Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

En Güzel Evlilik Yıldönümü Pastaları Modelleri, Fikirleri ve Fiyatları

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evliliğin en özel günlerindendir evlilik yıldönümü... Eşinizle birlikte baş başa kutlayacağınız evlilik yıldönümünüze anlam katacak birbirinden güzel evlilik yıldönümü pastaları arasından seçim yapma zamanı!


En Yaratıcı Evlilik Yıldönümü Pastaları

Evliliğinizin üzerinden geçen yılları düşünerek eşinizle birlikte bu özel günü romantik bir şekilde kutlamak isteyebilirsiniz. Bu romantik güne yakışacak lezzetli bir pastaya ve eşinizi duygulandıracak sözlere ne dersiniz?


Gelinlik ve damatlık

Gelinlik ve damatlık giydiğiniz günleri anımsamak adına bu pasta tasarımı güzel bir fikir olabilir. "Geçen zamanın her anı seninle güzel. Birlikte yaşlanalım..." gibi romantik sözleri de şeker hamuruyla yazdırarak evlilik yıldönümü pastaları seçeneklerine hareket katabilirsiniz.


Romantik ve sevimli bir pastaya ne dersiniz?

Şeker hamuru figürleriyle yapılan evlilik yıldönümü pastaları oldukça sevimli görünüyor. Siz de eşiniz ile kendinizin figürlerini yaptırabilirsiniz.


Baş harflerinizle süsleyebilirsiniz

Kendi figürlerinizi yaptırdığınız pastanın üzerine kalp şeklinde çubuklar takabilir, bu kalplere eşinizle birlikte baş harflerinizi yazdırabilirsiniz.


Esprili bir kutlama isteyenlere...

Uzun yılların ardından eşinizle esprili bir evlilik yıldönümü kutlamak isterseniz bu tarz evlilik yıldönümü pastaları modelleri hoşunuza gidebilir. Üzerine eşinizi güldürebilecek notlar da yazabilirsiniz.


Daha nice evlilik yıldönümüne...

"Birlikte yaşlanalım" yazılı bu tarz pastalar eşinizi çok mutlu edecektir. Birlikte, mutlu yıllar geçirmek isteyen eşler için bundan daha romantik ve sevimli bir pasta olabilir mi?


Minik cupcakeler ile kalpli pasta yapabilirsiniz

Bu model, en yaratıcı pasta fikirlerinden biridir. Küçük cupcakeler ile kalp şeklinde hazırladığınız pastanın ortasına "Seni Seviyorum" yazabilirsiniz.


Krem şantiyle güller yapabilirsiniz

Kalp şeklinde pişirdiğiniz pasta hamurunu pembe krem şanti ile gül şeklinde kaplayabilirsiniz. Hem basit, hem lezzetli bu pasta ile eşiniz çok mutlu olacak! Ayrıca üzerine bir kart ekleyebilir eşinize özel cümlelerinizi sıralayabilirsiniz...


En İyi Butik Pasta Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Butik Pasta profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
En Güzel Evlilik Yıldönümü Pastaları Modelleri, Fikirleri ve Fiyatları için en iyi profesyonel listesi
4.9 47 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?