Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon

216
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 1251 oy
Mukadder Yıldız
Mukadder Yıldız
5.0
Çevrimiçi
141 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Evlilik Teklifi Riva
Evlilik Teklifi Riva
5.0
Çevrimiçi
28 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Serçe Davet Organizasyon
Serçe Davet Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
9 kez değerlendirildi.
3 aydır gigbi'de
Maltepe, İstanbul
Banu'nun Hayal Dünyası
Banu'nun Hayal Dünyası
4.9
Çevrimiçi
48 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Bakırköy, İstanbul
Loveday İstanbul
Loveday İstanbul
4.9
Çevrimiçi
39 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Zilan Güneş
Zilan Güneş
5.0
Çevrimiçi
2 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
Bağcılar, İstanbul
Gülsüm Aydemir
Gülsüm Aydemir
4.3
Çevrimiçi
19 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
Miam Organizasyon
Miam Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
5 yıldır gigbi'de
Kadıköy, İstanbul
Ahenk Organizasyon
Ahenk Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Beykoz, İstanbul
Lavi Etkinlik
Lavi Etkinlik
5.0
Çevrimiçi
14 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Beşiktaş, İstanbul
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Fiyatları 2024

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 4.840 TL ile 5.910 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Müşteri Yorumları

A
Aleyna
Hediyeliklerimizi yosunart ile anlaşarak yaptırdık. Kafamız çok karışıktı çok fazla çeşitleri vardı ve seçmek çok zordu her biri birbirinden güzel olan ürünleri ile bize çok yardımcı oldular hersey için teşekkür ederiz

K
Kader Şen
Kendisi hılzı düzgün kaliteli personel bi iş becerdi artı sıcak ve samimi oldu için de teşekkür ederiz 💕

E
Eda Gül
Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ederim 🙏🏻

E
Esra Açıkgüllü
Kuzenimin nişan organizasyonu şahaneydi her detay düşünülmüş özenle hazırlanmıştı emeklerinize sağlık..herkese öneriyorum kalitenizi özeninizi ve naifliğinizi.. teşekkürler

M
Mehtap Çetin
Cana yakın samimi konuşması.


İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Talepleri

M Murat K.
14 ncü yılımızı kutluycaz.Kafamdaki düşünce denize veya boğaza yakın bir mekanda özellikle otel olursa çok iyi olur kutlama sonrası otelde kalmayı düşünüyoruz.Eşimle baş başa romantik bi akşam yemeği süprizi yapmak istiyorum.Şuan yurt dışındayım 2 haftaya kadar dönücem.Tekliflerinizi mail yoluyla iletebilirmisiniz.
M Muammer D.
Kemanci olabilir ayrica evde kendi evine salonuma yapilacak. Oruclu oldugunuzdan dolayi iffar saatinde olmasini istiyorum. Ortam ve yerim cok musait. Masa suslemesi ve salon suslemesi istiyorum. Ekstra yemek istersem 4 kisilik cocuklar ile beraber olmak istiyorum. Onuda hesaplayabilirsiniz. Ayrintili konusabiliriz
N Nilsel D. A.
evlilik yıl dönemi kutlaması için çok güzel ve unutulamayacak bir anımız olsun istiyorum. yemekli ve meyve tabağı çerez alkolsüz konaklamalı olabilir. tuzlada güzel bir mekan ve canlı müzikte olursa sevinirim fotoğraf ve video çekimi olabilirse sevinirim . en kısa zamanda tarafıma dönüş yapılırsa sevinirim.
S Sabri T.
akşam üstü sahile bakan sakin fazla insanın olmadığı biryerde güzel bir akşam yemeği ve belkide sabaha kadar muhabbet edebileceğimiz çadır tarzı bir uygulama da olabilir net bişey yok ama detaylı konuşulabilir ancak vereciğim iletişim numarasından önce mail veya whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz sevinirim
İ İbrahim H. S.
Kumsalda iki kişilik bir yıldönümü yemeği istiyorum. Çok büyük organizasyonlara gerek yok biraz süsleme yapılsa mum falan konulsa yeterli olacaktır. Fiyat teklifinizi de makul aralıklarda verirseniz memnun olurum. Dediğim gibi sadece bir yıldönümü yemeği için değişik romantik bir ortam istiyorum o kadar.
İ İlknur A.
Kocaeli Kartepe de istiyorum Secim yaparken kartepe yazmadığı için şileyi tercih ettİm kartepe de dağ evi gibi bir yerde akşam yemeği istiyorum müzik eşliğinde İki kişilik olucak . Biz içer girerken yerde güller ve mumlar olucak . Dağ evinde şömine olursa cok memnun olurum benimle irtibata gecin lütfen
Ç Çağdaş Ö.
İlk evlilik yıldönümü olacak. Müzisyen vs. istemiyorum. Nezih sakin ve şık bir organizasyon ile akşam yemeği planım var. Balık restoranı boğaz manzaralı ise tercih edebiliriz. Alkol olacak. Beşiktaş olarak seçtim ancak boğaz manzarası olacak Avrupa veya Asya kısmında başka lokasyonlar da olabilir.
S Sadık Ş.
Herhangi bir konsept yok. 14. evlilik yıldönümümü kutlamak için yazdım. Romantik bir yemek herhangi bir sahil olması yeterli. Otelde olabilir. Aynı yerde konaklamada olabilir. O gece otelde kalır ertesi gün çıkarız. Odada jakuzi olabilir. Bie de oda deniz görmesi yeterli. Sanırım bu kadar
M Malik Ö.
Evlilik yıl dönümü için sürpriz yapmak istiyorum. Fakat bütçemin çoğunu organizasyon için harcamak istemiyorum. Maddi Değeri olan bir hediye alacağım için, lüksü ne kadar ekonomik alırsam o kadar iyi olur. Aradığımı bulamazsam organizasyondan vazgeçip normal kutlama yapacağım
M Mecid K.
Sizin önereceğiniz mekanlı paketlere de açığım. Anne ve babam için. Alkollü mekan seçersek eğer. Araç kullanmasını istemiyorum. Kapıdan özel araçla alıp bırakma ücretini de öğrenmek istiyorum. Boğazda bir yemek organizasyonu düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

İstanbul'da Evlilik Yıl Dönümü için Mekan Önerileri

Beraber geçirdiğiniz zamanı ve bundan sonra birlikte geçireceğiniz anları kutlayacağınız bu özel günde, özel bir mekanda olmalısınız.

Evlilik yıldönümü, her yıl kutlanan önemli özel günlerden biridir. Evliliğinin ilk yılında da olsan 20. yılında da olsan romantik bir İstanbul evlilik yıldönümü kutlama yemeği ile birlikteliğini kutlamalı ve ilerleyen yıllarda hatırlanacak güzel anılar biriktirmelisin. İşte İstanbul evlilik yıl dönümü organizasyon için İstanbul'da evlilik yıldönümü mekanları için harika fikirler.

Lacivert

Evlilik teklifi, yıldönümü, sevgililer günü yemeği dendiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Lacivert, hem muhteşem manzarası hem zengin menüsü hem de romantik mekanı ile yıldönümü kutlaması için oldukça ideal bir yer. Şık bir mekan arayışındaysanız son derece ideal.

Vogue

Muazzam manzarasıyla akılda kalıcı bir evlilik yıldönümü mekanları İstanbul içinde yemek istiyorsanız tarihi yarımada ve boğaz manzarasına sahip Vogue kesinlikle seçeneklerinizin arasında olmalı. Mekanın dekorasyonu ve dünya mutfağına yer veren menüsü ile eşinize şık bir gece yaşatabilirsiniz.

Sunset

Hem yeşillik hem de deniz manzarasına doymak istiyorsanız kutlama yemeğinizi kesinlikle Sunset’te yemelisiniz. Çok özel yemeklerin bulunduğu menüsü, şık görünümüyle evlilik yıldönümleri için ideal.

FerahFeza

Karaköy’de bulunan FerahFeza, aynalı duvarları ve yüksek tavanıyla gerçekten oldukça ferah bir mekan. Ağzınıza layık birçok yemek bulabileceğiniz bu şık mekanda eşinizle beraber geçirdiğiniz yılları huzur içinde kutlayabilirsiniz. Kutlama yemeğinizde manzara sizin için çok da önemli değilse Karaköy’ün merkez bir yerinde kalan bu mekanı kesinlikle tercih etmelisiniz.

Duble Meze Bar

Haliç manzarasıyla büyüleyen bu mekan da mezeleriyle ünlü. Kutlama yemeğinizi sakin ve şık bir ortamda yemek isterseniz ideal. Evlilik yıldönümü mekanları İstanbul şehrinde hem lezzetli yemekler ve içecekler hem de romantik bir manzara önünde geçirmek istiyorsanız mutlaka seçeneklerin arasına eklemelisiniz.

Fumée

Yeni açılan mekanlardan biri olan Fumee, muazzam manzarasıyla şimdiden birçok kişiyi etkisi altına aldı bile. Manzarasının yanı sıra menüsüyle de göze çarpan mekan kutlama yemeğinizi şarap ve romantizm eşliğinde yiyebileceğiniz bir mekan.

Litera

Evlilik yıldönümü mekanları İstanbul için öneri arayan ve romantik olsun diyen ama bütçesinin sarsılmasından da korkanlar için Litera muazzam bir yer. Hem uygun fiyatlı menüsü hem de şık manzarasıyla bir akşamüstü evliliğinizi kutlamak için ideal bir yer. Hem boğaz hem de tarihi yarımada manzarası tercih edilmesi için yeterli. Üstelik menüde Japonya’dan Yunanistan’a Fransa’dan Almanya’ya kadar pek çok mutfağın yemeği yer alıyor.

Bebek Koru Kahvesi

İstanbul'un popüler adreslerinden biri olan Bebek Koru Kahvesi, lezzetli yemeklerinin yanı sıra güzel manzarası ve kaliteli servisi ile de ön plana çıkıyor.

Mia Mensa

Yıldönümünüzde İtalyan lezzetlerini denemek isterseniz Mia Mensa, denize nazır Kuruçeşme manzarası ile sizleri bekliyor.

Leb-i Derya

Muhteşem İstanbul manzarasında yenilecek bir yemeğin en romantik kutlamalardan biri olduğu aşikar. Dünya mutfağındaki farklı lezzetleri Türk damak tadına uygun olarak yorumlayan Leb-i Derya, size unutulmaz bir akşam yaşatacaktır.

Park Fora

İstanbul boğazının mavisi ile Cemil Topuzlu Parkı'nın yeşilinin bir arada sunan Park Fora, yıldönümü kutlamanıza en üst düzeyde cevap veren bir mekan.

Park Şamdan Pera

İstanbul’un en güzide restoranlarından biri olan Park Şamdan, Türk ve Dünya mutfaklarından oluşan zengin menüsünü Pera’nın tarihi dokusu ve büyüleyici manzarasına karşı sunuyor.

Peninsula Restaurant

Golden City Hotel’in teras katında yer alan Peninsula Restaurant, eşsiz manzarasının yanı sıra zengin menüsü ile de dikkat çekiyor.


Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Şirketleri
Anadolu Yakası Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Avrupa Yakası Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Kadıköy Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Şişli Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Beşiktaş Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon daha fazla
Türkiye'den Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon İzmir Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Ankara Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Sinop Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon Kırklareli Evlilik Yıl Dönümü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?