Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Doğum Günü Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İzmir Doğum Günü Organizasyon

194
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İzmir Doğum Günü Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.8 989 oy
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
38 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Hacer Gezgin
Hacer Gezgin
4.9
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
İdea Organizasyon
İdea Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Bayraklı, İzmir
Viva La Vida Organizasyon
Viva La Vida Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
42 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Bornova, İzmir
2S Organizasyon
2S Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
Organizasyon Dünyası
Organizasyon Dünyası
4.9
Çevrimiçi
28 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Karabağlar, İzmir
Gökçe Balon & Palyaço
Gökçe Balon & Palyaço
4.9
Çevrimiçi
60 kez değerlendirildi.
2 yıldır gigbi'de
Karşıyaka, İzmir
İzmir Gülden Organizasyon
İzmir Gülden Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
26 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Enes Odabaş
Enes Odabaş
0.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Gaziemir, İzmir
Burcu Yıldız
Burcu Yıldız
5.0
Çevrimiçi
1 kez değerlendirildi.
4 aydır gigbi'de
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Doğum Günü Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İzmir Doğum Günü Organizasyon Fiyatları 2024

İzmir Doğum Günü Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 4.690 TL ile 5.730 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Doğum Günü Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İzmir Doğum Günü Organizasyon Müşteri Yorumları

Ü
Ümit Çimeli
Verilen hizmet yeterli diyecek kaliteliydi çocuklar çok eğlendi çok profesyonel bir ekipte teşekkürler

A
Ahmet Kaya
Düşündüğümüzden daha ilgililerdi. Özellikle selin hanım çok samimi ve ilgiliydi çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz herşey için🙂

T
Tuğba Kurt
Sayenizde çok güzel bir gün geçirdik öncelikle teşekkür ederim. Çocuklar eğlenirken misafirlerim ve ben de rahat rahat partinin tadını çıkardık 🤩🙏💐

S
Sinan Cankurtaran
Nişanımız tam da istediğimiz şekilde oldu 🙂 Teşekkürler Suare Life ♥️

A
Ayşen Eryıldız
Ürünlerin kalitesi, ilgi ve alakları gerçekten çok güzel


İzmir Doğum Günü Organizasyon Talepleri

K Kiraz K.
Erkek arkadasima dogum gunu surprizi hazirlamak istiyorum, Dogum gunu 6 Mart, ama ayin 11 inde kutlayacagiz. Cocuklugunu yasayamadigini biliyorum o yuzden 19. yas dogum gununde ona hediyem cocuklugu olsun istiyorum. Kucukken yaptigimiz/yapmaktan hoslandigimiz seyleri denesin ve o zevki yasasin. Lunapark, pamukseker, atolye faaliyetleri, buz pateni vs. Aksaminda ise sadece bize ozel bir sinema salonunda en sevdigi filmi birlikte izleyip oradan benimle birlikte en cok yapmak istedigi sey oldugu icin raki-balik yapmak istiyorum. Yemek sonrasi tuttugum otel odasinda ustunde "ne guzel seysin sen hep yasin 19" yazan bir pasta, balon suslemeleri ve sohbet ederken bugunu kutlamak icin kucuk bir sise sampanya bize eslik etsin istiyorum.
H Hande B.
Merhabalar, Oğlumun 7.yaş doğum gününü Karşıyaka civarında (Mavişehir-Atakent’te olabilir) kutlamak istiyoruz. Konsept olarak net bir şeyimiz yok ama mekana göre karar verebiliriz, max 40 kişi oluruz - Pastası karakterli olur yeter. Önemli olan çocuklara oyun alanı sağlayabilen, çocuklar için palyaço / özellikle 7.yaş için oyun oynatabilecek ekip ilk tercihimiz(genellikle daha küçük yaş oyunları oynatanlar oluyor, onları istemiyoruz.) Hatta ikramlıkları benim götürebileceğim bir mekan var ise tercihimdir. Onlardan içecek servisi alabiliriz.
H Hüseyin S.
Merhabalar Doğumgünü kutlamasını 7 yaşındaki oğlum için istiyorum.İnciraltı bölgesi terchimdir.Tahmini 50 kişi civarı bir organizayon istiyorum.İçinde Animatör palyaço popcorn çocuklar için şişme balon olabilir.Yetişkinlere Menü olarak verilecek yiyecekleri ben yaptırabilirim ama sizden de teklif almak isterim.Yaprak sarma,Mercimek köfte vb. Çocuklara da hamburger patates kızartması cola ikram edilebilir diye düşündüm.Yetişkinler için sınırsız çay kahve ikram edilir.Başka fikirlere de açığım.En kısa sürede teklifinizi bekliyorum.Teşekkürler :)
S Serap N.
8 yaşındaki kızımın doğumgününü evimizin bahçesinde kutlamak istiyoruz. Pembe-beyaz tonlarda minnie mouse konsepti istiyoruz. Masa sandalye ihtiyacımız var ve ayrıca süslemelerini istiyoruz. Evimizin ön bahçesinde etkinliğin yapılacağı alan havuz , oturma alanı ve dek sistemle kaplanmış bir terastan oluşuyor. Bu alanında konsepte uygun süslenmesini istiyoruz. Yer ölçülerimiz uygunsa şişme oyun parkı da kiralamayı isteriz.
G Gülçin G.
Oğlum 1 yaşına giriyor. Doğum günü evde, 4 yetişkin ve 1 çocuk olacak. Bir oda, bir masa (sadece tatlılar ve kek), toplar, fotoğraflı bir stand düzenlemek istiyorum. Renkleri tartışmaya hazırım - Yeşil ve krem, mavi mavi ve beyaz kombinasyonlarını seviyorum, seçenekleri görmek istiyorum. Almanya'da yaşıyoruz, doğum günümüz için İzmir'e geleceğiz. 2 hafta içinde dairenin tam yerini söyleyebilirim. Teşekkür ederim!
B Birsen G.
MERHABA OĞLUMUN 6 YAŞ DOĞUM GÜNÜ İÇİN 45-55 KİŞİLİK BİR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZE ETMEK SİTİYORUM KONSEP MINECRAFT İÇİNİNDE İKRAMLARIN(SARMA - MERCİMEK KÖFTESİ- KURABİYE - POĞAÇA - BÖREK GİBİ), ANNE VE BALAR İÇİN SINIRSIZ ÇAY KAHVE, ÇOCUKLAR İÇİN PAYLANÇO VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERİN, OYUNLARIN VEYA PARKURLARIN OLDUĞU GELEN MİSAFİRLERİMİN MEMNUN VE MUTLU AYRILACAĞI BİR ORGANŞZASYON OLSUN İSTİYORUM
H Helen H.
Merhaba, 4 yaşındaki oğlum için organizasyon istiyorum. Özellikle istediğimiz kurulum, palyaçolar, pamuk helvacı, çikolata şelalesi gibi şeyler olacak. Whatsapp üzerinden de ınstagram adresi paylaşmanızı rica ederim. Yurtdışı numaram olduğu için annemin numarası ile talep oluşturuyorum, bana teklifinizi, iletişim bilgilerini ve ınstagram adresinizi iletecektir. Teşekkür ederim.
U Utku A.
cry babies bardak 8 adet cry babies tabak 8 adet cry babies peçete 8 adet pembe çatal 10 adet cry babies masa örtüsü coca cola lipton ice tea şeftali cry babies pasta kürdanı 4 adet cry babies iyi ki doğdun banner cry babies parti düdüğü 6 adet cry babies pipet 8 adet cry babies tavan süsü 6 adet pembe tabak 8 adet
T Tamer E.
Merhabalar, eşim için doğum günü süprizi yapmak istiyorum. Mekan veya lokasyon konusunda bir fikrim yok. İzmir de ikametimiz. Fikirlere açığım. Şık güzel bir organizasyon istiyorum. Baş başa olacağız. Ekstra kişi olmayacak aile veya arkadaş. Duygusal romantik tarzda bir teklif. Gerisi firmaların yeteneğine kalmış.
G Gülbin T.
8 yaşını dolduracak kızım için animasyon için kişi 2 saat bouınca yüz boyama balon vs ile çocukları eğlendirecek. 2 kişi yiyecek içecek ikramı yapacak. tahmini çocuklar ve yetişkinler ile birlikte en fazla 40 kişi bulunacak. evimizin bahçesi konsepte uygun şekilde süslenecek. yiyecek içecek desteği de alınabilir.

İzmir Doğum Günü Organizasyon Fikirleri

İzmir doğum günü organizasyonu için birçok kişi hayalindeki organizasyonu bir türlü gerçekleştiremiyor. Sevdiğimiz bir kişinin doğum günü yaklaştığında her zaman planlar yaparız ancak hayalimizdeki doğum günü organizasyonunu bir türlü gerçekleştiremeyiz. İşte bu noktada, etkili ve unutulmaz bir İzmir doğum günü organizasyonu fikirlerini bu yazıda sizin için paylaşacağız.

İzmir doğum günü organizasyonu için oldukça kullanışlı bir fikir, gerek açık alanlarıyla gerekse etkili ve kaliteli mekanlarıyla onlarca seçenek sunuyor aslında. Yapacağın İzmir doğum günü organizasyonuna göre farklı fikirlere ihtiyacın olabilir, Örneğin; İzmir yetişkin doğum günü organizasyon ya da sevgiliye doğum günü organizasyonu İzmir'de kutlayabileceğin çok özel yerler mevcut bunların yanısıra İzmir bebek doğum günü organizasyonu ve 1 yaş doğum günü gibi farklı konseptlerde kutlamalar yapılması çok daha etkili olacaktır.

İzmir'de doğum günü organizasyonu için seçebileceğin onlarca güvenilir ve iyi profesyoneller gigbi.com'da yer alıyor. Dilersen hemen İzmir doğum günü organizasyon ihtiyacın için bir talep oluşturabilirsin. :)

Açık havada yapacağın İzmir doğum günü organizasyonun için birkaç önerimiz olacak. Özellikle de sevgilin ya da arkadaş grubun için sürpriz bir doğum günü organizasyonu planın varsa Urla, Sığacık, Çeşme gibi sizi oldukça mutlu edebilecek sahil kasabalarını tercih edebilirsin. Özellikle de hafta içi bir kutlama yapacaksan bu yerler oldukça elverişli bir parti organizasyonu gerçekleştirmen için doğru seçim olacaktır. Hafta sonu için ise tam aksine bu küçük ve şirin sahil kasabalarından kaçınman daha iyi olabilir, tahmin edebileceğinden çok daha yoğun bir kalabalık ile karşılaşabilirsin.

Eğer çocuğun ya da bebeğin için bir doğum günü organizasyonu yapmayı planlıyorsan güzel bir kafe ya da evde yapacağın organizasyon ile çok eğlenceli bir parti gerçekleştirebilirsin. İzmir doğum günü organizasyon kategorisinde hizmet veren profesyoneller çocuklar ve bebekler için oldukça geniş bir doğum günü konsepti seçeneklerine sahipler. gigbi.com'da doğum günü organizasyonu gerçekleştiren profesyonellerin yanısıra birçok animatör, palyaço ve müzisyen de yer alıyor. Kesinlikle değerlendirmeni öneririz. Anlayacağın o ki, eğlenceli bir parti organizasyonu seni ve misafirlerini bekliyor! :)

İzmir Doğum Günü Organizasyon Önerileri, Firmaları ve Şirketleri

Hem doğum gününüzü mükemmel kılmak hem de misafirlerinizin hoş vakit geçirmesini sağlamak için size yardımcı olacak İzmir doğum günü organizasyon şirketleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

İster yetişkin olun ister çocuk, doğum günleri her zaman özeldir ve özen gösterilmesini hak eder. Özellikle çocuğunuzun doğum günlerini kusursuz kılmak için hayallerinizi gerçekleştirecek İzmir doğum günü organizasyon için sunduğumuz firmalara ve şirket önerilerine göz atabilirsiniz.

Gümüşsuyu Organizasyon

Sadece İzmir doğum günü organizasyon değil, tüm özel gün organizasyonlarında yanınızda olan Gümüşsuyu Organizasyon, doğum günü kutlamalarınızı unutulmaz kılmayı hedefliyor. Hem çocuk hem de yetişkin doğum günleri için istenilen konseptte doğum günü partileri için İzmir doğum günü organizasyon şirketleri arayışında olanlar bu mekana göz atabilir.

Parti Perisi Organizasyon

İzmir doğum günü için sizin için değerli olanlara sizin kadar önem veren Parti Perisi, kişiye özel doğum günlerinizde hizmet etmekle kalmıyor; bebek mevlüdü, diş buğdayı, kına gecesi, baby shower gibi özel günlerinizde de yanınızda oluyor.

Melekper Organizasyon

İster evinizi isterseniz seçtiğiniz bir mekanı sihirli dokunuşlar ile doğum günü kutlamasına hazır hale getiren Melekper Organizasyon, hayallerinizi gerçekleştirmek için sınırsız hizmet sunuyor.

Happy Birthday Parti ve Oyun Evi

İzmir doğum günü organizasyon için çocuklarınızın doğum gününü daha renkli kılacak süslemeler ve yaratıcı detaylar ile eşsiz kılmanıza yardımcı olacak bir yer arıyorsanız, Happy Birthday Parti ve Oyun Evi tam size göre.

Fish Organizasyon

Ürettiği farklı konseptler ile İzmir doğum günü organizasyon şirketleri arasında dikkat çeken Fish Organizasyon, yaratıcı süslemeleri ile eğlenceli doğum günü kutlamalarına imza atıyor. Özellikle çocuk doğum günleri için eğlenceli sürprizler sunan firma, unutulmayacak bir doğum gününü vaat ediyor.


Doğum Günü Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Doğum Günü Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Doğum Günü Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Doğum Günü Organizasyon İzmir Doğum Günü Organizasyon Ankara Doğum Günü Organizasyon Sinop Doğum Günü Organizasyon Kırklareli Doğum Günü Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?