Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 05/05/2021 tarihinde yazıldı.

Evin iç dekorasyonunu değiştirmek aslında sanılandan daha basittir. Örneğin; bir eşyanın yerini farklı bir yere koymakla evin havasının bir anda değiştiği rahatlıkla görülebilir. Aynı şekilde iç dekorasyon örnekleri olarak kişilerin evlerindeki eşyalardan yepyeni bir eşya tasarlamaları, evin duvar renklerini değiştirmeleri, zemin yüzeyinde yenilik planlamaları iç dekorasyon adına yapılabilecek eylemler arasında yer alır.


En Güzel İç Dekorasyon Örnekleri

Öncelikle evde yıkılabilecek kirişler ya da ev sahibinin gözüne kötü gelen bölümler yıkılabilecek düzeyde ise ev içerisinde alanı genişletmek iyi olacaktır. İç dekorasyon örnekleri için geniş alan demek her zaman daha fazla seçenek anlamına gelir. Bu nedenle de işe buradan başlamak daha doğru olacaktır.


Taş Duvarlar

2015 yılından itibaren çokça popüler olan taş duvarlar veya üç boyutlu olarak taş deseninde olan duvar kağıtları, iç dekorasyon örnekleri adına güzel bir örnek olmaktadır. Özellikle daha geniş salonlarda komple olmak üzere, daha küçük salonlarda duvarın bir bölümüne uygulanması önerilmektedir.


Spot Lamba Kullanımı

 

Tavanlara asılan yuvarlak spot lambalar özellikle beyaz renkte olduğu zaman odanın içini daha aydınlık gösterecektir. Bu lambalar çoğu zaman tek başlarına da kullanılabildiğinden işlevsel özellikleri de bulunmaktadır.


Duvarlarda Dekor Tablolar Kullanma

Küçük tablolar ya da fotoğraf çerçeveleri yerine çok büyük boyutlu ve duvarı komple kaplayan dekor tablolar daha işlevsel olmaktadır. İç dekorasyon örnekleri adına sade mekanlarda daha çok tercih edilse de, yoğun ve kalabalık odalar için de tablonun kendine yer bulması olasıdır.


Çocuk Odasında Perdeler

Perde kullanımı bilinenin aksine sadece camı örten bir kumaş parçası değildir. Görselde ki gibi camın önüne konulan bir kanepenin önüne çekilen perde oldukça şık bir görünüm yarattığı gibi, farklılık da sunmuştur.


Home Ofis Severler İçin Kütüphane Kullanımı

Evin bir odasını home ofis olarak değerlendiren kişiler, masalarını odanın tam ortasına ve özellikle camın karşısına koyarsa çok daha verimli çalışmalar sürdürebilir.


Sporcu Köşeleri

Eğer evin içerisinde sporla ilgilenen, spor başarıları bulunan kimseler varsa kesinlikle özel eşyalarını görselde ki gibi sergilemekten kaçınmamalıdırlar.


İç Dekorasyon Örnekleri Hakkında Yanlış Bilinenler

Evin içerisinde uygulanacak pek çok dekorasyon fikrinin dönüşü bulunmaktadır. Fakat duvar yıktırmak, Amerikan mutfak yaptırmak gibi dönüşü zor olan tercihlerde bulunurken iç mimar yardımı alınmasında fayda vardır. Bunun dışında evin duvarlarını çok koyu renge boyatmak da iç dekorasyon örnekleri içerisinde yeri olmayan bir detaydır.


En İyi Boya Badana Ustası Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Boya Badana Ustası profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İç Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 19 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

İlgili Sorular
Sirkeyle Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Sirkeyle Koltuk, Halı Temizliği Koltuk Yastık Modelleri ve Birbirinden Güzel Örnekler Cam Temizliği Püf Noktaları - Cam Temizliği Nasıl Yapılır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? İşinizi Kolaylaştıracak Öneriler Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır? Pratik Ev Temizliği İçin Teknikler Salon Dekorasyon Fikirleri, Birbirinden Güzel Salon Tasarımları Eskitme Boya Nasıl Yapılır? Ahşap Boyama ve Eskitme Tekniği Pratik Ev Dekorasyonu Fikirleri ve Muhteşem Dekoratif Ürün Örnekleri Yalıtım Nedir? Yalıtım Çeşitleri Nelerdir? Su Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır ve Yalıtım Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtım Levhası Nedir? Nasıl Yapıştırılır? Isı Yalıtımı Malzemeleri Nelerdir? Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır? Villa Dekorasyon Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Salon Dekorasyon Örnekleri Nelerdir? Dekorasyon Fikirleri Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Salon Dekorasyonu Önerileri Küçük Balkon Dekorasyon Örnekleri Antre Dekorasyonu Nasıl Olmalı? Antre Tasarımları Fikirleri Birbirinden Güzel Bahçe Dekorasyon Fikirleri ve Örnekleri Ahşap Ev Dekorasyonu Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri Küçük Ofis Tasarımları, Küçük Ofisler Nasıl Dekore Edilmeli? Dubleks Ev Dekorasyonu Modelleri Dikdörtgen Salon Dekorasyon Örnekleri İçin Harika Fikirler Küçük Oda Dekorasyonu Modellerinde Muhteşem Fikirler Modern Ofis Tasarımları ve Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri Bahçe Düzenleme Teknikleri, Fikirleri ve Püf Noktaları İşyeri Dekorasyon Fikirleri, Örnekleri ve Modelleri Salon Duvar Kağıtları, Taş Desenli Duvar Kağıtları Örnekleri Küçük Ev Dekorasyon Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Ev İçi Dekorasyon Örnekleri İçin Birbirinden Güzel Fikirler En Güzel Ev Dekorasyonları - Dekorasyon Fikirleri Ev İçi Aydınlatma Ürünleri Nelerdir? İlginç Ev Dekorasyonları Örnekleri ve Birbirinden Güzel Fikirler Birbirinden Güzel, Klasik İtalyan Mutfak Modelleri Yeni Mutfak Modelleri ve Renkleri Seçiminde Harika Fikirler En Güzel Mutfak Modelleri ve Mutfak Dekorasyon Fikirleri En Güzel Dış Cephe Mantolama Modelleri Dekoratif Boya Nedir? Dekoratif Boyama Nasıl Yapılır? Dış Cephe Boya Modelleri Nelerdir? Modern Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Modern Dekorasyon Fikirleri Birbirinden Güzel Ev Dekorasyon Modelleri, Fikirleri ve Örnekleri Gelin Evi Dekorasyonları: Mutfak, Oturma Odası, Salon Mantolama Çeşitleri Nedir? Mantolama Nasıl Yapılır?
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?