Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Kokteyl Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İstanbul Kokteyl Organizasyon

175
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İstanbul Kokteyl Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 657 oy
Tarkan Doğan
Tarkan Doğan
5.0
Çevrimiçi
87 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Bahçelievler, İstanbul
Serçe Davet Organizasyon
Serçe Davet Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
10 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Banu'nun Hayal Dünyası
Banu'nun Hayal Dünyası
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Lavi Etkinlik
Lavi Etkinlik
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Sunset Organizasyon
Sunset Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
15 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Çekmeköy, İstanbul
Burcu Yıldız
Burcu Yıldız
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Önat Events
Önat Events
4.6
Çevrimiçi
22 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Kokteyl Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İstanbul Kokteyl Organizasyon Fiyatları 2024

İstanbul Kokteyl Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 45.000 TL ile 55.000 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İstanbul Kokteyl Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İstanbul Kokteyl Organizasyon Müşteri Yorumları

D
Defne A.
İşini çok temiz yapiyor. Çok lezzetli menü hazırlamıştı. İçli köftesi ve mantisi süperdi. Denemenizi tavsiye ederim. Çalıştığım için bunları hazırlamaya vaktim bile yoktu. Ama Turna hanım sağolsun her şeyi hazırlamıştı. Hatta bize ufak sürprizleri bile oldu.🤗 Çok tatlı, güler yüzlü kibar bir hanım. Geçmişte bizler gibi bir beyaz yakali olduğu için halden anlıyor. Benim menumde; içli köfte, mantı, patates salatası, içli pilav, ve çikolatalı kek yaptı. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. 👍🏻 👉🏻

N
Nimet Sayar
İşinde yeni olmasına rağmen çok ilgiliydi ve ne istersem yapmaya gayret gösterdi iyiki yollarımız kesişmiş gelen akrabalarıma bile tavsiye ettim hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallah ❤️🥰

A
Aleyna
Hediyeliklerimizi yosunart ile anlaşarak yaptırdık. Kafamız çok karışıktı çok fazla çeşitleri vardı ve seçmek çok zordu her biri birbirinden güzel olan ürünleri ile bize çok yardımcı oldular hersey için teşekkür ederiz

E
Esra Açıkgüllü
Kuzenimin nişan organizasyonu şahaneydi her detay düşünülmüş özenle hazırlanmıştı emeklerinize sağlık..herkese öneriyorum kalitenizi özeninizi ve naifliğinizi.. teşekkürler

Ö
Özge Yeltekin Öndaş
İşini severek yapan güler yüzlü pozitif istediğimizin olması için çokça çabalayan ve olduran çok güzel bir ekip . Başarıları daim olsun güzel bir çalışmaydı


İstanbul Kokteyl Organizasyon Talepleri

Ö Özlem T. T.
Bahçelievler ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak İSTKA projelerimizi tanıtacağız. Bahçelievler belediye başkanı, milli eğitim Bakanı, kalkınma Bakanı, kaymakam vali gibi kişiler katılacak. Kokteyl olarak neler hazırlanabilir 300 kişilik bir organizasyon için teklifiniz nedir?
F Faysal A.
etkinlik 16:00-21:00 arası olacaktır. Mağaza Açılış organizasyonu.. Soğuk ikramlar ve soft içecekler misafirlere takdim edilecek. ortalama 250-300 kişi gelmesi planlanıyor.. 8 tane kokteyl bistrosu yeterli olacaktır. ve bütçem 20.000 TL-22.000 TL arası..
H Handan P.
Havuz başında yaza merhaba partisi yapılacak. Bunun için 6 adet kokteyl masa istiyoruz. Bunun dışında yeme olarak meze çeşitlerinden kısır, makarna salatası ,yoğurtlu havuç ve zeytinyağlı yaprak sarma istiyoruz. Bunun teklif rica ediyoruz.
E Esma B.
150-200 kişilik bakırköy civarında mekan dahil şekilde sade bir kokteyl nikahı düşünüyoruz. Kokteyl menüsü oldukça sade olursa seviniriz. Ayrıca eğer temsili nikah hizmeti mevcutsa daha iyi olur. Teşekkür ederim
Ö Ömür K.
Kadıköy moda da olacak. Baby shower etkinliği olacak organizasyona dahil olacaklar: -10 civarı masa -garsonlar -masada hazır bulnacak zeytin çerez,peynir gibi atıştırmaık -8 çeşit ikram -alkol
G Gözde A.
Bohem,rustik minimal kuru çiçek ve mumlardan oluşan farklı sade şık bir organizasyon hayalimiz bulunmakta. Ortalama bütçemiz 20-25 bin arasındadır. Masa ve sandalyeleri kendimizde temin edebiliriz.
E Elif Y.
Urla da düğün organizasyonu evin bahçesinde 150 kişi katılacak Kokteyl tarzında olacak arasicaklar mezeler alkolsüz içecekler açık büfe şeklinde bistro masalar şeklinde fiyat ne okur
S Sema Ö.
Merhaba edimin doğum günü icin 30 kişilik bistro masa ve kokteyl organizasyonu istiyorum alkolsüz teklif verilmesini ama alkol servisi yapabilecek bir personel olmasını istiyorum
M Muhammed B.
Nikah için kokteyl organizasyonu istiyorum. 200 kişilik olacak. Kokteyl masası, kanepe çeşitleri, garson hizmeti, alkolsüz sıcak soğuk içecek, trio müzisyenli müzikli karşılama
K Kemal M. H.
İstanbul’da olacak. 55-60 kişi gelecek. Nikah sonrası parti/eğlence düzenlemek istiyoruz. Alkollü-yemekli ya da alkollü kokteyl-aperatifli menüler olabilir.

İstanbul Kokteyl Organizasyon Fiyatları Nasıl Değişiyor?

Özel gün ve davetlerinizde yemekli davetler yerine kokteyl organizasyonlarını tercih edebilirsiniz. İstanbul kokteyl organizasyon fiyatları hakkında merak ettiklerinizi ve başarılı bir kokteyl daveti düzenlemenin püf noktalarını yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul kokteyl organizasyon fiyatları etkinlik türüne ve katılacak kişi sayısına göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca etkinliğin alkollü ya da alkolsüz olması da fiyat farkına neden olabilir. Genel bir fiyat vermek gerekirse İstanbul kokteyl organizasyon fiyatları kişi başı 50 - 80 TL arasında değişebilir.

Farklı Etkinlikler İçin İstanbul Kokteyl Organizasyon Fiyatları

Yemekli organizasyonları tercih etmeyen ama misafirlerine lezzetli ikramlar sunmayı düşünenlerin tercihi kokteyl organizasyonu düzenlemek olabilir. Düğün, nikah, açılış, lansman, kulama gibi etkinliklerin hepsi kokteyl daveti vermek için uygundur.

Kokteyl partinizde ne kadar yardıma ihtiyacınız var?

İstanbul kokteyl organizasyon fiyatları, davette servis elemanlarına ihtiyacınız olup olmadığına göre de değişebilir. Catering firmaları sadece kokteyl organizasyonunda sunacağınız ikramları sağlayabileceği gibi servis için de hizmet verebilir. Bu servis için de 50 masaya 1 garson hizmet edecek şekilde düzenleme yapılır.

Hangi firma ile çalışacağınıza karar vermeden önce referanslarına göz atın.

Organizasyonunuzu planladıktan sonra alanında tecrübeli, yemek ve servis hizmeti verebilmek için gerekli resmi evraklara sahip olan bir catering firması seçmeniz organizasyonu garanti altına almanızı sağlayacaktır. Şirket kiralamadan önce çeşitli referanslara göre hareket edin.

Oluşabilecek sorunlar için önceden önlem alın.

İstanbul kokteyl organizasyon fiyatları hangi firma ile çalışacağınızı seçmede en önemli etkenlerden biri olsa da size sorun yaşatmayacak bir organizasyona ev sahipliği yapmanız önceliğiniz olmalıdır. Bu nedenle kokteyl organizasyonu için firma seçmeden önce endişelerinizi paylaşın, olası sorunlara karşı nasıl önlemler alındığını öğrenin.

Organizasyon öncesi ikramları test etmeyi unutmayın.

Kokteyl organizasyonunda nasıl bir menü belirlemek istediğinize catering şirketi ile birlikte karar verin. Menüyü oluşturduktan sonra mutlaka tadım testi yapın ve her şeyin dilediğiniz gibi olduğundan emin olun.

İstanbul Kokteyl Organizasyon Firmaları

Kimi zaman kurumsal etkinlikler, kimi zaman kokteyl ve açılışlar, kimi zaman ise düğün ve nişan gibi en özel, en anlamlı törenler için İstanbul davet organizasyon firmaları seçeneklerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

İstanbul'da düzenleyeceğiniz organizasyon ve etkinlikler için alanında uzman ekipler tarafından hizmet almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için listelediğimiz İstanbul davet organizasyon firmaları arasından seçim yapabilirsiniz.

Masal Düğün&Davet Organizasyon

Kongreler, balolar, bayi toplantıları, gala yemekleri, konseptli geceler, ürün lansmanları, fuarlar, yılbaşı geceleri gibi özel etkinliklerinizde Masal Organizasyon yanınızda! İstanbul davet organizasyon firmaları arasında yer alan bu firmayı siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Rasimpaşa Mh Halitağa Cd. No:56/A Kadıköy/İstanbul

Hülya Davet ve Organizasyon

İstanbul davet organizasyon firmaları listemizde yer verdiğimiz bir başka firma; Hülya Organizasyon. Bu firma 1 kişilik VIP organizasyonlardan 10.000 kişilik yemekli organizasyonlara kadar her türlü kutlama ve etkinliğinizi düzenliyor. Düğün, nişan töreni, söz, kına gecesi, sünnet töreni, doğum günü partisi için A'dan Z'ye her şeyi organize ediyor.

Adres: Aytar Cad. No: 14 Sunar Apt. Kat: 1 (Ay Yıldız Mayo arkası) 1. Levent - Besiktaş - İstanbul

Şebnem Event Design

Şebnem Mardini ve ekibi tarafından müşterilerin hayallerini süsleyen organizasyonları gerçeğe dönüştürülüyor. Siz de hayallerinizdeki gibi bir düğün, nişan, kutlama ya da farklı etkinlikleri gerçeğe dönüştürmek için İstanbul davet organizasyon firmaları arasında bulunan bu firmayı tercih edebilirsiniz.

Adres: Meclis-i Mebusan cad. Mebusan Yokuşu No:10 Kopuzlar Han Kat 1 ve 2Fındıklı, Istanbul / Turkey

Pembe Panjur Organizasyon

İstanbul davet organizasyon firmaları listemizde yer alan son firma da Pembe Panjur Organizasyon. En özel, en unutulmaz anlarınız için siz de bu firmayı seçebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah. 1993. Sok. Papatya Residence 2 No:35B Daire:55 Kat:3 Beylikdüzü İSTANBUL


Kokteyl Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Kokteyl Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Kokteyl Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Kokteyl Organizasyon İzmir Kokteyl Organizasyon Ankara Kokteyl Organizasyon Sinop Kokteyl Organizasyon Kırklareli Kokteyl Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?