Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

Hastane Beşiği Süsleme Malzemeleri, Hamile Beşiği Nasıl Süslenir?

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

Doğumdan sonra bebeğiniz odaya getirildiğinde hastanenin bebekler için kullandığı beşiklerden birine konulur. Sizi ve bebeğinizi ziyaret eden insanlar da bu beşiğin yanına giderek bebeğinizi görürler. Hem göze daha hoş gelmesi için hem de kutlama amacıyla hastane beşiği süsleme yapabilirsiniz.


Hastane Beşiği Süsleme İçin Harika Fikirler

Hastane beşiği süsleme hizmeti organizasyon şirketleri tarafından da veriliyor. Eğer siz böyle bir hizmet almak yerine kendiniz süsleme yapmak istiyorsanız süsleme malzemeleri satın alarak da güzel bir süsleme yapabilirsiniz.


Pembe, Fiyonklu Hastane Beşiği Süsleme

Bebeğiniz kızsa ve cinsiyetine uygun, sevimli bir süsleme yapmak istiyorsanız saten bir kumaşla beşiğinizi süsleyebilirsiniz. Beşiğin ön tarafına altın renkli bir fiyonk yapıştırabilirsiniz. Fiyonk saten kumaştan ya da dantelden olabilir. Eğer isterseniz bebeğinizin ismi de görseldeki gibi yazabilirsiniz.


Mavi Saçlı Erkek Bebek Süslemesi

Bebeğinizin beşiğine mavi saçlı bir erkek bebek figürü koyabilirsiniz. Bu figürü yapmak aslında çok basit. Keçeden bile bu figürü yapabilirsiniz. Saçları için de yün ipi kırpıp yapıştırabilirsiniz. Eğer isterseniz bebeğinizin ismini yastığa yazdırabilir ve beşiğin tüllerine minik fiyonklar dikebilirsiniz.


Çiçekli Hastane Beşiği Süsleme

Abartılı süslemelerden hoşlanmıyorsanız saten kumaşla beşiğin etrafını kapatabilir ve önüne de büyük çiçekler yapıştırabilirsiniz. Bebeğinize alerji yapmaması için yapay çiçekler kullanmanızı öneriyoruz.


Beyaz ve Açık Mavi Tüller

Bebeğiniz erkek diye illa bütün süslemede mavi renk kullanacaksınız diye bir kural yok. Beyaz tülleri ve açık mavi tülleri bir arada kullanabilirsiniz. Böylece hem sade hem de göz yormayan bir görüntü ortaya çıkacaktır. Eğer isterseniz bebeğinizin baş harfinin yazılı olduğu bir yastık yapabilir ve bu yastığı da bir ayıcıkla süsleyebilirsiniz.


Taçlı ve Boncuklu Beşik Süsleme

Hastane beşiğinizin biraz daha süslü ve gösterişli olmasını istiyorsanız dantelli bir tül ve büyük bir fiyonk kullanabilirsiniz. Fiyongun üzerine küçük boncuklar ve parıldayan küçük bir taç yapıştırarak çok daha gösterişli bir hale getirebilirsiniz..


En İyi Hastane Odası Süsleme Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Hastane Odası Süsleme profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
Hastane Beşiği Süsleme Malzemeleri, Hamile Beşiği Nasıl Süslenir? için en iyi profesyonel listesi
5.0 63 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?