Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Nikah Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İstanbul Nikah Organizasyon

223
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İstanbul Nikah Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 677 oy
Banu'nun Hayal Dünyası
Banu'nun Hayal Dünyası
4.9
Çevrimiçi
49 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.4
Çevrimiçi
20 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Serçe Davet Organizasyon
Serçe Davet Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
10 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Pasta Organizasyon
Pasta Organizasyon
4.5
Çevrimiçi
8 kez değerlendirildi.
5 aydır gigbi'de
Küçükçekmece, İstanbul
Baran Küçük
Baran Küçük
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Başakşehir, İstanbul
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Lavi Etkinlik
Lavi Etkinlik
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Karnaval Parti
Karnaval Parti
5.0
Çevrimiçi
9 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Önat Events
Önat Events
4.6
Çevrimiçi
22 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Nikah Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İstanbul Nikah Organizasyon Fiyatları 2024

İstanbul Nikah Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 18.900 TL ile 23.100 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İstanbul Nikah Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İstanbul Nikah Organizasyon Müşteri Yorumları

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

E
Esra Açıkgüllü
Kuzenimin nişan organizasyonu şahaneydi her detay düşünülmüş özenle hazırlanmıştı emeklerinize sağlık..herkese öneriyorum kalitenizi özeninizi ve naifliğinizi.. teşekkürler

E
Esin Demirtaş
Öncelikle gerçekten elinize emeğinize sağlık hersey tek kelime ile mükemmeldi. Ben dahil herkes pastama organizasyonuna herseye bayılırlar bu bütün güzellikler için size çok ama çok teşekkür ederim.pasta ve organizasyon konusunda önereceğim tek kişisiniz işiniz rast gitsin tekrar görüşmek dileğiyle

Ö
Özge Yeltekin Öndaş
İşini severek yapan güler yüzlü pozitif istediğimizin olması için çokça çabalayan ve olduran çok güzel bir ekip . Başarıları daim olsun güzel bir çalışmaydı

B
Belemir Baby Spa
İşletme açılış organizasyonumuzu ZEYNEP HANİM in lezzetli ellerine teslim ettiğim için hala ve hala mutlu ve çok duygu doluyum. Lezzetli kaliteli şık sunumlar ve dekorasyonu için kendisine çok teşekkür ederim


İstanbul Nikah Organizasyon Talepleri

S Sina R.
biz 10 kiŞilik bir partimiz var nikah olarak bir party / bunun için çiçek susleme ,yemek, yemek masasi , music , fotorafçi istioruz / bir villa kiraladik (buyukcekmece de) sizden yardim istiyoruz orgnazasion icin - bir eylanceli bir aksam olsun / yukses music istemiyorouz light bir sekilde ola bilir ( canli 3 kisilik gurubu) / let de istioroz -minimal sekilde koncept - dis ve dozeltmeye planlamaya dosoniyoruz - tam olarak biz bu villa ee nikah paritiye dozeltmeye dusunioroz .
E Engin O. Ç.
Konsept oluşturmak istiyoruz, kendi aramızda fotoğraf çekimi yapacağız. Nikah masası ve arkasına yuvarlak çiçekli çelenk/kemer şeklinde bir konsept oluşturmak istiyoruz. Elinizdeki kemer modellerini ve kullandığınız çiçek türlerini öğrenmek istiyoruz. Yapay veya gerçek çiçek düşünüyoruz. Genel bir bilgi almak istiyorum. Ek olarak kiralık fotoğraf makinesi ve tripod arıyoruz ancak çekimi kendimiz yapmak istiyoruz, müsait bir ortam olmasını istiyoruz başka hiç kimse olmadan.
R Rabia Ö.
200-250 kişilik nikah organizasyon düşünüyoruz. Arnavutköy/İstanbul da Ekim in 1-2 haftası pazar gününe Mekan belli açık havada ormanlık alanı gibi mekan Nikah olduktan sonra da eğlence de olacak kokteyli,catering,müzik,süleme ve arka fon vb. gibi diğer detaylar için fiyat istiyorum.
C Ceren C.
Nikah organizasyonu yapmak istiyoruz ancak alisik olduklarimizdan degil. Bir bahce, bir organizasyon sirketi, bir de fotografci gerekiyor. Tabi en onemlisi bahceden baslamamiz gerekiyor. Daha once yapilmisindan fikir alamadigimiz icin zorlaniyoruz. Yaratici desteginize ihtiyacimiz var.
M Mehmet Ş.
İstanbul Beylikdüzü’nde evimizin bahçesinde nikah organizasyonu yapmak istiyoruz 20 masa 80 sandalye kiralamak istiyoruz Ses sistemi DJ organizasyonunuz var mı ? Sahte pasta ve gelindamat masası da istiyoruz 13 Haziran pazar günü davetimiz olacak lütfen fiyatlama verir misiniz
F Fulya T.
Nikah organizasyonu, kilise tarzı oturum , bistro kurulum masa düzeni sadece soğuk içecek ikramı istiyoruz . Öğleden sonra ve akşam da olabilir . Beylikdüzü tarafındayız . Etkinlik belirli bir mekanda yahut Villada da olabilir . Sade max 70-100 kişilik bir tören .
B Burak C.
Merhabalar. Nikah için mekan arıyoruz. Max 200 kişi olur. 1 saat yeterli olacaktır eğlence halay gibi şeyler olmayacak sade bir nikah hayal ediyoruz fakat mekan açısından yer bulamıyoruz. Ufak nezih ekonomik bir yer bulmak temennimiz. Yardımcı olursanız seviniriz
C Can C.
Maslak kasrında olacak. Sağlı solu süslü sandalyeler ortada da gelin yolu. En önde de nikah masası. Arkadan hafif müzik için hoparlör ve masada mikrofon gerekiyor. Konuklar için atıştırmalık ve alkolsüz içecekler. Düğün değil nikah organizasyonu olacak.
A Asadullah S.
ciftlar yurtdisindan gelecekler (Kanada-isvec'ten) istanbul anadolu sahilinda bir araya gelip ,nce urfi nikah sonra kosoloslukta resmi nikah kiyilacak,azami katilim 10 kisi,kucuk parti seklinde kokteil olacak ,fotograflar cekilecek , imam nikah kiyacak
G Gizem G.
Hava koşuluna göre açık hava olması tercihim sade ve sıklıkta yanayım. Sandalye masa kargaşası dan pek hoşlanmıyorum ama mekanın uygunluğuna göre tercih edilebilinir kokteyl tarzı olsun istediğim için sadece bistro masalar yeterli olabilir

İstanbul Nikah Organizasyon Sonrası Parti Mekanları

İstanbul nikah organizasyon sonrası yemek ya da nikah sonrası parti son dönemlerde birçok çiftin tercih ettiği planlar arasında yer alıyor. Evliliğinizi düğün stresi olmadan sevdiklerinizle kutlamak için İstanbul’da nikah sonrası parti mekanları listesi yaptık.

Sade bir nikah töreninin ardından, yakın arkadaşlarınız ile eğlencenin sınırlarını zorlayacağını bir parti yapmak istemeniz gayet normal. Böyle bir parti için İstanbul'da harika seçenekler bulunuyor.

Akademi Tesisleri

Beşiktaş’ta yer alan Akademi Tesisleri, hem kapalı hem de açık mekan seçeneği sunmasının yanı sıra muhteşem bir boğaz manzarası ile gönlünüzü çelebilir. İstanbul nikah organizasyon sonrasında yemekli bir parti organizasyonu için en ideal mekanlardan biri.

Nossa Costa

Muazzam deniz manzaralı bahçesi ile denize sıfır balkon seçenekleri bulunan Nossa Costa, evliliğini sevdikleriyle doyasıya eğlenerek kutlamak isteyen çiftler için son derece ideal.

İzoletta

Doğanın kucağında bir yemek yemek ve nikah sonrasında huzur içinde kutlama yapmak için en güzel yerler arasında yer alan İzoletta, hem açık hem de kapalı alanları sayesinde her mevsim tercih edilebilir.

Flora By Develi

Bakırköy’de yer alan bu mekan da hem açık hem de kapalı mekan seçenekleri sunarak nikah sonrası partinizi en iyi şekilde gerçekleştirmenizi amaçlıyor. Nikahtan sonra en yakınlarınızı yanınıza alarak kolaylıkla gidebileceğiniz bir konuma sahip olması ve sıcak ortamı ile çok keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

Mama Shelter

İstiklal Caddesi’nde yer alan Mama Shelter, boğaz manzarası ve modern dekorasyonuyla eğlencenin dibine vuracağınız düğün sonrası parti için en uygun mekanlardan biri. Merkezi bir konumda bulunmasının yanı sıra bir partiden beklediğiniz tüm eğlenceyi bulabileceğiniz harika bir yer.

Riva’s Club Sırapınar

İstanbul nikah organizasyon sonrasında yalnızca çok yakınlarınızla ufak bir kutlama yemeği ve eğlence planlıyorsanız Riva’s Club Sırapınar bunun için en uygun mekanlardan biri. Doğanın içinde, lezzetli yemekler yiyerek eğlenebileceğiniz bir mekan arayışındaysanız bu mekanı listeye mutlaka eklemelisiniz. Güzel sohbetler edip, en mutlu gününüzü hem eğlence hem de huzur içinde geçirmek isteyen çiftler için ideal.

Bizbize Fasıl Caddebostan

Eğlence dendiğinde akla ilk olarak fasıl gelir. Siz de evliliğinizi fasıl eşliğinde eğlenerek sevdiklerinizle kutlamak istiyorsanız Caddebostan’da yer alan bu şık ve bir o kadar da samimi mekanı tercih edebilirsiniz.

Brio İtalian

Sarıyer’de yer alan ve şehir gürültüsünden uzak, harika bir bahçesi bulunan, orman manzarası ve yüksek tavanlı mekanı ile hem şık bir gece geçirebilir hem de eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Lezzetli menüleri ile davetlilerinize hoş bir gece yaşatırken gece 3’e kadar süren müzik ile evliliğinizi çok eğlenerek kutlama şansına erişebilirsiniz.

Anjelique

Ortaköy’de bulunan Anjelique, dünya mutfağından harika lezzetler de bulabileceğiniz menüsüyle lüks ama eğlenceli bir gece geçirmek için oldukça ideal.

Arabesque

İstanbul nikah organizasyon sonrası için muhteşem mimarisi ve  harika manzarasıyla İstanbul’un en iyi mekanlarından biri olan Arabesque de davetlilerinizi en iyi şekilde ağırlayabilir ve harika bir partiye imza atabilirsiniz.


Nikah Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Nikah Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Nikah Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Nikah Organizasyon İzmir Nikah Organizasyon Ankara Nikah Organizasyon Sinop Nikah Organizasyon Kırklareli Nikah Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?