi var Konsept içersinde ise varsa eğer çocukların taht ile gelisleri oturacaklari yere balon masa suslemesi kuran tilaveti ilahi ve tasavvuf müziği ve semazen gösterisi
S Sema K.
70-80 kişilik sünnet yemeği düşünüyoruz. Çok abartı olmayacak şekilde aile arsında bir. Yemek . Açık hava da bahçe süsleme, masa sandalye kiralama, sihirbaz, fotpgraf çekimi. İlerde oğlumuza anı kalması ve arkadaşları ile eğlenmesi amaçlı bir yemek düşünüyoruz
Ş Şuayip A.
Apartman önünde yarım saat kadar davul zurnanın çalması sonrası mevlut okunacak, üstü açık araba ile kısa tur atılması, foto ve vidoe çekimi, 2 sünnet çocuğu için kıyafet temini, evde süsleme vs. Sizlerinde sunacağı mantıklı teklifleri de göz önünde tutacağız.
S Sevda Ç.
merhaba, açılabilen bir mekanda, daha çok çocuklar için (palyaço, yüz boyama, sihirbaz, mısır, pamuk şeker gibi) tahta taşımak, kına, bir oyun ekibi (semazen, seymen, Erzurum ekibi olabilir), yemekli ya da kokteyl tarzında ayrı 2 fiyat alabilirmiyim.

Ankara Sünnet Organizasyonu Fiyatları

Sünnet erkekliğe bir adım olarak görülmektedir. Bu nedenle bazı aileler için büyük önem taşımaktadır. Sünnet organizasyonları bir çok seçenekle karşımıza çıkıyor. Ankara Sünnet Organizasyonu için ücretlendirme de bu seçeneklere göre şekilleniyor.

Sünnet organizasyonlarında yapacağınız tercihler fiyatları belirler. Müzikli veya müziksiz oluşuna veya yemek verip vermeyeceğinize göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Ankara Sünnet Organizasyonu Fiyatları bu tercihlere göre değişiyor.

Yemekli bir düğün

Ankara sünnet organizasyonunun yemekli olması maliyeti arttıracak en önemli unsurlardan birisi. Yemeğin içeriği de yine fiyatın belirlenmesinde farklı bir etmen. Ankara sünnet organizasyonu fiyatları kişi başı en alt limit 25 TL civarında olan yemekli sünnet düğünü kişi başı 70 TL ye kadar çıkabiliyor.

Ankara Sünnet Organizasyon Paketleri

Ankara sünnet organizasyon paketlerinin içeriğinde mekan, tasavvuf ekibi, mekter takımı, palyaço etkinliği, müzik grubu ve benzeri birçok detayı Ankara sünnet organizasyon şirketleri ile detaylandırabilirsiniz.

Tasavvuf ekibi de bir tercih

Sünnet organizasyonunuzda tasavvuf ekibi ile farklı bir ortam ve mistik bir düğün töreni yapabilirsiniz. Çağırılan ekibin büyüklüğüne göre organizasyon maliyetleri de değişiklik göstermektedir.

Mehter takımı kiralayabilirsiniz

İlgi çekici bir düğün organizasyonu için mehter farklı bir tarz olabilir. Konuklarınız için etkileyici bir mehter konseri konuklarınız için ayrı bir atmosfer yaşatabilir. Konuklarınızın eğlenceli dakikalar geçirmesi için güzel ve farklı bir yöntem.

Palyaço etkinliği

Organizasyona katacağınız palyaço etkinliği ile hem çocuğunuz hem de arkadaşları için farklı bir ortam eğlenceli bir zaman geçirme yöntemi sunabilir. Bu şekilde büyükler de düğün sırasında daha rahat ederler.

Müzik seçimi önemli

Sünnet düğünlerinde diğer tüm düğünler gibi müzik mutlaka var. Yapacağınız müzik seçimi misafirlerinizi sıkmayacak türden olmalı. Eğlenceli vakit geçirmeleri için ideal düğün ortamını sağlayacak şekilde planlanmalıdır.

Kaliteli bir organizasyon için

Bulacağınız organizasyon firması sizin istekleriniz ve kendi tecrübeleri doğrultusunda kusursuz bir organizasyon için başarılı bir çalışma yürütecek şekilde olmalı, profesyonel bir sünnet organizasyonu ile eğlenceli bir ortam sunalıdır.

Sünnet organizasyonlarında dini içerik

İslami sünnet organizasyon Ankara için bazı ailelerin tercihi ise dini içerik barındıran bir organizasyon tercihi olabiliyor. Kuran ve ilahilerin okunduğu müzik bulunmayan bir sünnet organizasyon tercihiniz için birçok firma hizmet veriyor.

Ankara Sünnet Düğünü Mekanları İçin Öneriler

Erkek çocukları için yapılan sünnet düğünleri, son dönemde oldukça gösterişli ve şaşaalı şekilde yapılıyor. Siz de çocuğunuzun bu önemli gününü şık bir şekilde kutlamak ve sevdiklerinizi şık bir şekilde ağırlamak istiyorsanız en iyi Ankara sünnet mekanları listemize göz atabilirsiniz.

Çocuğuzun sünnet düğününü en güzel şekilde yapmak her anne-babanın hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmek için atılması gereken en önemli adım mekan tercihidir. Ankara'da yaşıyorsanız, hem sizi hem de çocuğunuzu memnun edecek Ankara sünnet mekanları için önerilerimizi dikkate alabilirsiniz. İşte Ankara'da sünnet düğünü yapılacak mekanlar:

MF Garden

Ankara sünnet mekanları için kolay ulaşılabilir konumunun yanı sıra doğanın güzelliklerini de taşıyan bu şık mekanda çocuğunuz için en şık sünnet düğünü organizasyonunu gerçekleştirebilirsiniz. Her mevsim yapılacak düğünler için ideal bir yer olmasının yanı sıra geniş kokteyl ve balo salonlarıyla çok sayıda davetlinizi şık bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

Stardust Pool Club/Hotel

Ankara sünnet organizasyon için İncek’te yer alan bu şık mekan, gösterişli bir sünnet düğünü için oldukça ideal görünüyor. İlkbahar ve yaz aylarında yapacağınız sünnet düğünü için kır bahçesinin yanı sıra sonbahar ve kış aylarında tercih edebileceğiniz kokteyl ve balo salonları da mevcut. Şehrin kalabalığından uzakta, doğayla iç içe bir sünnet düğünü planlıyorsanız en ideal yerlerden biri.

Çınar Kasrı

Yine doğanın kucağında yer alan mekanlardan biri olan Çınar Kasrı da davetlilerinizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz bir sünnet düğünü için tercih edilebilecek en iyi mekanlar arasında yer alıyor. Özel menüleri ve profesyonel ekibi ile en iyi organizasyonu yapmanıza olanak yaratıyor.

Ankara Vilayetler Evi

Ankara’da yer alan en iyi organizasyon mekanlarından sayılan Ankara Vilayetler Evi de sünnet düğünleri için birçok kişinin tercih ettiği yerlerden biri. Geniş olması sayesinde çok fazla sayıda davetliyi en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz bu mekanda hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz.

Teb Dora Otel

Şehir merkezine yakın konumu, şık dekorasyonu ve şehrin kalabalığından uzak oluşu ile tercih edilebilecek en iyi kutlama mekanları arasında yer alan Teb Dora Otel, havuz manzarası ve nezih ortamıyla sünnet düğününüzün en iyi şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır.

Marry Garden

Açık havada keyifli bir sünnet düğününe imza atmak istiyorsanız doğayla iç içe olan bu şık mekanı tercih edebilirsiniz. Davetlilerinizin en iyi şekilde ağırlanmasını sağlayacak güler yüzlü ekibi ve şık mekan dekorasyonu ile çocuğunuzun bu özel gününü en iyi şekilde geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Ankara Konağı

Sahip olduğu Ankara manzarası, kolay ulaşılabilir konumu, sunduğu hizmet kalitesi ve şık dekorasyonu ile sünnet düğünlerinin vazgeçilmezi olan Ankara Konağı, misafirlerinizi şık bir şekilde ağırlayabileceğiniz bir yer.

Gölpark Sidelya

Gölbaşında yer alan Gölpark Sidelya, kutlamalar için özel olarak hazırlanmış mekanlar arasında yer alıyor. Göl manzarası ve çeşitli salon seçenekleriyle aklınızdaki sünnet düğününü gerçeğe dönüştürebileceğiniz bir mekan.

Park L’Amore

Profesyonel ekibi, lezzetli menüsü ve süslemelerle harika bir sünnet düğününe imza atabileceğiniz Park L’Amore, Ankara’da bulabileceğiniz en şık mekanların başında geliyor. Çocuğunuzun en özel gününü şık bir şekilde kutlayabileceğiniz ve davetlilerinizi de en iyi şekilde ağırlayabileceğiniz bir mekan arayışındaysanız seçenekler arasına katabilirsiniz.


Sünnet Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Sünnet Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Sünnet Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Sünnet Organizasyon İzmir Sünnet Organizasyon Ankara Sünnet Organizasyon Sinop Sünnet Organizasyon Kırklareli Sünnet Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?