Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hamilelikte Yoga Yapmanın Faydaları, Hamile Yogası Hareketleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 07/05/2021 tarihinde yazıldı.

Hamilelikte yoga, 9 aylık sürecin mümkün olduğunca sakin ve sağlıklı şekilde geçmesini sağlar. Bu süreçte fiziksel ve psikolojik sorunların en aza indirilmesi için yapılacak en ideal şey hiç kuşkusuz yogadır.


Anne ve Bebek Sağlığı İçin Hamilelikte Yoga

Hamilelik, son derece yorucu ve yıpratıcı bir süreçtir. Bu süreçte karşılaşılan fiziksel yorgunluk, ağrılar, psikolojik yıpranma, stres ve endişeyi en aza indirmenin yolu ise yoga yapmaktan geçer. İşte ayrıntılarıyla hamilelikte yoga yapmanın faydaları.


Hamilelikte Yoga Ne Zaman Yapılmalı?

Hamilelik sürecinde yogaya başlamak için en ideal zaman 12. Haftadır. Bu zamana kadar yogaya başlamamanızda fayda var. 12. Hafta’dan sonra yogaya başlamadan önce de doktorunuza danışabilir veya bir uzmandan yardım alarak yogaya hafif hafif başlayabilirsiniz.


Yoganın Fiziksel Faydaları

Hamileyken ayakta yapacağınız yoga hareketleriyle birlikte bacaklarınız çok daha kuvvetlenir. Bu da bacak kramplarının en aza inmesini sağlar. Vücudunuzun çok daha gevşediğini hissedersiniz. Kan dolaşımınız daha da hızlanır. Kan dolaşımının hızlanmasıyla birlikte çok daha enerjik olursunuz.


Hamilelikte Duruş Bozukluğu

Her hamile kadında karın büyüdükçe duruş bozuklukları kendini göstermeye başlar. Vücut ağırlık merkezi değiştiği için omurganın yapısı da zamanla bozulabilir. Bu durum da bacak ve bel bölgesinde ağrılara sebep olur. Bu ağrıları azaltmak ve engellemek için hamilelikte yoga yapmak son derece önemlidir.


Kolay Doğum İçin Hamilelikte Yoga

Yoga, yalnızca hamilelik süresince rahat etmenizi sağlamaz. Aynı zamanda doğum esnasında da rahat etmenizi ve doğumun çok daha kolay olmasını sağlar. Doğum kanalındaki gerginliği yok eder ve normal doğum için olanaklı hale getirir.


Hamilelik Süresince Tüm Sorunlarınız İçin Yoga Yapın

Bulantı, ödem, kramplar, bağışıklık sistemi sorunları gibi tüm problemlerin çözümü hamilelikte yoga yapmaya bağlıdır. Yogaya başladığınız andan itibaren bu sorunların zamanla yok olduğuna şahit olabilirsiniz.


Psikolojik Açıdan Hamilelikte Yoga

Fiziksel yararlarının yanı sıra psikolojik olarak da sizi sakinleştirir, endişelerinizden uzaklaşmanızı sağlar, doğum ile ilgili bütün stresinizi yok eder.


Hamilelikte Nefes Egzersizleri Nasıl Yapılır? Nefes Egzersizi Önerileri

Daha kolay bir hamilelik süreci için Hamilelikte Nefes Egzersizleri Nasıl Yapılır? Nefes Egzersizi Önerileri başlıklı yazımızı da incelemenizi öneririz.


En İyi Hamile Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hamile Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hamilelikte Yoga Yapmanın Faydaları, Hamile Yogası Hareketleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 47 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?