Anasayfa
Giriş Yap
Kayıt Ol
Kategoriler

🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri

Destek
İletişim
Kariyer
Blog
Anasayfa
Talepler
Bildirimler
Kategoriler

📲 Mobil Uygulama İndir
🎈 Biz Kimiz?
🧐 Nasıl Çalışır?
🌟 Müşteri Değerlendirmeleri
💁 Destek

Çıkış
İzle ve Öğren 🎓
Genel Bakış 👀
Talepler
Teklifler
Anlaşmalar
Değerlendirmeler
Bildirimler
İstatistikler
Profilim
Ayarlar

📲 Mobil Uygulama İndir
🌟 Üyelik
🌟 Hesabını Yükselt
📣 Profilini Paylaş
🎓 İzle ve Öğren
💁 Destek

Çıkış

İzmir Nişan Organizasyon

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.
Hızlı Teklif Al
Şehir Seç

İzmir Nişan Organizasyon

219
profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.

İzmir Nişan Organizasyon için en iyi profesyonel listesi
4.9 839 oy
İdea Organizasyon
İdea Organizasyon
4.7
Çevrimiçi
54 kez değerlendirildi.
6 yıldır gigbi'de
Bayraklı, İzmir
Kırmızı Kurdele Organizasyon
Kırmızı Kurdele Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
16 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Organizasyon Dünyası
Organizasyon Dünyası
4.9
Çevrimiçi
28 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Karabağlar, İzmir
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
Şatsim Organizasyon & Fotoğraf
5.0
Çevrimiçi
38 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Buca, İzmir
Palyaço Yeliz
Palyaço Yeliz
4.9
Çevrimiçi
45 kez değerlendirildi.
4 yıldır gigbi'de
Balçova, İzmir
2S Organizasyon
2S Organizasyon
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
1 yıldır gigbi'de
Konak, İzmir
İnce Events
İnce Events
5.0
Çevrimiçi
6 kez değerlendirildi.
3 yıldır gigbi'de
Torbalı, İzmir
Gina Event
Gina Event
0.0
Çevrimiçi
6 aydır gigbi'de
Balçova, İzmir
Orion Organizasyon
Orion Organizasyon
0.0
Çevrimiçi
2 aydır gigbi'de
Bornova, İzmir
Enes Odabaş
Enes Odabaş
0.0
Çevrimiçi
1 aydır gigbi'de
Gaziemir, İzmir
30.000'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur
Nişan Organizasyon
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.
Hemen Talep Oluştur

İzmir Nişan Organizasyon Fiyatları 2024

İzmir Nişan Organizasyon fiyatları 2024 yılı için ortalama fiyat aralığı 4.940 TL ile 6.040 TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Nişan Organizasyon fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.
İletişime Geç

İzmir Nişan Organizasyon Müşteri Yorumları

C
Cengiz Mustafa Çinar
12 Mayıs Nişan organizasyonumuz için bizimle öncesinde ve nişan gününde hem ilgili hem profesyonel hem de dakik olarak yardımcı olan Aras Konsepte kocaman teşekkür ediyorum 😊🙏

B
Betül Karaman
harika doğum günü organizasyonları ve nişanlar yaptık inanılmaz samimi enerjileri ve eşsiz dekorasyonları ile güne renk kattılar çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık 🤍

S
Sevilay Zeybek
İşinin ehli,profesyonel bir ekip her şey mükemmeldi.Hem nişanda hem de doğumgünü organizasyonunda çok memnun kaldık.Her şey için teşekkürler Elif hanım..Diğer organizasyonlarınızda da gönül rahatligiyla mutlaka sizinleyiz...

B
Berna Bademli
🥰 iyi ki yollarımız kesişti sayenizde harika bir nişan oldu❣️

K
Kenan Kurtuldu
Herşey için çooook teşekkür ederiz🤍 harika bir nişan geçirdik sayenizde 🥰samimiyetiniz güler yüzünüz için ayrıca teşekkrüler herşey çok güzeldii 💜


İzmir Nişan Organizasyon Talepleri

H Hazal E.
Merhaba, bahçemde yapacağım için talebim tamamen çiçek bir arka fon led yazı ile çim bahçe konseptine uygun bir arka plan. 50 adet beyaz sandalye (uygun bütçeli olabilir tek tip olmasını istiyorum sadece) kız isteme için iki tarafı karşılıklı çim üzerine kurmak istiyorum bunun için toplamda 4 küçük masa kahve kahve yanı ikramı koyabilecekleri bir de mümkünse uzun bir açık büfe için kullanabileceğim masa istiyorum. İkramlıkları pasta vs ben ayrı olarak yaptıracagım, bahçe olacagı için alanın üstüne çapraz led ışık düşünüyorum led olmak zorunda değil tatlı gözükecek ve yukarıya kurabiliecek şekilde
T Tuğçe Ş.
Merhaba, Kemalpaşa armutluda evimizin hemen yanında bahçeler arasında bir söz/nişan planlıyoruz bu plan, kurban bayramı öncesinde ve hemen sonrasında olabilir kesin tarih veremiyorum. Renkli ışıklar ,organizasyon arka fon konsepti ve çiçekleri, masa, damat kahvesi fincan ve tepsisi, misafirlere ikram verebilmek için masalar ve örtüleri, gelin yolu ve göze güzel gelebilecek tüm verilere açığım. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fakat mesai saatleri içerinde olduğum için bana WhatsApp veya mail yolu ile ulaşabilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
G Gül A.
İsteme söz bir arada olacak. İsteme esnasında kahve servisine destek veriliyor olmalı. Ardından catering Tarafından servısle alkollü kokteyle geçiş düşünüyorum. 20kişi büyükler için masa ve süslemeleri olacak. Gençler için 10bistro ve 30-40 bar sandalyesi ve süslemeleri. Ahşap/kütük doğal bir konsept tercihim. Nişan hediyesi ve nişan masa süslemeleri dahil edilebilir. Tak istemiyorum. Bahçeye ışıklandırma istiyorum ek olarak. (Pergoleden sarkan ışıklr olabilir.) ekim ayı olacagı ıcın yagmur ıhtımalına karsılık cadır gıbı cozumler sunuyor musunuz?
D D
Yaklaşık 80 kişilik bir nişanımız olacak. Bahçede ve ahşap temalı bir şey düşünüyoruz. 10 adet bistro masa ve 8 adet ahşap büyük masa bulunuyor. Bistrolar için 20 adet sandalyeye ihtiyacımız var. Masa üstü mum ve ahşap süs istiyoruz. Çiçek tagı ve bistro giydirmesi olacak. Kokteyl için gerekli hizmet de alabiliriz. Sade ve şık bir konsept olması tercihimiz. Genel olarak beyaz açık pembe ve somon renkleri ağırlıklı olması tercihimiz.
Ö Özüm T.
Merhaba, nişanı yazlıkta sahile yakın yapmayı planlıyoruz. Açık alanda olacak, belki havuz başında da olabilir. Nişan için ekstra canlı müzik grubu (jazz, klasik müzik, blues tarzı), fotoğrafçı ve yiyecek (kanepe, zeytinyağlı, börek, tatlı tarzında aperatif şeyler) de dahil olsun istiyoruz. Yaklaşık 40-50 kişi olacağız.Garson hizmeti de sunabiliyor musunuz? Fiyatı ile birlikte belirtirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
E Esrin T.
30 m2 bahçemize doğum günü partisi için bir süsleme yapmak istiyoruz Sadece kurulum yeterli olacak masa giydirme sandalyeler 8 adet kenarda olacak giydirelecek şekilde genellikle ayakta kalmak istiyoruz o yüzden sandalye sayısını az tutuyoruz 7 metre kadar dışarıdan bahçe görünmesin diye parti perdesi gibi bir şey düşünüyoruz Bahçenin üstü kapalı Tavana doğru balon süslemesi yapılabilir
Y Yusuf A.
Biz düğünümüzde aksaklıklar yaşadık.Kır düğünüydü fakat yağmur yağdı.Buna bağlı olarak pasta kesemedik,tam anlamıyla oynayamadık vs. şeyler oldu.O gün yapamadığımız şeyleri küçük bir organizasyon ile yakın arkadaşlarımız geleceği ufak bir pasta kesmeli ,bol oynamalı bir aktivite düşündük.Hem bizimde içimzde ukte kalan şeyleri gerçekleştirmek amacımız.Ekonomik bir şey olmasıda önemli tabi.
B Bilge K.
Pasta ve ikram istemiyoruz. Genel mekan dekorasyonu ihtiyacımız mevcut. (50 kişi, açık hava deniz kıyısında restoran). Çift için masa-sandalye ve tak ihtiyacimiz mevcut. Tüm misafirlerin masa suslemeleri vs. gerekli. Genel konsepti bohem tarzda dusunuyoruz. Sahil, deniz plaj havasına uygun, beyaz-sarı tonlarda vs. 29 Haziran Aliağa'da gerçekleşecek. Teşekkürler.
M Melek M. İ.
İyi günler, bahçeli bir evin bahçesinde nişan kutlaması yapmak istiyoruz. Yaklaşık 30-35 kişilik yemek ve masa sandalye süslemeleri ve masa üstü kadeh tabak gibi ihtiyaçlarımız söz konusu. Aklımda bazı süsleme modelleri ve masa düzeni gibi konseptler var. Amaa sizlerin yönlendirişinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız ve fiyat aralığını iletirseniz sevinirim.
D Deniz Ş.
Merhabalar, evde söz organizasyonu için konsept bir alan yaratmak istiyorum (arka plan, oturma birimleri, süsleme vb.). Bununla birlikte evde bulunan yemek masamıza ikramlıkların sunulabilmesi, pasta kesilebilmesi için sunumluklar, ikramlıklar vb. ile dekore edilmesini bekliyorum. Lokasyon: Karşıyaka, tarih tahmini Kasım’ın ikinci haftası.

İzmir Nişan Organizasyon Önerileri, Fikirleri ve Paketleri

Dünya evine girişin ilk adımıdır nişan. Bu mutlu gününde misafirlerinle güzel bir nişan düğünü yaşamak istersin mutlaka. İzmir’deysen İzmir nişan organizasyon hakkındaki bu yazımızı mutlaka okumanı öneririz.

İzmirli olanlar veya İzmir civarında nişan yapmak isteyenler için yaptığımız araştırma sonucunda İzmir nişan organizasyon hakkında edindiğimiz bilgileri burada paylaşmak istedik.

İzmir Nişan Masası Kiralama

Özellikle son dönemde İzmir nişan organizasyonlarının vazgeçilmez parçası olan İzmir nişan masası kiralama seçenekleri oldukça farklı fikirler içeriyor. İzmir'de evde nişan organizasyonu ya da bahçede nişan organizasyon planlıyorsan İzmir nişan masası kiralama fiyatları 500 TL'den başlıyor.

İzmir Evde Nişan Organizasyon Fiyatları

İzmir evde nişan organizasyon fiyatları nişan masası, nişan pastası, hediyelikler düşünüldüğü zaman 30 kişi için 750 TL - 1.000 TL aralığında değişkenlik gösteriyor.

Nişan Organizasyon Paketleri İzmir

Nişan organizasyon paketleri İzmir için bir çok seçeneği sizler için araştırdık. Bu konuda bizim ulaşabildiğimiz en düşük fiyat 3000 TL civarı oldu. Bu fiyat sadece salon, süsleme, orkestra olan bir pakete ait. Çok fazla detay içermiyor.

Nişan organizasyonu için en üst fiyat

Yaptığımız araştırmada ulaşabildiğim en üst fiyat 15.000 TL oldu. Mutlaka daha fazla hizmet sunan yerler ve daha yüksek fiyatlar çıkabilir. Ancak belirli standartların üstüne bakmaya gerek görmedik. Sonuçta bu işin belirli bir sınırı yok.

İyi bir nişan için neler gerekli

Misafirlerinizi iyi bir şekilde ağırlayabileceğiniz genişlikte bir salon veya kır bahçesi işin temelini oluşturuyor. Mevsimine göre açık mekanı tercih etmeniz daha farklı atmosfer sunabilir. Açık alan ferahlık vereceğinden tercih edilebilir.

Salon süslemesi tercihiniz

Sade bir salon süslemesi veya şatafatlı bir tercih konuklarınızı büyüleyecek bir nişan yapmanızdaki sınırları belirliyor. Temalı bir nişan istiyorsanız süslemelerinizin uyumuna dikkat etmelisiniz. Renk ve malzemelerin uyumu çok önemli bir ayrıntı.

Orkestra seçimi eğlencenizin temeli

Organizasyonlar paket hizmetler sunduğundan orkestra konusunda sizin tercih edebileceğiniz bir seçenek olmamakla birlikte bu seçeneği sunabilen organizasyon firmaları bulunmakta.

Çalınacak müzikler sizin seçiminiz olmalı

İzmir nişan organizasyonu fiyatları için etkileyici faktörlerden birisi de orkestra seçimidir. Belki orkestra seçimini siz yapmayacaksınız ancak orkestranın ne tür müzikler çalması gerektiğine siz karar vermelisiniz. Çünkü bu sizin nişan töreniniz ve sizin misafirlerinizin katılacağı bir nişan olacak.

İyi bir menü konuklarınızı memnun edecektir

Nişan organizasyonunuzu yemekli yapmak istediğinizde seçeceğiniz yemekler konuklarınızın yüzünü gülümseten cinsten olmalı.

İzmir Nişan Yemeği Mekanları ve Cafeleri

Güzel İzmir’de bir nişan planlıyorsanız, mekânınız da bu güzel şehrin özel havasını yansıtmalı. İzmir nişan yemeği mekanları için yeşillikler ve denizin birlikteliği, nişan ortamınızı da farklı bir havaya sokacaktır.

İzmir nişan yemeği mekanları seçimi için öncelikle eşinizle birlikte temanıza karar vermelisiniz. Buna göre organizasyon planını yapacak olan mekân sahipleri, sizi nişanınızda memnun etmek için elinden geleni yapacaktır.

Bahhçe Wedding ile yeşilliklerin tadını çıkarın

Şehir dışında olup sizi yeşilliklerle buluşturan bir İzmir nişan yemeği mekanları arayışınız varsa Bahhçe Wedding tam size göre. Menüsü, servis hizmeti ve özellikle farklı atmosferdeki mekânı ile sizi kendine hayran bırakacak. Davetlileri de mutlu edecek bu atmosfer sayesinde nişan geceniz çok özel olacak.

Efsuna Garden’da özgürce dans edin

Kaliteli hizmetleri ile uzun yıllardır İzmirlilerin sıkça tercih ettiği mekânlardan olan Efsuna Garden, sunduğu servis ile davetlileri memnun ediyor. Siz de nişan gecenizi böyle iyi hizmet sunan bir mekânda kutlamak istiyorsanız Alsancak’a uğramanızı tavsiye ederiz.

Manastır Alaçatı’da bu güzel köyün keyfini çıkarın

Özellikle bahar aylarında keyfi kat be kat artan Alaçatı, nişanınız için de öncelikli tercihlerinizden olabilir. Kırda yapacağınız bir nişan veya Manastır Alaçatı’da yapacağınız bir gece, sizi de davetlileri de masal diyarında hissettirecektir. Bu özel mekânı yerinde görüp karar vermek ise öncelikle yapmanız gerekenlerden. Konaklama imkânı ile de davetlileri de memnun edecek olan otel, yürüme mesafesindeki cafe ve restaurantlarla da tercih sebebi.

Casa De Playa Private'in özgün konumu

Denize sıfır konumda yer alan Casa De Playa Private, 80’li yıllarda meşhur olan Caliente’nin yerinde yer alıyor. Oldukça geniş bir kullanım alanı ve şık yüzme havuzu ile oldukça estetik bir nişan mekânı sunuyor. Özellikle konaklama imkânı ile sıkça tercih edilen mekânlardan olan Casa De Playa Private, güzel havanın tadını çıkarmak isteyen çiftleri bekliyor.

Kırçiçeği Garden’da sürpriz bahçe

Kapasitesi 500 kişiye kadar ulaşan Kırçiçeği Garden, geniş bir alana yayılan bahçesi ve kullanım alanı ile davetlilerini memnun etmeye odaklanıyor. İzmir nişan yemeği mekanları ulaşımın yalnızca araçla yapılıyor olması kimi zaman tercihlerde ikinci plana atılmasına neden olsa da sunduğu hizmet, ekonomik paketler ve güleryüzlü hizmet ile sizi mutlu etmeye yetecek.


Nişan Organizasyon hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur
Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.
Talepler Gelsin
Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.
Anlaşma Yap
Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.
Profesyonel Olarak Kayıt Ol
gigbi-customer

Talep oluştur, bikaç dakika içinde teklifler gelsin.

İhtiyacına en uygun Nişan Organizasyon tekliflerini gönderebilmemiz için birkaç sorumuz olacak.
Devam
Devam
gigbi-customer

Türkiye'den Nişan Organizasyon Seçenekleri
İstanbul Nişan Organizasyon İzmir Nişan Organizasyon Ankara Nişan Organizasyon Sinop Nişan Organizasyon Kırklareli Nişan Organizasyon daha fazla
Ücretsiz Teklif Al
Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, karşılaştır, en iyisini seç.
TEKLİF AL
gigbi.com nedir?