Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Düğün Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İstanbul Düğün Organizasyon

244
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İstanbul Düğün Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 530 oy
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Ümraniye, İstanbul
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Serçe Davet Organizasyon
Serçe Davet Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Zilan Güneş
Zilan Güneş
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Bağcılar, İstanbul
Lavi Etkinlik
Lavi Etkinlik
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Burcu Yıldız
Burcu Yıldız
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Neka Organizasyon
Neka Organizasyon
4.9
Çevrimiçi
34 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Düğün Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İstanbul Düğün Organizasyon Fiyatları 2024

İstanbul Düğün Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 24.770 TL ile 30.280 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İstanbul Düğün Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İstanbul Düğün Organizasyon Müşteri Yorumları

E
Ezgi Ataol
Büşra Hanım ve ekibi son derece profesyonelliğiyle birlikte çok sıcak kanlı ve çok içtenler. Bir o kadar ailem gibi çok destek oldular. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Benim nişan organizasyonunu yaptılar. Kına ve düğünümde de kendileriyle çalışmak istiyorum. Bu aile ile tanıştığım için çok mutluyum ve bütün çevreme kendilerinin reklamını yapıyorum. Tekrardan çok çok teşekkür ederim

A
Ayşe Köseoğlu Kantar
Herşey için teşekkür ederiz çok güzel bir düğün oldu sayenizde biz çok memnun kaldık düğününde huzur ve rahatlık isteyen herkese tavsiye ederim tüm ekibe özellikle pınar hanıma teşekkür ederim ellerinize sağlık

C
Cengizhan Ayyıldız
Biz sadece kına için konuşmuştuk ama öğrendik ki düğün dansı eğitimi de veriyorlarmış Bize uygun gün ve saatte çok güzel bir eğitim verdiler eğitmenimize çok teşekkür ederiz. Bu arada kına da muhteşem oldu

M
Mehtap Çetin
Cana yakın samimi konuşması.

H
Hakan A
Hızlı, pratik ve zamanlı


İstanbul Düğün Organizasyon Talepleri

B Burcu E.
Merhaba ben Burcu, 21.08.2021 de akşam 18:00 gibi başlamasını düşündüğümüz bir düğünümüz var :) Düğün Tuzla Aydınlı da olacak. Hacetdere mesire alanında. 500 kişi olur sanıyorum sayı konusunda tekrar netleşiriz. az olmaz fazla olur sanırım. 60 adet piknik masası jeneratörü bir kaç aydınlatma dışında bir şey yok mekanda. Mekan foto ve videosu var elimde. Kır düğünü tarzında bir konsept olmasını istiyorum. Ağaçlar arasında ışıklandırma, piknik masalarının süslenmesi ekstra masa, sandalye , Gelin -Damat tagı masası, Pasta meşrubat. servis elamanları. ve tabi onların başında duracak düğünü organize edecek biri :) Fotoğraf ve video çekimi . Canlı müzik yapmayı planlıyoruz ama ailelerimizin tarzına uygun olur mu sizin önerecekleriniz bilmiyorum. onu telefonla konuşmamızda netleştiriz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
F Furkan Ö.
Ödemelerimizi şimdiden tapıp rezervasyonumuzu tamamlayacağız.Kemerburgaz kültür merkezi bahçesinde 15 eylülde 400 kişi kapasiteli düğün yapmayı planlıyoruz. Yeterli garsonlarımız var. yemeğimiz içeceklerimiz ve ikramlıklarımız hazır. İhtiyaç listemiz ; 400 kişilik yuvarlak düğün masa sandalye ve bu masaların örtüleri suplaları ve masalara görsel amaçlı çiçek süsleme vs 400 kişilik tabak çatal kaşık ve bardak Alacağımız hizmet; Masalar kurulup süslenecek İkram için tabak bardak çatal kaşık getirilecek Tekliflerinizi bekliyoruz
M Merve G.
Pendik, Tuzla, Maltepe, Kartal gibi bir ilcede 2 katli ev kiralayip dugun organizasyonu ile guzel bir gece gecirmek istiyoru.sahne kurulumu ve zemin harf dosemesi diktortgen uzun arkadas masasi (kalan masalar fiyata gore yuvarlak/diktortgen olabilir) ile 400 kisilik isiklarla dosenmis masa susu bulunmayan tahta konseptli, kendi yaptigimiz makrome dreamcatcherlarla da susleyebilecegimiz yemekli bir organizasyon icin fiyat rica ediyoruz. Dj tercihimiz bulunmuyor, tanidik dj mevcut kendimiz cagirmak isteriz
E Ece Ü.
Kına gecesini yaklaşık 100kişi ile Pendik veteriner enstitü lojmanları lokalinde düşünüyorum ,6ekimde nikahım olacak bir önceki gece kına eğlencesi istiyorum .masa ve sandalyeler mevcut . Masa ve sandalye örtüsü ,Süsleme , müzik ,kuru pasta konusunda yardım almak istiyorum. Canlı müzik istemiyorum. ilgili biri olursa listeden çalabilir ,takip edebilir . Kadınlar arası olacağından 1-2bayan personel aramızda olursa , organizasyonu, insanları yönlendirmek açısından iyi olacak .
M Mehmet K.
Tahmini 150-200 kişilik yemekli bir düğün organizasyonu için fiyat almak ıstiyorum. Konum istanbul Anadolu yakası, tercihen ümraniye, kartal, maltepe, çengelköy, üsküdar tarafları olabilir bunlar öncelikli semtler başka semtler de olabilir. İçki istemiyoruz. Tarih olarak 20-27.07.2024 tarihleri olabilir. Kapalı salon düğünü değil kır düğünü konseptli yer bakıyoruz (Bahçeli , masaları dışarda bir mekan istiyoruz)
M Merve D.
Dugun Maltepe'de bir kir restoranda olacak fakat acik alanda. Bu acik alan cimlerde masa sandalye gerekli yaklasik 50 kisilik yeterli olur. İsiklandirma ve susleme de guzel olur. Konsept yok ama mor beyaz renkler,canli cicekler veya dus kapani gibi salaş makrome tarzi ucus uçuş susler olabilir. Yemek dusunmuyoruz fakat olursa cocktail tarzi atistirmalik ve soft icecek olabilir.
Z Zümer P.
22 Mayıs tarihinde Grand Hyatt İstanbul - Harbiye otel havuz başında Nikah & Kokteyl şeklinde olması planlanan törene max 100 davetli olacaktır. - Nikah tag ve kürsüsü - Bistro masa süslemesi (bistro otelde mevcut) - Aile büyükleri kullanımı için 2-3 adet koltuk takımı - Nikah alanına giriş ve havuz başına inen merdivenlere süsleme Beyaz canlı çiçek tercihtir.
Z Zeynep K.
Merhaba. 9 ekim günü nikah sonrası bir eğlence düzenlemek istiyoruz. Ortalama 70-80 kişi olacağız. İlçe olarak Bakırköy’ü seçtim ancak Zeytinburnu’na yakın herhangi bir lokasyon olabilir. Çok büyük olmayan, davetlilerin eğlenip oynayabileceği bir etkinlik olması bizim için önemli. Kokteyl menü tercih edeceğiz. Dışarıdan içki getirebilmemiz bizim için artı olur. Teşekkürler
K Kübra E.
Merhaba düğün organizasyonu çiftliğin bahçesinde olacak maksimum 100-150 kişilik bir organizasyon olacak.Müzik ve ses sistemini kendimiz halledebiliriz.Yeteri kadar masa ,sandalye bunların güzel bir şekilde süslenmesi ve ortamın süslenmesi benim için önemli ayrıca gelin damat masası gelin yolu,tag olabilir.Tüm bunlar için uygun teklifinizi bekliyorum
M Murat G.
merhaba 13 mayıs cumartesi aksamı düğün salonunda yapılacak sünnet düğünümüz için ;200 kişilik salonda 50 adet 4 sandalyeli masa mevcut.masa örtüsü gerekli.bu 50 adet masanın 10 adeti 70x120 ebatında dikdörtgen masadır.40 adeti tahmini 120 cm capında yuvarlak masadır.sadece masa örtüsü ve ayrı olarak sandalye fiyonk ücretini bildirebilir misiniz ?

İstanbul Düğün Organizasyon Önerileri, Fiyatları ve Firmaları

Düğün organizasyonları sizleri birçok telaştan kurtararak kendi düğününüze odaklanmanızı ve davetlilerinizle daha fazla vakit geçirebilmenizi sağlar. Düğününüz İstanbul’da ise İstanbul düğün organizasyonu fiyatları konumuz ilginizi çeker.

Düğün organizasyonlarında talep edilen özelliklere göre bir çok çeşitlilikte fiyat belirtilmektedir. İstanbul Düğün Organizasyonu Fiyatları sizin taleplerinize göre değişiklik arz edecek niteliktedir.

Salon veya açık hava düğün organizasyonları

İstanbul düğün organizasyonu salonda veya açık havada örneğin bir kır düğünü olarak yapmanız fiyatları etkilemektedir. Mevsimine göre tercihinizi yapabilirsiniz. Yaz ayları için açık alanlardaki düğünler daha ferah olacağından tavsiye edilmektedir.

Süslemeler konusunda fikir belirtebilirsiniz

Salon veya kır düğünü fark etmez. İstanbul düğün organizasyonda kullanılacak masa, sandalye, sahne ve gelin masası süslemelerinde kullanılacak renk  alternatifleri hakkında bir isteğiniz olursa mutlaka bunu baştan söyleyin.

Düğün temanızı kendi zevkinize göre seçebilirsiniz

Misafirlerinize eğlenceli olduğu kadar nezih bir İstanbul düğün organizasyon sunmayı istemeniz en doğal hakkınız. Kullanacağınız düğün temasında tercih sizin olsa da profesyonel tavsiyelere de uymanız düğün mekanının daha anlamlı olmasını sağlayabilir.

Fotoğraf ve video çekimleri

Mutlu bir düğün videosu gelecek yıllar için güzel bir anı olabilir. Organizasyonlar genelde video ve fotoğraf çekimlerini kapsamaktadır. Organizasyon için anlaşmanızda bu konuyu mutlaka sorun.

Davetli sayınız fiyatı da belirler

İstanbul düğün organizasyon fiyatlarını belirleyen faktörlerden birisi de düğüne çağıracağınız davetli sayısıdır. Doğal olarak kişi sayısı arttıkça salonda kullanılacak malzemeler de artacağından fiyat daha da yükselecektir.

Yemekli bir düğün daha tatmin edicidir

Misafirleriniz düğününüze sizlerle beraber olmaya ve sizi bu mutlu gününüzde yalnız bırakmamaya gelirler, ancak ikramınız ne kadar kaliteli olursa misafirleriniz bir o kadar mutlu olacaktır.

Müzik grubu tercihiniz düğündeki eğlenceyi belirler

Organizasyon içerisinde genellikle paket fiyat üzerinden anlaşıldığından müzik ekibi bu pakete dahil olur. Ancak siz daha farklı müziklerle bir düğün yapmak istiyorsanız bunu mutlaka en başında belirtmelisiniz.

En İyi İstanbul Organizasyon Şirketleri

Eşsiz güzellikler sayesinde İstanbul, sadece şehrin sakinleri için değil yerli yabancı herkes için harika bir düğün şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Ses getirecek düğünlere imza atmak ise İstanbul organizasyon şirketleri için yeni bir hedef haline geliyor.

İstanbul'da düğün organizasyonu yapan firmalar ile her kesime uygun düğünler için alternatifler sunan İstanbul'da, hayalinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız; İstanbul organizasyon şirketleri için sunduğumuz önerilere mutlaka göz atmalısınız.

1001 Gece Organizasyon

Yılların verdiği tecrübeyle sizlere kalite ve güven sunan 1001 Gece Organizasyon, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kına geceleri ve düğün gibi özel günleriniz için harika çözümler sunuyor.

Adres: Osmanağa, Söğütlü Çeşme Cd. 36-5, 34714 Kadıköy/İstanbul

G&G Organization

G&G Organization, tüm bireysel ve kurumsal organizasyon faaliyetleri için müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümleri beklentilerinin üzerinde bir kalite sunmaya çalışıyor. Mekan süslemesi, catering, ses-ışık sistemi kurma gibi alanlarda deneyimli bir ekibe sahip olan G&G Organization, kaliteyi ve mükemmelliği bir arada yaşatmak için sizleri bekliyor.

Adres: Büyükdere cad. Balçık Tarlası sok. No:1 Tanlı Han K:8 Şişli İstanbul

KM Events

Uluslararası düğün, davet ve kutlamaların aranan ismi KM Events, bu zamana kadar Azerbaycan, Rusya, Dubai, İran gibi ülke ve şehirlerden gelen çiftlerin düğünlerini organize etmiştir. Yeniliklere öncülük eden KM Events, ülkemizde düğün endüstrisinin gelişmesine ve İstanbul’un bir düğün merkezi olmasına büyük katkı sağlamaktadır.

Adres: Etiler, Bebek Ykş. Uğurel Apt. No:5 D:8, 34340 Beşiktaş/İstanbul

La Bonbonniere

Düğün planlama, dekorasyon ve düğün günü koordinasyonu gibi hizmetler sunan La Bonbonniere, uluslararası düğünlere imza atan ve çiftlere hayallerindeki düğünü yaşatan bir firma.

Adres: Teşvikiye Cad. Izgu Apt. No:22 Kat:6 D:11 Nişantaşı İstanbul

B&C Atelier D'Ambiance

Bettina Hakko ve Candan Kıramer'in davet sektöründeki deneyimleri sonucu ortaya çıkan B&C Atelier, düğün ve organizasyonlarında lüksten ödün vermeyenlerin tercihi. Unutulmayacak bir İstanbul düğün organizasyonuna ev sahipliği yapmak istiyorsanız, B&C Atelier'i listenize ekleyebilirsiniz.

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:7 D:6 Nişantaşı İstanbul

My Wedding by Celebration

My Wedding by Celebration, davetlilerinizin hep "rüya gibi  bir düğündü" diye hatırlayacağı bir organizasyon vaad ediyor.

Adres: Esentepe, Gazeteciler Mah. No:12 Esentepe, Yazarlar Sk., 34394 Şişli/İstanbul

Le Chic

Başarılı organizasyonlara imza atan Le Chic, dikkat çekici ve eğlenceli düğünler ve davetler düzenlemede en büyük yardımcınız olacak.

Adres: Bağdat Cad. No:62/2 Kızıltoprak Kadıköy İstanbul


Düğün Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Düğün Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Düğün Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Düğün Organizasyon İzmir Düğün Organizasyon Ankara Düğün Organizasyon Sinop Düğün Organizasyon Kırklareli Düğün Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?