Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Gecesi Yerleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 02/06/2021 tarihinde yazıldı.

Mezuniyet balosu, mezuniyetin en güzel yanlarından biridir. Mezuniyet balosunda hem yılların yorgunluğu atılır hem de arkadaşlarla doyasıya eğlenilir. Ayrıca yeni arkadaşlarla tanışmak için de çok uygundur. İstanbul'da eğitim gördüyseniz ve bir mezuniyet balosu düzenlenecekse İstanbul mezuniyet balosu mekanları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.


En İyi İstanbul Mezuniyet Balosu Mekanları

İstanbul mezuniyet balosu mekanları, sadece mezuniyet balolarına özel yerler değil. Bu mekanlarda birçok etkinlik de yapılıyor. Eğer okulunuza balo mekanı tavsiyesinde bulunmak istiyorsanız ya da zaten seçim yapıldıysa ve siz de bilgi almak istiyorsanız yazımızın geri kalanına göz atabilirsiniz.


Qubbe İstanbul

Qubbe İstanbul, 7 yıl önce açılmış. Qubbe, sadece İstanbul'da yok. Dünya üzerinde başka şehirlerde de var. Yani etkinlik konusunda farklı kültürlere de aşinalar. Qubbe İstanbul, İstanbul'un en yüksek ve görkemli davet mekanı olarak biliniyor. Burada ayrıca kır düğünleri, nişanlar ve farklı davetler de veriliyor. Anadolu yakası mezuniyet mekanları arasında yer alan bu mekan birçok mezuniyet balosuna ev sahipliği yapmıştır.

Adres: Maslak Mahallesi, Büyükdere Cad. Üçyol Mevkii, Maslak Sheraton Hotel 26.kat Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0212 285 12 12


Meyyali İstanbul Mezuniyet Balosu Mekanları

Meyyali, Türkiye'nin en iyi kebapçılarından biri ve kır düğünü mekanları var. 2001 yılından beri hizmet veriyorlar. Mekanın 1000 kişilik kır düğünü alanı, 200 kişilik koru manzaralı cam salonu ve 300 kişilik Rose garden mekanı var. Bu mekanlar farklı davetler için de kullanılıyor. Eğer mezuniyet balonuzu açık alanda yapmak istiyorsanız yine Meyyali'yi tercih edebilirsiniz. Mezuniyet balosu organizasyon şirketleri ile anlaşarak mezuniyet balonuzda harika bir kutlama yapabilirsiniz.

Adres: İstinye Yokuşu Eski Şişli Emirgan Cad. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısı No:3 İstinye/İstanbul

Telefon: 0212 323 3393


Titanic Port Bakırköy İstanbul Mezuniyet Balosu Mekanları

Titanic Port Bakırköy'ün balo mekanları pek büyük değil. 200 ve 120 kişi kapasiteli iki mekanı var. Mekan, 12. katta yer alıyor ve deniz manzarasına sahip. Türk ve dünya mutfağının pek çok örneğini burada bulabilirsiniz. Mekanın 200 metrekare alanı var ve kolonsuz bir yapısı var. Geniş dans pisti sayesinde doyasıya dans edebilirsiniz.

Adres: Ataköy 3-4-11 Mahallesi, Fişekhane Cd. No:7, 34140 Bakırköy/İstanbul

Telefon: (0212) 413 70 00


Tekne Mezuniyet Partileri

Özellikle 20 kişilik mezuniyet mekanları İstanbul veya 30 kişilik mezuniyet mekanları arıyorsanız, tekne mezuniyet kutlamaları tam size göre! Mevsimin de yazın başlangıcı olduğu düşünülürse, harika bir şekilde eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz.


Geçici Mezuniyet Belgesi Nedir? Nasıl Alınır?

Senelerce üniversite gitmenin en önemli sebeplerinden biri de bundan sonra hayatınızda çok işinize yarayacak olan bir diploma almaktır. Üniversiteler, siz mezun olur olmaz size bir diploma vermez. Bunun yerine geçici mezuniyet belgesi verir. Geçici Mezuniyet Belgesi Nedir? Nasıl Alınır? isimli yazımızdan bu belgeyle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.


En İyi Mezuniyet Fotoğrafçısı Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Mezuniyet Fotoğrafçısı profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İstanbul Mezuniyet Balosu Mekanları, Mezuniyet Gecesi Yerleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?