Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İşyeri Açılış Davetiyesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri

author
Nedim Emre Akın
tarafından 01/05/2021 tarihinde yazıldı.

İşyerinizin açılışı için hazırlıklara başladıysanız davetiye bastırmayı unutmamalısınız. Böyle günlerde insanlar davetiyelere önem veriyorlar. Telefonla aramak yerine açılış davetiyesi göndermek daha şık ve resmi oluyor. İşyeriniz için şık bir davetiye yaptırarak gelmesini istediğiniz insanlara verebilirsiniz.


Açılış Davetiyesi İçin Harika Öneriler

İşyeri açılış davetiyesi olduğu için fazla süslü bir davetiye kullanmamaya özen gösterin. Biraz resmi ve ciddi bir davetiye tercih edin. Davetiye modeli olarak bir sürü model bulabilirsiniz ancak çok fazla süslü bir davetiye kullanmayın.


Birden Fazla Dilli Davetiye

Eğer işyerinizin açılışına sadece Türkleri değil başka dili konuşan insanları da davet edecekseniz, davetiyenizin farklı yerlerine diğer dilleri koyabilirsiniz. İsterseniz de farklı diller için farklı davetiyeler de bastırabilirsiniz.


Balonlu Açılış Davetiyesi

Balonlar, işyeri açılışlarında süsleme amacıyla kullanılır. Davetiyenize de balon bastırarak açılışı müjdeleyebilirsiniz. Kapaklı bir davetiye kullanacaksanız balonları sadece kapağına bastırıp iç kısma da davetiyenizin ayrıntılarını yazdırabilirsiniz ancak kapaksız bir davetiye için balonları yazıların sağına-soluna bastırmanız daha uygun olacaktır.


Kurdele -Makaslı Davetiye

Açılışlarda kurdele kesmek neredeyse dünya çapında bir gelenek diyebiliriz. Bu davetiyeyi daha okumadan bunun bir açılış davetiyesi olduğunun mesajını vermek istiyorsanız kurdele ve makas kullanabilirsiniz. Hatta biraz fark yaratmak istiyorsanız gerçek bir kurdele de yapıştırabilirsiniz. Bu, değişik ve hoş bir ayrıntı olur.


Baloncuklu Davetiye

Açılış sonuçta eğlenceli bir şey. Ciddi havayı biraz dağıtmak istiyorsanız misafirlerinize bu tarz, renkli bir davetiye gönderebilirsiniz. Üst tarafına baloncuklar koydurup kenarlarına da farklı renkler yaptırabilirsiniz. Yazıların da tek renk olmasına gerek yok ancak süslemelerde kullandığınız renkleri yazılar için de kullanmaya özen gösterirseniz daha şık bir davetiye olacaktır.


Şekilli Davetiye

Açılış davetiyenizin klasik, düz bir davetiye olması gerekmiyor. İşinize göre farklı şekilli bir davetiye bastırabilirsiniz. Örneğin bir market açılışı için market arabası şeklinde bir davetiye hoş olacaktır. Açacağınız mekana göre davetiyenizi şekillendirebilirsiniz.


En İyi Açılış Organizasyon Fiyatları ve Seçenekleri gigbi'de!
Şehrindeki en iyi Açılış Organizasyon profesyonelleri sana hizmet vermek için hazır. Geçmiş müşteri değerlendirmeleri ile. Hemen talep oluştur, birkaç dakika içinde teklifler gelsin. Karşılaştır ve en iyisini seç.
İşyeri Açılış Davetiyesi Örnekleri, Modelleri ve Fikirleri için en iyi profesyonel listesi
5.0 34 oy

Bu içerikleri nasıl hazırlıyoruz?
Her gün yüzlerce müşteri gigbi.com'da hizmet ihtiyaçları için güvenilir ve iyi profesyonelleri buluyor. Sorularını profesyonellerimiz ile görüşerek ve mevcut müşteri taleplerini analiz ederek cevaplandırıyoruz.

Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?