Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Gece Makyajı Modelleri ve Örnekleri - En Güzel Makyaj Tavsiyeleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 17/05/2021 tarihinde yazıldı.

Özel makyajlar arasında yer alan gece makyajları, pek çok farklı şekilde uygulanabilir. Kişiler bazen kıyafetlerine uyumlu makyaj yaptırırken, bazen de makyajlarına uygun kıyafet tercihinde bulunurlar. Gece makyajı modelleri arasında en çok dikkat çeken detay ise kuşkusuz koyu tonlarda uygulanan farlar ve rujlardır.


En Modern Gece Makyajı Modelleri

Yoğun tonlar tercih edilerek yapılan gece makyajı modelleri içerisinde genellikle düğün makyajları da yer almaktadır. Özellikle davetler için kişilere, gece makyajları uygulanır. Siyah başta olmak üzere mor tonlar bu makyaj için ideal tonlardandır. Son zamanlarda eye liner yerine sadece far sürülerek de yoğun bir görüntü elde edilebilmektedir.


Simli Farlar

Gece makyajlarının en çok tercih edilen far seçimlerinden biri de simli farlardır. Simli farlar genellikle daha sade kıyafetler ile kombinlendiğinde güzel bir uyum yakalamaktadır. Gözler simli farlar sayesinde çok fazla ön planda olacağı için kıyafetlerin daha sade şekilde seçilmesi gerekir.


Takma Kirpikler

Kesinlikle yoğun bir gece makyajı için önemli olan detaylardan biri de takma kirpik kullanmaktadır. Takma kirpikler çok fazla uzun olmamalıdır. Sadece kirpiklere yoğunluk kazandırması adına kullanılması daha düzgün bir görüntü sağlayacaktır.


Kalın Eye Liner

Sadece kalın bir eye liner sürülerek de çok modern bir gece makyajı yapılabilir. Eye linerın ince çekilmesi ve farların orantılı şekilde sürülmesi ile de gece makyajı hazırlanabilir. Özellikle gece makyajlarında eye liner önemli bir yer tutmaktadır.


Koyu Renk Rujlar

Göz makyajını daha sade tutarak dudaklara ağırlık verilebilir. Gece makyajı modelleri önerilerinde daha çok kırmızı ya da bordo rujlar tercih edilir. Dudak kalemleri ile dudaklar çerçevelendiği takdirde ruj rengi daha net bir şekilde belli olacaktır.


Kaş Farı veya Kaş Kalemleri

Gece makyajı modelleri için kaşların önemi kesinlikle büyüktür. Kaşlar yüzün çerçevesini oluşturduğu için öncelikle doğru tonlardaki kaş farı veya kaş kalemi ile kaşlardaki seyrek kısımlar doldurulmalıdır. Bu sayede daha net bir ifade oluşturulabilir.


Aydınlatıcı ve Kontür Paletleri

Gece makyajı modelleri kusursuz bir görünüm için kesinlikle elmacık kemikleri dudak ve çene üstleri aydınlatılmalıdır. Çene kemikleri, kulak hizaları ve alın kenarları da kontür işleminden geçerek yüz bölgesinin detayları ön plana çıkarılmalıdır.


Gece Makyajını Evde ve Eldeki Malzemelerle Yapabilmek Mümkün Müdür?

Uygulanan makyaj genel olarak ağır bir makyaj olduğu için profesyonel kişilerce yapılması önerilmektedir. Fakat, ev ortamında da kişi kendi makyajını rahatlıkla yapabilir. Kişilerin İnternet ortamında gece makyajı modelleri olarak arattığı ve bulduğu fotoğraflardan ilham alarak makyaj uygulaması da mümkündür. Dilerseniz, Kahverengi Göz Makyajı Önerileri başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz.


En İyi Profesyonel Makyaj Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Profesyonel Makyaj profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Gece Makyajı Modelleri ve Örnekleri - En Güzel Makyaj Tavsiyeleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 54 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?